Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hani nerde o kabalığımdan şikayet eden arkadaşınız peri gelmiyor kaçgündür
Valla hiiç bir fikrim yok
Ayneeeen öyleee bencede

Bi ara elma diyeti yapmıştım ve bayağa bi işe yaramisti. Onu denemek istiyorum tekrardan
İçeriği nasıl bilmiyorum gerçi menülerini paylaştıkça menülerine hepimiz kendimizce yorumlar yaparız en önemlisi sağlıklı olması zaten

Haklısın tabiiki canım ama selinin dediği doğru arada oluyor böyle yeni kanlara ihtiyaç var

Espriyi görünce dayanamadım ama burdayım
Ahaha bu saatte anca bu kadarı kuzum yaa

Valla hiiç bir fikrim yok
Ayneeeen öyleee bencede

İçeriği nasıl bilmiyorum gerçi menülerini paylaştıkça menülerine hepimiz kendimizce yorumlar yaparız en önemlisi sağlıklı olması zaten
İçeriğinde birşey habire elma yiyorsun şok diyetlerden sen bana sor araştırmadığım diyet kalmadı

Olsun alışırsın zamanla Bu arada ben Selin 24 yaşındayım bekarım, son 2 kilom kaldı aylardır veremediğim
Memnun oldum . Hiç bişey kalmamış tebrik ederim 2 kilo vrirsin en kisa zamanda
İnşallah hemen alisirim yoksa daha çok yanlışlıklar yapicam

Anladim onu yapamayim ben o zman bana tavsiye edebileceğiniz bi diyet var mı ?
büşracım adı olan bir diyete inanmadığım için adı olan her diyete karşıyım o yüzden şunu yap diyebileceğim bir isim yok sadece sağlıklı diyet eti sütü yoğurdu proteini karbonhitratı olan diyet yaptım kendim o yüzden tavsiyede bulunamayacam.

Böyle şok diyetleri bende sevmiyorum aslında . Türkiye'de yapmıştım 5 6 sene önce . O zman ben bayağa kiloluydum 75 kg ydum. Sonra bu diyetle ve yürüyüşle 65 e düşmüştü m. O yüzden düşündüm tekrar yapmayı . Burda deneyim dedim bi kere ama olmadi diyette n nefret ettim .

Şok diyetler evet hızlı kilo verdiriyor ama kalıcı değil malesef. Aslında bizim burda yapmaya çalıştığımız diyetten ziyade hayat şeklimizi değiştirmek, sağlıklı beslenmek. Sürdürülebilir diyetler ile yeme alışkanlıgımızı istediğimiz kiloya indigimizde de korumak ve verdiklerimizi geri almamak.

Sabahları yumurtalı peynirli yeşillikli tam buğday ekmekli kahvaltı, öğlen ve akşamları sebze ve proteinli, satalı yogurtlu menüler ile istersen ara öğünlerde meyve, kuruyemiş ile desteklemek. Önceki sayfalarda menüler ve yaplan yorumlar vardı bir gözat istersen. Ya da yarın menünü paylaştığında kendimizce nelerin eksik, fazla oldugunu da söyleyebiliriz.

Evet haklısın , hem kilo aldırıyor hemde diyetten sıkılıyor sun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…