kimdi ki o merak ettimhani nerde o kabalığımdan şikayet eden arkadaşınız peri gelmiyor kaçgündür
büşracım bizim takımda öyle diyetler yapılmaz döveriz
Bi ara elma diyeti yapmıştım ve bayağa bi işe yaramisti. Onu denemek istiyorum tekrardan
Olsun alışırsın zamanlaKızlar gülücük işaretleri nasıl oldu bilmiyorum silmeye çalıştım ama olmadı , kusura bakmayın
Valla hiiç bir fikrim yokhani nerde o kabalığımdan şikayet eden arkadaşınız peri gelmiyor kaçgündür
Ayneeeen öyleee bencedeBence şöyle bir durum var, burdakiler çoğu aylardır diyet yapıyor, yapmaya çalışıyor. Kendimden örnek vereyim sürekli diyet kafasını yaşamaktan, dikkat etmekten çok yorulmuştum. Ve takım evet çok eglenceli, sohbeti güzel ailem gibi ama arada uzaklaşmak istiyor insan. Yinede yediklerine dikkat ediyorsun ama sadece kısmen de olsa o ortamdan uzaklaşmak bana iyi geldi. Gerçi benim farklı sorunlarımda vardı ama yine de insan bazen kendini kapatır ya dışarıya öyle bir durumdu. Bence takım içinde öyle, zaten kürkçü dükkanı gibi giden geri geliyor. Ve burası gerçekten zaman istiyor, öyle menü verip kçıncada olmuyor bi bakmışsın yarım saat geçmiş. Evli çoçuklu özellikle çalışan bayanlar için o yarım saat bile çok kıymetli. Bence bu geçici bir durum. Yine cıvıl cıvıl günlere döneceğiz, takım ruhu geri dönecek
İçeriği nasıl bilmiyorum gerçi menülerini paylaştıkça menülerine hepimiz kendimizce yorumlar yaparız en önemlisi sağlıklı olması zaten
Bi ara elma diyeti yapmıştım ve bayağa bi işe yaramisti. Onu denemek istiyorum tekrardan
Ahaha bu saatte anca bu kadarı kuzum yaaHaklısın tabiiki canımama selinin dediği doğru arada oluyor böyle yeni kanlara ihtiyaç var
Espriyi görünce dayanamadım ama burdayım
İçeriğinde birşey habire elma yiyorsun şok diyetlerdenValla hiiç bir fikrim yok
Ayneeeen öyleee bencede
İçeriği nasıl bilmiyorum gerçi menülerini paylaştıkça menülerine hepimiz kendimizce yorumlar yaparız en önemlisi sağlıklı olması zaten
Anladim onu yapamayim ben o zmanbüşracım bizim takımda öyle diyetler yapılmaz döverizsağlıklı kilo vermek takımdaki kural.
Memnun oldumOlsun alışırsın zamanlaBu arada ben Selin 24 yaşındayım bekarım, son 2 kilom kaldı aylardır veremediğim
büşracım adı olan bir diyete inanmadığım için adı olan her diyete karşıyım o yüzden şunu yap diyebileceğim bir isim yok sadece sağlıklı diyet eti sütü yoğurdu proteini karbonhitratı olan diyet yaptım kendim o yüzden tavsiyede bulunamayacam.Anladim onu yapamayim ben o zmanbana tavsiye edebileceğiniz bi diyet var mı ?
ahahah doğru diyosun burda piri duruyor niye sormuyosamAhaha bu saatte anca bu kadarı kuzum yaa
İçeriğinde birşey habire elma yiyorsun şok diyetlerdensen bana sor araştırmadığım diyet kalmadı
ahahah doğru diyosun burda piri duruyor niye sormuyosam
Bu saattee pehh gençlik gitmiş teyyyVeeee gizemin uykusu geldiiiiiiiiiiiiiii
Böyle şok diyetleri bende sevmiyorum aslında . Türkiye'de yapmıştım 5 6 sene önce . O zman ben bayağa kiloluydum 75 kg ydum. Sonra bu diyetle ve yürüyüşle 65 e düşmüştü m. O yüzden düşündüm tekrar yapmayı . Burda deneyim dedim bi kere ama olmadi diyette n nefret ettim .büşracım adı olan bir diyete inanmadığım için adı olan her diyete karşıyım o yüzden şunu yap diyebileceğim bir isim yok sadece sağlıklı diyet eti sütü yoğurdu proteini karbonhitratı olan diyet yaptım kendim o yüzden tavsiyede bulunamayacam.
Şok diyetler evet hızlı kilo verdiriyor ama kalıcı değil malesef. Aslında bizim burda yapmaya çalıştığımız diyetten ziyade hayat şeklimizi değiştirmek, sağlıklı beslenmek. Sürdürülebilir diyetler ile yeme alışkanlıgımızı istediğimiz kiloya indigimizde de korumak ve verdiklerimizi geri almamak.Böyle şok diyetleri bende sevmiyorum aslında . Türkiye'de yapmıştım 5 6 sene önce . O zman ben bayağa kiloluydum 75 kg ydum. Sonra bu diyetle ve yürüyüşle 65 e düşmüştü m. O yüzden düşündüm tekrar yapmayı . Burda deneyim dedim bi kere ama olmadi diyette n nefret ettim .
Evet haklısın , hem kilo aldırıyor hemde diyetten sıkılıyor sun.Şok diyetler evet hızlı kilo verdiriyor ama kalıcı değil malesef. Aslında bizim burda yapmaya çalıştığımız diyetten ziyade hayat şeklimizi değiştirmek, sağlıklı beslenmek. Sürdürülebilir diyetler ile yeme alışkanlıgımızı istediğimiz kiloya indigimizde de korumak ve verdiklerimizi geri almamak.
Sabahları yumurtalı peynirli yeşillikli tam buğday ekmekli kahvaltı, öğlen ve akşamları sebze ve proteinli, satalı yogurtlu menüler ile istersen ara öğünlerde meyve, kuruyemiş ile desteklemek. Önceki sayfalarda menüler ve yaplan yorumlar vardı bir gözat istersen. Ya da yarın menünü paylaştığında kendimizce nelerin eksik, fazla oldugunu da söyleyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?