- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Az kaldı 3-4 hafta sonra liste beni bekler***7.TAKIM 440. ETAP*** BEŞİNCİSİ
fatmanurkaya(111.1/110.1/1/%0,9)
Naz(65.6/64.5/1,1/%1,68)
xpreiaz(63///%) kilosu sabit
asfarovski(64.7///%) kilosu sabit
nananais(90.1/89.1/1/%1,11)
keklik_58(75.6/75.2/0.4/%0,53)
Shadelima(74.6/73.6/1/%1,34)
Tozpembe(80///%) kilosu sabit
7.TAKIM ORTALAMASI: % 0,70
5.olmuşuzz kilo veren, vermeye çalışan herkesi tebrik ediyorumUmarım haftaya daha güzel olur herkes çok daha güzel kilolar verir listedekiler ve dışardakiler Yalnıız özellikle listedi arkadaşlarımızla ciddi bir katılım eksikliği var Eğer ki bu takımın amacı sadece menü vermek olsa bunu bir defter alıp her günün menüsünü not ederek de yapabiliriz. Burada gerekli motivasyonu sağlamalıyız ki hedeflerimize ulaşalım Evet herkesin temposu çok yoğun örneğin ben öğrenciyim, çalışanlar var, ev hanımları var herkesin kendine göre ayrı dertleri var ve herkesin kendine göre derdii büyük, yoğun ve yorucu. Ama kilo vermek takımın başarısının yanı sıra kendimiz için önemli. Kilo; sosyal,psikolojik,fiziksel,sağlık açısından hayatımızı en çok etkileyen ve genetik olarak da türk kadınlarının en büyük hastalığı. Lütfen katılımınızı artırın. Takımdan ziyade kendiniz içiin, sağlığınız,geleceğiniz için Bu kız neden konuşuyo böyle diyebilirsiniiz sınavlarım bitince rahatlıktan çene açılıyo arada
Hemeen en kısa zamanda görüşelim canımmmmAhaha bildiğim halde hepsini hala araştıran var mıdır acaba benim gibi başka bir insan evladıPerişkoo napıyorsun ya özledim seni, görüşemiyoruz bu ara
ooooo bitecek bugün yarın,tam 17sinde oldum,bir gün daha beklesem dr a gitmeye gerek kalmayacaktı yaniKızkeklik_58 geldimi regl
Hiiiç unutur muyuuzz şimdi ne yesem diye düşünüyorum bir yandanda ne yersem aeben abla kızmaz diye düşünüyorum :))))))Mühteşem 4 lü menüleri unutmayın
Peri
Elif
Firuzem ..
Başka yarışa giren varmıdı ???
Günaayddııınnnn :))Günaydın hanımlar,mutlu sabahlar ve hafta sonlarımız olsun inşallahhhhhhhhhhhhh!!!
Keşke akşam menüsü sabah olaymış az yiyerek başlamışsın akşam çoğalmışCuma günü menümü veriyorum cicişlerim,
Sabah
1 bardak süt
2 galeta
ara
1 elma
öğlen
ali nazik
2 dilim ekmek
akşam
2 dilim ekmek
2 yumurta
3 parça burgu peynir
4 çeri domates
1 biber
ara
çeyrekden daha küçük bir parça nar
2,5 lt su
75 dk yürüyüş
Güzel düşüncelerinle seni baş başa bırakıyorumHiiiç unutur muyuuzz şimdi ne yesem diye düşünüyorum bir yandanda ne yersem aeben abla kızmaz diye düşünüyorum :))))))
Günaayddııınnnn :))
Bizede gelsene selinnnGünaydınn,, kahvaltı yapıldı temizliğe başlansınEvinizin kızı geldii hanımmmmm
Abla sen de 2 kız var ama daha çok ihtiyacı olanlar var burdaBizede gelsene selinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?