Okul helede sınav dönemlerinde kızlardan hayır yokAbla sen de 2 kız var ama daha çok ihtiyacı olanlar var burda
Senin pikniklere hastayım firuzeGünaydın canlarım. Bir hafta sonuna daha geldik çok şükür.
Yine yollardayiz. Panayır iskelesine gidiyoruz. Nere ben de bilmiyorum
sabah çok güzel bir kahvaltı yaptık.Hafta sonu kahvaltısı. Herşeyden yedim valla. Kızım bile sofraya 3 tane çatal koymuş yavrum anne sen de mi bizle yiyeceksin diye hayret etti. Onlarla sofraya oturunca abartiyorum diye önce yada sonra yiyodum. Bugünlük böyle oldu öğlen akşam telafi edicem....
Bizede gelsene selinnn
Abla sen de 2 kız var ama daha çok ihtiyacı olanlar var burda
Uyanığa bakaeben ablam hadi kızlardan hayır yok sen çok yogunsun ama ev hanımısın sonuçta, benim anne çalışmasa haftasonu ipimi koparmış gibi gezerimde neyse kuzularinannesi abla sana da gelirim, ben Ege ve Doruk la oynarım, alır parka götürürüm falan sen işlerini halledersin
Amanin ne çabuk bitirdin kız ben pek bi tembelimdir temizlik söz konusu oluncaHuhhh evi kırkladım geldim. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Eşimin işi değişti ya Cumartesiye aldı tatil gününü pazar herkes geliyo kalabalık oluyo diye. Bizim gidecegimiz yerde kimse olmuycak rahat edemiyosSenin pikniklere hastayım firuze
Yahu pazar değilmiydi piknik günü
Ihım ıhım elif ve peri rakibinizin biri sabah tozuttumuş gözünüz aydın
Kahvaltidan sonra giristimAmanin ne çabuk bitirdin kız ben pek bi tembelimdir temizlik söz konusu olunca
Az yiyerek başlamadım ki,mens dönemim sancım mideme vuruyor sabahları bir şey yiyemiyorum o yüzden ancak bir kaç gündür sabahları süt içebiliyorum akşamki yemeğimi keşke sabah giyebilsem ama malesef midem almıyor 3-4 gündür. Ayrıca akşamki menümün çok olmadığını düşünüyorum.Keşke akşam menüsü sabah olaymış az yiyerek başlamışsın akşam çoğalmış
Ay bende bi misafir gelcekse pasaklı demesin diye takarım motoru yoksa kılım kıpırdamazKahvaltidan sonra giristimannemle yaşıyorum zaten arada ananemde bize katılıyor, kirleten olmayınca evde temiz kalıyor
Ama yarin ablamlar gelecek ev azcik temiz görünsün diye uğraştım belki kaynanasida gelir, pis insanlar demesin
Kalabalığı ben de hiç sevmem :)) gerçi benim eşim piknik sevmiyorEşimin işi değişti ya Cumartesiye aldı tatil gününü pazar herkes geliyo kalabalık oluyo diye. Bizim gidecegimiz yerde kimse olmuycak rahat edemiyos
biz ve kuş sesleri olucak.
Aynen. Yaaa misafir gelince hepimize motor takılmış gibi oluyoruz tabii misafir gidip de koltuğa oturunca o motorun acısı çıkıyorAy bende bi misafir gelcekse pasaklı demesin diye takarım motoru yoksa kılım kıpırdamaz
Slm kızlar sabah yürüyüşü yaptım eve dönüyordum telefon geldi ee yasemin geldimi nereye nöbete ben nobetci değilim dedim ama nöbet listesini değişmişler haberim yok apar topar ise geldim.
Günaydınn,, kahvaltı yapıldı temizliğe başlansınEvinizin kızı geldii hanımmmmm
Oooo bi rakibi eledikSenin pikniklere hastayım firuze
Yahu pazar değilmiydi piknik günü
Ihım ıhım elif ve peri rakibinizin biri sabah tozuttumuş gözünüz aydın
Dünkü menüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 2 yk lor, domates, salatalık ve yeşil çay.
Ara; 2 ceviz, elma ve 1 çay bardağı süt.
Öğlen; közlenmiş kırmızı ve yeşil biber, 4 yk yoğurt ve salata.
Ara; 1 mandalina ve açık çay.
Akşam; 6 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt ve salata.
Ara; 1 elma ve 1 çay bardağı tarçınlı süt.
2,5 lt su ve 30 dakika yuruyus.
Yook canım çok değil elbette, sabah öğle akşam dengesine bakınca akşama doğru artıyor gibi olmuş o manada dedimAz yiyerek başlamadım ki,mens dönemim sancım mideme vuruyor sabahları bir şey yiyemiyorum o yüzden ancak bir kaç gündür sabahları süt içebiliyorum akşamki yemeğimi keşke sabah giyebilsem ama malesef midem almıyor 3-4 gündür. Ayrıca akşamki menümün çok olmadığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?