Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin pikniklere hastayım firuze
Yahu pazar değilmiydi piknik günü

Ihım ıhım elif ve peri rakibinizin biri sabah tozuttumuş gözünüz aydın

Uyanığa bak
Vallahi temizlik yapmak değil de çocuklarla yapmak zor geliyor. Geçen gün arkamı dönmemle ayağında ayakkabıyı çıkarıp kovaya sokması bir oldu ege'nin.

Eşimin işi değişti ya Cumartesiye aldı tatil gününü pazar herkes geliyo kalabalık oluyo diye. Bizim gidecegimiz yerde kimse olmuycak rahat edemiyos
biz ve kuş sesleri olucak.

Dünkü menüm;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 2 yk lor, domates, salatalık ve yeşil çay.
Ara; 2 ceviz, elma ve 1 çay bardağı süt.
Öğlen; közlenmiş kırmızı ve yeşil biber, 4 yk yoğurt ve salata.
Ara; 1 mandalina ve açık çay.
Akşam; 6 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt ve salata.
Ara; 1 elma ve 1 çay bardağı tarçınlı süt.

2,5 lt su ve 30 dakika yuruyus.

Amanin ne çabuk bitirdin kız ben pek bi tembelimdir temizlik söz konusu olunca
Kahvaltidan sonra giristim annemle yaşıyorum zaten arada ananemde bize katılıyor, kirleten olmayınca evde temiz kalıyor
Ama yarin ablamlar gelecek ev azcik temiz görünsün diye uğraştım belki kaynanasida gelir, pis insanlar demesin

Keşke akşam menüsü sabah olaymış az yiyerek başlamışsın akşam çoğalmış
Az yiyerek başlamadım ki,mens dönemim sancım mideme vuruyor sabahları bir şey yiyemiyorum o yüzden ancak bir kaç gündür sabahları süt içebiliyorum akşamki yemeğimi keşke sabah giyebilsem ama malesef midem almıyor 3-4 gündür. Ayrıca akşamki menümün çok olmadığını düşünüyorum.

Ben sabah işe giderken çamaşır makinesini ayarladım ki eve geldiğimde makine bitmiş olsun,eve bir geldim ki elektrik yok makine yarıda kalmış. Şu an elektrik yok süpürmesen de toz alıp yerleri silemiyorum ki yaaaa offf

Ay bende bi misafir gelcekse pasaklı demesin diye takarım motoru yoksa kılım kıpırdamaz

Slm kızlar sabah yürüyüşü yaptım eve dönüyordum telefon geldi ee yasemin geldimi nereye nöbete ben nobetci değilim dedim ama nöbet listesini değişmişler haberim yok apar topar ise geldim.

Hopppala diyesim geldi hatta biraz yüzünü güldüreyim ege ellerini birbirine vurup hopbaba diyor geçen naptın sen ege dedim,dönmüş bana hopbaba diyor

Günaydınn,, kahvaltı yapıldı temizliğe başlansın Evinizin kızı geldii hanımmmmm

Oooo bi rakibi eledik

Yook canım çok değil elbette, sabah öğle akşam dengesine bakınca akşama doğru artıyor gibi olmuş o manada dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…