Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Uyanığa bak
Vallahi temizlik yapmak değil de çocuklarla yapmak zor geliyor. Geçen gün arkamı dönmemle ayağında ayakkabıyı çıkarıp kovaya sokması bir oldu ege'nin.
Çocuklarla zor temizlik yapmak, daha kötüsü 1 saate kalmadan o yapılan temizlik görünmüyor ya işte o zaman çıldır

Ayyy hafta sonu full temizlik günü olmuş herkeste yaa
Kuzu sen rahatsın galiba hani süpürgen kovan

Ayy herkes Temizliğe girişmiş ben de 10 gündür evde yoktum tozdan batmış heryer ama bir tembellik var ki üstümde sanırım bugün hiçbişey yapmayıp yarına erteleyeceğim

Selamlar herkese evime geldim ve artık bol bol yazıp Zayıflamaya odaklanabilirim. Memleket bana hiççç yaramadı.
Silkelenip kendime geliyorum artık. Yeterince oyalandım geçen hafta
Eveeet bugün o zaman diyetteki ilk gününmüş gibi düşünüyoruz sıfırdan başlıyoruz

Eveeet bugün o zaman diyetteki ilk gününmüş gibi düşünüyoruz sıfırdan başlıyoruz
Evet pericim ama Kahvaltı maalesef hiç iç açıcı olmadı.. Kır pidesi yedim bir tane
Akşama bişeyler haşlayıp yoğurtşayıp yemeyi düşünüyorum.
Memlekette hele ki Son iki günde toptan saldım kendimi yarın sabah bakalım tartı ne diyecek.

Ama tatlı hiç yemedim yine de

Oyyyy tırstıımm şuaaaan, amaaaan diyiiimmmm bundan sonra dikkat et yarını da merakla bekliyorum sonucunu burayada yaz

Öncelikle hepinize merhaba :)

ADINIZ: Eda

YAŞINIZ: 24

BOYUNUZ: 1,56

KİLONUZ: 89.6

HEDEF KİLONUZ: 50

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve hareketsizlik

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak, istediğim gibi giyinmek, özgüvenli olmak, daha rahat hareket etmek.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 24 yaşındayım.Bekarım. 2,5 senedir çalışıyorum. Bilgisayar başında geçiyor bütün günüm. Tembelimdir ben hem de çok :) Uzun zamandır bir bunalım halindeydim kendimden geçmiştim. Ama şimdi toparladım kendimi. Bana zarar veren herşeyi çıkarıyorum hayatımdan. Sigarayı bıraktım 2 hafta oldu. Pazartesi günü diyete başladım. Aynı zamanda spor salonuna da başladım. Umarım sizinle birlikte devamlılık sağlar bu kararlarım. Şimdilik bu kadar :)

Bu arada kendimi tanıtayim 43 yaşında evli bir çocuk annesi memurum subat 1de baslayan diyet serüvenim Mart ayında burda devar etti toplamda 20 kilo verdim inşallah sende vereceksin canım bizden kopmassan

Maşallah ne güzel kilo vermişsin. Darısı başıma inşallah 39 kilo vermek istiyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…