- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
İste has Türk KadınıAy bende bi misafir gelcekse pasaklı demesin diye takarım motoru yoksa kılım kıpırdamaz
yeni üyeyi mi diyosuunperigunlugu sordunmu canım aynuraya da sordum ama dönmedi oda
Çocuklarla zor temizlik yapmak, daha kötüsü 1 saate kalmadan o yapılan temizlik görünmüyor ya işte o zaman çıldırUyanığa bak
Vallahi temizlik yapmak değil de çocuklarla yapmak zor geliyor. Geçen gün arkamı dönmemle ayağında ayakkabıyı çıkarıp kovaya sokması bir oldu ege'nin.
Kuzu sen rahatsın galiba hani süpürgen kovanAyyy hafta sonu full temizlik günü olmuş herkeste yaa
Evin en küçüğü olunca böyleÇocuklarla zor temizlik yapmak, daha kötüsü 1 saate kalmadan o yapılan temizlik görünmüyor ya işte o zaman çıldır
Kuzu sen rahatsın galiba hani süpürgen kovan
Eveeet bugün o zaman diyetteki ilk gününmüş gibi düşünüyoruz sıfırdan başlıyoruzSelamlar herkese evime geldim ve artık bol bol yazıp Zayıflamaya odaklanabilirim. Memleket bana hiççç yaramadı.
Silkelenip kendime geliyorum artık. Yeterince oyalandım geçen hafta
Evet pericim ama Kahvaltı maalesef hiç iç açıcı olmadı.. Kır pidesi yedim bir taneEveeet bugün o zaman diyetteki ilk gününmüş gibi düşünüyoruz sıfırdan başlıyoruz
Oyyyy tırstıımm şuaaaan, amaaaan diyiiimmmm bundan sonra dikkat et yarını da merakla bekliyorum sonucunu burayada yazEvet pericim ama Kahvaltı maalesef hiç iç açıcı olmadı.. Kır pidesi yedim bir tane
Akşama bişeyler haşlayıp yoğurtşayıp yemeyi düşünüyorum.
Memlekette hele ki Son iki günde toptan saldım kendimi yarın sabah bakalım tartı ne diyecek.
Ama tatlı hiç yemedim yine de
Tesekkürler işteyim arada sana yazayım dedim senin işi netleştirmek çalışıyordum ilk sayfada kurallar var formu doldurursun tüm arkadaşlar tanır seniMerhaba.
Hoşbuldumm canım.
Nasılsın? :)
Tesekkürler işteyim arada sana yazayım dedim senin işi netleştirmek çalışıyordum ilk sayfada kurallar var formu doldurursun tüm arkadaşlar tanır seni
Bu arada kendimi tanıtayim 43 yaşında evli bir çocuk annesi memurum subat 1de baslayan diyet serüvenim Mart ayında burda devar etti toplamda 20 kilo verdim inşallah sende vereceksin canım bizden kopmassan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?