Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hosgeldin tekrardan edacim inşallah bu kararlarından hic vazgeçmezssin ve istediğin kiloya ulasirsin

Her akşam toplu olarak menünü sporumuz u ve içtiğimiz süyü yazıyoruz ilk başlarda zorda olsa korkutmasın seni ve eleştirilmesi hazır ol

Hoşgeldin :) umarım yakın zamanda hedefine ulasirsin

Hoşgeldin canım

Her akşam toplu olarak menünü sporumuz u ve içtiğimiz süyü yazıyoruz ilk başlarda zorda olsa korkutmasın seni ve eleştirilmesi hazır ol
Olsun bu beni daha da iradeli yapabilir korkabilirim gelecek eleştirilerde ve kaçamak yapmam :))
Hoşgeldin :) umarım yakın zamanda hedefine ulasirsin
Hoşbuldum teşekkür ederim :)
Hoşgeldin canım

Hoşbuldum teşekkürler :)

Hoşgeldin eda ben de 77den 63 é geldim takımlar sayesinde doğru yerdesin umarım en kısa zamanda kurtuluruz fazlalıklarımızdan

Xperim hoşgeldin kuzum evine milat pazartesi başlıyor demi
Evet abla yaaa hamur à aç kalmışım resmen dün çok pis beyaz ekmek yedim bugün de işte Kahvaltı fena oldu ama artık evimdeyim biraz dinlendim kalkayım yiyebilecek bişeyler bulayım rüyamda biber dolmadı gördüm ya

Merhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim.  babam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah

İyi akşamlar canlarımmm...super bi toplantıdan,eyitimden geldim.bi çok dünya brendi insanlarla tanıştık bize eyitim verdiler...keşke hepiniz herb. ın nasıl bi şey olduğunu dinleseydiniz...muhteşem bi şey...ama sağlıklı beslenmekle yanaşı.o sadece destek amaçlı.ana konu yine aynı sağlıklı beslen mutlu ol sağlıklı ol...bugün yoğun günüm bitti.yarın evdeyim.temizlik günü olacak.şimdi dinleneyim...

Ay canım benim.Allah acil şifalar versin inşallah...iznemi ayrıldın listeden?

Geçmiş olsun güzelim rabbim şifa versin babana

Hadi Yaaa Can'ım inanmıyorum ya şaka gibi. Moralini bozma tamam mı bir kaç güne kadar gelir merak etme. Ne zaman yumurtlamıştın biliyor musun tam
Yok tam bilmiyorum tükürükten ovulasyon testini almıştım onu da beceremedim zaten ben de tahmini günlerde Jeli kullanmıştım. Evdeki hesap çarşıya uymadı
Testi de biliyosun 1.4 ü bile göstermişti 2-3 gün silik çizgi çıktı ama şimdi o da yok. Ben gecikmelere zayıflama öncesi çok alışkındım ama 5 aydır çok güzel oluyordum 28 de bir. 60 günde tarlusal ile olmuşluğum var 40 güne kadar gelmezse tarlusal kullanırım ben de artık...

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…