Hosgeldin tekrardan edacim inşallah bu kararlarından hic vazgeçmezssin ve istediğin kiloya ulasirsinÖncelikle hepinize merhaba :)
ADINIZ: Eda
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 1,56
KİLONUZ: 89.6
HEDEF KİLONUZ: 50
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve hareketsizlik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak, istediğim gibi giyinmek, özgüvenli olmak, daha rahat hareket etmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 24 yaşındayım.Bekarım. 2,5 senedir çalışıyorum. Bilgisayar başında geçiyor bütün günüm. Tembelimdir ben hem de çok :) Uzun zamandır bir bunalım halindeydim kendimden geçmiştim. Ama şimdi toparladım kendimi. Bana zarar veren herşeyi çıkarıyorum hayatımdan. Sigarayı bıraktım 2 hafta oldu. Pazartesi günü diyete başladım. Aynı zamanda spor salonuna da başladım. Umarım sizinle birlikte devamlılık sağlar bu kararlarım. Şimdilik bu kadar :)
Hosgeldin tekrardan edacim inşallah bu kararlarından hic vazgeçmezssin ve istediğin kiloya ulasirsin
Hoşgeldin :) umarım yakın zamanda hedefine ulasirsinÖncelikle hepinize merhaba :)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak, istediğim gibi giyinmek, özgüvenli olmak, daha rahat hareket etmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 24 yaşındayım.Bekarım. 2,5 senedir çalışıyorum. Bilgisayar başında geçiyor bütün günüm. Tembelimdir ben hem de çok :) Uzun zamandır bir bunalım halindeydim kendimden geçmiştim. Ama şimdi toparladım kendimi. Bana zarar veren herşeyi çıkarıyorum hayatımdan. Sigarayı bıraktım 2 hafta oldu. Pazartesi günü diyete başladım. Aynı zamanda spor salonuna da başladım. Umarım sizinle birlikte devamlılık sağlar bu kararlarım. Şimdilik bu kadar :)
Nanacım aha sana arkadaş sana teslim ediyorumHoşgeldin :) umarım yakın zamanda hedefine ulasirsin
Xperim hoşgeldin kuzum evine milat pazartesi başlıyor demiSelamlar herkese evime geldim ve artık bol bol yazıp Zayıflamaya odaklanabilirim. Memleket bana hiççç yaramadı.
Silkelenip kendime geliyorum artık. Yeterince oyalandım geçen hafta
Hoşgeldin canımÖncelikle hepinize merhaba :)
Olsun bu beni daha da iradeli yapabilir korkabilirim gelecek eleştirilerde ve kaçamak yapmam :))Her akşam toplu olarak menünü sporumuz u ve içtiğimiz süyü yazıyoruz ilk başlarda zorda olsa korkutmasın seni ve eleştirilmesi hazır ol
Hoşbuldum teşekkür ederim :)Hoşgeldin :) umarım yakın zamanda hedefine ulasirsin
Hoşgeldin canım
Olsun bu beni daha da iradeli yapabilir korkabilirim gelecek eleştirilerde ve kaçamak yapmam :))
Hoşbuldum teşekkür ederim :)
Evet takım ruhu bu oluyor kaçamak yapamıyorsun yapsanda elestirildiginin 2.günü düzeltiyorum emin ol ama bu işi başarmak için önce kendine güvenecek sin en önemlisi bu
Hoşbuldum teşekkürler :)
Hoşgeldin eda ben de 77den 63 é geldim takımlar sayesindeÖncelikle hepinize merhaba :)
Evet abla yaaa hamur à aç kalmışım resmen dün çok pis beyaz ekmek yedim bugün de işte Kahvaltı fena oldu ama artık evimdeyim biraz dinlendim kalkayım yiyebilecek bişeyler bulayım rüyamda biber dolmadı gördüm yaXperim hoşgeldin kuzum evine milat pazartesi başlıyor demi
Ay canım benim.Allah acil şifalar versin inşallah...iznemi ayrıldın listeden?Merhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim.  babam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Geçmiş olsun güzelim rabbim şifa versin babanaMerhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim.  babam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Hadi Yaaa Can'ım inanmıyorum ya şaka gibi. Moralini bozma tamam mı bir kaç güne kadar gelir merak etme. Ne zaman yumurtlamıştın biliyor musun tamBu arada reglim 3 gün gecikti ve hamile değilimkeklik_58 ne yaşadıysan aynısını yaşıyorum. Bu ay niye böyle oldukki acaba
Yok tam bilmiyorum tükürükten ovulasyon testini almıştım onu da beceremedim zaten ben de tahmini günlerde Jeli kullanmıştım. Evdeki hesap çarşıya uymadıHadi Yaaa Can'ım inanmıyorum ya şaka gibi. Moralini bozma tamam mı bir kaç güne kadar gelir merak etme. Ne zaman yumurtlamıştın biliyor musun tam
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...Merhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim.  babam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?