Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay canım benim.Allah acil şifalar versin inşallah...iznemi ayrıldın listeden?
Canım izin demiştim ama gizem atlamış galiba sadece sabit yazmış bu hafta. Haftaya cumaya göre karar versek olur mu canım ama bu ara menü yazmam sıkıntı olabilir şimdi azıcık müsait oldum merhaba demek istedim ama birazdan ne olacağını bilemiyorum ınan canım

Edacım aramıza hoşgeldin

Çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin babana canım.

Evet midemi 1 haftada büyütmeyi başarmışım. Akşam sebze haşlayıp yiyecektim ama sebze de yoktu evde.2 dilim Kepek ekmekten tost yaptım peynirli 2 de yumurta kırdım şimdi çay içiyorum. Domates bile kalmamıştı evde.

Bu hafta eşim yok memlekette kaldı o. Ben pazartesi iş başı yapacağım için erken geldim. Yarın da temizlik yapmayı planlıyorum. Sağlık fışkıran menülerle karşınızda olucam

Hoşgeldin canım aramıza arkadaşlar zaten anlatmış herşeyi
Canım ben yine de belkii belirsin diye düşünerek izne ayırmak istemedim hemen aynurada başka izni kalmıyor demişti sanırsam sorun olmasın diye bekledim aslında
Menümü yazim.
Kahvaltı:
1 dukan krep
Peynir
2 dilim hindi füme
domates

Akşam:
Izgara tavuk
Izgara peynir
Yeşil salata

Spor:Bugün temizlik günüydü yapamadım
Fümeciiiiiiii hani suyun hani suyuunn ?

HOŞGELDİN canım umarım istediğin kioya ulaşırsın

Haksız mıyım ama

çok haklısın canım

Merhaba.
Hoşbuldumm canım.
Nasılsın? :)

hoşgeldin canım sağlıkla zayıflaman dileğiyle

Bu arada kendimi tanıtayim 43 yaşında evli bir çocuk annesi memurum subat 1de baslayan diyet serüvenim Mart ayında burda devar etti toplamda 20 kilo verdim inşallah sende vereceksin canım bizden kopmassan

ya yasam takıma gelenlere kendini tanıttıkça yeni tanıyomuş gibi mende dikkatle okuyorum neden acaba

geçmiş olsun canım RABBİM acil şifalar versin inşallah

S
Seviyorsun benimde ondan

iyi akşamlar sevgili takımım dün oldukça karbon lu menüm olunca bugün yemek istemedim çünkü yarın çoçukltrda evde 11 başlayan rakamlardan ayrılmak istiyorum hep beraber müzik açıp eğleneceğiz bakalım yarın inşallah olur son 2.5 haftadır olmadı

MENÜM
SABAH
2 DLM ekmek taM tahıllı
peynir
dom yeşillik
6 7 zeytin
az yağda yumurta
ÖĞLE
1 ELMA
aAKŞAM
ton balıklı salata ayran
40 dk civarı yürüyüş 1.5 2 lt civarı su hayırlı akşamlar

Kuzum teşekkür ederim biliyorum beni düşündüğünü canım sadece takımı zor duruma düşürmek istemem o yüzden dedim kuzum

Allah razı olsun ablam

Yarından itibaren yeni bir başlangıç yaparsın xperim yarın tartil ama merak ediyorum

Fatmacim iyisin demi geçmiş olsun demedim konuştuğumuz için takımda yanlış anlasilmasinyasemin abla bir geçmiş olsun bile demedi demesinler
Demezler ablam kiyamam sana ben allah razı olsun ablacim. Şükür sakinleşti biraz izin aldık tekerlekli sandalye ile kantine indik üzerini giyince sakinleşti

Demezler ablam kiyamam sana ben allah razı olsun ablacim. Şükür sakinleşti biraz izin aldık tekerlekli sandalye ile kantine indik üzerini giyince sakinleşti
Babanda benim gibi pireli hastayken insan bir yatar yok illa kalkacm geçmiş olsun dileklerimizi ilet dikkat et kendine opt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…