- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Canım izin demiştim ama gizem atlamış galiba sadece sabit yazmış bu hafta. Haftaya cumaya göre karar versek olur mu canım ama bu ara menü yazmam sıkıntı olabilir şimdi azıcık müsait oldum merhaba demek istedim ama birazdan ne olacağını bilemiyorum ınan canımAy canım benim.Allah acil şifalar versin inşallah...iznemi ayrıldın listeden?
Edacım aramıza hoşgeldinÖncelikle hepinize merhaba :)
ADINIZ: Eda
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 1,56
KİLONUZ: 89.6
HEDEF KİLONUZ: 50
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve hareketsizlik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak, istediğim gibi giyinmek, özgüvenli olmak, daha rahat hareket etmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 24 yaşındayım.Bekarım. 2,5 senedir çalışıyorum. Bilgisayar başında geçiyor bütün günüm. Tembelimdir ben hem de çok :) Uzun zamandır bir bunalım halindeydim kendimden geçmiştim. Ama şimdi toparladım kendimi. Bana zarar veren herşeyi çıkarıyorum hayatımdan. Sigarayı bıraktım 2 hafta oldu. Pazartesi günü diyete başladım. Aynı zamanda spor salonuna da başladım. Umarım sizinle birlikte devamlılık sağlar bu kararlarım. Şimdilik bu kadar :)
Sagolasin elifim geldi mi arka arkaya geliyor kaderGeçmiş olsun güzelim rabbim şifa versin babana
Çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin babana canım.Merhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim.  babam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
Hoşgeldin canım aramızaÖncelikle hepinize merhaba :)
ADINIZ: Eda
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 1,56
KİLONUZ: 89.6
HEDEF KİLONUZ: 50
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme ve hareketsizlik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak, istediğim gibi giyinmek, özgüvenli olmak, daha rahat hareket etmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 24 yaşındayım.Bekarım. 2,5 senedir çalışıyorum. Bilgisayar başında geçiyor bütün günüm. Tembelimdir ben hem de çok :) Uzun zamandır bir bunalım halindeydim kendimden geçmiştim. Ama şimdi toparladım kendimi. Bana zarar veren herşeyi çıkarıyorum hayatımdan. Sigarayı bıraktım 2 hafta oldu. Pazartesi günü diyete başladım. Aynı zamanda spor salonuna da başladım. Umarım sizinle birlikte devamlılık sağlar bu kararlarım. Şimdilik bu kadar :)
Canım ben yine de belkii belirsin diye düşünerek izne ayırmak istemedim hemen aynurada başka izni kalmıyor demişti sanırsam sorun olmasın diye bekledim aslındaMerhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim.  babam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah
FümeciiiiiiiiMenümü yazim.
Kahvaltı:
1 dukan krep
Peynir
2 dilim hindi füme
domates
Akşam:
Izgara tavuk
Izgara peynir
Yeşil salata
Spor:Bugün temizlik günüydü yapamadım
Slm kızlar , ben yeni üyeyim bu gruba bugün daha erken yazıcaktim ama yazamadım. Ben Büşra 25 yaşındayım evliyim ama çocuğum yok . 64 kilo boyum da 164 , 56 kilo olmak istiyorum. Normalde çok azimliyimdir ama bu aralar motive olamıyorum . İnşallah burda sizinle kilo veririm.
Haksız mıyım ama
Merhaba.
Hoşbuldumm canım.
Nasılsın? :)
Bu arada kendimi tanıtayim 43 yaşında evli bir çocuk annesi memurum subat 1de baslayan diyet serüvenim Mart ayında burda devar etti toplamda 20 kilo verdim inşallah sende vereceksin canım bizden kopmassan
Merhaba arkadaşlar. Hepinizden özür dilerim.  babam ameliyat oldu şimdi hastanedeyiz ben kaldım refakatçi olarak şükür şimdi iyi ama ben de onunla gidebilirim memlekete bir süre daha aktif olamam. Eğer beklerseniz dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Seviyorsun benimde ondanHOŞGELDİN canım umarım istediğin kioya ulaşırsın
çok haklısın canım
hoşgeldin canım sağlıkla zayıflaman dileğiyle
ya yasam takıma gelenlere kendini tanıttıkça yeni tanıyomuş gibi mende dikkatle okuyorum neden acaba
geçmiş olsun canım RABBİM acil şifalar versin inşallah
Allah razı olsun canımÇok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin babana canım.
Hoşgeldin canım aramızaarkadaşlar zaten anlatmış herşeyi
Canım ben yine de belkii belirsin diye düşünerek izne ayırmak istemedim hemen aynurada başka izni kalmıyor demişti sanırsam sorun olmasın diye bekledim aslında
Fümeciiiiiiiihani suyun hani suyuunn ?
HOŞGELDİN canım umarım istediğin kioya ulaşırsın
çok haklısın canım
hoşgeldin canım sağlıkla zayıflaman dileğiyle
ya yasam takıma gelenlere kendini tanıttıkça yeni tanıyomuş gibi mende dikkatle okuyorum neden acaba
geçmiş olsun canım RABBİM acil şifalar versin inşallah
Fatmacim iyisin demi geçmiş olsun demedim konuştuğumuz için takımda yanlış anlasilmasinAllah razı olsun canım
Yarından itibaren yeni bir başlangıç yaparsın xperim yarın tartil ama merak ediyorumEvet abla yaaa hamur à aç kalmışım resmen dün çok pis beyaz ekmek yedim bugün de işte Kahvaltı fena oldu ama artık evimdeyim biraz dinlendim kalkayım yiyebilecek bişeyler bulayım rüyamda biber dolmadı gördüm ya
Demezler ablam kiyamam sana ben allah razı olsun ablacim. Şükür sakinleşti biraz izin aldık tekerlekli sandalye ile kantine indik üzerini giyince sakinleştiFatmacim iyisin demi geçmiş olsun demedim konuştuğumuz için takımda yanlış anlasilmasinyasemin abla bir geçmiş olsun bile demedi demesinler
Babanda benim gibi pireli hastayken insan bir yatar yok illa kalkacm geçmiş olsun dileklerimizi ilet dikkat et kendine optDemezler ablam kiyamam sana ben allah razı olsun ablacim. Şükür sakinleşti biraz izin aldık tekerlekli sandalye ile kantine indik üzerini giyince sakinleşti
Çook geçmiş olsun canım bu aradaKuzum teşekkür ederim biliyorum beni düşündüğünü canımsadece takımı zor duruma düşürmek istemem o yüzden dedim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?