Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah; 2 dilim beyaz peynir, 2 dlm kızarmış tb ekmeği, domates, salatalık ve yeşil çay.
Ara; 1 elma ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; 6 yk börülce, 1 dlm tb ekmeği, 4 yk yoğurt ve salata.
Ara; 2 galeta ve yeşil çay.
Akşam; 6 yk ıspanak yemeği, 3 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 tane elma
Su; 2.5 lt
30 dakika yuruyus.

şöyle ne yedin gestopo
Yok yok söylemiim
Ahh bu aksamlar. Bende genelde butun gun dikkat ederim aksam saldiririm yemege ama artik oyle degil tabi
Yarin dikkat et dengelersin biraz canim :)
Ayneen öyle yapıcam canım
menü süper

İnşallah ablacım. Böyle daha mutlu olucam biliyorum. Yaza abimin düğünüde var tek görümceyim ve çok güzel olmam lazım. Kendimi böyle motive ediyorum :)
Hoşgedin Edacım, bende Selin 24 yaşındayım yaşıtlarımız çoğalınca çok mutlu oluyorum abinin düğünü diyete başlamak için mükemmeş bir fırsat. bende bu yaz abimin düğünü var diye başlamıştım 10 kilo verdim ve iyiki zayıflamışım, şimdiye kadar aklım nerdeydi diyorum. Sende abinin düğününe kadar fit bir görümce olucaksın eminim.

Gene sessizliğe burunmussunuz
abla kış geldi yeni ipler aldım kendime hiçbişey örmedim demiştim ya bu defa kendime yapayım bişey dedim ve panço örmeye başladım hatta bitmek üzere idi ama yumağımın tekini memlekette unutmuşum yarım kaldı onlar ipimi gönderene kada.r neyse yarın tmeizliğimi yaparım artık . örgü resmen koltuğa yapıştırıyor beni

Öğlen annemin beli tutuldu bir anda, yattı bütün gün temizlik, pazar, yemek, bulaşık hepsi bana kaldı. Akşamda abimleri çağırdık balık yaptık, sözde gelin var ama nerde o gelin pehh Herkes gelini çalıştırır bizde görümce çalışıyor ben anlamadım bu işi ben onlara gittiğimde oturmuyorum da orda da bir hareket halindeyim neyse yeter bu kadar gelin çekişitirmece bende gelin olucam bunlar hep kulağa küpe diye dursun, azcık elleri çalıştırmakla, popoyu kaldırmakla kimse ölmüyor değil mi

Menü yazıp kaçıcam, bugün spora zaman kalmadı ama bütün gün oturmadım denebilir. Yarın uzun zamandır görmediğim bir canısı ile görüşeceğim, gidip duşumu alayım

Menü Zamanı ( Haftasonu azizliğine uğramış olabilirim)

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta+ salatalık+ peynir+ dmatesli biberli sos+ 1 ymk kaşıgı kadar biber kızartması

Öğlen yok kahvaltı geç oldugu için.

Ara:1 elma

Ara:1 mandalina

Akşam: hamsi ve salata

Çayın yanında 2 avuç kabak çekirdeği ve sonrasında 1 trabzon hurması.

Su: 2 buçuk lt olmuştur.

Eklentiler

• 2015-11-21 18.18.17.webp
    30 KB · Görüntüleme: 47
Ou bitanem benim tabiki izin senin...sonuçta zor bir durum...Allah yardımcın olsun inşallah...

Günaydın canım takımım canım arkadaşlarım...beni az ve ya çok tanıyanlar var aranızda bem bi işi yaptımmı tam yaparım...yani öyle kaptanım deyip de mesuliyetlerini yerine yetirememek hiç benlik deyil...hepiniz biliyorsunuz ki ben bu işi çok ciddiye alıyorum.gel görki Rabbim dualarımı duydu ve ben bi iş buldum.bu işde öyle bi işki hep meşkul...işteyken meşkul eve gelince kafa meşkul.ev işleri yorgunluk derken uyku zamanı geliyor ve ben buraya zaman ayıramıyorum...gittikce iyi olacak da diyemiyorum çünki gittikce kendi klübümu açıcam ve çok daha meşkul olacam.buraya gelicem elbette ama kaptanlık görevlerini yapamam.izninizle o çok sevdiyim ve deyer verdiyim kaptanlığıımı devr etmek istiyorum...içim rahat çünki burda çoook kaptan var...herhalde kaptanımız belli perigunlugu ...tabi kabul edersefikirlerinizi yazarsanız sevinirim.önce sizinle konuşalım sonra paylaşıma yazarım...

Ben sizsiz kalamam mutlaka yazıcam ama kaptanlığı yapamıyorum.zaçan ayıramıyorum ve vicdan azabı çekiyorum...hep gülüyordum takıma gelmeyen ve takımın kaptanlığını bırakmayanlara...gerçekten bu da bir iş ve layıkıyla yapmak gerek yoksa yapma ne mecbur ediyorki.bi zaman tekrar kaptan olmak istersem kurarım yine bi takım ne olcekdimi ama...ama burdakı arkadaşlıklarım bakidir...ay ben sizi çok seviyorum ya gözlerim doldu

Aynura cim günaydın dün gizeme dedikodunu ettim dedim biraz kafasını dağıtsın bu iş onu mutlu etti diye kaptanlığı gelince elbette peri bu işi layıkıyla sen gelene kadar yapacaktır şüphem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…