Evet doğru düşünmüşsün canimEvet abla oyle seyler dusunuyoru bende. Simdi sporda yaptigim icin protein agirlikli beslenicem. Kaslarimi guclendireyim de yag yakimi daha fazla olsun.
Kaptandan sonra artık böyle abla, tıp oynuyoruz sankiGene sessizliğe burunmussunuz
Kaptan gidince konusulmuyor mu bilemedim hani gençlik neredesiniz?Kaptandan sonra artık böyle abla, tıp oynuyoruz sankibirşeyler oldu sayfaya. Kimseler gelmiyor yahuu
Bilmiyorum ama bundan bu sonuç çıkıyor sanki, üyeler yok ortadaKaptan gidince konusulmuyor mu bilemedim hani gençlik neredesiniz?
Yok yok söylemiimşöyle ne yedin gestopo
Ayneen öyle yapıcam canımAhh bu aksamlar. Bende genelde butun gun dikkat ederim aksam saldiririm yemege ama artik oyle degil tabi
Yarin dikkat et dengelersin biraz canim :)
menü süperSabah; 2 dilim beyaz peynir, 2 dlm kızarmış tb ekmeği, domates, salatalık ve yeşil çay.
Ara; 1 elma ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; 6 yk börülce, 1 dlm tb ekmeği, 4 yk yoğurt ve salata.
Ara; 2 galeta ve yeşil çay.
Akşam; 6 yk ıspanak yemeği, 3 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 tane elma
Su; 2.5 lt
30 dakika yuruyus.
Kaptan gidince konusulmuyor mu bilemedim hani gençlik neredesiniz?
Bilmiyorum ama bundan bu sonuç çıkıyor sanki, üyeler yok ortada
Sadece hafta sonumu böyle tatlısıHangi hafta sonu burayı dolu gördünüz ki zaten
ara ara oluyor böyle şeyler merak etmeyinSadece hafta sonumu böyle tatlısı
Hoşgedin Edacım, bende Selin 24 yaşındayımİnşallah ablacım. Böyle daha mutlu olucam biliyorum. Yaza abimin düğünüde var tek görümceyim ve çok güzel olmam lazım. Kendimi böyle motive ediyorum :)
abla kış geldi yeni ipler aldım kendime hiçbişey örmedim demiştim ya bu defa kendime yapayım bişey dedim ve panço örmeye başladımGene sessizliğe burunmussunuz
Ou bitanem benim tabiki izin senin...sonuçta zor bir durum...Allah yardımcın olsun inşallah...Canım izin demiştim ama gizem atlamış galiba sadece sabit yazmış bu hafta. Haftaya cumaya göre karar versek olur mu canım ama bu ara menü yazmam sıkıntı olabilir şimdi azıcık müsait oldum merhaba demek istedim ama birazdan ne olacağını bilemiyorum ınan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?