Edacim insan önce kendi inanacak zayıflamak istediğine emin ol motivasyonunu o zaman hiç düşmüyor tabiki bizlerde yanında olacağız.Evet ablacimm. E yanimda sizde varsinizz. O zaman gitsin kilolarrr :))
Tamam canım.bunu o zaman konuşuruz...konuşup anlaşırız...inşallh takımı hep zirvelerde götürürsün perişkom...Sen işinde mutlu olduktan sonra birşey diyemem. Ama olursa bir an gelir ve zamanın olur gelmeye başlarsan yeni bir takım kurmak yok ayneen burda devam edersinben senden bu takımı geçici alıyormuşum gibi kabul ediyorum :) geldiğinde sana tekrar vermek üzere
Ah abla keşke o ürün haklında bilgin olaydı.sen burda olsan seni yanıma alır tüm toplantı seminerlere götürürdümAYNURA sağlıklı beslenmek adına o ürün hariç bilgilerini bizle paylaşırsan seviniriz.
Takımımıza hoş geldin edacım...çok kıymetli insanların arasındasın bilesinEvet ablacimm. E yanimda sizde varsinizz. O zaman gitsin kilolarrr :))
Ben işlerimi bitirdim kızımı yatırdım...uyusun belki ben de uyurum...nerdesiniz bakalım?herkes gezmelerde herhalde.. perigibi miskinlerdr uykuda
Aaaa aşkk olssuunnn ne uyuması daha gezmelere gidicem beeenn :)))Ay elektiriklerimiz yok uykum var TV'yi açıp ninni gibi uyumak vardı. Peri kız gel evi temizle nasıl gelirsin sen
Günaydın Can'ım. İş olunca fazla vakit ayıramıyoruz seni çok iyi anlıyorum elimizde telefon önümüzde internet oluyor ama yoğun iş olunca her gün fırsat ayıramıyor insan şahsen benim için öyle oluyor. Karar senin tabii ki ama seni sık sık görmek istiyoruz buradaBen işlerimi bitirdim kızımı yatırdım...uyusun belki ben de uyurum...nerdesiniz bakalım?herkes gezmelerde herhalde.. perigibi miskinlerdr uykuda
Evet ablacim. Cok inaniyorum. Cunku cok sıkıldım boyle yasamaktan. Ozguvenin yok. Evden cikmak istemiyosun. Giyinmek, suslenmek istemiyosun. Insanlardan uzak duruyosun. Artik bunlari gercekten yasamak istemiyorum.Edacim insan önce kendi inanacak zayıflamak istediğine emin ol motivasyonunu o zaman hiç düşmüyor
tabiki bizlerde yanında olacağız.
Takımımıza hoş geldin edacım...çok kıymetli insanların arasındasın bilesinburda aldığın her bilgiyi aklında tut ve uygula...çünki diyetisyen gibi ablalarımız var
Sen diskalifiyemi edilmiştin edacım?sebebi neydi?Evet ablacim. Cok inaniyorum. Cunku cok sıkıldım boyle yasamaktan. Ozguvenin yok. Evden cikmak istemiyosun. Giyinmek, suslenmek istemiyosun. Insanlardan uzak duruyosun. Artik bunlari gercekten yasamak istemiyorum.
Hosbuldum aynur tesekkur ederim. Evet hepsi cok sicak insanlar. Biliyorum banada cok faydalari dokunacak :)
Cumartesi günü menüm
Sabah
3 dilim ekmekle tost
1 bardak limonlu çay
Ara
1 mandalina
Öğlen az biraz tavuk döner ve salata
Akşam
Tavuk pirzola 2 parça
Maydanoz piyazı (cevizli)
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
2 çay ve 1 küçük havuç
Ev temizliği ve misafir taşkalasından spor yapamadım ama öğlen 20 dk yürümüştüm
Sen diskalifiyemi edilmiştin edacım?sebebi neydi?
Ne zaman?çünki listeye girmen için paylaşımda oylama yapmak gerek.herkes evet oyunu vermeli...Evet diskalifiye olmustum. O zaman unideydim. Okuldayken vakit ayirabiliyodum ama eve geldikten sonra zaman ayiramadim. Babaannem hastaydi surekli hastaneye gidiyodum zaman ayiramadim hic. Haberde veremedim. O yuzden diskalifiye oldun.
İyi pazarlar hanımlar ......
Herkes iyidir inşallah ...
Ne zaman?çünki listeye girmen için paylaşımda oylama
yapmak gerek.herkes evet oyunu vermeli...
Tamam canım.baktım sebep belirtilmemiş.peri kaptanım payıaşımda oylama başlatır listeye girmen için...herhalde hayır oyu çıkmazHayirli pazarlar :)
2012 yilindaydi. Cok oldu. Ama simdi ne olur bilmiyorum tabi.
Aynuram hakkında hayırlısı canımGünaydın canım takımım canım arkadaşlarım...beni az ve ya çok tanıyanlar var aranızda bem bi işi yaptımmı tam yaparım...yani öyle kaptanım deyip de mesuliyetlerini yerine yetirememek hiç benlik deyil...hepiniz biliyorsunuz ki ben bu işi çok ciddiye alıyorum.gel görki Rabbim dualarımı duydu ve ben bi iş buldum.bu işde öyle bi işki hep meşkul...işteyken meşkul eve gelince kafa meşkul.ev işleri yorgunluk derken uyku zamanı geliyor ve ben buraya zaman ayıramıyorum...gittikce iyi olacak da diyemiyorum çünki gittikce kendi klübümu açıcam ve çok daha meşkul olacam.buraya gelicem elbette ama kaptanlık görevlerini yapamam.izninizle o çok sevdiyim ve deyer verdiyim kaptanlığıımı devr etmek istiyorum...içim rahat çünki burda çoook kaptan var...herhalde kaptanımız belliperigunlugu ...tabi kabul ederse fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.önce sizinle konuşalım sonra paylaşıma yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?