Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben işlerimi bitirdim kızımı yatırdım...uyusun belki ben de uyurum...nerdesiniz bakalım?herkes gezmelerde herhalde.. perigibi miskinlerdr uykuda

Tamam canım.bunu o zaman konuşuruz...konuşup anlaşırız...inşallh takımı hep zirvelerde götürürsün perişkom...

Ben işlerimi bitirdim kızımı yatırdım...uyusun belki ben de uyurum...nerdesiniz bakalım?herkes gezmelerde herhalde.. perigibi miskinlerdr uykuda

Ay elektiriklerimiz yok uykum var TV'yi açıp ninni gibi uyumak vardı. Peri kız gel evi temizle nasıl gelirsin sen
Aaaa aşkk olssuunnn ne uyuması daha gezmelere gidicem beeenn :)))

Günaydın Can'ım. İş olunca fazla vakit ayıramıyoruz seni çok iyi anlıyorum elimizde telefon önümüzde internet oluyor ama yoğun iş olunca her gün fırsat ayıramıyor insan şahsen benim için öyle oluyor. Karar senin tabii ki ama seni sık sık görmek istiyoruz burada

Canlarım günaydınlar Mutlu sabahlar Mutlu pazarlar dün akşam misafirim vardı misafir dediğime bakmayın kayınvalidem ve görümcelerim vardı o kadar yoruldum ki koşturmaktan bir de son dk yapacağım yemeler göre karar verip çağırdım o yüzden karışık oldu tıpkı sabah erken kalktım diye annemlere kahvaltıya çağırmam gibi

Cumartesi günü menüm
Sabah
3 dilim ekmekle tost
1 bardak limonlu çay
Ara
1 mandalina
Öğlen az biraz tavuk döner ve salata
Akşam
Tavuk pirzola 2 parça
Maydanoz piyazı (cevizli)
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
2 çay ve 1 küçük havuç
Ev temizliği ve misafir taşkalasından spor yapamadım ama öğlen 20 dk yürümüştüm

Edacim insan önce kendi inanacak zayıflamak istediğine emin ol motivasyonunu o zaman hiç düşmüyor
tabiki bizlerde yanında olacağız.
Evet ablacim. Cok inaniyorum. Cunku cok sıkıldım boyle yasamaktan. Ozguvenin yok. Evden cikmak istemiyosun. Giyinmek, suslenmek istemiyosun. Insanlardan uzak duruyosun. Artik bunlari gercekten yasamak istemiyorum.

Takımımıza hoş geldin edacım...çok kıymetli insanların arasındasın bilesinburda aldığın her bilgiyi aklında tut ve uygula...çünki diyetisyen gibi ablalarımız var

Hosbuldum aynur tesekkur ederim. Evet hepsi cok sicak insanlar. Biliyorum banada cok faydalari dokunacak :)

Sen diskalifiyemi edilmiştin edacım?sebebi neydi?

Menu gayet guzel. Misafir olnasina ragmen abartili bisey yok. Tebrikler :)

Sen diskalifiyemi edilmiştin edacım?sebebi neydi?

Evet diskalifiye olmustum. O zaman unideydim. Okuldayken vakit ayirabiliyodum ama eve geldikten sonra zaman ayiramadim. Babaannem hastaydi surekli hastaneye gidiyodum zaman ayiramadim hic. Haberde veremedim. O yuzden diskalifiye oldun.

Aynuram hakkında hayirlisi olsun hem çok sevindim hemde çok üzgünüm. İşlerini biraz yoluna koyunca yine donrsin ins. Daha çok şey yazmak isterim ama yoldayim bilin bakalım kimle buluşacağım Gizem ile bogaza karşı kahve içiçez eşlik etmek isteyenlere duyurulur

Evet diskalifiye olmustum. O zaman unideydim. Okuldayken vakit ayirabiliyodum ama eve geldikten sonra zaman ayiramadim. Babaannem hastaydi surekli hastaneye gidiyodum zaman ayiramadim hic. Haberde veremedim. O yuzden diskalifiye oldun.
Ne zaman?çünki listeye girmen için paylaşımda oylama yapmak gerek.herkes evet oyunu vermeli...

Aynuram hakkında hayırlısı canım
Yorgun olsanda işin seni mutlu etti onun için senin adına sevindim
Seni ilk takıma kaptan olman için deneneye aldığımda açıkçası bir heves ve gelir geçer sanmıştım , ama beni yanılttın takım içim çok emek verdin hemde heyacanın ilk günki gibiydi hiç eksilmedi hakkını helal et bu konuda

Takıma gelince peri layıkıyle yapacaktır buna inanıyorum tabiki ipi biraz daha elinde sıkı tutmalı
Birde yasemin bacım var her zaman takıma destek sağolsun ,
Kendi adıma söz veremiyorum çünki beni bilirsiniz yapacagıma emin olmadıgım sözler veremem ,hayatım ve yogunluk söz vermeme engel ama elimden geldiği kadar burdayım arkadaşlara destek amaçlı
Bizi sensiz bırakmazsın dimi .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…