Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynura cim günaydın dün gizeme dedikodunu ettim dedim biraz kafasını dağıtsın bu iş onu mutlu etti diye kaptanlığı gelince elbette peri bu işi layıkıyla sen gelene kadar yapacaktır şüphem yok
Evet ablam çok iyi oldu.çok mutluyum...inşallah ireliledikce paramı kazandırdıkca daha da iyi olacam inanıyorum...

Evet ablam çok iyi oldu.çok mutluyum...inşallah ireliledikce paramı kazandırdıkca daha da iyi olacam inanıyorum...
İnşallah çok mutlu olursun aynura önemli olan sevdiklerimizin mutluluğu .sen mutlu oldukça senin mutluluğundan bizide mutlu edecek.

İnşallah çok mutlu olursun aynura önemli olan sevdiklerimizin mutluluğu .sen mutlu oldukça senin mutluluğundan bizide mutlu edecek.
Hakikaten insan mutlu oldukca sevdiklerinin de mutlu olduğunu görüyor...Allahım daim etsin inşallah...hani diyorum ya Allahıma heı dua ettim hernamazda Rabbim karşıma hayırlı bi iş çıkar diye...ve karşıma bu çıktı ben inanıyorumki bu iş benim için hayırlısı.Rabbim dualarımı duydu...ağustos ayında çok zor durumdayken 2rüya görmüştüm ve bizimkızlardan mucizelerprensesi ne yorumlatmıştım...gerçekten yorumladığı gibi çıktı çok şükür...çok korkuyorum ama ya bozulursa diye

AYNURA cim herşeyin hayırlısını dilemek en güzeli ve Rabbim okadar büyük tam umudunu kestiğin gün bir vesile kılıp seni ayağa kaldırıyor vakti zamanı gelince yeterki sabır etmek ve imanimiza sarilmaktan vazgeçmeyelim. Herşey gönlünce olsun

Sağol canım ablam hepimizin inşallah...iyiki sizler varsınız iyiki buraya kaptan olmuşum.inanın bana, burda öyrendiyim diyet bilgileri şimdi işimde bana çok yardımcı...staja daha 10gün oldu başlayalı ve ben 3gün sonra artık hazırdım.çünki diyet bilgim güzel...bunda da varmış bi hayır...çok şansılıyımki buraya gelmişim ve herbirinizden bir şey öyrenmişim...bu arada dün dünya brendi olan Dc.Alla Şilina bile 3ana 2ara öyünü tavsiye etti...daha bi sürü bildiyim şeyi anlattı bize...ve ben çok şanslıydımki onları biliyordum sizin sayenizde...

Bunu karatay yapanlara duyrulur bencede az sık beslenmek

Canım benim Allah yolunu açık etsin inşallah, çok mutlu huzurlu etsin rabbim seni her daim
Çok çabaladın çok üzülüp ağladığın, sevinçten uçtuğun zamanlar oldu. Her zaman herkese destek oldun. Helal et hakkını bizlere olur mu?

Günaydın Aynuram.
Hayırlı olsun insallah yeni işin. Burayı bırakmak zorunda olmasaydin ne iyi olurdu ama sana da hak veriyorum gerçekten yoğunsun.
Çok ugrastin bizlerle hakkını helal et canım benim.
Seni hepimiz çok seviyoruz. Gülen yüzün hep gülsün. Rabbim iyi insanları karşına çıkarsin her daim. İşin rast gitsin hep.

Oy canım benim inan gözlerim doldu...sizin gibi bi arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum...dedim zaten arkadaşlığımız bakidir...eyer varsa hakkım üzerinizde bin kere helal olsun bin kere...

Keşke işim böyle koşuşturmacalı olmasaydı da bırakmasaydım.zaten hepiniz biliyorsunuz işimi nasıl severek yapıyordum ama artıl layıkıyla yapamam.çünki bana göre kaptanlık sadece liste yapmak deyil,eyer ki emek verirsen kazanırsın...hepinizi tek tek seviyorum...

P

Hosbuldum canim :) Evet cok motive ediyo bu durum.beni. Suan motuvasyonum tavan yapmis durumda insallah boyle devam ederde kurtulurum su kilolardan :)

Sen işinde mutlu olduktan sonra birşey diyemem. Ama olursa bir an gelir ve zamanın olur gelmeye başlarsan yeni bir takım kurmak yok ayneen burda devam edersin ben senden bu takımı geçici alıyormuşum gibi kabul ediyorum :) geldiğinde sana tekrar vermek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…