Edacım hoşgeldin , peri oylama yapsın takım kaptanlarına ona göre denemeye başlarsın . Canım onay olmasa bile bizimle devam etmende bi sakınca yok bir çok üyemiz liste dışıHayirli pazarlar :)
2012 yilindaydi. Cok oldu. Ama simdi ne olur bilmiyorum tabi.
Gizeme söyle dün akşamki tozutmasını okudumAynuram hakkında hayirlisi olsun hem çok sevindim hemde çok üzgünüm. İşlerini biraz yoluna koyunca yine donrsin ins. Daha çok şey yazmak isterim ama yoldayim bilin bakalım kimle buluşacağımGizem ile bogaza karşı kahve içiçez eşlik etmek isteyenlere duyurulur
Ablacım hep yazıyodun bir iş bulsam ah diye hakkında hayırlısı olsuun ne güzel istediğin işi buldunGünaydın canım takımım canım arkadaşlarım...beni az ve ya çok tanıyanlar var aranızda bem bi işi yaptımmı tam yaparım...yani öyle kaptanım deyip de mesuliyetlerini yerine yetirememek hiç benlik deyil...hepiniz biliyorsunuz ki ben bu işi çok ciddiye alıyorum.gel görki Rabbim dualarımı duydu ve ben bi iş buldum.bu işde öyle bi işki hep meşkul...işteyken meşkul eve gelince kafa meşkul.ev işleri yorgunluk derken uyku zamanı geliyor ve ben buraya zaman ayıramıyorum...gittikce iyi olacak da diyemiyorum çünki gittikce kendi klübümu açıcam ve çok daha meşkul olacam.buraya gelicem elbette ama kaptanlık görevlerini yapamam.izninizle o çok sevdiyim ve deyer verdiyim kaptanlığıımı devr etmek istiyorum...içim rahat çünki burda çoook kaptan var...herhalde kaptanımız belli @perigunlugu...tabi kabul edersefikirlerinizi yazarsanız sevinirim.önce sizinle konuşalım sonra paylaşıma yazarım...
Ben sizsiz kalamam mutlaka yazıcam ama kaptanlığı yapamıyorum.zaçan ayıramıyorum ve vicdan azabı çekiyorum...hep gülüyordum takıma gelmeyen ve takımın kaptanlığını bırakmayanlara...gerçekten bu da bir iş ve layıkıyla yapmak gerek yoksa yapma ne mecbur ediyorki.bi zaman tekrar kaptan olmak istersem kurarım yine bi takım ne olcekdimi ama...ama burdakı arkadaşlıklarım bakidir...ay ben sizi çok seviyorum ya gözlerim doldu
Çok teşekkür ederim canım ablam.hep yanımdaydın sen...tabiki buradayım ama senin gibiAynuram hakkında hayırlısı canım
Yorgun olsanda işin seni mutlu etti onun için senin adına sevindim
Seni ilk takıma kaptan olman için deneneye aldığımda açıkçası bir heves ve gelir geçer sanmıştım , ama beni yanılttıntakım içim çok emek verdin hemde heyacanın ilk günki gibiydi hiç eksilmedi hakkını helal et bu konuda
Takıma gelince peri layıkıyle yapacaktır buna inanıyorum tabiki ipi biraz daha elinde sıkı tutmalı
Birde yasemin bacım var her zaman takıma destek sağolsun ,
Kendi adıma söz veremiyorum çünki beni bilirsiniz yapacagıma emin olmadıgım sözler veremem ,hayatım ve yogunluk söz vermeme engelama elimden geldiği kadar burdayım arkadaşlara destek amaçlı
Bizi sensiz bırakmazsın dimi.?
Canım ablam çok duygulandım gerçekten...beni sevdiyine emin olduğum arkadaşlarımdandın şimdi daha da emin oldum.ben de seni seviyorum inan...e zaten burdayım mezun edicez seni buradan.ama kaptanlığa layıl olamam bundan sonra...güzel sözlerin için tekrar teşekkürler...canım kaptanım yazdıklarına senin adına çok sevindim senin gibi heyecanlı sıcakkanlı samimi birnin daha çok kişiye ulaşıp onlara danışmanlık yapmanan harika danışanların gerçekten çok şanslı olacak yolun şansında açık olsun canım
amaaaa men kendi adıma çok üzüldüm çok alışmış ve çok sevmiştim ne diyelim hayırlısı hani seninle herkesi mezun edecektikherşey için çok teşekkürler iyiki senin takımında başlamışım bu yarışa senin ve arkadaşlarımın vesilesiyle artık namazlarımı ayakta kılıyorum ne kadar şükretsem RABBİME ne kadar teşekkür etsem takımıma ve sana canım kaptanım azdır ALLAH RAZI OLSUN HAKKINI HELAL ET fırsat buldukça gel inşallah
Sağol bitanecik kuzum benim...en küçük arkafaşımsın...öpüyorum çok...gerçekten varsa emeyim helal olsun bin defa...Ablacım hep yazıyodun bir iş bulsam ah diye hakkında hayırlısı olsuun ne güzel istediğin işi buldunBenim üstümde çok emeğin var hakkını helal et herşey için çook teşekkür ederim İşinde başarılar, hep mutlu ol Burayı da bırakma ama yine de gel
Gizeme söyle dün akşamki tozutmasını okudumayagını denk alsın affım yok !
Fatmanur artık kafandan lütfen sil kendini rahat bırak 5 6 aydır zaten başardın bundan sonra 2 haftada ver niye bukadar acele sen bu kiloyu 1 yıl damı aldın bunu düşün ve kendini rahat bırak yok promu yapsam yok önümü yapsam deme ben sağlıklı nasıl beslenicem ve kilo verecem diye motive et zararlı şeyler yeme yeter.canımm ne olacahk menim halim 2.5 haftadır 1.5 kilo civarı verdim bir türlü aşamadım 11 barajını yavaş yavaş strese girmekten enerjimin heyecanımın azalmasından korkuyorum bazı ngün diyetisyen menüsü yapıyorum bazı gün takımdaki menümüsü kafamda kalbimde karıştı eğer yarında veremezssem pro yapayım diyorum ama ertesi gün prodan sonra uyine +
çıkıyorum ne yapsam bilemedim
Tamam canım.baktım sebep belirtilmemiş.peri kaptanım payıaşımda oylama başlatır listeye girmen için...herhalde hayır oyu çıkmaz @perigunlugu
Edacım hoşgeldin , peri oylama yapsın takım kaptanlarına ona göre denemeye başlarsın . Canım onay olmasa bile bizimle devam etmende bi sakınca yok bir çok üyemiz liste dışıyeterki sen azmini kaybetme tekrar hoşgeldin ..
Fatmanur artık kafandan lütfen sil kendini rahat bırak 5 6 aydır zaten başardın bundan sonra 2 haftada ver niye bukadar acele sen bu kiloyu 1 yıl damı aldın bunu düşün ve kendini rahat bırak yok promu yapsam yok önümü yapsam deme ben sağlıklı nasıl beslenicem ve kilo verecem diye motive et zararlı şeyler yeme yeter.
_AYNURA_ inşallah işin sana çok iyi gelir çok mutlu olursun, hakkını helal et kaptanım
yasom7272 abla sabah tartıldım ve onca yediklerimin üstüne çok şaşırdım 62.6 çıktı. Ama bende öyle bir şişkinlik var ki karnım kocaman hissediyorum nasıl gitmiş 400 gr şaşkınım. Ama moral oldu bana baya artı çıksaydım zayıflamanın ne kadar nankör olduğunu düşüncektim ve istediğim kiloya indikten sonra koruyamayacağımı düşüncektim.
Bu sabah itibari ile güzel beslenmeye başladım tekrar. Bir de sporu da eklersem süper olacak
Abla ilk 4 gün dikkat ettim de sonra kendimi kaybettim gece tatlı krizine girip beyaz ekmekle bal yağ mı yemedim, kaynanam yapmış ayıp olmasın diye su böreği mi yemedim, kahvaltı da kır pidesi mi yemedim. dönerin yanında lavajları da götürdüm.afferim xperim demekki dikkat etmissin
Çok iyi tanımışsın beni canım ablam...zaten veda eden mesajları gördüyümde de habire kendimi savunuyorum ben burdayım canlarım benim sadece kaptanlığı bıraktım...Sevgili arkadaşlar ben aynura nin sadece kaptanlığı bıraktığını düşündüğümden hiç seni çok özleyecem yazmıyorum çünkü o benim gibi asla burayı bırakamaz bizi bırakamaz işi olsada okur aklı acaba fatma ablam kaç kilo oldu diye düşünür acaba vsvs vs buradaki herkesi aklından geçirir biliyorum . O yüzden gelemediginde okur ve yakın takip eder ve vakti oldumu da buraya gelir hele bir gelmesin saçını başını yolarımşaka bir yana ben aynuraya tanidiysam o işini hakkıyla yapmak isteyen idealist biri o yüzden ona güle güle bile demem o hep burda olacak biraz kafasını dağılmasına seviniyorum git ve basar aynura istediğin şey neyse
AYNURA cim benim kaprislerime katlanan çok nadir insanlardansın 8 aydır beraberiz artık kardeş arkadaş aile gibi olduk o yüzden senin ne düşündüğünü ve neler yapabileceğini tahmin ediyorum daha senin etinden sütünden faydalanacagizÇok iyi tanımışsın beni canım ablam...zaten veda eden mesajları gördüyümde de habire kendimi savunuyorum ben burdayım canlarım benim sadece kaptanlığı bıraktım...
Cadı neler yedin öyle neyse arada tatil vermek lazım vücuda ama ben yedim kilo almadım diye yemeye başlarsan depolar tekrar dolar anında 3 4 kilo olarak döner dikkat et canım.Abla ilk 4 gün dikkat ettim de sonra kendimi kaybettim gece tatlı krizine girip beyaz ekmekle bal yağ mı yemedim, kaynanam yapmış ayıp olmasın diye su böreği mi yemedim, kahvaltı da kır pidesi mi yemedim. dönerin yanında lavajları da götürdüm.
Yiyerek zayıflama olmuş gerçektenama su fazla içemedim annemgil musluk suyu içiyor ben hazır su veya arıtmaya çok alıştım musluk suyu midemi bulandıriyor diye çay içtim su yerine. Günde 20 bardaktan fazla. Diyorum ki belki su kaybıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?