Neden gitti ki abla hatlarda sorun mu var acabaTelefonumun şarjı bitiyor hala elektiriklerimiz yok delirmek üzereyim ay
Anaam abla afiyet olsuuun da baya kaçmış diyetAbla ilk 4 gün dikkat ettim de sonra kendimi kaybettim gece tatlı krizine girip beyaz ekmekle bal yağ mı yemedim, kaynanam yapmış ayıp olmasın diye su böreği mi yemedim, kahvaltı da kır pidesi mi yemedim. dönerin yanında lavajları da götürdüm.
Yiyerek zayıflama olmuş gerçektenama su fazla içemedim annemgil musluk suyu içiyor ben hazır su veya arıtmaya çok alıştım musluk suyu midemi bulandıriyor diye çay içtim su yerine. Günde 20 bardaktan fazla. Diyorum ki belki su kaybıdır.
Oy canım ablam inşallah...aklıma geldikce yazıcam buraya da bi şeyler...AYNURA cim benim kaprislerime katlanan çok nadir insanlardansın 8 aydır beraberiz artık kardeş arkadaş aile gibi olduk o yüzden senin ne düşündüğünü ve neler yapabileceğini tahmin ediyorum daha senin etinden sütünden faydalanacagizsen sağlıklı beslenme eğitimleri aldıkça bizimle paylaşacaksın unutma
Vicdansız emineIyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
Zeytin
Çay
Kahvaltilik sos
Öğle
2 tabak vicdan çorbası
Yoğurt
Akşam
Vicdan çorbası
Yoğurt
2.5 lt su
Bugün spor yok.
Abla en kötü karar kararsızlıktan iyidir diye bir söz var. Bence senin kafan karıştığı için baskı altında kalıyosun veremiyosun sıkıyosun kendini. Sonuçta diyetisyenler bu iş için yıllarca okuyorlar ona göre liste hazırlıyolar. Bak sen de diyosun pro yaparsam ertesi gün artı çıkabilirim diye bu döngü böyle devam eder en iyisi her şeyden ye ama ölçülü ve kontrollü olsun . Ve ilk etapta diyetisyeninin menüsünü uygula bence baktın kilo veremiyosun diyetisyeninle konuşursun değişiklik yaparsın. Zaten zamanla alışır ve kendine göre uyarlarsıncanımm ne olacahk menim halim 2.5 haftadır 1.5 kilo civarı verdim bir türlü aşamadım 11 barajını yavaş yavaş strese girmekten enerjimin heyecanımın azalmasından korkuyorum bazı ngün diyetisyen menüsü yapıyorum bazı gün takımdaki menümüsü kafamda kalbimde karıştı eğer yarında veremezssem pro yapayım diyorum ama ertesi gün prodan sonra uyine +
çıkıyorum ne yapsam bilemedim
Artıları görünce vicdan yapmayim da napıyım . Inşallah işe yarar agustostan beri kilo alıp vermelerime baktım da hep aynı 70 71 69 a iniyorum sonra hoooop tekrar 71.Vicdansız eminevicdan mi yaptın gi
Kutlarım canim ne güzel... Darısı başımıza inşallah.Ayyy kızlar 57 kilo iken bir kaban almıştım sonra bir senede 78 olunca normal olarak kabanın içine sığamadığımdan düğmelerini söküp 5 parmak kadar ilerye almış ve 2 senedir öyle giyiyordum. Bir haftadır kaban resmen üstümde sallanır haldeydi ve ben az önce düğmeleri ilk aldığım zamanki yerine koydum
Ayy tam üstüme oturdu süper oldu
Evlendiğim zamanki kiloma sadece 4 kilo 600 gr kaldı ya hemencecik bunları da vermek istiyorum
İçimden 16 kilo çıktı bir senede..
Gitsin kilolar
İnşallah hemencecik gelirsin 60a. Benim dolabı değiştirmeme hiç gerek kalmıyor çünkü 78 ide 57 yi de o kadar kısa zamanda gördüm ki her kiloya uygun kıyafetim varKutlarım canim ne güzel... Darısı başımıza inşallah.
Ben 60 kg ya bi gelirsem tüm dolabı degistiricem inşaallah. ...
korumaya almışsın işte ne istiyon çok almamışsın 1 2kilo inip çıkmış vicdansız emineArtıları görünce vicdan yapmayim da napıyım . Inşallah işe yarar agustostan beri kilo alıp vermelerime baktım da hep aynı 70 71 69 a iniyorum sonra hoooop tekrar 71.
Hep mi aynı olur arkadaş yaaa
Ayyy kızlar 57 kilo iken bir kaban almıştım sonra bir senede 78 olunca normal olarak kabanın içine sığamadığımdan düğmelerini söküp 5 parmak kadar ilerye almış ve 2 senedir öyle giyiyordum. Bir haftadır kaban resmen üstümde sallanır haldeydi ve ben az önce düğmeleri ilk aldığım zamanki yerine koydum
Evlendiğim zamanki kiloma sadece 4 kilo 600 gr kaldı ya hemencecik bunları da vermek istiyorum
Gitsin kilolar
Canım ben 67 ile izne ayrıldım. Gerçi 67 yi de o haftadan başka göremedim. Ertesi gün 68 çıktım sonra hızla 69 koruyamadim. Yani bilmiyorum çok uğraş veriyorum haftanın 2 günü yiyosam en az 4 gün diyet yapıyorum artı spor ve hala aynı kilolar.korumaya almışsın işte ne istiyon çok almamışsın 1 2kilo inip çıkmış vicdansız emine
vav xperi maşallah
eminecim sen çok sabırsızssın istiyonki hemen 1 2 kilo vereyim bak kaç ay oldu diyet yaptığım halde 65 sınırını aşamadım ama sen veremeyince ertesi gün yemeye başlıyon sonra geri vay kilo aldım diye panikliyon yapma bunu hayatını diyetteyim diye sartlama az öz ama sağlıklı beslen bütün gün aç gezip akşama dayanma az sık yemeği öğren eminecim kendini rahat bırak bir.Canım ben 67 ile izne ayrıldım. Gerçi 67 yi de o haftadan başka göremedim. Ertesi gün 68 çıktım sonra hızla 69 koruyamadim. Yani bilmiyorum çok uğraş veriyorum haftanın 2 günü yiyosam en az 4 gün diyet yapıyorum artı spor ve hala aynı kilolar.
Sanırım hiç kaçamak yapmadan 1 ay dayansam 3 kg gider ama dayanamıyorum sonra da tüm hafta boşa gidiyo
Olmuş olmasına da sporda olaymış iyiymiş :)Iyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
Zeytin
Çay
Kahvaltilik sos
Öğle
2 tabak vicdan çorbası
Yoğurt
Akşam
Vicdan çorbası
Yoğurt
2.5 lt su
Bugün spor yok.
Ayneeen öyle valla bende 67 ile izne ayrılıp bi türlü o rakamı bi daha göremeyenlerdenimCanım ben 67 ile izne ayrıldım. Gerçi 67 yi de o haftadan başka göremedim. Ertesi gün 68 çıktım sonra hızla 69 koruyamadim. Yani bilmiyorum çok uğraş veriyorum haftanın 2 günü yiyosam en az 4 gün diyet yapıyorum artı spor ve hala aynı kilolar.
Sanırım hiç kaçamak yapmadan 1 ay dayansam 3 kg gider ama dayanamıyorum sonra da tüm hafta boşa gidiyo
Menüm bugün oldu sankii yaa
Sabah (11.30)
1.5 dilim ruşeymli ekmek
Şekersiz çay
Domates, salatalık,peynir. kaşar
20 gr bal (şu minik dikdörtgenpaketli olanlardan)
4 zeytin
Öğle (15.00)
1 kase sütün içerisine 2 çorba kaşığı kuru meyveli ve fındıklı müsli + 1 muz doğradım
Akşam (17.30)
Izgara balık
Salata
1 dilim ruşeymli ekmek
Ara (20.30):
1 portakal
Ve 10 gibi yeşilçay
Su: 3 litre
Spor: 1 mile happy walk + 2 mile power walk
Toplam 48 dk
Abla en kötü karar kararsızlıktan iyidir diye bir söz var. Bence senin kafan karıştığı için baskı altında kalıyosun veremiyosun sıkıyosun kendini. Sonuçta diyetisyenler bu iş için yıllarca okuyorlar ona göre liste hazırlıyolar. Bak sen de diyosun pro yaparsam ertesi gün artı çıkabilirim diye bu döngü böyle devam eder en iyisi her şeyden ye ama ölçülü ve kontrollü olsun . Ve ilk etapta diyetisyeninin menüsünü uygula bence baktın kilo veremiyosun diyetisyeninle konuşursun değişiklik yaparsın. Zaten zamanla alışır ve kendine göre uyarlarsınSen benden daha çok şey biliyosundur muhakkak tavsiye vermek haddim değil ama gerçekten kilo vermeni çok istiyorum, o eskiiden olan enerjisi hiç düşmeyen fatma ablayı istiyorum böyle seni moralsiz görmek beni de üzüyo
Ayyy kızlar 57 kilo iken bir kaban almıştım sonra bir senede 78 olunca normal olarak kabanın içine sığamadığımdan düğmelerini söküp 5 parmak kadar ilerye almış ve 2 senedir öyle giyiyordum. Bir haftadır kaban resmen üstümde sallanır haldeydi ve ben az önce düğmeleri ilk aldığım zamanki yerine koydum
Gitsin kilolar
Kutlarım canim ne güzel... Darısı başımıza inşallah.
Ben 60 kg ya bi gelirsem tüm dolabı degistiricem inşaallah. ...
Bende menümü yazayımm.. BugünSelinanya ile harikaa bir gün geçirdik
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
omlet
peynir
domates,salatalık
ara:
1 latte :)
Akşam:
karışık ızgara (içerisindeki elma dilim patatesten 4 tanecik yedim)
1 bardak ayran
veee şekersiz türk kahvesi
2 lt su içtim. 30 dkdan fazla yürüyüş yaptııkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?