Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anaam abla afiyet olsuuun da baya kaçmış diyet Ama kilo vermişsiiin sorun yok

Oy canım ablam inşallah...aklıma geldikce yazıcam buraya da bi şeyler...

Abla en kötü karar kararsızlıktan iyidir diye bir söz var. Bence senin kafan karıştığı için baskı altında kalıyosun veremiyosun sıkıyosun kendini. Sonuçta diyetisyenler bu iş için yıllarca okuyorlar ona göre liste hazırlıyolar. Bak sen de diyosun pro yaparsam ertesi gün artı çıkabilirim diye bu döngü böyle devam eder en iyisi her şeyden ye ama ölçülü ve kontrollü olsun . Ve ilk etapta diyetisyeninin menüsünü uygula bence baktın kilo veremiyosun diyetisyeninle konuşursun değişiklik yaparsın. Zaten zamanla alışır ve kendine göre uyarlarsın Sen benden daha çok şey biliyosundur muhakkak tavsiye vermek haddim değil ama gerçekten kilo vermeni çok istiyorum, o eskiiden olan enerjisi hiç düşmeyen fatma ablayı istiyorum böyle seni moralsiz görmek beni de üzüyo

Ayyy kızlar 57 kilo iken bir kaban almıştım sonra bir senede 78 olunca normal olarak kabanın içine sığamadığımdan düğmelerini söküp 5 parmak kadar ilerye almış ve 2 senedir öyle giyiyordum. Bir haftadır kaban resmen üstümde sallanır haldeydi ve ben az önce düğmeleri ilk aldığım zamanki yerine koydum
Ayy tam üstüme oturdu süper oldu
Evlendiğim zamanki kiloma sadece 4 kilo 600 gr kaldı ya hemencecik bunları da vermek istiyorum
İçimden 16 kilo çıktı bir senede..
Gitsin kilolar

Kutlarım canim ne güzel... Darısı başımıza inşallah.
Ben 60 kg ya bi gelirsem tüm dolabı degistiricem inşaallah. ...

İnşallah hemencecik gelirsin 60a. Benim dolabı değiştirmeme hiç gerek kalmıyor çünkü 78 ide 57 yi de o kadar kısa zamanda gördüm ki her kiloya uygun kıyafetim var nişan zamanı 57 de olduğum için elbiselerimin hepsi 38 beden. Bir senedir giyemiyordum yeni yeni içine girmeye başladım. Ben de 55 İ görünce büyükleri kaldırıp atıcam inşallah

Artıları görünce vicdan yapmayim da napıyım . Inşallah işe yarar agustostan beri kilo alıp vermelerime baktım da hep aynı 70 71 69 a iniyorum sonra hoooop tekrar 71.
Hep mi aynı olur arkadaş yaaa
korumaya almışsın işte ne istiyon çok almamışsın 1 2kilo inip çıkmış vicdansız emine
vav xperi maşallah

korumaya almışsın işte ne istiyon çok almamışsın 1 2kilo inip çıkmış vicdansız emine

vav xperi maşallah
Canım ben 67 ile izne ayrıldım. Gerçi 67 yi de o haftadan başka göremedim. Ertesi gün 68 çıktım sonra hızla 69 koruyamadim. Yani bilmiyorum çok uğraş veriyorum haftanın 2 günü yiyosam en az 4 gün diyet yapıyorum artı spor ve hala aynı kilolar.

Sanırım hiç kaçamak yapmadan 1 ay dayansam 3 kg gider ama dayanamıyorum sonra da tüm hafta boşa gidiyo

eminecim sen çok sabırsızssın istiyonki hemen 1 2 kilo vereyim bak kaç ay oldu diyet yaptığım halde 65 sınırını aşamadım ama sen veremeyince ertesi gün yemeye başlıyon sonra geri vay kilo aldım diye panikliyon yapma bunu hayatını diyetteyim diye sartlama az öz ama sağlıklı beslen bütün gün aç gezip akşama dayanma az sık yemeği öğren eminecim kendini rahat bırak bir.

Menüm bugün oldu sankii yaa

Sabah (11.30)
1.5 dilim ruşeymli ekmek
Şekersiz çay
Domates, salatalık,peynir. kaşar
20 gr bal (şu minik dikdörtgenpaketli olanlardan)
4 zeytin

Öğle (15.00)
1 kase sütün içerisine 2 çorba kaşığı kuru meyveli ve fındıklı müsli + 1 muz doğradım

Akşam (17.30)
Izgara balık
Salata
1 dilim ruşeymli ekmek

Ara (20.30):
1 portakal

Ve 10 gibi yeşilçay

Su: 3 litre
Spor: 1 mile happy walk + 2 mile power walk
Toplam 48 dk

Iyi akşamlar kızlar

Menüm

Sabah

2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
Zeytin
Çay
Kahvaltilik sos

Öğle
2 tabak vicdan çorbası
Yoğurt

Akşam

Vicdan çorbası
Yoğurt

2.5 lt su
Bugün spor yok.
Olmuş olmasına da sporda olaymış iyiymiş :)
Ayneeen öyle valla bende 67 ile izne ayrılıp bi türlü o rakamı bi daha göremeyenlerdenim

Bende menümü yazayımm.. Bugün Selinanya ile harikaa bir gün geçirdik

Sabah:
1 dilim tb ekmeği
omlet
peynir
domates,salatalık

ara:
1 latte :)

Akşam:
karışık ızgara (içerisindeki elma dilim patatesten 4 tanecik yedim)
1 bardak ayran
veee şekersiz türk kahvesi

2 lt su içtim. 30 dkdan fazla yürüyüş yaptııkk

canım çok haklısın ama kilolarımı vermek bugünlrde biraz zorluyor inşallah tekrar düzelirim tatlı kız

ayy çok güzl bir duygu mende pardüsüm iyice dar geliyordu şimdi ayağim altına geliyor velilerim bile hocam öğretmenler gününde size manto hediye etmeyi düşünüyoruz ded,ler kabul etmedim gelmek istediğim bir kilo ar oraya gelince değiştireceğim bütün kıyafetlerimi dedim şu anda eski dar gelen veya gelmeyen takımlarımı bolbol giyiyorum çok hoşuma gidiyor

canım mende 99 bekliyorum son 10 kilo inşallah yapacaklarım için ve alış veriş için yarıyıl tatilinde inşallah hayallerime ulaşırım mevlüt okutucağim arabamı alacağim gardolabımı yenileyeceğim inşallah umarım hepimiz istediğimiz kilolara hayırlısı ile geliriz

İyi akşamlar kızlar . Bugünkü Menüm;
Sabah ;
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Salatalık
Domates
Limonlu su ve yarım bardak meyve suyu

Øglen ; 1 elma

Åkşam;
Yumurta salatası
1 elma

Spor ; 10000 adım
Su ; 3 lt

hayırlı akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm t buğ ekmeği
peynir
az yağda yumurta
6 7 civarı y zeytin
dom dere otu
ARA
1 muz
ÖĞLE
menemen
2 dlm ekmek
AKŞAM
tavuk
salata
ayran
bütün gün evi işi ile uğraşınca bugün yürüyüş yapamadım
1.5 2lt civarı su iyi akşamlar sevgii takımım

bekar olunca öyle kafanısa göre takılıp harşka gün geçirirsiniz sultanlığinizın tadını çıkarıyorsunuz ne güzel hem gurupta hem şahsen görüşmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…