Haklısın canım aynen öyle istediğim rakamı göremeyince yiyorum sonra da pişman olup başa dönüyom.eminecim sen çok sabırsızssın istiyonki hemen 1 2 kilo vereyim bak kaç ay oldu diyet yaptığım halde 65 sınırını aşamadım ama sen veremeyince ertesi gün yemeye başlıyon sonra geri vay kilo aldım diye panikliyon yapma bunu hayatını diyetteyim diye sartlama az öz ama sağlıklı beslen bütün gün aç gezip akşama dayanma az sık yemeği öğren eminecim kendini rahat bırak bir.
Bende mart ı bekliyorum, inş 70 lere düşerim. Kuzenimin düğünü var, guzel bir elbise giyinmek istiyorum, vücuduma bulabilecegim değil.canım mende 99 bekliyorum son 10 kilo inşallah yapacaklarım için ve alış veriş için yarıyıl tatilinde inşallah hayallerime ulaşırım mevlüt okutucağim arabamı alacağim gardolabımı yenileyeceğim inşallah umarım hepimiz istediğimiz kilolara hayırlısı ile geliriz
Inşallah istediğimiz kilolara gelir de tüm hayallerimizi gerceklestiririz canım.canım çok haklısın ama kilolarımı vermek bugünlrde biraz zorluyor inşallah tekrar düzelirim tatlı kız
ayy çok güzl bir duygu mende pardüsüm iyice dar geliyordu şimdi ayağim altına geliyor velilerim bile hocam öğretmenler gününde size manto hediye etmeyi düşünüyoruz ded,ler kabul etmedim gelmek istediğim bir kilo ar oraya gelince değiştireceğim bütün kıyafetlerimi dedim şu anda eski dar gelen veya gelmeyen takımlarımı bolbol giyiyorum çok hoşuma gidiyor
canım mende 99 bekliyorum son 10 kilo inşallah yapacaklarım için ve alış veriş için yarıyıl tatilinde inşallah hayallerime ulaşırım mevlüt okutucağim arabamı alacağim gardolabımı yenileyeceğim inşallah umarım hepimiz istediğimiz kilolara hayırlısı ile geliriz
Bende mart ı bekliyorum, inş 70 lere düşerim. Kuzenimin düğünü var, guzel bir elbise giyinmek istiyorum, vücuduma bulabilecegim değil.
Elma diyeti dediğin bu galiba ama keşke öğlen bişiler ekleseydin sırf iki menüde de elma çok acıktırır seniİyi akşamlar kızlar . Bugünkü Menüm;
Sabah ;
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Salatalık
Domates
Limonlu su ve yarım bardak meyve suyu
Øglen ; 1 elma
Åkşam;
Yumurta salatası
1 elma
Spor ; 10000 adım
Su ; 3 lt
hayırlı akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm t buğ ekmeği
peynir
az yağda yumurta
6 7 civarı y zeytin
dom dere otu
ARA
1 muz
ÖĞLE
menemen
2 dlm ekmek
AKŞAM
tavuk
salata
ayran
bütün gün evi işi ile uğraşınca bugün yürüyüş yapamadım
1.5 2lt civarı su iyi akşamlar sevgii takımım
Ayneeen öyle yaptık vallabekar olunca öyle kafanısa göre takılıp harşka gün geçirirsiniz sultanlığinizın tadını çıkarıyorsunuz ne güzel hem gurupta hem şahsen görüşmek
Inşallah istediğimiz kilolara gelir de tüm hayallerimizi gerceklestiririz canım.
Bunun için en büyük engel de en büyük destek de kendimiziz.. biz istersek ve hedefe odaklanirsak her şey kolaylıkla olucak. Ama unutuveriyoruz hedeflerimizi. Yada ben unutuyorum ....
İnşallah ablam, bi duseyim de 70lere, kendime bi bakayım nasıl oluyormusum. Hiç hatırlamıyorum o kiloda olduğum yıllarıcanım sende çok azimlisin artı yaşın genç metobolizman bize göre daha hızlı çalışıyordur inşallah elbiseni giyersin bizede fotonu atarsın bizde seni kutlarız
Nanacım fotoğrafın varsa koysana kısa süreliğine avatarınaİnşallah ablam, bi duseyim de 70lere, kendime bi bakayım nasıl oluyormusum. Hiç hatırlamıyorum o kiloda olduğum yılları
İnşallah ablam, bi duseyim de 70lere, kendime bi bakayım nasıl oluyormusum. Hiç hatırlamıyorum o kiloda olduğum yılları
Menüm bugün oldu sankii yaa
Sabah (11.30)
1.5 dilim ruşeymli ekmek
Şekersiz çay
Domates, salatalık,peynir. kaşar
20 gr bal (şu minik dikdörtgenpaketli olanlardan)
4 zeytin
Öğle (15.00)
1 kase sütün içerisine 2 çorba kaşığı kuru meyveli ve fındıklı müsli + 1 muz doğradım
Akşam (17.30)
Izgara balık
Salata
1 dilim ruşeymli ekmek
Ara (20.30):
1 portakal
Ve 10 gibi yeşilçay
Su: 3 litre
Spor: 1 mile happy walk + 2 mile power walk
Toplam 48 dk
Bende mart ı bekliyorum, inş 70 lere düşerim. Kuzenimin düğünü var, guzel bir elbise giyinmek istiyorum, vücuduma bulabilecegim değil.
Haklısın. .. ben burdan uzaklasinca yaramazlık yapıyorum genelde.canım bu konuyu takımı daha sık hatırlamamız gerekiyor yerken yatarken sporda bütün yazım nerdeyse menim öyle geçti
kilo konusunu ilk sıralara aldım hayatımıda bu yaz çok şükür RABBİMde yüzümü güldürdü burdaki heyecanlarda acaip gaza geldim takımın genelindede mendede sanki biraz heyecanımız azaldı bir ara rakip olmalar puanlar kraliçelik falan derken güzel bir yaz geçirdim ve 27 kilo eksikle çok mutluyum
hedefin kaçtı peki ?Inşallah istediğimiz kilolara gelir de tüm hayallerimizi gerceklestiririz canım.
Bunun için en büyük engel de en büyük destek de kendimiziz.. biz istersek ve hedefe odaklanirsak her şey kolaylıkla olucak. Ama unutuveriyoruz hedeflerimizi. Yada ben unutuyorum ....
Haklısın. .. ben burdan uzaklasinca yaramazlık yapıyorum genelde.
14 şubatta başlamıştım ben de. 2016 14 subatinda hedefe ulasmis olmayı umuyorum...
Bugün ki menüm
Sabah; 2 dlm tb ekmeği, 2 yk lor, haşlanmış yumurta, domates , salatalık , 1 adet mandalina ve yeşil çay. (Anca 10 da kalkıp, 10;30 da kahvaltı yapabildiğim için ara meyveyi de kahvaltiya sıkıştırdım)
Öğlen; 6 yk börülce, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği, salata.
Ara; 2 ceviz, 2 yk yoğurt ve mandalina.
Akşam; 1 kepçe domates çorbası, 3 adet lahana dolması, 4 yk yoğurt ve salata.
Akşam; ½ muz ve 1 çay bardağı süt.
Su; 2 lt.
30 dakika yürüyüş.
Kuzum bak 1 Mart'a 14 hafta var, her hafta en az 1 kilo versen 75 olursun ki ilerleyen zamanlarda yürüyüşlerini artırdığında biraz daha artabilir, haftalık kilo verimin. Baktık işler hesapladığımız gibi gitmedi, düğün öncesi acil eylem planı hazırlar seni begendiğin elbiseye cuk diye oturturuz. Şimdiden hiç kendini strese sokma ki bunlar minumum hesaplar, bazı haftalar daha az bazı haftalar daha çok verebilirsin. İnanırsan yapamayacağım şey yok.Bende mart ı bekliyorum, inş 70 lere düşerim. Kuzenimin düğünü var, guzel bir elbise giyinmek istiyorum, vücuduma bulabilecegim değil.
Ablam sen böyle gidersen ocak sonu zaten rahat gorursun 99 u hatta daha da altını. Seni takip ediyorum. Bu hafta gor bak 108 i, sonrası çorap söküğu gibi gelecek. Bence buradaki en azimli insan sensincanım mende enson şimdiki gittiğim diyetisyene yaklaşık 10 yl önce gitmiştim ve 104 kadar düşmüştüm o yıldan sonra birdaha hiç bu kiloları görmrdim 103 ilk evlendiğim yıl hemen hamile oldum ozaman yanii 98 yıllarda gördüm ilk hedefim önce 109 düşmek sonra en son yeni evliyken gördüğüm 103 gelmek sonrada miladım olan 99 ulaşmak yaklaştıkça kilo bir yandan seviniyorum bir yandan sabırsızlanıp geriliyorum senden çok umutluyum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?