Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy canım sağolasın inşallah kilo vermenin moralla çok yakın ilgisi var inşallah bukadar gittiğine göre geriside g,decektir

Menüm

Sabah: biberli omlet+peynir+salatalık+domates+zeytin+1 dlm tam buğday ekmeği+ bal (Pazar kahvaltısı olunca azar azar hespinden yedim)

Ara: Kahve

Akşam: Tavuk sote ( mantarlı, biberli falan öyle birşeydi) + 4 elma dilim patates+1 ymk kaşıgı kadar pilav+1 ayran

Ara: biraz elma,armut,ayva

Su: sayamadım ama 2 lt olmuştur.

Bende senin gibi dusunuyorum, şimdilik kilo vermede sıkıntım yok , ki olsada burada çözüm bulabilecegimizden eminim

Ablam sen böyle gidersen ocak sonu zaten rahat gorursun 99 u hatta daha da altını. Seni takip ediyorum. Bu hafta gor bak 108 i, sonrası çorap söküğu gibi gelecek. Bence buradaki en azimli insan sensin

canım sizlerle konuşunca okuyunca çok mutlu oluyorum enerjim yükseliyor baştan beri menim takımımım güvenmesi desteklemesi çok gayretlendirdi iyiki varsınız

çok güzel menü bize göre az ama sen kendini biliyorsun canım kutlarım

lahana dolması bildiğimi içi pirinçli dolma değil mi ? onun dışında güzeel menü

ayy canım sağolasın inşallah kilo vermenin moralla çok yakın ilgisi var inşallah bukadar gittiğine göre geriside g,decektir
Bence yapabilirsin sen kaç kilolardan geldiğin buralara kadar ara sıra böyle durulma dönemleri olur amaaan bizim gibi pes edip bırakma

Oglensiz nasıl dayaniyorsun tatlısı, ben dayanamam herhalde

Hedefim 60
Senelerdir 60 kg olmayı umud ettim hep inşallah olur. 10 kilocuk yaaa hatta 9.
Ayda 3 kg versem 3 ayda hedefteyim inşallah......
Bu ay hedefim
aralık 14 66 kg
ocak 14 63 kg
Şubat 14 60 kg ....
Ayyy harikaaaa oluurrr vallaaa dediğin gibi bir kaç gün eksi görmeyince hemen moralmen düşüyoruz halbuki böyle durulmaların olacağını da gayet iyi biliyoruz

Hedefim 60
Senelerdir 60 kg olmayı umud ettim hep inşallah olur. 10 kilocuk yaaa hatta 9.
Ayda 3 kg versem 3 ayda hedefteyim inşallah......
Bu ay hedefim
aralık 14 66 kg
ocak 14 63 kg
Şubat 14 60 kg ....

CAnım hedefin ulaşılmayacak hedefler değil güzel spor yaptığin oluyor kaçamak cısslari yemessen çok rahat ulaşırsın inşallah hedefine

Gelelim bugüne, perigunlugu ile ilk İzmir'de buluşmuştuk Temmuz ayında. İzmir ne alaka derseniz ikimizde aynı zamanda ordaydık ve İstanbulda buluşmaktan daha kolaydı Kaç aydır bir denk getirip İstanbul çıkartması yapamamıştık. Bugün bol sohbetli, eğlenmeli, gezmeli bir gün geçirdik. Burası sanal bir platform olsa da bizler gerçeğiz. Burası dertleştiğimiz, destek aldığımız, moral bulduğumuz, birbirimizin içi sevinip, üzüldüğümüz, ve hiç tanımadığımız insanların dualarında yer bulduğumuz, ortak amaçlar için buluşup, alışıp, görmeden sevip, 2. ailemiz saydığımız yer. Bir sürü kötü örnek var tabiki sanal ortamda tanışıp, umduğunu bulamayaman, kandırılan vs. gibi ama bazen de böyle güzellikler çıkartıyor insanın karşısına. Ve bugün bir kez daha dedim ki, iyi ki zayıflamaya karar vermişim, farklı diyetler araştırırken Montignac'ı bulmuşum ordan buraya gelmişim. Velhasıl, burası sanal olsa da bir varız, burdayız. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız

Bende senin gibi dusunuyorum, şimdilik kilo vermede sıkıntım yok , ki olsada burada çözüm bulabilecegimizden eminim
Her türlü hallederiz, sen böyle devam et seneye yaza bomba gibi giricez

çok güzel menü bize göre az ama sen kendini biliyorsun canım kutlarım
Teşekkür ederim ablacım, kahvaltı biraz fazla olunca 2 ögün yetti, birde haftasonu saatlerde karışıyor ya düzen bozuluyor resmen

yaa bir gün türkiyenin merkezi ankarada buluşssak sizin gibi ne güzel ourdu tabiki hayal ama belki olur ne güzel olur size öncesi sonrası halimi göstersem şöyle bi şaşırtsam hepinizi kucaklayıp ayrı ayrı teşekkür etsem

CAnım hedefin ulaşılmayacak hedefler değil güzel spor yaptığin oluyor kaçamak cısslari yemessen çok rahat ulaşırsın inşallah hedefine
Haklısın canım. Ulaşılmayacak hedefler değil. Cıslara dur dediğim zaman olucak insallah. Teşekkürler kızlar destekleriniz için. ..

Ah canım benim bi de boydan gorsen, lanet olasica kilolar. Bi zayiflayayimda boydan koyarim

canım demin sordum seninle annenmi diye demek sensin çok tatlıymışsın güzelmişsin çok sevindim görünce sanki men annene benziyorum biraz annenede selam söyle oda çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…