Kuzum bak 1 Mart'a 14 hafta var, her hafta en az 1 kilo versen 75 olursun ki ilerleyen zamanlarda yürüyüşlerini artırdığında biraz daha artabilir, haftalık kilo verimin. Baktık işler hesapladığımız gibi gitmedi, düğün öncesi acil eylem planı hazırlar seni begendiğin elbiseye cuk diye oturturuz. Şimdiden hiç kendini strese sokma ki bunlar minumum hesaplar, bazı haftalar daha az bazı haftalar daha çok verebilirsin. İnanırsan yapamayacağım şey yok.
AyrıcaAntepia27 ablacım senin içinde aynı, iyi düşünelim iyi olsun. Biz strese girdikçe vücudmuzu da strese sokuyoruz ve beynimiz kilo verdirmek yerine sanki kilo kontrolü yapmamız gerekiyormuş gibi düşünüp kilomuzu koruyor. Sen aylardır bunu başarabileceğini gösterdin, hiç enerjisini düşürme, 99 altına düştüğünde bunları hatırlayıp, bak nerden nereye isteyince yapamayacağımız şey yok diyeceğiz.
Bende senin gibi dusunuyorum, şimdilik kilo vermede sıkıntım yok , ki olsada burada çözüm bulabilecegimizden eminimKuzum bak 1 Mart'a 14 hafta var, her hafta en az 1 kilo versen 75 olursun ki ilerleyen zamanlarda yürüyüşlerini artırdığında biraz daha artabilir, haftalık kilo verimin. Baktık işler hesapladığımız gibi gitmedi, düğün öncesi acil eylem planı hazırlar seni begendiğin elbiseye cuk diye oturturuz. Şimdiden hiç kendini strese sokma ki bunlar minumum hesaplar, bazı haftalar daha az bazı haftalar daha çok verebilirsin. İnanırsan yapamayacağım şey yok.
Ablam sen böyle gidersen ocak sonu zaten rahat gorursun 99 u hatta daha da altını. Seni takip ediyorum. Bu hafta gor bak 108 i, sonrası çorap söküğu gibi gelecek. Bence buradaki en azimli insan sensin
Menüm
Sabah: biberli omlet+peynir+salatalık+domates+zeytin+1 dlm tam buğday ekmeği+ bal (Pazar kahvaltısı olunca azar azar hespinden yedim)
Ara: Kahve
Akşam: Tavuk sote ( mantarlı, biberli falan öyle birşeydi) + 4 elma dilim patates+1 ymk kaşıgı kadar pilav+1 ayran
Ara: biraz elma,armut,ayva
Su: sayamadım ama 2 lt olmuştur.
lahana dolması bildiğimi içi pirinçli dolma değil mi ? onun dışında güzeel menüBugün ki menüm
Sabah; 2 dlm tb ekmeği, 2 yk lor, haşlanmış yumurta, domates , salatalık , 1 adet mandalina ve yeşil çay. (Anca 10 da kalkıp, 10;30 da kahvaltı yapabildiğim için ara meyveyi de kahvaltiya sıkıştırdım)
Öğlen; 6 yk börülce, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği, salata.
Ara; 2 ceviz, 2 yk yoğurt ve mandalina.
Akşam; 1 kepçe domates çorbası, 3 adet lahana dolması, 4 yk yoğurt ve salata.
Akşam; ½ muz ve 1 çay bardağı süt.
Su; 2 lt.
30 dakika yürüyüş.
Bugün kü menüm
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli tost, 2 yumurta, domates
Akşam: bir kase haşlanmış karnıbahar yoğurtlu pulbiberli
Ara :4-5 kuru kayısı ceviz
Bütün gün evi temizledim spor yok. Menü vermeye başladım sıra sporda inşallah
Bence yapabilirsin sen kaç kilolardan geldiğin buralara kadar ara sıra böyle durulma dönemleri olur amaaan bizim gibi pes edip bırakmaayy canım sağolasın inşallah kilo vermenin moralla çok yakın ilgisi var inşallah bukadar gittiğine göre geriside g,decektir
Oglensiz nasıl dayaniyorsun tatlısı, ben dayanamam herhaldeBugün kü menüm
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli tost, 2 yumurta, domates
Akşam: bir kase haşlanmış karnıbahar yoğurtlu pulbiberli
Ara :4-5 kuru kayısı ceviz
Bütün gün evi temizledim spor yok. Menü vermeye başladım sıra sporda inşallah
Hedefim 60hedefin kaçtı peki ?
Ayyy harikaaaa oluurrr vallaaaHedefim 60
Senelerdir 60 kg olmayı umud ettim hep inşallah olur. 10 kilocuk yaaa hatta 9.
Ayda 3 kg versem 3 ayda hedefteyim inşallah......
Bu ay hedefim
aralık 14 66 kg
ocak 14 63 kg
Şubat 14 60 kg ....
Yok ben içine pirinç koymuyorum,lahana dolması bildiğimi içi pirinçli dolma değil mi ? onun dışında güzeel menü
Hedefim 60
Senelerdir 60 kg olmayı umud ettim hep inşallah olur. 10 kilocuk yaaa hatta 9.
Ayda 3 kg versem 3 ayda hedefteyim inşallah......
Bu ay hedefim
aralık 14 66 kg
ocak 14 63 kg
Şubat 14 60 kg ....
Her türlü hallederiz, sen böyle devam et seneye yaza bomba gibi giricezBende senin gibi dusunuyorum, şimdilik kilo vermede sıkıntım yok , ki olsada burada çözüm bulabilecegimizden eminim
Teşekkür ederim ablacım, kahvaltı biraz fazla olunca 2 ögün yetti, birde haftasonu saatlerde karışıyor ya düzen bozuluyor resmençok güzel menü bize göre az ama sen kendini biliyorsun canım kutlarım
Gelelim bugüne,perigunlugu ile ilk İzmir'de buluşmuştuk Temmuz ayında. İzmir ne alaka derseniz ikimizde aynı zamanda ordaydık ve İstanbulda buluşmaktan daha kolaydı Kaç aydır bir denk getirip İstanbul çıkartması yapamamıştık. Bugün bol sohbetli, eğlenmeli, gezmeli bir gün geçirdik. Burası sanal bir platform olsa da bizler gerçeğiz. Burası dertleştiğimiz, destek aldığımız, moral bulduğumuz, birbirimizin içi sevinip, üzüldüğümüz, ve hiç tanımadığımız insanların dualarında yer bulduğumuz, ortak amaçlar için buluşup, alışıp, görmeden sevip, 2. ailemiz saydığımız yer. Bir sürü kötü örnek var tabiki sanal ortamda tanışıp, umduğunu bulamayaman, kandırılan vs. gibi ama bazen de böyle güzellikler çıkartıyor insanın karşısına. Ve bugün bir kez daha dedim ki, iyi ki zayıflamaya karar vermişim, farklı diyetler araştırırken Montignac'ı bulmuşum ordan buraya gelmişim. Velhasıl, burası sanal olsa da bir varız, burdayız. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız
Ah canım benim bi de boydan gorsen, lanet olasica kilolar. Bi zayiflayayimda boydan koyarim
Haklısın canım. Ulaşılmayacak hedefler değil. Cıslara dur dediğim zaman olucak insallah. Teşekkürler kızlar destekleriniz için. ..CAnım hedefin ulaşılmayacak hedefler değil güzel spor yaptığin oluyor kaçamak cısslari yemessen çok rahat ulaşırsın inşallah hedefine
Ah canım benim bi de boydan gorsen, lanet olasica kilolar. Bi zayiflayayimda boydan koyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?