Aminnn inşallahhhhHer türlü hallederiz, sen böyle devam et seneye yaza bomba gibi giricez
Canım benim bacaklarimda zayıf ust vücuduma görehiç yüzün kilolu durmuyor şaşırdım ondan sordum
İnşallah ablacım belki bir gün oda olur, neden olmasınyaa bir gün türkiyenin merkezi ankarada buluşssak sizin gibi ne güzel ourdu tabiki hayal ama belki olur ne güzel olur size öncesi sonrası halimi göstersem şöyle bi şaşırtsam hepinizi kucaklayıp ayrı ayrı teşekkür etsem
En kısa sürede o da olucak canımAh canım benim bi de boydan gorsen, lanet olasica kilolar. Bi zayiflayayimda boydan koyarim
Aminnn canımEn kısa sürede o da olucak canım
Ahaha sen gel ablam, miden doldurmak kolay gönlünü doyururuz seninevet bakıyorumda sohbetin dibine vurup kaçmışsınız oy oy bende bişey araştırıyodum gelemedim.perigunlugu ve Selinanya afferim kankalar buluşmuşsunuz çok sevindim bekleyin aralıkta bende gelecem artık bana ne ısmarlayacaksınız paraları biriktirmeye başlayın doymam ben
emine bende şubatta başladım diyete şurda 3ay kaldı ama hala istediğim kiloya ulaşamadım halbuki 1yıl vermiştim kendime ama malesef metobolizmamın azizliğine uğradımHaklısın. .. ben burdan uzaklasinca yaramazlık yapıyorum genelde.
14 şubatta başlamıştım ben de. 2016 14 subatinda hedefe ulasmis olmayı umuyorum...
Ahaha sen gel ablam, miden doldurmak kolay gönlünü doyururuz senin
Aahah ablam artık Peri'de başlıyor, sıkı yönetim ilan ettik, o 3 kilo versin ama sen getirme öyle şeylercanımsınız ben gelene kadar peri 3kilo verirse pogaça yapıp getirecem
Fatmacım iyi akşamlar canım işk senin alıntın gözüme çarptı .canımm ne olacahk menim halim 2.5 haftadır 1.5 kilo civarı verdim bir türlü aşamadım 11 barajını yavaş yavaş strese girmekten enerjimin heyecanımın azalmasından korkuyorum bazı ngün diyetisyen menüsü yapıyorum bazı gün takımdaki menümüsü kafamda kalbimde karıştı eğer yarında veremezssem pro yapayım diyorum ama ertesi gün prodan sonra uyine +
çıkıyorum ne yapsam bilemedim
Aynı duyguları paylaşıyorum seninle, hatta bir ara düşündüm biz bugüne dek neden beklemişiz ki diye ama vardır diyorum herşeyde bir kader kısmet. Bugün bir kez daha anladım ki ben harika bir arkadaş, harika bir dost edinmişiz meğersemGelelim bugüne,perigunlugu ile ilk İzmir'de buluşmuştuk Temmuz ayında. İzmir ne alaka derseniz ikimizde aynı zamanda ordaydık ve İstanbulda buluşmaktan daha kolaydı Kaç aydır bir denk getirip İstanbul çıkartması yapamamıştık. Bugün bol sohbetli, eğlenmeli, gezmeli bir gün geçirdik. Burası sanal bir platform olsa da bizler gerçeğiz. Burası dertleştiğimiz, destek aldığımız, moral bulduğumuz, birbirimizin içi sevinip, üzüldüğümüz, ve hiç tanımadığımız insanların dualarında yer bulduğumuz, ortak amaçlar için buluşup, alışıp, görmeden sevip, 2. ailemiz saydığımız yer. Bir sürü kötü örnek var tabiki sanal ortamda tanışıp, umduğunu bulamayaman, kandırılan vs. gibi ama bazen de böyle güzellikler çıkartıyor insanın karşısına. Ve bugün bir kez daha dedim ki, iyi ki zayıflamaya karar vermişim, farklı diyetler araştırırken Montignac'ı bulmuşum ordan buraya gelmişim. Velhasıl, burası sanal olsa da bir varız, burdayız. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız
Geel geeeel ama poğaça falan istemeeem ben kilo vereyim yeterevet bakıyorumda sohbetin dibine vurup kaçmışsınız oy oy bende bişey araştırıyodum gelemedim.perigunlugu ve Selinanya afferim kankalar buluşmuşsunuz çok sevindim bekleyin aralıkta bende gelecem artık bana ne ısmarlayacaksınız paraları biriktirmeye başlayın doymam ben
canımsınız ben gelene kadar peri 3kilo verirse pogaça yapıp getirecem
Aahah ablam artık Peri'de başlıyor, sıkı yönetim ilan ettik, o 3 kilo versin ama sen getirme öyle şeyler
Bende aynı duyguları paylaşıyorum kuzum, inşallahAynı duyguları paylaşıyorum seninle, hatta bir ara düşündüm biz bugüne dek neden beklemişiz ki diye ama vardır diyorum herşeyde bir kader kısmet. Bugün bir kez daha anladım ki ben harika bir arkadaş, harika bir dost edinmişiz meğersemDaim olsun inşallah
Ha şunuda ekleyim fatmacım senin kilonda biririn sırf pro yapması taraftarı değilim , helede tahlillerinde bu yönde uyarı olduğu için ..canımm ne olacahk menim halim 2.5 haftadır 1.5 kilo civarı verdim bir türlü aşamadım 11 barajını yavaş yavaş strese girmekten enerjimin heyecanımın azalmasından korkuyorum bazı ngün diyetisyen menüsü yapıyorum bazı gün takımdaki menümüsü kafamda kalbimde karıştı eğer yarında veremezssem pro yapayım diyorum ama ertesi gün prodan sonra uyine +
çıkıyorum ne yapsam bilemedim
Eh işte menüsüBende menümü yazayımm.. BugünSelinanya ile harikaa bir gün geçirdik
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
omlet
peynir
domates,salatalık
ara:
1 latte :)
Akşam:
karışık ızgara (içerisindeki elma dilim patatesten 4 tanecik yedim)
1 bardak ayran
veee şekersiz türk kahvesi
2 lt su içtim. 30 dkdan fazla yürüyüş yaptııkk
çok geç kalktım nanacım kahvaltı dediğim öğleyi bile geçmişti.. ama akşam karnıbaharı yedim üsüne yarım saat geçmeden acıktım ve cıs yedimOglensiz nasıl dayaniyorsun tatlısı, ben dayanamam herhalde
Yarın akşam menüne bakıcam xperim , ona göre ye . Menüne beni etiketleçok geç kalktım nanacım kahvaltı dediğim öğleyi bile geçmişti.. ama akşam karnıbaharı yedim üsüne yarım saat geçmeden acıktım ve cıs yedim
ben çok fena koptum sanırım toplayamıyorum kendimi... yemeyeceğim diye düşündükçe dha da yiyesim geliyor
yarın bir üç öğün yiyeyim bakayım... mis gibi geçen günü berbat ettim bu akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?