Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah ablacım belki bir gün oda olur, neden olmasın

Ahaha sen gel ablam, miden doldurmak kolay gönlünü doyururuz senin

Haklısın. .. ben burdan uzaklasinca yaramazlık yapıyorum genelde.
14 şubatta başlamıştım ben de. 2016 14 subatinda hedefe ulasmis olmayı umuyorum...
emine bende şubatta başladım diyete şurda 3ay kaldı ama hala istediğim kiloya ulaşamadım halbuki 1yıl vermiştim kendime ama malesef metobolizmamın azizliğine uğradım bunada şükür ama 60 olmadan bırakmakta istemiyorum tabi ama benden sonra başlayanlar beni solladı geçtigerçi ben bunu hayat tarzım haline getirmek için mucadele ediyorum inşallah başarırım.

İyi geceler hanımlar ..
Tüm gün mutfaktaydım . Akşamda eltimlere gitmiştim

Fatmacım iyi akşamlar canım işk senin alıntın gözüme çarptı .
Sana cevap yazarken ve öneride bulunurken ince eleyip sık dokuyorum biliyorumki bizim tavsiyelerimiz senin için önemli , o yüzden dikkatli olmalıyım
Fatmanurum diyetisyen listelerine başlarken ( ama gördüğüm kadarıyla işte buda diyetisyen menüsü diyeceğim liste görmedim senden ) beslenme şeklindeki ara ögünler olsun artan karbonlar olsun kilo vermeni etkileyceğini hatta bi süre durdurup. Artı bile çıkabileceğini biliyorduk , bunu belki dillendirmedim ama eğerki direk ara ögünlü ve ekmekli menüye geçseydin kilonda artış bile olacaktı ..

Sen önceki yeme tarzının vede diyetisyen menüsünün arasını yaptın bu iki haftada . O yüzden kilo vermen durmadı ama azaldı ..

Sana iki yol sunanilirim

1. Eskisi gibi montiye dönmen ama meyve ve 1-2 ara öğün eklemen vede arada baklagil yiyerek devam etmen

ben senin az yediğini düşünüyorum monti düzeninde yemek porsiyonlarını artırmalısın bence kilona göre az yiyorsun !..
Birde eğer fazla pro tüketiyorsan sebzeye agırlık vermelisin ..Açıkçası monti beslenmesinin şu ana kadar kimseye bi zararının oldugunu görmedim , tam tersi gl endesk sağlık verir ...

2. İse tam olarak diyetisten menüsünü yapman ama 1 ay kadar kilo vermeyi beklemeden ! Dediğim gibi ben senin diyetisyen menüsünü 4/4 uyğuladıgını görmedim sadece eklemeler yaptın 1-2 parça .
Sonrasında elbet kilo vermen devam edecektir bacım yanlız sabırlı olmalısın hızlı olmaz yavaş olur ama verirsin

diyetisyeninde duruma göre seni yönlendirecektir ..

Burda önemli olan sürecin sonu , 1. Şıkta hedefine geldikten sonra egerki 3 ögün ekmeğe birden geçersen kilo alırsın . Fakat saglıklı beslenmeye devam eder arada kaçamaklar yaparsan kilo koruman daha kolay olur .
2. Şıkta diyetisyen menüsüyle 3 öğün ekmek yiyerek kilo verirsen bıraktıgında koruman daha kolay olur .

Eğerki benim sabrım yok çok az gidince motivasyonum düşüyor diyet yapamıyorum diyorsanda 1. Şıkkı düşün derim ..
Ama yavaş vermek ,diyeti bırakıncada 3 ögün ekmek yerim diyorsan 2. Şıkkı seç

Benim görüşüm bu katılan olur olmaz bişi diyemem ..
Ay sanki montiyi savunurken şok diyeti savunuyormuşum gibi oldu

Benim düşüncem eger kilo verdikten sonrada bu beslenmenin 2. Aşamasını uygulanırsa diyetisyen menülerinden daha saglıklı görüyorum tabi bu benim fikrim .
Diyetisyenlerle pek güzel deneyimlerim yok açıkçası kilo ve yaşına göre hesap yapıp kl hesaplayıp hazır listeyi veriyorlar ama eger hastayı ve beslenmesini tanıyıp ona özel liste çıkarıp takibini yapanlardan bahsetmiyorum ..

Uzun yazdım umarım kendimi anlata bilmişimdir .1.yada2. Şıkkı şeç diyemem bacım kendini ne yapacagını en iyi sen bilirsin hakkında hayırlısı ...

Son düzenleme:
Aynı duyguları paylaşıyorum seninle, hatta bir ara düşündüm biz bugüne dek neden beklemişiz ki diye ama vardır diyorum herşeyde bir kader kısmet. Bugün bir kez daha anladım ki ben harika bir arkadaş, harika bir dost edinmişiz meğersem Daim olsun inşallah
Geel geeeel ama poğaça falan istemeeem ben kilo vereyim yeter ama illa poğaça yapacaksanda diyete uygun bişiler olsun

Bende aynı duyguları paylaşıyorum kuzum, inşallah

İyi geceler canlar, güzel rüyalarınız olsun ve hayatınız rüyalardan da güzel olsun

Ha şunuda ekleyim fatmacım senin kilonda biririn sırf pro yapması taraftarı değilim , helede tahlillerinde bu yönde uyarı olduğu için ..
Kendine bir yol şeç ve onu devam ettir . Ve şunu unutma her hafta kilo verecegim diye bişi yok bacım hatta bazı haftalar artı bile çıkıla bilir . Kendini bu yönde telkin et . Beklenti ne kadar büyükse hayal krıklıgıda okadar büyük olur ..
Düşün bacım 25 kiloyu kim verdi ???????
Niye bi 25 daha vermesin . Yeterki sabırlı ol

Eh işte menüsü
Peri akupunktur menülerini özledim mmm bak balık mevsimide açıldı

firuzeew vindan çorbası içecek ne yedin piknikte kızzzzz

kuzularinannesi ne ediyon bakim menü verdinmi hafta sonu ?

Geçmişi okuyamadım güzeller anca alıntılara ve etiketlere baktım afedin . Hayırlı geceler

Oglensiz nasıl dayaniyorsun tatlısı, ben dayanamam herhalde
çok geç kalktım nanacım kahvaltı dediğim öğleyi bile geçmişti.. ama akşam karnıbaharı yedim üsüne yarım saat geçmeden acıktım ve cıs yedim
ben çok fena koptum sanırım toplayamıyorum kendimi... yemeyeceğim diye düşündükçe dha da yiyesim geliyor
yarın bir üç öğün yiyeyim bakayım... mis gibi geçen günü berbat ettim bu akşam...

Yarın akşam menüne bakıcam xperim , ona göre ye . Menüne beni etiketle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…