Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

abla en güzelini sen yapıyorsun gerçekten! bak sıkıp sıkıp kendimi nasıl patladım. kıtlıktan çıkmış gibi idim böreklerin pidelerin lavajların karşısında... off ya şu yiyip yiyip kilo almayanları çok deli kıskanıyorum! çok kızgınım kendime 1 sene de insan 20 kilo alır mı ya
versem bile korkuyorum koruyamamaktan. verme işi de gittikçe zorlaşıyor nefsime hakim olamıyorum

xperim bunu hepimiz yaşıyoruz açlık patlamaları içimizden bir canavar çıkıyor .ama şunu tecrube ettim öğün atladığımda akşam ne yersem yeyim doymuyorum sürekli gözüm yemekte oluyor ne yesem diye bakıyorum ama tabi kendimi kontrol etmeye çalışıyorm bazen oluyor bazen olmuyor bence bunu başarmayı öğrenmeliyiz bide bişey tavsiye edecem akşam karnıbahar yemişsin keşke yanına bir protein ekleseydin mesela 3 köfte karnıbahar salatası ozaman acıkmazdın tek karnıbahar acıktırır yada ben acıkıyorum diyim .

tanıtayım kendimi kısaca, eskiden 13. takımda yarısıyordum. geçen sene ayrılmıştım.. şimdi sahalara geri dönmenin vakti geldi.

28 yasındayım, boyum 169
kilom suan 75
gruptan ayrılırken tam hatırlayamıyorum ama 65 civarıydı. haşimato (tiroit) hastalıgım var, son 2 ayda aldıgım ilacın dozunu azalttım doktor tavsiyesiyle ve cok hızlı bir sekilde 10 kilo aldım. ilacım nasıl bir ilaçsa inanılmaz değişiklik yapıyor ufacık bir doz azaltımı ya da arttırımı...
öyle işte, evli ve iki cocuk annesiyim, istanbuldan katılıyorum :)

Canım piknikte değil de piknik öncesi güzel yedim. Piknikte bir kaç tavuk kanat bi de patlıcan közleme yedim. Akşam da bize yemedim ama su içemedim hiç
sabah 71 kg idim. Ama bu sabah Hamdolsun 69.6 oldum tekrar. Nedense hemen ödem oluyo

Hoşgeldin mevera ..

İlk sayfada formumuz var canım onu doldurırsan seni daha yakından tanırız .
Birde 14. Takımdan ayrılma sebebin ve tarihin nedir , izinlimi ayrımıştım diskalifiye falanmı ?

Günaydın herkesee
Dün akşam gelemedim menü yazamadım dün ki menümü paylaşayım

Sabah: 2 haşlnamış yumurta. peynir, domates, salatalık
Ara: Ufak bi salkım üzüm
Öğlen: 7 yk mantar, yoğurt
Ara: 1 portakal
Akşam: Karalahana çorbası

1 litre su (evdeyken aklıma su içmek gelmiyor nedense.)
Spor yok.

Edacım merhaba . Diyet olrak benimsediğin yol nedir ona göre yorum yapalım ?
Genel olarak ise menün çok az ve salata göremedim ekmekte .çorbanın içinde bakliyat varsa tabi bilemiyorum , çorba ne kadar mesela . Daha detaylı yazarsanız daha iyi yorumlarız afiyet olsun ..

Ödem hepimizde oluyor eminem
İnmiş gitmiş hadi cumaya 68 leri gör artık

Aslında şuan benimsediğim bi diyet yok. Sadece dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bi kaç haftaya kadar protein ağırlıklı beslenmeye başlicam. Çok kaçırırım diye korktuğumdan aslında çok yemek istemiyorum :)
Yemeklerim 1 tabak oluyo fazlasını yemiyorum.
Çorbanın içinde mısır ve kuru fasülye vardı. O yüzden yeterince doyurucu oluyo.

Huhuuuu uyuyamı kaldınız ey ahali

Yani gelen hatunlar bizde kendimizi tAıtalım ; 40 yaşındayım 3 yavrum var rabbım bağişlasın . 6 yıl evvel 6. Takımdan 22 kilo vererek mezun oldum .
Eh zamanla birazı geliyor , onuda burda korumaya çalışıyoruz , birde siz arkadaşlarımıza deneyimlerimiz ve bilgilemiZ ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz ...

günaydınlar herkese .

yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler İNŞALLAH sağlıklı bir şekilde istedikleri kilolara ulaşırlar .

haftasonu diyet açısından benim için hiç iyi değildi onun için menülerimi yazmıycam .

@_ AYNURA _ işin hayırlı olsun canım . İNŞALLAH herşey gönlünce olur canım sen buralardan ayrılmazsın zaten yine gelirsin merak edersin bizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…