abla en güzelini sen yapıyorsun gerçekten! bak sıkıp sıkıp kendimi nasıl patladım. kıtlıktan çıkmış gibi idim böreklerin pidelerin lavajların karşısında... off ya şu yiyip yiyip kilo almayanları çok deli kıskanıyorum! çok kızgınım kendime 1 sene de insan 20 kilo alır mı yaemine bende şubatta başladım diyete şurda 3ay kaldı ama hala istediğim kiloya ulaşamadım halbuki 1yıl vermiştim kendime ama malesef metobolizmamın azizliğine uğradımbunada şükür ama 60 olmadan bırakmakta istemiyorum tabi ama benden sonra başlayanlar beni solladı geçti gerçi ben bunu hayat tarzım haline getirmek için mucadele ediyorum inşallah başarırım.
xperim bunu hepimiz yaşıyoruz açlık patlamaları içimizden bir canavar çıkıyor .ama şunu tecrube ettim öğün atladığımda akşam ne yersem yeyim doymuyorum sürekli gözüm yemekte oluyor ne yesem diye bakıyorum ama tabi kendimi kontrol etmeye çalışıyorm bazen oluyor bazen olmuyor bence bunu başarmayı öğrenmeliyiz bide bişey tavsiye edecem akşam karnıbahar yemişsin keşke yanına bir protein ekleseydin mesela 3 köfte karnıbahar salatası ozaman acıkmazdın tek karnıbahar acıktırır yada ben acıkıyorum diyim .abla en güzelini sen yapıyorsun gerçekten! bak sıkıp sıkıp kendimi nasıl patladım. kıtlıktan çıkmış gibi idim böreklerin pidelerin lavajların karşısında... off ya şu yiyip yiyip kilo almayanları çok deli kıskanıyorum! çok kızgınım kendime 1 sene de insan 20 kilo alır mı ya
versem bile korkuyorum koruyamamaktan. verme işi de gittikçe zorlaşıyor nefsime hakim olamıyorum
tamam kozacımAz önce bir üye davet ettim gerçi gece yazmış ama gelirse haberiniz olsuunGünaydıın bu arada
Az önce bir üye davet ettim gerçi gece yazmış ama gelirse haberiniz olsuunGünaydıın bu arada
Canım piknikte değil de piknik öncesi güzel yedim. Piknikte bir kaç tavuk kanat bi de patlıcan közleme yedim. Akşam da bize yemedim ama su içemedim hiçEh işte menüsü
Peri akupunktur menülerini özledim mmm bak balık mevsimide açıldı
firuzeew vindan çorbası içecek ne yedin piknikte kızzzzz
@kuzularinannesi ne ediyon bakim menü verdinmi hafta sonu ?
Hoşgeldin mevera ..tanıtayım kendimi kısaca, eskiden 13. takımda yarısıyordum. geçen sene ayrılmıştım.. şimdi sahalara geri dönmenin vakti geldi.
28 yasındayım, boyum 169
kilom suan 75
gruptan ayrılırken tam hatırlayamıyorum ama 65 civarıydı. haşimato (tiroit) hastalıgım var, son 2 ayda aldıgım ilacın dozunu azalttım doktor tavsiyesiyle ve cok hızlı bir sekilde 10 kilo aldım. ilacım nasıl bir ilaçsa inanılmaz değişiklik yapıyor ufacık bir doz azaltımı ya da arttırımı...
öyle işte, evli ve iki cocuk annesiyim, istanbuldan katılıyorum :)
Edacım merhaba . Diyet olrak benimsediğin yol nedir ona göre yorum yapalım ?Günaydın herkesee
Dün akşam gelemedim menü yazamadım dün ki menümü paylaşayım
Sabah: 2 haşlnamış yumurta. peynir, domates, salatalık
Ara: Ufak bi salkım üzüm
Öğlen: 7 yk mantar, yoğurt
Ara: 1 portakal
Akşam: Karalahana çorbası
1 litre su (evdeyken aklıma su içmek gelmiyor nedense.)
Spor yok.
Ödem hepimizde oluyor eminemCanım piknikte değil de piknik öncesi güzel yedim. Piknikte bir kaç tavuk kanat bi de patlıcan közleme yedim. Akşam da bize yemedim ama su içemedim hiç
sabah 71 kg idim. Ama bu sabah Hamdolsun 69.6 oldum tekrar. Nedense hemen ödem oluyo
Edacım merhaba . Diyet olrak benimsediğin yol nedir ona göre yorum yapalım ?
Genel olarak ise menün çok az ve salata göremedim ekmekte .çorbanın içinde bakliyat varsa tabi bilemiyorum , çorba ne kadar mesela . Daha detaylı yazarsanız daha iyi yorumlarız afiyet olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?