Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pazar günü menümü veriyorum hanımlar,kahvaltıda annemler vardı biliyorsunuziuzun zamandır ailemle kahvaltı yapamıyordum,
sabah (öğlen oluyor aslında)
1,5 haşlanmış yumurta,
3 yemek kaşığı yeşil zeytinli maydanoz piyazı
3 parça burgu 2 parça hellim peyniri
1 acı biber
birer kaşık kadar közlenmiş biber ve patlıcan
2 dilim kadar ekmek
2 çay
ara
1 elma,çeyrek kadar nar
akşam
közlenmiş patlıcan salatası bol ekşili
mercimek çorbası,
3lt ye yakın su
yarım saat yürüyüş

hoşgeldin arkadaşım bir haşimato troidi daha aramızda bundan muzdarip bir ablanım bende rabbim şifa versin tüm hastalara .inşallah sende çok kolay bi şekilde verirsin kilolarını canım .

Ahu060812 nerelerdesin canım özlettin kendini senide @Habinar ıda özledik
Ablacım gelicem inşallah haftaya şu sınavımı da atlatayım ondan sonra burdayım izne ayrıldık ipin ucunu kaçırdık tutamıyoz. Sakin izne ayrılma. Gerçi sen bizden azimlisin.

kekliçim beni yanlış anlamassan şu hellim ve burgu peynirleri çok lezetli biliyorum ama fazlaca yağlı ve tuzlu bunu güzel bir lor peyniriyle değişirsen daha iyi olabilir tabiki yiyeybilirsin ama haftada 1gün olsun.

Az önce bir üye davet ettim gerçi gece yazmış ama gelirse haberiniz olsuun Günaydıın bu arada
Çoook iyi yapmışsın canım
Hoşgeldin canım aramıza peki ayrılış sebebin neydi acaba ? diskalifiye gibi bir durum söz konusu oldu mu yani ?
Suyun az olmuş ve spor olmamasıda kötü, aynı zamanda menünde az geldi biraz. Salata ve yoğurt eklemelisin muhakkak ekmek konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü herkes farklı fikirlerde bu konuda bedenini en iyi sen bileceğin için onun kararı da sana ait ama kendine öyle bir plan program çiz ki diyet yapmıyorkende aynı şekilde sağlıklı besleniyor şekilde devam ettir
Çok güzel olmuş menün

sevgili edacım öğlen mantarın yanına çok güzek bir salata ayran akşamda çorbanın yanına güzel birkase yoğurt giderdi kuzum

perigunlugu sağol kaptanım,bal ve kaymak da vardı ama yemedim tuttum kendimi gel gör ki rüyama girdi masanın üzerinde duruyor,tam alacağım eşim geliyor,senin değil o ben kendime yaptım diyor,sabah şakayla kocama kızdım sen bana bir lokma bal kaymak vermedin diye,güldük epey

alemsin yaaa, bal kaymağı rüyanda görüp adama kızıyosun bide

kekliçim beni yanlış anlamassan şu hellim ve burgu peynirleri çok lezetli biliyorum ama fazlaca yağlı ve tuzlu bunu güzel bir lor peyniriyle değişirsen daha iyi olabilir tabiki yiyeybilirsin ama haftada 1gün olsun.
Ablacım estağfurullah neden yanlış anlayayım ama şöyle bir şey var,ben hellimi ve burguyu suda bekletiyorum tuzu kalmıyor denecek kadar azalıyor ayrıca aldığım burgu ve süzme beyaz peynir az tuzlu olandan,suya girince de beyaz peynirden daha az tuzu oluyor. malesef kötü bir huyum var,lordan ve çökelikten hiiiiç hoşlanmam ağzıma bile alamam,kokar burnuma,diyetisyene gittiğimde o da sabahları 2 yk lor vermişti ama yiyemem demiştim,bir markanın burgu ve süzme peynirini al onları tüket demişti o yüzden biraz rahat tüketiyorum açıkçası

ahucum ne zaman sınavın görüşemessek başarılar dualarımız seninle.
Haftaya pazar ablam
smmm yeterlilikte tek dersim kaldı onuda vereyim rahat edicem ama sonuçlar 2 aya açıklanıyor o zamana kadar sınavı unutuyorum o yüzden sınav biter bitmez spor salonu diet başlıycam inşallah
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz Edaa00 boyun boyuma kilom kiloma uygun artık bende seni sıkı takip edicem kilo verme hızına falan bakıp örnek alıcam sende beni takip et bakalım kim daha iyi verecek ama haftaya başlıycam

alemsin yaaa, bal kaymağı rüyanda görüp adama kızıyosun bide
kahvaltıda tam önümdeydi bal kaymak eşim de sanki yiyecekmişsin gibi önüne de almışsın dedi,verdim kendisi yedi babamla beraber. ama gözümde kaldı yaaaaa, kaymak üzerine bal,bir de toz antep fıstığı!!! Ohhhhhhhhh,harika görünüyordu,tabiii rüyama girdi sonra,bilseydim bu kadar etkileneceğim bir lokma alırdım

Yok yok almamakla iyi etmişsin boşveeeeerrr

Sınavında başarılar dilerim

günaydın herkese.. berbat bir gece geçirdim kedim sağolsun. sabah 6 ya kadar uyutmadı beni miyavladı, ayaklarımı cırmalayarak kendince oyun oyun oynadı. en son sabah 6 da dışarıya çıkardım dayanamayıp ve nihayet uyudum. akşam eve gider gitmez yatarım diyordum ama yine bir bebek görmesine gidecekmişiz akşam
ayıp olmasa hediyemi gönderip kendim gitmesemmi diye düşünüyorum çok uykusuzum.. neyse akşama kadar karar veririm artık.

Günaydın canım, kötü bir gece geçirmişsin. Valla bende sabah uyandığımda ilk düşündüğüm şey "akşam erken yatıcam bu sefer kesin" demek oldu

tamam canım bende lor peyniri hepsini yemem peynir zeytin benim için önemlidir her zeytini peyniri yemem
başarılar kuzum güzel haberlerini alırız inşallah ama dönüşte diyete tam gaz sarılacan yoksa bozuşacağız ahu 65 kiloya düşmessen başını etini yerim.

Günaydın canım, kötü bir gece geçirmişsin. Valla bende sabah uyandığımda ilk düşündüğüm şey "akşam erken yatıcam bu sefer kesin" demek oldu
hep öyle olur işe giderken uyuyamazsıın uyanamassın ama hafta sonu 7de uyanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…