Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy bide bu gece gıcık oldum bir önceki gece regl oldum ve dün gece bir belim ağrıyorki anlatamam
Birde gece yatmadan önce dua ediyorum ezbere bildiğim sureleri. Ve her ay aynı şeyi düşünüyorum acaba okuyabilir miyim sorun oluyor mu günah mıdır diye. Geçen gece yine aynısı oldu aklıma hiç gelmedi hepsini ezbere okudum sonra kendi kendime diyorum yaa ben unuttum ama okunuyo muydu acaba Allahım yanlışsa da affet beni dedim yattım

Kızlar günaydın,bişey sorucam marketlerde satılan probiyotik yoğurt mayasını kullanan oldu mu hiç?aldım mayalıcam ama emin olamadım...

Bende unutuyorum bazen ama okunmuyor diye biliyorum..

Kızlar günaydın,bişey sorucam marketlerde satılan probiyotik yoğurt mayasını kullanan oldu mu hiç?aldım mayalıcam ama emin olamadım...
valla bende denemek istiyorum ama kontesim hiç deneyimim yok ama o sütü çok kaynatmak gerekiyomuş gerçi bakmışsındır dene bakalım bizde yaparız.

bunu emineye sormak lazım ama benim bildiğim fatiha süresi hem dua hem ayet o yüzden okunabilir diye biliyorum ama tesbih çekilebiliyor .

valla bende denemek istiyorum ama kontesim hiç deneyimim yok ama o sütü çok kaynatmak gerekiyomuş gerçi bakmışsındır dene bakalım bizde yaparız.
Yasom sütü kaynadıktan sonra 15-20 dakika daha kaynatıyorum..2 kavanozu probiyotikle 1 ini normal yoğurtla mayalıcam bakalım Nasıl olacak..

Yasom sütü kaynadıktan sonra 15-20 dakika daha kaynatıyorum..2 kavanozu probiyotikle 1 ini normal yoğurtla mayalıcam bakalım Nasıl olacak..
kavanozun içinde mi mayalıyorsun daydream? tutuyorsa süper bir fikir olur koca tencere çok yer kaplıyor buzdolabında kavanozda daha kullnışlı olur

ben daha 2 kere kendi yoğurdumu mayalayan biri olarak tavsiye veremeyeceğim ama ekşi yoğurttan mayalarken bir tatlı kaşığı bal ekleyince mayaya ekşisini alıyor, tatlı yoğurt mayalanıyor ve daha kıvamlı oluyor bunu öğrendim ve denedim sadece

kavanozun içinde mi mayalıyorsun daydream? tutuyorsa süper bir fikir olur koca tencere çok yer kaplıyor buzdolabında kavanozda daha kullnışlı olur
xperi ben yoğurdu hiç tencerede mayalamam 1kiloluk kavaonozlarda mayalarım ve ağzını açmassan hiç ekşimez ve sulanmaz bence çokta sağlıklı.

Khalesi ekşi yoğurt kullanmıyorum hiç...tatlı yoğurtla oluyor...kendi yaptığım yoğurt bitti mayam kalmadı mecbur hazır yoğurt kullanıcam...probiyotikle mayalayıp yarın yazarım sonucu..

hiç bala falan gerek yok ekşi maya ile bile mayalasan az koyarsan gene tatlı olur

xperi ben yoğurdu hiç tencerede mayalamam 1kiloluk kavaonozlarda mayalarım ve ağzını açmassan hiç ekşimez ve sulanmaz bence çokta sağlıklı.
ben de anneden ne gördüysem aynısını yapıyorum. abim süt ve süt ürünlerine çok düşkündü tencere tencere mayalardı annem yine de bikaç güne biterdi. şimdi eşim nerdeyse hiç yemiyor yoğurt. kavanozda mayalayacağım o zman ilk denememde

Dua mahiyetiyle sadece fatihayı ukuya biliyorsun perim . Ama sen okuyormusun dersen , onuda okumam . Türkçesini okurum birde başka dualar .. Bilerek okumamışsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…