- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Ayy bide bu gece gıcık oldum bir önceki gece regl oldum ve dün gece bir belim ağrıyorki anlatamamtamam canım bende lor peyniri hepsini yemem peynir zeytin benim için önemlidir her zeytini peyniri yemem
başarılar kuzum güzel haberlerini alırız inşallah ama dönüşte diyete tam gaz sarılacan yoksa bozuşacağız ahu 65 kiloya düşmessen başını etini yerim.
hep öyle olur işe giderken uyuyamazsıın uyanamassın ama hafta sonu 7de uyanırsın
Bende unutuyorum bazen ama okunmuyor diye biliyorum..Ayy bide bu gece gıcık oldum bir önceki gece regl oldum ve dün gece bir belim ağrıyorki anlatamam
Birde gece yatmadan önce dua ediyorum ezbere bildiğim sureleri. Ve her ay aynı şeyi düşünüyorum acaba okuyabilir miyim sorun oluyor mu günah mıdır diye. Geçen gece yine aynısı oldu aklıma hiç gelmedi hepsini ezbere okudum sonra kendi kendime diyorum yaa ben unuttum ama okunuyo muydu acaba Allahım yanlışsa da affet beni dedim yattım
valla bende denemek istiyorum ama kontesim hiç deneyimim yok ama o sütü çok kaynatmak gerekiyomuş gerçi bakmışsındır dene bakalım bizde yaparız.Kızlar günaydın,bişey sorucam marketlerde satılan probiyotik yoğurt mayasını kullanan oldu mu hiç?aldım mayalıcam ama emin olamadım...
bunu emineye sormak lazım ama benim bildiğim fatiha süresi hem dua hem ayet o yüzden okunabilir diye biliyorum ama tesbih çekilebiliyor .Ayy bide bu gece gıcık oldum bir önceki gece regl oldum ve dün gece bir belim ağrıyorki anlatamam
Birde gece yatmadan önce dua ediyorum ezbere bildiğim sureleri. Ve her ay aynı şeyi düşünüyorum acaba okuyabilir miyim sorun oluyor mu günah mıdır diye. Geçen gece yine aynısı oldu aklıma hiç gelmedi hepsini ezbere okudum sonra kendi kendime diyorum yaa ben unuttum ama okunuyo muydu acaba Allahım yanlışsa da affet beni dedim yattım
Valla bende unutuyorum hep alışkanlıktan hiç regl olduğumu düşünmüyorum bile, galiba bu konuyu en iyiBende unutuyorum bazen ama okunmuyor diye biliyorum..
Yasom sütü kaynadıktan sonra 15-20 dakika daha kaynatıyorum..2 kavanozu probiyotikle 1 ini normal yoğurtla mayalıcam bakalım Nasıl olacak..valla bende denemek istiyorum ama kontesim hiç deneyimim yok ama o sütü çok kaynatmak gerekiyomuş gerçi bakmışsındır dene bakalım bizde yaparız.
kavanozun içinde mi mayalıyorsun daydream? tutuyorsa süper bir fikir olur koca tencere çok yer kaplıyor buzdolabında kavanozda daha kullnışlı olurYasom sütü kaynadıktan sonra 15-20 dakika daha kaynatıyorum..2 kavanozu probiyotikle 1 ini normal yoğurtla mayalıcam bakalım Nasıl olacak..
geçen onu araştırmıştım ama o mayayı nerden bulabilirim burda bilmiyorum ama denemek istiyorum.Yasom sütü kaynadıktan sonra 15-20 dakika daha kaynatıyorum..2 kavanozu probiyotikle 1 ini normal yoğurtla mayalıcam bakalım Nasıl olacak..
Bende hep Emine'ye sorarım...bazen müftülüğü arıyorum yardımcı oluyor..fetva hattını..Valla bende unutuyorum hep alışkanlıktan hiç regl olduğumu düşünmüyorum bile, galiba bu konuyu en iyifiruzeew açıklar bize :)
ben daha 2 kere kendi yoğurdumu mayalayan biri olarak tavsiye veremeyeceğim ama ekşi yoğurttan mayalarken bir tatlı kaşığı bal ekleyince mayaya ekşisini alıyor, tatlı yoğurt mayalanıyor ve daha kıvamlı oluyor bunu öğrendim ve denedim sadeceYasom sütü kaynadıktan sonra 15-20 dakika daha kaynatıyorum..2 kavanozu probiyotikle 1 ini normal yoğurtla mayalıcam bakalım Nasıl olacak..
Şok market var mı?oradan aldım ben..geçen onu araştırmıştım ama o mayayı nerden bulabilirim burda bilmiyorum ama denemek istiyorum.
xperi ben yoğurdu hiç tencerede mayalamam 1kiloluk kavaonozlarda mayalarım ve ağzını açmassan hiç ekşimez ve sulanmaz bence çokta sağlıklı.kavanozun içinde mi mayalıyorsun daydream? tutuyorsa süper bir fikir olur koca tencere çok yer kaplıyor buzdolabında kavanozda daha kullnışlı olur
varmı orda he var alırım dur bende haftaya deneyim şimdi yoğurdum var.Şok market var mı?oradan aldım ben..
Khalesi ekşi yoğurt kullanmıyorum hiç...tatlı yoğurtla oluyor...kendi yaptığım yoğurt bitti mayam kalmadı mecbur hazır yoğurt kullanıcam...probiyotikle mayalayıp yarın yazarım sonucu..ben daha 2 kere kendi yoğurdumu mayalayan biri olarak tavsiye veremeyeceğim ama ekşi yoğurttan mayalarken bir tatlı kaşığı bal ekleyince mayaya ekşisini alıyor, tatlı yoğurt mayalanıyor ve daha kıvamlı oluyor bunu öğrendim ve denedim sadece
Evet hem kavanozda daha yoğun oluyor yoğurt..xperi ben yoğurdu hiç tencerede mayalamam 1kiloluk kavaonozlarda mayalarım ve ağzını açmassan hiç ekşimez ve sulanmaz bence çokta sağlıklı.
hiç bala falan gerek yok ekşi maya ile bile mayalasan az koyarsan gene tatlı olurben daha 2 kere kendi yoğurdumu mayalayan biri olarak tavsiye veremeyeceğim ama ekşi yoğurttan mayalarken bir tatlı kaşığı bal ekleyince mayaya ekşisini alıyor, tatlı yoğurt mayalanıyor ve daha kıvamlı oluyor bunu öğrendim ve denedim sadece
ben de anneden ne gördüysem aynısını yapıyorum. abim süt ve süt ürünlerine çok düşkündü tencere tencere mayalardı annem yine de bikaç güne biterdi. şimdi eşim nerdeyse hiç yemiyor yoğurt. kavanozda mayalayacağım o zman ilk denememdexperi ben yoğurdu hiç tencerede mayalamam 1kiloluk kavaonozlarda mayalarım ve ağzını açmassan hiç ekşimez ve sulanmaz bence çokta sağlıklı.
Dua mahiyetiyle sadece fatihayı ukuya biliyorsun perim . Ama sen okuyormusun dersen , onuda okumam . Türkçesini okurum birde başka dualar .. Bilerek okumamışsınAyy bide bu gece gıcık oldum bir önceki gece regl oldum ve dün gece bir belim ağrıyorki anlatamam
Birer litrelik kavanozlarda mayalıyorum...daha yoğunluk oluyor...kavanozun içinde mi mayalıyorsun daydream? tutuyorsa süper bir fikir olur koca tencere çok yer kaplıyor buzdolabında kavanozda daha kullnışlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?