Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kontesim hazır yoğurtla mayalayacaksan biraz az koy mayayı yoksa süner gerçi biliyorsundur ama ekşi maya veya hazır yoğurtla yaparsan miktarı az koyun tecrübeyle sahiptir.

xperi sen yarım kiloluk kavonozlarda mayala eşin yemiyorsa 2defada bitirebilirsin o yoğurdu çokta kolay olur. bide ben hiç sarmam yoğurdu pşete koyarım bağlarım ağzını 3saat sonra poşeti açarım 1saat sonra dolaba koyar ertesi gün açarım.

aynı ben
Konfor ve keyif düşkünü Boğa'lar, gerçekten de yemek yemeyi çok severler. Beş duyuya hitap eden bütün hazların bilincinde olduklarından, tat alma duyguları çok gelişmiştir ve boğazlarına düşkündürler.
Bu nedenle Boğa ve diyet ikilisi çok zor yan yana gelir. Egzersiz ve Boğa ikilisi de en az diyet ve Boğa ikilisi kadar uyumsuz bir ikilidir.

Çünkü doğası gereği Boğa çok atletik değildir ve fazla hareketten hoşlanmaz.

Güzellik, sevgi ve uyum gezegeni Venüs'ün yönettiği Boğa'lar beden çalışmalarından da hoşlanmazlar ama yemek ve içkinin en kalitelisini seçmede de üstlerine yoktur.

Boğa kadını:

Kolay diyetler ve yorucu olmayan egzersiz çalışmalarıyla kilo verebilir. Metabolizması daha yavaş olduğundan metabolizmayı hızlandıracak yürüyüşler onun için iyidir. Yine yoga da Boğa kadınının sabrına ve dayanıklılığına uygun gelecektir. Ancak Boğa kadınının unutmaması gereken şey yavaş kilo verir. Eğer büyük erdemi olan sabrını devreye sokarsa ağır ama etkili bir biçimde kilo verecektir. İyi bir kilo verme programı, adım adım işleyen diyetler onlar için uygundur. Karbonhidrat ve etlerden kolay vazgeçmeyecektir. Uzun vadeli, daha yavaş diyet programlarını uygulamasında yarar vardır.

Hoşgeldin mevera ..

İlk sayfada formumuz var canım onu doldurırsan seni daha yakından tanırız .
Birde 14. Takımdan ayrılma sebebin ve tarihin nedir , izinlimi ayrımıştım diskalifiye falanmı ?

izinli ayrılmıştım, sınavlarım vardı, cok yogundum, yurutemedim forumu aynı anda.. sonra da bizim takım kapanmış, 13. takımdı. suan ne alemde acaba? acıldı mı tekrar hiç haberim yok..

hoşgeldin arkadaşım bir haşimato troidi daha aramızda bundan muzdarip bir ablanım bende rabbim şifa versin tüm hastalara .inşallah sende çok kolay bi şekilde verirsin kilolarını canım .
amin insallah, hep birlikte veririz:)

hoşbuldummm:)

sevgili edacım öğlen mantarın yanına çok güzek bir salata ayran akşamda çorbanın yanına güzel birkase yoğurt giderdi kuzum

Aslında pazartesi tartılacağım için çok kaçırmak istemedim birazda onun etkisiyle baya az yedim.
Ama zamanla düzelicek Menülerim. Şimdi maaş almayı bekliyorum. Maaşımı alınca kendime özel bi alışveriş yapıcam ondan sonra daha güzel olacak menülerim :)

Evet takip edelim birbirimizii. Daha da motive oluruz. Sınavında başarılar dilerim canım :)

ADINIZ: tuba

YAŞINIZ: 28

BOYUNUZ: 169 cm

KİLONUZ: 75

HEDEF KİLONUZ: önce 65, sonra 60

KİLO ALMA NEDENİNİZ: sınavlarım ve haşimato

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflık bana yakışıyor:)

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: suan kpssye hazırlanan, kütüphaneye, cocukların okuluna, oraya buraya koşturup duran biriyim, cocuklarımın servis şoförlüğünü yapıyorum, bazen eşime de bu alanda hizmet veriyorum:) 3 ay önce 63'lü kilolardayken suan 75'i görmüş durumdayım.. biraz daha ilerlersem eşimi sollayacagım

O zamaan sorun yok demektir

Dua mahiyetiyle sadece fatihayı ukuya biliyorsun perim . Ama sen okuyormusun dersen , onuda okumam . Türkçesini okurum birde başka dualar .. Bilerek okumamışsın .
Aksine bilmeyerek okudum Hatta öyle garip bir şey oldu ki inanılmaz uyku bastırdı dua ederken bile yarısını anımsadım yarısını anımsamadım sırf bu yüzden bu ne ya uykulu halde okuyamıyorum deyip tekrar ettim. Sonradan anladım ki okumamam gerekiyormuş Rabbim beni uyuklatarak mesaj vermişte ben algılayamamışım

xperi ben yoğurdu hiç tencerede mayalamam 1kiloluk kavaonozlarda mayalarım ve ağzını açmassan hiç ekşimez ve sulanmaz bence çokta sağlıklı.
Ablam ben de öyle yapıyorum,konserve yaptığımız kavanozlarda mayalıyorum köyden süt getirince. Zaten 2 kişiyiz,hem ekşimiyor hem de sulanmıyor.

Canım ben bekarken bizim çiftliğimiz ve ineklerimiz vardı,süt ve süt ürünleri görmekten bıkkınlık gelmişti hepimize. Eşimle her yemeğin yanına ayranımız olur mutlaka. Çocukken babaannem sütü kaynatır yoğurt yapardı ve ben kazanı sıyırma sesini duyunca fırlardım mutfağa,bu yüzden düğünümde kar yağacağını düşündüm ve asla kışın evlenmem derdim. Sonuçççç şubatta evlendim ve kar falan yağmadı

hanımlar, 14 aralık'a kadar cok cok cok acil kilo vermem lazım, müsli diyeti yapıcam, aslında boyle diyetlere hiç sıcak bakmıyorum , saglıklı bir beslenmenin önemli oldugunu dusunuyorum ama suan baska hiçbir carem yok. bir an önce en az 5 kilo vermem lazım. bunun yanında yuruyus ve egzersizler yapıcam. 14 aralıktan sonra tekrar saglıklı beslenmeye geri dönerim. bana yardım edin:)

Önünde 3 hafta var ve bence sağlıklı şekilde verebilirsen şok diyetlere gitme

22 gün var ve bu süreç içinde 5 kilo vermek istiyorsan böyle sağlıksız diyetlere gerek yok açıkçası ne kadar haşimatonda olsa yaşın çok genç ve metobolizman hızlı eğer tsh değerlerin ve diğer tahlilllerinde düzgünse o vakte kadar en az 3 kilo verebilirsin 5olmasada.

Önünde 3 hafta var ve bence sağlıklı şekilde verebilirsen şok diyetlere gitme

müsliyi de arastırdım. cok da şok diyet sayılmaz.. müsli tok tuttugu için fena gorunmuyor.

cuma gunu doktor randevum var, degerlerime bakıcaz bakalım.. bana 3 yetmez suan, 70in altına dusmem lazım, hamileliğimden sonra hiç bu kilolara cıkmamıstım. hızlı aldıgım için hızlı veririm diye dusunuyorum.. agırlıklı olarak spor yaparsam iyi olur gibi..:)

madem hızlı aldın hızlı verebiliyosun ozaman şok diyetlerden neden medet umuyorsun anlamadım tabiki taktir sizin ama sağlığınızı ve kendinizi evlatlarınızı düşünmeden böyle hoyratça vucudunuza zarra vermekte sizin taktiriniz.

Ayneen dediğin gibi özellikle ilk haftalarda zaten vücudundaki ödemde gideceği için daha hızlı kilo kaybın olur ama özellikle ilk diyete başlangıçta müsli kullanmanı tavsiye etmem.

ben gideyim işimin başına of niye ben bukadar tembelim yaaaaaaşimdi ne güzel gezmek vardı dışarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…