madem hızlı aldın hızlı verebiliyosun ozaman şok diyetlerden neden medet umuyorsun anlamadım tabiki taktir sizin ama sağlığınızı ve kendinizi evlatlarınızı düşünmeden böyle hoyratça vucudunuza zarra vermekte sizin taktiriniz.
Ayneen dediğin gibi özellikle ilk haftalarda zaten vücudundaki ödemde gideceği için daha hızlı kilo kaybın olur ama özellikle ilk diyete başlangıçta müsli kullanmanı tavsiye etmem.
sevgili büşra bu hastalıkla mücadele eden ve bir sağlıkçı olarak neden kilo aldığınızı söyleyim haşimato troidi tsh değerleri çok fazla dalgalanmaları olan bir hastalıktır ama tabiki büyük şehirdesiniz herzaman doktora gitme şansınız az olabilir ama tsh değerlerinizi en az her 2ayda 1 baktırmanızı tavsiye ederim . bence sizin tsh değeriniz ilaç dozu az gelmiş ve çok çabuk kilo almışsınız ama şuda varki bence bunun en az 3 4kilosu ödemdir çünkü bu hastalıkta gününüz günüze uymaz dün 70 gelirken ertesi gün 72 gelebilirsiniz çoğu ödemdir. oyüzden bukadar panikleyip 5 kilo verecem diye rica ediyorum böyle sağlıksız diyetler yapmayın sonra boyunuz gayet uzun nerdeyse 170 o kilo bile size fazla gelmiyordur acele etmeyin lütfen.sonra takımda yer almanız sonra gelirim demenizi açıkçası doğru bulmadım çok heyecanlı ve aceleci bir yapınız var sanırsam. bırakın rabbim yardım etsin sizde mucadele edin kilo için kendinize zarar vermeyin.daha dikkatli olayım o zaman:)
haşimato ilacımın dozu değiştiği için çok hızlı aldım evet, dedğim gibi 3 ay önce 63-64 kiloydum. biraz sıkı bir diyetle hızla veririm diye dusunuyorum. yapmak zorundayım.
bu sekilde grupta olamazsam sonra da gelebilirim, nasıl derseniz.. gerci zaten 2 hafta deneme surem var.
Çok teşekkürler Gizemcim umarım bu son olurda verip kurtulurum dua edin nolurSınavında başarılar dilerim
Bende denemek istiyorum Çarşamba sütüm gelecek sonucunu yazda ona göre bende kullanayım Hülya ablaYasom sütü kaynadıktan sonra 15-20 dakika daha kaynatıyorum..2 kavanozu probiyotikle 1 ini normal yoğurtla mayalıcam bakalım Nasıl olacak..
Can'ım ben tek tek kavonoza mayalamıyorumda kaynattığım tencerede mayalayıp kavanozlara bölüyorum gerçekten az yer kaplıyo geç ekşiyoben daha 2 kere kendi yoğurdumu mayalayan biri olarak tavsiye veremeyeceğim ama ekşi yoğurttan mayalarken bir tatlı kaşığı bal ekleyince mayaya ekşisini alıyor, tatlı yoğurt mayalanıyor ve daha kıvamlı oluyor bunu öğrendim ve denedim sadece
Hoş geldin sende benim gibi bi servis şöförü anneymişsin ben de aynen öyleyim 3 çocuğum var biri başka okulda bazen gidip geldiğim 6 oluyor gün bölünüyor zor işADINIZ: tuba
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 169 cm
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: önce 65, sonra 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sınavlarım ve haşimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflık bana yakışıyor:)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: suan kpssye hazırlanan, kütüphaneye, cocukların okuluna, oraya buraya koşturup duran biriyim, cocuklarımın servis şoförlüğünü yapıyorum, bazen eşime de bu alanda hizmet veriyorum:) 3 ay önce 63'lü kilolardayken suan 75'i görmüş durumdayım.. biraz daha ilerlersem eşimi sollayacagım
Canım yasomun da dediği gibi adetliyken fatiha haricinde Kuran'dan ayet okunmaz.Valla bende unutuyorum hep alışkanlıktan hiç regl olduğumu düşünmüyorum bile, galiba bu konuyu en iyifiruzeew açıklar bize :)
Ben hep kavanozda mayaliyorum haftalık 5 lt sütten 8 şişe çıkıyo her gün 1 şişe yiyoruzkavanozun içinde mi mayalıyorsun daydream? tutuyorsa süper bir fikir olur koca tencere çok yer kaplıyor buzdolabında kavanozda daha kullnışlı olur
Ben hep kavanozda mayaliyorum haftalık 5 lt sütten 8 şişe çıkıyo her gün 1 şişe yiyoruz
Ben hep kavanozda mayaliyorum haftalık 5 lt sütten 8 şişe çıkıyo her gün 1 şişe yiyoruz
bende oğlum için küçük küçük kavanozlarda mayalıyorum .
akşama yazarım AhucumÇok teşekkürler Gizemcim umarım bu son olurda verip kurtulurum dua edin nolur
Bende denemek istiyorum Çarşamba sütüm gelecek sonucunu yazda ona göre bende kullanayım Hülya abla
Can'ım ben tek tek kavonoza mayalamıyorumda kaynattığım tencerede mayalayıp kavanozlara bölüyorum gerçekten az yer kaplıyo geç ekşiyo
Hoş geldin sende benim gibi bi servis şöförü anneymişsin ben de aynen öyleyim 3 çocuğum var biri başka okulda bazen gidip geldiğim 6 oluyor gün bölünüyor zor iş
sevgili büşra bu hastalıkla mücadele eden ve bir sağlıkçı olarak neden kilo aldığınızı söyleyim haşimato troidi tsh değerleri çok fazla dalgalanmaları olan bir hastalıktır ama tabiki büyük şehirdesiniz herzaman doktora gitme şansınız az olabilir ama tsh değerlerinizi en az her 2ayda 1 baktırmanızı tavsiye ederim . bence sizin tsh değeriniz ilaç dozu az gelmiş ve çok çabuk kilo almışsınız ama şuda varki bence bunun en az 3 4kilosu ödemdir çünkü bu hastalıkta gününüz günüze uymaz dün 70 gelirken ertesi gün 72 gelebilirsiniz çoğu ödemdir. oyüzden bukadar panikleyip 5 kilo verecem diye rica ediyorum böyle sağlıksız diyetler yapmayın sonra boyunuz gayet uzun nerdeyse 170 o kilo bile size fazla gelmiyordur acele etmeyin lütfen.sonra takımda yer almanız sonra gelirim demenizi açıkçası doğru bulmadım çok heyecanlı ve aceleci bir yapınız var sanırsam. bırakın rabbim yardım etsin sizde mucadele edin kilo için kendinize zarar vermeyin.
Çok teşekkürler Gizemcim umarım bu son olurda verip kurtulurum dua edin nolur
Bende denemek istiyorum Çarşamba sütüm gelecek sonucunu yazda ona göre bende kullanayım Hülya abla
Can'ım ben tek tek kavonoza mayalamıyorumda kaynattığım tencerede mayalayıp kavanozlara bölüyorum gerçekten az yer kaplıyo geç ekşiyo
Hoş geldin sende benim gibi bi servis şöförü anneymişsin ben de aynen öyleyim 3 çocuğum var biri başka okulda bazen gidip geldiğim 6 oluyor gün bölünüyor zor iş
Daydream- mayalasın bizde deneyelim şu probiyetik mayadan çok faydalı bişey aslında yapabilsek bir ara epey araştırmıştım sonra unutup gittim .
N Naz canım nasılsın nasıl gidiyor diyet ?
firuzeew inşallah bugün çozutmadın 69 600oldum diye
kuzularinannesi elifim sen nasılsın bak aeben sıkı takipte sonunda falakayamı yatırır sizi bilmem.
Hoşgeldin canımtanıtayım kendimi kısaca, eskiden 13. takımda yarısıyordum. geçen sene ayrılmıştım.. şimdi sahalara geri dönmenin vakti geldi.
28 yasındayım, boyum 169
kilom suan 75
gruptan ayrılırken tam hatırlayamıyorum ama 65 civarıydı. haşimato (tiroit) hastalıgım var, son 2 ayda aldıgım ilacın dozunu azalttım doktor tavsiyesiyle ve cok hızlı bir sekilde 10 kilo aldım. ilacım nasıl bir ilaçsa inanılmaz değişiklik yapıyor ufacık bir doz azaltımı ya da arttırımı...
öyle işte, evli ve iki cocuk annesiyim, istanbuldan katılıyorum :)
Sınavlarında başarılar ablacımHaftaya pazar ablam
smmm yeterlilikte tek dersim kaldı onuda vereyim rahat edicem ama sonuçlar 2 aya açıklanıyor o zamana kadar sınavı unutuyorum o yüzden sınav biter bitmez spor salonu diet başlıycam inşallah
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz @Edaa00 boyun boyuma kilom kiloma uygun artık bende seni sıkı takip edicem kilo verme hızına falan bakıp örnek alıcam sende beni takip et bakalım kim daha iyi verecek ama haftaya başlıycam
Ahum sınavında başarılar dilerim rabbım gönlüne göre versinÇok teşekkürler Gizemcim umarım bu son olurda verip kurtulurum dua edin nolur
Üleyyynnnn kendiniz ayrıldınız kiloya gelip listeye girsenize cadılarrrrrrrrrYeni bir arkadaşımız daha geliyor
Yok canım bugün oruçluydum. Şimdi yedim yemeğimi. 2 kase çorba ve yoğurt. Inşallah gece cozutmazsam problem yok. Ama çorba şimdilik doyurdu. Ben zaten açlıktan değil keyiften yiyorum...Daydream- mayalasın bizde deneyelim şu probiyetik mayadan çok faydalı bişey aslında yapabilsek bir ara epey araştırmıştım sonra unutup gittim .
N Naz canım nasılsın nasıl gidiyor diyet ?
firuzeew inşallah bugün çozutmadın 69 600oldum diye
kuzularinannesi elifim sen nasılsın bak aeben sıkı takipte sonunda falakayamı yatırır sizi bilmem.
Pazarları en yoğun iş günüm başımı kaşıyamadım off millet tatil yapar nihal çalışır yazık bana
Üleyyynnnn kendiniz ayrıldınız kiloya gelip listeye girsenize cadılarrrrrrrrr:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?