geçmiş olsun canım allah şifa versinPazarları en yoğun iş günüm başımı kaşıyamadım off millet tatil yapar nihal çalışır yazık banaBugünde babamı hastaneye götürdüm üstüne bide regl oldum bide sancım var ölim ben evde hindi fümem bile yok
Yok canım bugün oruçluydum. Şimdi yedim yemeğimi. 2 kase çorba ve yoğurt. Inşallah gece cozutmazsam problem yok. Ama çorba şimdilik doyurdu. Ben zaten açlıktan değil keyiften yiyorum...
68 gören kadar kaçamak filan yok. Kendime sıkı yönetim ilan ettim....
Ablam okul dönemim yoğun oluyo 3 hafta arayla sınavlarım var hep o yüzden liste pek bana uymuyoÜleyyynnnn kendiniz ayrıldınız kiloya gelip listeye girsenize cadılarrrrrrrrr:
Saol canım benim adet sancılarım artık ayın klasiği oldulargeçmiş olsun canım allah şifa versin
Kıyamam ...Pazarları en yoğun iş günüm başımı kaşıyamadım off millet tatil yapar nihal çalışır yazık banaBugünde babamı hastaneye götürdüm üstüne bide regl oldum bide sancım var ölim ben evde hindi fümem bile yok
HarikaYok canım bugün oruçluydum. Şimdi yedim yemeğimi. 2 kase çorba ve yoğurt. Inşallah gece cozutmazsam problem yok. Ama çorba şimdilik doyurdu. Ben zaten açlıktan değil keyiften yiyorum...
68 gören kadar kaçamak filan yok. Kendime sıkı yönetim ilan ettim....
Tamam canım cozutmam. 7 seansina spora gidicem yarın inşallah 68 i görürümyarın ne olacan bakalım tartı gününüz çozutma sakın
İhtiyar heyeti mesajımın dışındaydıkilo verebilsem hemen mezun olacam
he valla haklısın bukadar genç varken demiİhtiyar heyeti mesajımın dışındaydı
Biz artık kaplumbaga hızındahe valla haklısın bukadar genç varken demiama ocak subat allatan bir sıkıntı çıkmassa mezun olacam.
Gelinim çok karbon yiyyon hala diyet madunda değilsinMenüm
Sabah (07.45)
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 brdk süt
Domates, salatalık,peynir
Öğle (12.30)
1 kase çorba
Köfteli patatesli yemek ( 4 küçük parçapatates vardı)
3 yk tuzsuz ve yağsız erişte
Akşam (17.30)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 minik salatalık
1 dilim tb ekmeği
Ara:
1 nar
Yeşilçay
Su: 2.7 litre
Spor: 15 dk leslie
Menü süperBugünkü menüm
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Öğlen
Tavuk döner
Bir kutu yoğurt
Akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet 1 bardak çay
Su şimdiye kadar 1.5 litre 2.5 litreye tamamlarım sporuda yarın yazarım artık buda akşam yemeğimin resmi
Eki Görüntüle 1698047
Çok geçmiş olsun canımPazarları en yoğun iş günüm başımı kaşıyamadım off millet tatil yapar nihal çalışır yazık banaBugünde babamı hastaneye götürdüm üstüne bide regl oldum bide sancım var ölim ben evde hindi fümem bile yok
Öyle birşeeeyyy, ihtiyar heyetinin örnek olması bizlere ohooooo balık baştan kokar demişlerİhtiyar heyeti mesajımın dışındaydı
Vaay vaaay vaaaayyyMenüm
Sabah (07.45)
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 brdk süt
Domates, salatalık,peynir
Öğle (12.30)
1 kase çorba
Köfteli patatesli yemek ( 4 küçük parçapatates vardı)
3 yk tuzsuz ve yağsız erişte
Akşam (17.30)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 minik salatalık
1 dilim tb ekmeği
Ara:
1 nar
Yeşilçay
Su: 2.7 litre
Spor: 15 dk leslie
Ablacım zaten artık diyet yapamam günde 8 saat okuldayım yemekhanede be çıkarsa onu yiyorum yemezsem aç kalırımGelinim çok karbon yiyyon hala diyet madunda değilsin
Çok mu kötü yaa ablaMenü süper
Çok geçmiş olsun canım
Ohhhh fümesiz kaldın
Öyle birşeeeyyy, ihtiyar heyetinin örnek olması bizlere ohooooo balık baştan kokar demişler
Vaay vaaay vaaaayyyEskidende böylemiydi menün hatırlamıyorum ama maşallah löp löp yiyosun
Çıktı ablam yaa çook şükürGelinim parti izni çıktımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?