Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemeen bende menümü vereyimm :)

Sabah:
tost
2 haşlanmış yumurta
1 şekersiz çay
zeytin

öğlen:
70 gr. noodle

akşam:
köfteli patates yemeği (içerisinde 5 adet köfte ve 3 ince dilim patates vardı)
yoğurt
salata

70 dk yürüyüş yaptım. 2,5 lt su içtim.

iç d

canım bu diyetlerde 5 ay gibi bir süre devam edebilmem takımım desteği ve güzel sonuç alarak moralimin yükselmesi oldu ayrıca salata ve ayranla karnımı iyice doyurunca yeme isteğim le başedebildim ALLAH ın izniyle .ama şöyle bi baktım 20 gün önce 112 .4 imişim 2 hafta 111 lerde kaldım cuma günü 110 gördüm bu sabah tekrar 111 gördüm ve çok acaip üzüldüm demorilize oldum yaşayan bilir bizim gibi çok kilosu olan insanların diyet yapmaları daha bir zordur takıma kaç tane 100 üzeri kişi geldi gitti gerçekten durumuz biraz daha farrklı ama çok şükür bana buraya kadar gelmek kısmet oldu yazın başından beri şimdi 100 kilolardan kurtulmayı çok ama çok istiyorum çok şükür sağlıklıymışımda bu yeni düzene ayak uyduramadım 20 25 gündür 1 2 kilo etrafında dönüp duruyorum eğer veremezssem havlu atmaktan diyetten geçmekten ve eski halime dönmekten çokmökorkuyorum
zaten 99 olunca diyetisyene gitmeyi düşünüyordum akrabamız olan diyetisyenimi annem gilde görünce süreç erken başladı ve en m

Evet menü zamanı, şuan çok fena yemek istiyorum reglimin 2. günü zaten şiştim 2 gündür

Kahvaltı: omlet (1 yumurta+1kk peynir)+1 salatalık+2 çeri domates+2 kuru kayısı (geceden suya koymuştum)+2 zeytin

Öğlen: yarım kaseden az mantar çorbası+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata+1 ymk kaşıgı kadar domatesli patlıcan
Sebzeli köfte (4 misket köftesini yedim sadece)

Ara:1 yeşil elma

Akşam: 3 ymk kaşığı yogurt+1 trabzon hurması+1 ceviz+2 lahana sarması (serçe parmak boyutunda)

Su: 2. lt olmuştur, 3 ü geçerim.
Spor: Ortaya karışık yine en az 40 dk

kısacası 99 kadar monti diyetiyle devam etmek istiyorum menim hedefim gibi birşey o kilo ondan sonra diyetisyenle 1 kilomu veririm yarım kilomu veririm o durma alışabilirim inşallah lütfen şu son 10 kiloda daha beraber devam edelim sonra yine diyetisyenimle devam edeceğim inşallah aeben

Küçük cadı, annenler birşey demiyor mu hep buralardasın benimki bile laf ediyor kalk o bilgisayarın başından diye
Yok ben telefondan giriyorum genelde ama akşamları almıyorum telefonu Sınavlarım yeni bitti yaa azıcık stres atma modundan telefona iziin varr amaa yinee uğrayamam pek yarından sonra

Çıktı ablam yaa çook şükür Annem sayesindee
Dedikya işin başında anneni ikna et o tamam derse zaten iş bitmiştir diye

Fıstıgım pkulda yediğini biliyorum ama akşam ekmeği yemeye bilirsin kuruyla salata yogurt iyiydi .
Madem öğlen şeçenegin çok yok sabah ve akşamına dikkat et . Tabi kilo vermek istiyorsan

Merhaba kızlar nasılsıniz??

Bugün döndüm evime çok şükür yarın işlerim var çarşamba da hastane işleri ama buraya daha sık geleceğim çünkü tartida gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim

Yasemin ayıldınmı kız allah iyilini versin madem öyle huyun var niye yiyon sarımsagı
çok seviyorum sarımsaklı yoğur ama anında tansiyon yerlerde şimdi iyiyim çay demledim bir parçada bitter yedim iyiyim şimdi şükür ama tansiyon düşmeside bi kötüki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…