- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Senin bünye yakıyordur bence hepsini bizim gibi değilsin :)))Çok mu kötü yaa abla
iç dİyi geceler hanımlar ..
Tüm gün mutfaktaydım . Akşamda eltimlere gitmiştim
Fatmacım iyi akşamlar canım işk senin alıntın gözüme çarptı .
Sana cevap yazarken ve öneride bulunurken ince eleyip sık dokuyorum biliyorumki bizim tavsiyelerimiz senin için önemli , o yüzden dikkatli olmalıyım
Fatmanurum diyetisyen listelerine başlarken ( ama gördüğüm kadarıyla işte buda diyetisyen menüsü diyeceğim liste görmedim senden ) beslenme şeklindeki ara ögünler olsun artan karbonlar olsun kilo vermeni etkileyceğini hatta bi süre durdurup. Artı bile çıkabileceğini biliyorduk , bunu belki dillendirmedim ama eğerki direk ara ögünlü ve ekmekli menüye geçseydin kilonda artış bile olacaktı ..
Sen önceki yeme tarzının vede diyetisyen menüsünün arasını yaptın bu iki haftada . O yüzden kilo vermen durmadı ama azaldı ..
Sana iki yol sunanilirim
1. Eskisi gibi montiye dönmen ama meyve ve 1-2 ara öğün eklemen vede arada baklagil yiyerek devam etmen
ben senin az yediğini düşünüyorum monti düzeninde yemek porsiyonlarını artırmalısın bence kilona göre az yiyorsun !..
Birde eğer fazla pro tüketiyorsan sebzeye agırlık vermelisin ..Açıkçası monti beslenmesinin şu ana kadar kimseye bi zararının oldugunu görmedim , tam tersi gl endesk sağlık verir ...
2. İse tam olarak diyetisten menüsünü yapman ama 1 ay kadar kilo vermeyi beklemeden ! Dediğim gibi ben senin diyetisyen menüsünü 4/4 uyğuladıgını görmedim sadece eklemeler yaptın 1-2 parça .
Sonrasında elbet kilo vermen devam edecektir bacım yanlız sabırlı olmalısın hızlı olmaz yavaş olur ama verirsin
diyetisyeninde duruma göre seni yönlendirecektir ..
Burda önemli olan sürecin sonu , 1. Şıkta hedefine geldikten sonra egerki 3 ögün ekmeğe birden geçersen kilo alırsın . Fakat saglıklı beslenmeye devam eder arada kaçamaklar yaparsan kilo koruman daha kolay olur .
2. Şıkta diyetisyen menüsüyle 3 öğün ekmek yiyerek kilo verirsen bıraktıgında koruman daha kolay olur .
Eğerki benim sabrım yok çok az gidince motivasyonum düşüyor diyet yapamıyorum diyorsanda 1. Şıkkı düşün derim ..
Ama yavaş vermek ,diyeti bırakıncada 3 ögün ekmek yerim diyorsan 2. Şıkkı seç
Benim görüşüm bu katılan olur olmaz bişi diyemem ..
Ay sanki montiyi savunurken şok diyeti savunuyormuşum gibi oldu
Benim düşüncem eger kilo verdikten sonrada bu beslenmenin 2. Aşamasını uygulanırsa diyetisyen menülerinden daha saglıklı görüyorum tabi bu benim fikrim .
Diyetisyenlerle pek güzel deneyimlerim yok açıkçası kilo ve yaşına göre hesap yapıp kl hesaplayıp hazır listeyi veriyorlarama eger hastayı ve beslenmesini tanıyıp ona özel liste çıkarıp takibini yapanlardan bahsetmiyorum ..
Uzun yazdım umarım kendimi anlata bilmişimdir .1.yada2. Şıkkı şeç diyemem bacım kendini ne yapacagını en iyi sen bilirsin hakkında hayırlısı ...
tanıtayım kendimi kısaca, eskiden 13. takımda yarısıyordum. geçen sene ayrılmıştım.. şimdi sahalara geri dönmenin vakti geldi.
28 yasındayım, boyum 169
kilom suan 75
gruptan ayrılırken tam hatırlayamıyorum ama 65 civarıydı. haşimato (tiroit) hastalıgım var, son 2 ayda aldıgım ilacın dozunu azalttım doktor tavsiyesiyle ve cok hızlı bir sekilde 10 kilo aldım. ilacım nasıl bir ilaçsa inanılmaz değişiklik yapıyor ufacık bir doz azaltımı ya da arttırımı...
öyle işte, evli ve iki cocuk annesiyim, istanbuldan katılıyorum :)
Valla bilmiyorum artık yaSenin bünye yakıyordur bence hepsini bizim gibi değilsin :)))
1 üye daha davet ettim bakalım gelicek miii
Yok ben telefondan giriyorum genelde ama akşamları almıyorum telefonuKüçük cadı, annenler birşey demiyor mu hep buralardasınbenimki bile laf ediyor kalk o bilgisayarın başından diye
Yok ben telefondan giriyorum genelde ama akşamları almıyorum telefonuSınavlarım yeni bitti yaa azıcık stres atma modundan telefona iziin varr amaa yinee uğrayamam pek yarından sonra
Hıım şeyyyuAt bakalım stresini, sen spor yaptın mı bakayım bugün
Dedikya işin başında anneni ikna et o tamam derse zaten iş bitmiştir diyeÇıktı ablam yaa çook şükürAnnem sayesindee
15 dkçık leslie ne ya, kalk bakayım bir 15 dk daha yap hatta interval yap, bak bende kaldırıyorum totomuHıım şeyyyu15 dk cık lesliee
Kadın yalnız kalınca aksiyon arıyor ablamYasemin ayıldınmı kızallah iyilini versin madem öyle huyun var niye yiyon sarımsagı
baaak iyiki izne ayırmamışım seni gördün müüüüüüüüüüüMerhaba kızlar nasılsıniz??
Bugün döndüm evime çok şükür yarın işlerim var çarşamba da hastane işleri ama buraya daha sık geleceğim çünkü tartida gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim
Valla perim allah razı olsun benim için çok iyi ama bu cuma takım için çok kötü bir karar olabilir nota bile alabiliriz o derecebaaak iyiki izne ayırmamışım seni gördün müüüüüüüüüüü
çok seviyorum sarımsaklı yoğur ama anında tansiyon yerlerdeYasemin ayıldınmı kızallah iyilini versin madem öyle huyun var niye yiyon sarımsagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?