Daha 3 4 günün var bence halledebilirsinValla perim allah razı olsun benim için çok iyi ama bu cuma takım için çok kötü bir karar olabilir nota bile alabiliriz o derece
Yarın ödem atacak birşeyler yapayım o zaman çünkü hava değişimi ve hastanede olmak sisirdi beniDaha 3 4 günün var bence halledebilirsin
Artık çook geçç çünkü banyo yapıp, sütü mü içip kitap okuma moduna geçtim15 dkçık leslie ne ya, kalk bakayım bir 15 dk daha yap hatta interval yap, bak bende kaldırıyorum totomu
Daha dikkat edicem artık ablamDedikya işin başında anneni ikna et o tamam derse zaten iş bitmiştir diye
Fıstıgım pkulda yediğini biliyorum ama akşam ekmeği yemeye bilirsin kuruyla salata yogurt iyiydi.
Madem öğlen şeçenegin çok yok sabah ve akşamına dikkat et . Tabi kilo vermek istiyorsan
iyiyim kuzum şimdi ben mantı bile yiyeyemem sarımsaklı bigün misafirlikte yemek zorunda kalmıştım hup gittim yemeğin içinde dokunmuyor ama direk yedimmi tansiyonum düşüyor. bugünde mücver sarımsaklı yoğurtla giderdi hani bile bile lades dedim.
saol canım@M
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Artık çook geçç çünkü banyo yapıp, sütü mü içip kitap okuma moduna geçtimYarın da kursum var çarşambaya artık
İnterval yapmışımdır da ne olduğunu bilmiyorumPeki madem öyle olsun.
Bende 15 dk power walk+15 dk interval walk+15 dk interval koşu yaptım geldim ohh miss
Yasom nasılsınaeben bacım besive yok final zamanı belki ondan gelmiyordur yada inşallah ondandır C CallanPinckney de kaçgündür uğramıyor takıma meryem yok ne yaptı acaba @Benim adim uzum yok kızlar unuttu bizi
Daydream cim bu haftaki sporlarların yibe bir harikaydı tebrik ederimİnterval yapmışımdır da ne olduğunu bilmiyorumne ki Selinim ?
Hani ablam yavaştan başlıyorsun biraz hızlanıyorsun sonra tekrar yavaşlayıp biraz hızlanıp sonra koşuyorsun sonra tekrar yavaşlıyorsun, Hiit antremanları gibi, nabzı yüksek tutmaya çalışıyorlar. Yağ yakımı da daha hızlı oluyormuş falan. Ben standart tüzlemde yürümekten hoşlanmadığım için böylesi daha sempatik geliyorİnterval yapmışımdır da ne olduğunu bilmiyorumne ki Selinim ?
Fatmanurum azmin daim olsun bacım . seni mezun edecez inşallah ..buraya ilk geldiğindede demiştik
hamdolsun canım iyiyim geçmiş olsun benim oğlanda 11aylıkken çıkarmıştı dişlerini 4er e4er çok zor oluyor anlıyorum seni hatta 11ay oldu dişi çıkmayınca dalga geçiyodum takma diş yaptıracam diyeYasom nasılsın
Benim kızın uyku düzeni iyice bozuldu
Gece sürekli emmek istiyor,kendi yatagına yatmıyor,uykuya dalma süresi 45 dkika sürüyor
4. Köpek dişi de çıktı artık düzelmesini bekliyorum ,1,5 yaşında
Yok baktım düzelmiyor sütten kescem,benim de tahammül kapastem var mağlesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?