Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha dikkat edicem artık ablam

yasom7272 Ablam ya çok geçmiş olsuun Dikkat et bak yapma öyle şeyler
iyiyim kuzum şimdi ben mantı bile yiyeyemem sarımsaklı bigün misafirlikte yemek zorunda kalmıştım hup gittim yemeğin içinde dokunmuyor ama direk yedimmi tansiyonum düşüyor. bugünde mücver sarımsaklı yoğurtla giderdi hanibile bile lades dedim.

@M

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

İyi Akşamlar kızlar, hergün evi temizlemekten işin ancak bu saatte bitiyor , erken giremedim yine.
Bugünkü Menüm , Sabah ;
1,5 dlm ekmek
1 haşlanmış yumurta
Peynir , zeytin
Domates , salatalık , yeşillik

Ara øgun ; 10 tane fıstık

Øglen ; 1 elma

Aksam ;1 kaşık karisik sebze oturtma
Yarım dilim ekmek

Spor ; 10000 adım
Su ; 2,5 litre ve 3 fincan yesil cay

Yasom nasılsın
Benim kızın uyku düzeni iyice bozuldu
Gece sürekli emmek istiyor,kendi yatagına yatmıyor,uykuya dalma süresi 45 dkika sürüyor
4. Köpek dişi de çıktı artık düzelmesini bekliyorum ,1,5 yaşında
Yok baktım düzelmiyor sütten kescem,benim de tahammül kapastem var mağlesef

Kızlar hiç şeker ekmek paketli gıda tüketmiyorum ama porsiyonları büyük tuttuğum için hala 60lı kilolardayım
Artık porsiyonları küçültmem lazım
Hadi öpüyorum herkese iyi geceler
Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun : )))

İnterval yapmışımdır da ne olduğunu bilmiyorum ne ki Selinim ?
Hani ablam yavaştan başlıyorsun biraz hızlanıyorsun sonra tekrar yavaşlayıp biraz hızlanıp sonra koşuyorsun sonra tekrar yavaşlıyorsun, Hiit antremanları gibi, nabzı yüksek tutmaya çalışıyorlar. Yağ yakımı da daha hızlı oluyormuş falan. Ben standart tüzlemde yürümekten hoşlanmadığım için böylesi daha sempatik geliyor

hamdolsun canım iyiyim geçmiş olsun benim oğlanda 11aylıkken çıkarmıştı dişlerini 4er e4er çok zor oluyor anlıyorum seni hatta 11ay oldu dişi çıkmayınca dalga geçiyodum takma diş yaptıracam diye allah ikinizede kolaylık vesin öp kuzuyu yerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…