Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yasemin abla benim oğlumda ilk dişini 14 aylıkken çıkardı . 2,5 yaşında olduk ama hala fazlasıyla eksik dişimiz var .

Nasıl gidiyor nazlım hafta sonundan sonra toparladın sanırım .

evet abla toparladım çok şükür . bakma haftasonuda öyle çok yemedim ama ufak cıslar vardı . bir arkadaşım tüp bebek denemesi yapıyor geçen pazartesi transfer yapılmıştı onu ziyarete gittim sağolsun annesi bir sürü şey yapmış illa ısrar kıyamet ye diye bende ufaktan bir kaç tanesinin tadına baktım . pazarda halk oyunlarına gittik arkadaşlarla sonrasında yemeğe gittik önden gelen pide olurya ondan azcık bişey aldım tulum peyniriyle birlikte

Allah kolaylık versin callanım . Diş işi gerçekten zor ...

Callanım hülyanın günlüğünde gerçi yaseminde yapıyor biliyorsun belki vicdan çorbası var kilonun hareketlenmesi için belki denersin birkaç gün .

_AYNURA_ haklısın canım ama motivasyonumu kaybettim senin gidişinle komple henüz artı getirmedim ama bir iki hafta artı çıkarsam takımdan ayrılırım zaten. kilo veremeyip ısrarla listede kalmanın anlamı yok çünkü..
reglim bilmem kaç gün gecikti(hamile değilim) .. eşimin testleri moral bozucu çıktı. bebek istediğim için özellikle dikkat ediyordum zaten insulin direncine yönelik biliyorsun. ama bütün bunlara rağmen adet düzenim bozulup, hamile kalamayıp, testlerde olumsuz şeyleri gördükçe motivasyonumu kaybettim...
azıcık kendimi toparlayana kadar kendi üstüme gitmeyeyim diyorum.. bir adet olsam belki tekrar silkelenip kendime gelirim..

bu günlerde geçeçek x perim

ben de seni özledim fatmacım

aeben verecektim gerçekten aklımdaydın ama inan akşam gezmesinden sonra yüzüm kalmadı hiç yazmaya
birdaha duymayım xperi sonuçta hepimiz kuluz hata yapacağız ne ilk artıda listeden çıkacakmış çabuk toparlan bakayım cabuk duymayım bidaha. insülin direncin içinde az ve sık beslen lütfen

3 gün protein yapıyorum diyorum aebenim,biraz motive olmuş olurum hem, yoksa 60 ta takıldım kaldım,motivasyonum da düşüyor böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…