Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

http://urun.n11.com/sac-kurutma-ve-fon-makinasi/philips-hp810300-sac-kurutma-makinesi-P13007443 şuna bak bi benim makinemde bu hemde küçük keklik

hiç bilmediğim bir konu canım ya ben hiç kurutmam kendi kurur ve baya uzun benim de

Doruk da 11,5 aylıktı dişi çıktığında. Önce yürüdü sonra diş çıkardı sonra da emeklemeyi öğrendi
süper ya bayılıyorum doruka favorim resmen. bi doğuramadım kızı alacam oğlunu ama merak etme. yaş farkı normal olsun diye bekliyorum yanlış anlama

aynen canım butür konularda konuşuluyor

hanımlar şimdi spordan geldim ve evde de 20 dakika egzersizler yaptım. tempolu yuruyusum 5.5 kilometre, yaklasık 55 dakika ve 5000 adım oldu.
Çok güzel maveracım sohbete meden karışmıyorsun hadi çekinmeyin lütfen öyle öyle karışacaksınız aramıza

Çok güzel kekliğim afiyet olsun . Az bulguru kaçırmışın ama

Yasemin bacım göZün aydın babanlar geliyormuş sevindim senin adına
saol bacım
Ablam bu benim saçları kurutmaz yaaaa,küçük bu,benim bozulan da buna benzer bir şeydi. Ayıptır söylemesi genelde bayan saç derler bana.
ehe ehe bizamanlar benim saçlarda öyleydi toka tutmazdı saçlarına iyi bak bu pratik olsun diye dedim ama ben yıllardır kullanıyorum 10seneden fazladır bi sorun çıkarmadı bana hatta eşim hergün kullanırdı.gene bak ordan güzel saç kurutma makineleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…