1yaş 20gün sonra tam yürüdü hatta babam dediki yaşgününde bu kime çekmiş niye yürümüyor sen 8aylık yürüdün eşimin yanında diyor bideDoruk da 11,5 aylıktı dişi çıktığında. Önce yürüdü sonra diş çıkardı sonra da emeklemeyi öğrendi
http://urun.n11.com/sac-kurutma-ve-fon-makinasi/philips-hp810300-sac-kurutma-makinesi-P13007443 şuna bak bi benim makinemde bu hemde küçük keklikArkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. benim saçlarım bayağı uzun ama kurutma makinesi kullanamıyorum pek,hele kabarınca çıldırıyorum,küçük seyehat tipi makine almıştım kışın kullanmak için ama geçen gün bir koku oldu ve sonrasında çalışmadı. genelde akşamları spordan sonra duş aldığım için saçlarım ıslak kalıyor,sabah bir uyanıyorum ki başım ağrıyor. Yeni bir makine almak istiyorum ama şöyle kabartmasın saçlarımı ve fiyatı da uygun olsun zaten az kullanıyorum. Var mı önereceğiniz bir marka
hiç bilmediğim bir konu canım yaArkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. benim saçlarım bayağı uzun ama kurutma makinesi kullanamıyorum pek,hele kabarınca çıldırıyorum,küçük seyehat tipi makine almıştım kışın kullanmak için ama geçen gün bir koku oldu ve sonrasında çalışmadı. genelde akşamları spordan sonra duş aldığım için saçlarım ıslak kalıyor,sabah bir uyanıyorum ki başım ağrıyor. Yeni bir makine almak istiyorum ama şöyle kabartmasın saçlarımı ve fiyatı da uygun olsun zaten az kullanıyorum. Var mı önereceğiniz bir marka
süper ya bayılıyorum doruka favorim resmen. bi doğuramadım kızı alacam oğlunu ama merak etme. yaş farkı normal olsun diye bekliyorum yanlış anlamaDoruk da 11,5 aylıktı dişi çıktığında. Önce yürüdü sonra diş çıkardı sonra da emeklemeyi öğrendi
ben de burada buldum kekliğim ablalarımıAblam olmasını çok isterdim ben o yüzden kardeşime hep sen çok şanslısın ki benim gibi bir ablan var derim. Her gördüğüme abla diye yapışasım geliyor
iyiyim fatmacım çok şükür yarın öğretmenler günü demi öğretmenler günüz kutlu olsun canımsende benim gibi o tür eğlenceleri sevmiyorsun bende hiç gitmem öyle gecelere gitsemde mutsuz dönerim neden biliyonmu sizde varmıdır ama bizim camiada çok yaparlar yok o ne giymiş yok bunun ayakkabısı kıyafeti ben oraya eğlenmeye gidiyorum insanların bu tür davranışları beni rahatsız ettği için yıllardır gitmem.
Ya normalde benimki de kendiliğinden kurur hep ama bu aralar duş alıp uyuyunca sabah başım ağrıyor.hiç bilmediğim bir konu canım yaben hiç kurutmam kendi kurur ve baya uzun benim de
Ablam bu benim saçları kurutmaz yaaaa,küçük bu,benim bozulan da buna benzer bir şeydi. Ayıptır söylemesi genelde bayan saç derler bana.http://urun.n11.com/sac-kurutma-ve-fon-makinasi/philips-hp810300-sac-kurutma-makinesi-P13007443 şuna bak bi benim makinemde bu hemde küçük keklik
Hadi bakalım fatmam rabbım seninle olsunmerhaba kızlar ben vahim durumdayım günaydın bile diyemedim. şimdi duş alıp geçen hafta görüştüğüm yere ikinci görüşmeye ideceğim. hayırlısı olur inşallah
aaaa iş görüşmesine mi gidiceksin? İnşallah hayırlısı olur senin için.merhaba kızlar ben vahim durumdayım günaydın bile diyemedim. şimdi duş alıp geçen hafta görüştüğüm yere ikinci görüşmeye ideceğim. hayırlısı olur inşallah
Çok güzel maveracım sohbete meden karışmıyorsun hadi çekinmeyin lütfen öyle öyle karışacaksınız aramızahanımlar şimdi spordan geldim ve evde de 20 dakika egzersizler yaptım. tempolu yuruyusum 5.5 kilometre, yaklasık 55 dakika ve 5000 adım oldu.
Çok güzel kekliğim afiyet olsun . Az bulguru kaçırmışın amapazartesi günü menüm,
2 incir 2 ceviz
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
4 çeri domates
1 salatalık
öğlen
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase salata
1 parça fırınlanmış tavuk eti
1 ayran
akşam
patlıcanlı salata
1 parça mangalda tavuk
1 bardak ayran
2 lt su
30dk yürüyüş
15 dk plates
100 ip atlama
saol bacımYasemin bacım göZün aydın babanlar geliyormuşsevindim senin adına
ehe ehe bizamanlar benim saçlarda öyleydi toka tutmazdı saçlarına iyi bak bu pratik olsun diye dedim ama ben yıllardır kullanıyorum 10seneden fazladır bi sorun çıkarmadı bana hatta eşim hergün kullanırdı.gene bak ordan güzel saç kurutma makineleri var.Ablam bu benim saçları kurutmaz yaaaa,küçük bu,benim bozulan da buna benzer bir şeydi. Ayıptır söylemesi genelde bayan saç derler bana.
ya pilav yemekten kaçınıyorum genelde ama iş yerinde çıkmasa haftada 2 kere çıkıyor.Çok güzel kekliğim afiyet olsun . Az bulguru kaçırmışın ama
Çok güzel maveracım sohbete meden karışmıyorsun hadi çekinmeyin lütfen öyle öyle karışacaksınız aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?