Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işe girince callanım burayla fazla ilgilenemeyecem dedi periye bıraktı ama vakti oldukça burda olacak sadece kaptanlığı bıraktı. çoçuk uyudumu bu gece ?
uyumadı
yani sürekli uyandı ve geri uykuya dalmakta çok zorlandı ama bugun karar aldım artık yakınmayacağım, durum ne olursa olsun o şartlarda elimden gelenin en iyisini yapacağım,yoksa 60 üzerime yapıştı kaldı gitmiyor

callanım illaki dr bişeyler önermiştir ama hafif bir ağrıkesici verebilirsin yatmadan muhtemelen çok ağrısı oluyordur azda olsa rahatlatır.

birdaha duymayım xperi sonuçta hepimiz kuluz hata yapacağız ne ilk artıda listeden çıkacakmış çabuk toparlan bakayım cabuk duymayım bidaha. insülin direncin içinde az ve sık beslen lütfen
Heya totosu dara gelen listeden çıkıyo misal BEN
Xperin ben onu atlamaşim bak yasemin benden dikkatli egerki listeden çıkarsan birdaha toparlaman çok zor oluyor ayrılanların %90 nında böyle

pazartesi günü menüm,
2 incir 2 ceviz
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
4 çeri domates
1 salatalık
öğlen
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase salata
1 parça fırınlanmış tavuk eti
1 ayran
akşam
patlıcanlı salata
1 parça mangalda tavuk
1 bardak ayran
2 lt su
30dk yürüyüş
15 dk plates
100 ip atlama

Canım kaç gün oldu bugün ben testteki çizgiden 6gün sonra oldum.

Ne diyim, afiyet olsun elifim .

Aslında daha çok şey yazmıştım ama sildim elifim . Çünki ben ne yazarsam yazayım önemli olan senin istemen sen istemedikten sonra elimden bişi gelmiyorki .
Biliyorum ablam ben istemeden olmuyor ama ben de isteyemiyorum da en çok da size söz verdiğim için üzülüyorum
Listede olmak benim için daha iyiydi galiba böyle olunca nasılsa listede değilim durumu daha çok oluyor

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. benim saçlarım bayağı uzun ama kurutma makinesi kullanamıyorum pek,hele kabarınca çıldırıyorum,küçük seyehat tipi makine almıştım kışın kullanmak için ama geçen gün bir koku oldu ve sonrasında çalışmadı. genelde akşamları spordan sonra duş aldığım için saçlarım ıslak kalıyor,sabah bir uyanıyorum ki başım ağrıyor. Yeni bir makine almak istiyorum ama şöyle kabartmasın saçlarımı ve fiyatı da uygun olsun zaten az kullanıyorum. Var mı önereceğiniz bir marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…