- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
uyumadıişe girince callanım burayla fazla ilgilenemeyecem dedi periye bıraktı ama vakti oldukça burda olacak sadece kaptanlığı bıraktı. çoçuk uyudumu bu gece ?
takma diş yaptıracaktım nerdeyse bitane oyunca diş almıştım gülmekten ölüyoduk.yasemin abla benim oğlumda ilk dişini 14 aylıkken çıkardı . 2,5 yaşında olduk ama hala fazlasıyla eksik dişimiz var .
callanım illaki dr bişeyler önermiştir ama hafif bir ağrıkesici verebilirsin yatmadan muhtemelen çok ağrısı oluyordur azda olsa rahatlatır.uyumadı
yani sürekli uyandı ve geri uykuya dalmakta çok zorlandı ama bugun karar aldım artık yakınmayacağım, durum ne olursa olsun o şartlarda elimden gelenin en iyisini yapacağım,yoksa 60 üzerime yapıştı kaldı gitmiyor
Heya totosu dara gelen listeden çıkıyo misal BENbirdaha duymayım xperi sonuçta hepimiz kuluz hata yapacağız ne ilk artıda listeden çıkacakmış çabuk toparlan bakayım cabuk duymayım bidaha. insülin direncin içinde az ve sık beslen lütfen
Seni motive edecekse niye olmasın3 gün protein yapıyorum diyorum aebenim,biraz motive olmuş olurum hem, yoksa 60 ta takıldım kaldım,motivasyonum da düşüyor böyle olunca
takma diş yaptıracaktım nerdeyse bitane oyunca diş almıştım gülmekten ölüyoduk.
Günaydın canarım,nasılsınız bugün. Benim işlerim çooook yoğun bugün fazla giremiyorum haberiniz olsun
Ayyyy kek mi yedinnnnn? Ablacım yemeseydin iyiydi.Bundan sonrai günlerde daha dikkatli olup toparlarsın.Dün kalktım kek yaptımhamsi ve salatadan sonra bir de onu yedim
Canım kaç gün oldu bugün ben testteki çizgiden 6gün sonra oldum.@_AYNURA_ haklısın canım ama motivasyonumu kaybettim senin gidişinle komplehenüz artı getirmedim ama bir iki hafta artı çıkarsam takımdan ayrılırım zaten. kilo veremeyip ısrarla listede kalmanın anlamı yok çünkü..
reglim bilmem kaç gün gecikti(hamile değilim) .. eşimin testleri moral bozucu çıktı. bebek istediğim için özellikle dikkat ediyordum zaten insulin direncine yönelik biliyorsun. ama bütün bunlara rağmen adet düzenim bozulup, hamile kalamayıp, testlerde olumsuz şeyleri gördükçe motivasyonumu kaybettim...
azıcık kendimi toparlayana kadar kendi üstüme gitmeyeyim diyorum.. bir adet olsam belki tekrar silkelenip kendime gelirim..
Sağol canım teşekkür ederim.günaydın canım . kolay gelsin
Biliyorum ablam ben istemeden olmuyor ama ben de isteyemiyorum daNe diyim, afiyet olsun elifim .
Aslında daha çok şey yazmıştım ama sildim elifim . Çünki ben ne yazarsam yazayım önemli olan senin istemen sen istemedikten sonra elimden bişi gelmiyorki.
Doruk da 11,5 aylıktı dişi çıktığında. Önce yürüdü sonra diş çıkardı sonra da emeklemeyi öğrenditakma diş yaptıracaktım nerdeyse bitane oyunca diş almıştım gülmekten ölüyoduk.
Abla deme kız zaten yaş takıntım varAyyyy kek mi yedinnnnn? Ablacım yemeseydin iyiydi.Bundan sonrai günlerde daha dikkatli olup toparlarsın.
Ablam olmasını çok isterdim ben o yüzden kardeşime hep sen çok şanslısın ki benim gibi bir ablan var derim. Her gördüğüme abla diye yapışasım geliyorAbla deme kız zaten yaş takıntım var
Ah bir toparlayabilsem ben kendimi olmuyor ya
allah kolaylık versin keklikçimGünaydın canarım,nasılsınız bugün. Benim işlerim çooook yoğun bugün fazla giremiyorum haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?