mavera87 evet canım diyet konusunda karar verdinmi ?akşam günlük menünü akşam mutlaka yaz canım.
1yaş 20gün sonra tam yürüdü hatta babam dediki yaşgününde bu kime çekmiş niye yürümüyor sen 8aylık yürüdün eşimin yanında diyor bide
Ben tanıtıyım :)sizler de kendinizi tanıtabilir misiniz? yavas yavas giricez muhabbete artık:)
Doruk 11 aylık, ege 11,5 aylık yürüdü.herkes kendi çocukları 9 aylık yürümüş neden benimkiler yürüyememiş gibi bir dertlenmeye başlamışlardı! Valla şu çocukları karşılaştıranlara sinir oluyorum doruk'a tembel bile demişlerdi 11 aylık yürüdü diye
Yok bu seferki fabrikayı da işi de çok sevdim bak gör gelecek ayın ilk günü çalışma hayatıma geri döneceğim. Sıkıldım artık evden
He ya kuzum bizim torunlar tuhaf bişey olur bi gidişleFatmam bekliyorum bebişi , artık torunlar türk-azeri-arap karması olur
sizler de kendinizi tanıtabilir misiniz? yavas yavas giricez muhabbete artık:)
Çok tatlı dilliler ama di mi? Doruk da bir anne aşkı var 'anne seni çok sevdim, anne seni çok özledim' deyip duruyor bütün gün beraber olmamıza rağmen, çalışsam napçak bilmembenim oğlan hepten tembel ozaman elif . 14 aylık yürüdü , 14 aylık diş çıkardı ama maşallah erken konuşmaya başladı şimdi bülbül gibi şakıyor . akşam eve gittim üstümü değiştiriyorum kolumu elliyor anne çok soğuksun dedi bende çok üşüdüm anneciğim dedim , kıyamam sana diyor sıpa
Yuh daha ne istiyorlar millet yaşından sonra yürür
Doruk 11 aylık, ege 11,5 aylık yürüdü.herkes kendi çocukları 9 aylık yürümüş neden benimkiler yürüyememiş gibi bir dertlenmeye başlamışlardı! Valla şu çocukları karşılaştıranlara sinir oluyorum doruk'a tembel bile demişlerdi 11 aylık yürüdü diye
Yok bu seferki fabrikayı da işi de çok sevdim bak gör gelecek ayın ilk günü çalışma hayatıma geri döneceğim. Sıkıldım artık evdenbu arada kv yi benimle kahvaltı yapmaya ikna ettim sürudum kadını resmen mutfağa degmeyin keyfime
memnun oldum:)Ben tanıtıyım :)
Adım elif 31 yaşındayım. 38 ve 16 aylık 2 oğlum var. Çalışmıyorum( çalışamıyorum desek daha doğru) gıda mühendisiyim
memnun oldum:)benim adim nazlı 34 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var özel sektörde çalışıyorum . inşaat ve makina işi yapan bir firmanın hem teknik ressamlığını hemde satınalmasını yapıyorum .
Nazlim işte o an isiracakskn benim yerime de hattabenim oğlan hepten tembel ozaman elif . 14 aylık yürüdü , 14 aylık diş çıkardı ama maşallah erken konuşmaya başladı şimdi bülbül gibi şakıyor . akşam eve gittim üstümü değiştiriyorum kolumu elliyor anne çok soğuksun dedi bende çok üşüdüm anneciğim dedim , kıyamam sana diyor sıpa
Hadi Allah işini rast getirsinNeysem benim gidip giyinmem lazım ev kadını modu off is kadını modu onilk görüşmede siyah gitmiştim şimdi de lacivert pantolon yelek bordo gömlek diyorum. İnşallah 3. Görüşme olmaz çünkü başka görüşme kıyafetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?