Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim şimdi kızımı alana kadar oturup çalısmam lazım. daha gec vakit gelmeye calısıcam

mavera87 evet canım diyet konusunda karar verdinmi ?akşam günlük menünü akşam mutlaka yaz canım.

şimdilik iyi gidiyor, dunku menumu yazayım o zaman

sabah 8.30 da bir muz yiyip cıktım, hiç vaktim olmadı kahvaltıya
kutupphanede kahve içtim

öğlen 15.00
1 porsiyon müsli
yarım muz yedim

aksam 18.00
hindi eti bir parca
2 kasık da pilav
ayran

sonra gece calısırken de saat 22.00 gibi
1 kupa kahve içtim

bu arada kahvelerim şekersiz ve sutsuz turk kahvesi. (turk kahvesini kupada yapıyorum)

2 litre su içtim
dediğim gibi 30 dk da egzersiz yaptım evde

1yaş 20gün sonra tam yürüdü hatta babam dediki yaşgününde bu kime çekmiş niye yürümüyor sen 8aylık yürüdün eşimin yanında diyor bide

Doruk 11 aylık, ege 11,5 aylık yürüdü.herkes kendi çocukları 9 aylık yürümüş neden benimkiler yürüyememiş gibi bir dertlenmeye başlamışlardı! Valla şu çocukları karşılaştıranlara sinir oluyorum doruk'a tembel bile demişlerdi 11 aylık yürüdü diye

benim oğlan hepten tembel ozaman elif . 14 aylık yürüdü , 14 aylık diş çıkardı ama maşallah erken konuşmaya başladı şimdi bülbül gibi şakıyor . akşam eve gittim üstümü değiştiriyorum kolumu elliyor anne çok soğuksun dedi bende çok üşüdüm anneciğim dedim , kıyamam sana diyor sıpa

asfarovski fatmam çalışmaya gönlü yok gene gider bir bahane bulur döner yazın biyere
Yok bu seferki fabrikayı da işi de çok sevdim bak gör gelecek ayın ilk günü çalışma hayatıma geri döneceğim. Sıkıldım artık evden bu arada kv yi benimle kahvaltı yapmaya ikna ettim sürudum kadını resmen mutfağa degmeyin keyfime

sizler de kendinizi tanıtabilir misiniz? yavas yavas giricez muhabbete artık:)

benim adim nazlı 34 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var özel sektörde çalışıyorum . inşaat ve makina işi yapan bir firmanın hem teknik ressamlığını hemde satınalmasını yapıyorum .

Çok tatlı dilliler ama di mi? Doruk da bir anne aşkı var 'anne seni çok sevdim, anne seni çok özledim' deyip duruyor bütün gün beraber olmamıza rağmen, çalışsam napçak bilmem

Yuh daha ne istiyorlar millet yaşından sonra yürür benim kuzen de üç yaşında konuştu eşek sipa babası pedagog a götürmeye kalktı durdurduk amcami şimdi susmuyor

iş görüşmen olumlumu sonuçlandı fatma hayırlı olsun İNŞALLAH

Ben tanıtıyım :)
Adım elif 31 yaşındayım. 38 ve 16 aylık 2 oğlum var. Çalışmıyorum( çalışamıyorum desek daha doğru) gıda mühendisiyim
memnun oldum:)
memnun oldum:)

Nazlim işte o an isiracakskn benim yerime de hatta

Hadi Allah işini rast getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…