Çok tatlı dilliler ama di mi? Doruk da bir anne aşkı var 'anne seni çok sevdim, anne seni çok özledim' deyip duruyor bütün gün beraber olmamıza rağmen, çalışsam napçak bilmem
Yaş dönemine göre değişiyor galiba doruk da biara babacıydı sonra yine bana döndübenimki şuan için çok babacı . sabah kalkar babasını sorar akşam yatar babasını sorar .
Nazlim işte o an isiracakskn benim yerime de hatta
Bazen söz dinlemiyor azcık büyüseler belki laftan anlarlar falan diyorum kendi kendime ama dediğin gibi çok tatlılarkızlar size bişey diyim evlat kaç yaşına gelirse evlattır ama o yaşlar kadar güzel günler yokmuş kıymetini bilin ve doya doya yaşayın olurmu ben şimdi düşünüyorumda onunla yatakta boğuşurduk ellerini yüzüme koyar uyurdu ay ne güzelmiş o günler şimdi gel azcık sarılayım diyorum anneeeee tamam diyorkuzumun finalleri başladı çok stresli kuzum benim.allah hepsine zihin açıklığı versin .
Bazen söz dinlemiyor azcık büyüseler belki laftan anlarlar falan diyorum kendi kendime ama dediğin gibi çok tatlılar
Geçen akşam kaç kere sordum çiş var mı diye, yok dedi hep. Tam mutfağa gittim baktım koştu tuvalete oturamadan yaptı çişini. 'Kaçtı anne hepsi döküldü balla ( valla) hiç kalmadı pitimde ' diyorgülmekten öldürdü beni
Hiç gelmiyor o çişler nedense son ana kadarbizimde hiç çişimiz olmuyor sorduğumda ama her götürdüğümde de yapıyor . geçenlerde arkadaşımın kızının doğum gününü kutlayacağız pastayı gördüya bu çişide var hadi tuvalete gidiyoruz dedim hayır şimdi olmaz ben tutarım çişimi diyor . pastayı üfledi ondan sonra gelmiş şimdi yapabiliriz diyor .
merhaba kızlar :) yeni üye olarak grubunuza katılmak istiyorum.
ADIM: deniz
YAŞIM: 27
BOYUM:171
KİLOM:75
HEDEF KİLOM:61
KİLO ALMA NEDENİM: duygularımı kontrol edemiyorum ve haddinden fazla yemek yiyorum. zayıflayamayacağımı düşünüp daha çok yiyorum. sürekli kilo almalarım ve vermelerim oluyor.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİM: kilo verip kendimi daha enerji dolu hissetmek, fit bir vücuda kavuşmak ve istediğimi rahatça giymek istiyorum. vücudumdaki yağ oranı çok yüksek onu azaltmak istiyorum.
BEN: kilolarını takıntı haline getiren ve bu nedenle hayatını da her yönden olumsuz etkileyen, aşık olmayı bile erteleyen birisiyim. kendimi beğenmiyorum.
ben de size katılabilir miyim :)
Hoşgeldin canım. Tabii ki aramıza takılabilirsin diye düşünüyorum.merhaba kızlar :) yeni üye olarak grubunuza katılmak istiyorum.
KİLO ALMA NEDENİM: duygularımı kontrol edemiyorum ve haddinden fazla yemek yiyorum. zayıflayamayacağımı düşünüp daha çok yiyorum. sürekli kilo almalarım ve vermelerim oluyor.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİM: kilo verip kendimi daha enerji dolu hissetmek, fit bir vücuda kavuşmak ve istediğimi rahatça giymek istiyorum. vücudumdaki yağ oranı çok yüksek onu azaltmak istiyorum.
BEN: kilolarını takıntı haline getiren ve bu nedenle hayatını da her yönden olumsuz etkileyen, aşık olmayı bile erteleyen birisiyim. kendimi beğenmiyorum.
Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. benim saçlarım bayağı uzun ama kurutma makinesi kullanamıyorum pek,hele kabarınca çıldırıyorum,küçük seyehat tipi makine almıştım kışın kullanmak için ama geçen gün bir koku oldu ve sonrasında çalışmadı. genelde akşamları spordan sonra duş aldığım için saçlarım ıslak kalıyor,sabah bir uyanıyorum ki başım ağrıyor. Yeni bir makine almak istiyorum ama şöyle kabartmasın saçlarımı ve fiyatı da uygun olsun zaten az kullanıyorum. Var mı önereceğiniz bir marka
ay hadi hayırlısı olsun hakkında canım!merhaba kızlar ben vahim durumdayım günaydın bile diyemedim. şimdi duş alıp geçen hafta görüştüğüm yere ikinci görüşmeye ideceğim. hayırlısı olur inşallah
http://www.braun.com/tr/hair-care/satin-hair-dryers/satin-hair-7-dryer.htmlAblam bu benim saçları kurutmaz yaaaa,küçük bu,benim bozulan da buna benzer bir şeydi. Ayıptır söylemesi genelde bayan saç derler bana.
aaaaa canım simbo deyip geçme,vallahi aletleri ucuz ama denk gelirse sapasağlam çıkıyor. Braunlar pahalıdır şimdi yaaaa,zaten o kadar ilaç masrafımız oluyor bunun ucuzuna kaçacağım. Bir tane bulmuş eşim perşembe gidip bakarız,remington markası,maşasını almıştım çok güzel ve uygundu,hem de iyon özelliği varmış,hem saçlarım dalgalı benim biliyorsun dalga aparatı da varmış ona bakacağım. İnşallah seninki bozulmaz masraf etmezsin. Ben de genelde hafta başlarında düzeltiyorum bazen ama uzun ve gür olunca yoruyor beni düzeltmek ya da maşa yapmak ben de senin gibi özel günlerde yapıyorum özellikle. Kuaför takıntım var pek gidemiyorum evde kendim hallediyorum,allahtan elim yatkıncanım braun un ürünlerinde iyon teknolojisi oluyormuş kabartmıyormuş. ben de kurutmazsam 1-2 saate baş ağrısından kafam çatlayacak gibi oluyor öğrencilikten kalma sinbo marka kurutucum var bozulmadı senelerdir bir bozulsa braununkilere göz dikmiştim ama taş gibi çıktı 20 liralık kurutucu
benim de aşırı derece kabarıyor ama baş ağrısını çekmektense kurutup düzleştirmeyi yada maşayı tercih ediyorum özel günlerde. diğer günlerde de toplayıp gidiyorum işe
bacım pahalıdır bu,tipine bakınca anlyor insan. Bulmuş eşim remingtondan bir tane mor,dalga aparatı da varmış 80 tlhttp://www.braun.com/tr/hair-care/satin-hair-dryers/satin-hair-7-dryer.html
peki ya buama fiyatına hiç bakmadım kekliğim
Neysem benim gidip giyinmem lazım ev kadını modu off is kadını modu onilk görüşmede siyah gitmiştim şimdi de lacivert pantolon yelek bordo gömlek diyorum. İnşallah 3. Görüşme olmaz çünkü başka görüşme kıyafetim yok
Kokulu kokulu da öp canım benim yerimeakşam gidince ısırım senin içinde fatma
merhaba kızlar :) yeni üye olarak grubunuza katılmak istiyorum.
Kuzum benim bakma sen benim bu aralar sustuğuma bende de durum aynı mayıs ayında 7 haftalık kürtaj oldum ben de çok ağladım ama sonra Allaha havale ettim ben ondan iyi mi bileceğim diye. Şimdi nazlın in elifin kuzulari seviyoruz sanal da olsa. Yasemin ablamin oğlan boyunu ikiye katladı istese de ısırıp sevemezRabbim bebişi olmayanxpreiaZ ve bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda. Yarama dokundunuz yine yasom7272 kuzularinannesi N Naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?