- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
hoş geldin deniz aramıza çok kilon yokmuş zaten çok kolay ve sağlıklı beslenerek bu kilolardan çabucacık kurtulursun inşallah.merhaba kızlar :) yeni üye olarak grubunuza katılmak istiyorum.
ADIM: deniz
YAŞIM: 27
BOYUM:171
KİLOM:75
HEDEF KİLOM:61
KİLO ALMA NEDENİM: duygularımı kontrol edemiyorum ve haddinden fazla yemek yiyorum. zayıflayamayacağımı düşünüp daha çok yiyorum. sürekli kilo almalarım ve vermelerim oluyor.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİM: kilo verip kendimi daha enerji dolu hissetmek, fit bir vücuda kavuşmak ve istediğimi rahatça giymek istiyorum. vücudumdaki yağ oranı çok yüksek onu azaltmak istiyorum.
BEN: kilolarını takıntı haline getiren ve bu nedenle hayatını da her yönden olumsuz etkileyen, aşık olmayı bile erteleyen birisiyim. kendimi beğenmiyorum.
ben de size katılabilir miyim :)
keklikçim rabbim hepinize analıkla şereflendirsin çok özür dilerim üzdüysem.Rabbim bebişi olmayanxpreiaZ ve bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda. Yarama dokundunuz yine yasom7272 kuzularinannesi N Naz
Ben de fatma 30 yaşında mühendis. 9-10 aylık evli hesaplagamadim şimdiçocuk yok eşim arap yabancı öyle işte konya dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
kızlar size bişey diyim evlat kaç yaşına gelirse evlattır ama o yaşlar kadar güzel günler yokmuş kıymetini bilin ve doya doya yaşayın olurmu ben şimdi düşünüyorumda onunla yatakta boğuşurduk ellerini yüzüme koyar uyurdu ay ne güzelmiş o günler şimdi gel azcık sarılayım diyorum anneeeee tamam diyorkuzumun finalleri başladı çok stresli kuzum benim.allah hepsine zihin açıklığı versin .
öhö öhö fatma işe başlıyorVe işi kabul ettim kızlar. Maaş düşük önceye göre ama cumartesi pazar tatil evde durmaktan sıkıldım galiba. Umarım hayırlısı olur gelecek ayın ilk günü başlıyorum inşallah. Bu arada zayıflayinca kıyafet kalmadı pek alış veriş lazım bi de şimdieşim zayıflama hediyesi kumbarayi hediye etmişti olmazsa onu açacağım mecburen
43 yaşında evli 20 yaşında oğlum var üniversiteye gidiyor memurum bu takımda 8aydır benim kaprislerimi çekiyor biraz kaprisliyimdirmemnun oldum fatma:)
siz kaç yasındasınız? çocuklar kaç yasında? yasemin abla diyeyim ben de:)
43 yaşında evli 20 yaşında oğlum var üniversiteye gidiyor memurum bu takımda 8aydır benim kaprislerimi çekiyor biraz kaprisliyimdirhaşimato hastasıyım 85 kilodan 65 kiloya düştüm bu süreçte ama mezun olamadım daha.
Rabbim bebişi olmayanxpreiaZ ve bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda. Yarama dokundunuz yine yasom7272 kuzularinannesi N Naz
Ve işi kabul ettim kızlar. Maaş düşük önceye göre ama cumartesi pazar tatil evde durmaktan sıkıldım galiba. Umarım hayırlısı olur gelecek ayın ilk günü başlıyorum inşallah. Bu arada zayıflayinca kıyafet kalmadı pek alış veriş lazım bi de şimdieşim zayıflama hediyesi kumbarayi hediye etmişti olmazsa onu açacağım mecburen
Ben boşboğazlık yapıyorum bu konuda galiba özür dilerimRabbim bebişi olmayanxpreiaZ ve bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda. Yarama dokundunuz yine yasom7272 kuzularinannesi N Naz
Hayırlı olsun canımVe işi kabul ettim kızlar. Maaş düşük önceye göre ama cumartesi pazar tatil evde durmaktan sıkıldım galiba. Umarım hayırlısı olur gelecek ayın ilk günü başlıyorum inşallah. Bu arada zayıflayinca kıyafet kalmadı pek alış veriş lazım bi de şimdieşim zayıflama hediyesi kumbarayi hediye etmişti olmazsa onu açacağım mecburen
aslında buraya 80 kilo ile başladım ilk bir ay 5 kilo verdim ama hepsi ödemdi çok rahat gitti yani toplamda 9ay da oldu diyelim ben zaten yavaş verdim acelem yoktu çünkü 15 senedir obezdim ve sağlığımın elverdiği kadar mücadeleme devam ettim halada devam ediyorum.cok iyi vermissiniz 8 ayda 20 kilo harika bir sonuç. o kadar da kaprisi haketmişssiniz:))
Yok ablacım yaaaaa,sadece anlık bir şeydi,Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah!ben çok utandım şimdi hemşerim . seni üzmek istemezdim çok özür dilerim üzdüysem . ALLAH hayırlısıyla sizlere ve tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
ablacım benim iş yerinde 4 arkadaş hamile iki arkadaş yeni doğum yaptı bebek görmelerine yeni gittik malum, yengem hamile zaten. ben günün 3-4 saati gebelik muhabbetlerine katılıyorum zaten canlı canlıhoş geldin deniz aramıza çok kilon yokmuş zaten çok kolay ve sağlıklı beslenerek bu kilolardan çabucacık kurtulursun inşallah.
keklikçim rabbim hepinize analıkla şereflendirsin çok özür dilerim üzdüysem.
Arkadaşlar çok keyifliyim çünkü yaklaşık 10 yıl önce giydiğim çok şık bir takımım vardı bugün giyerim diyodum çok şükür
bugün onu giyeceğim çeketini düğmeleyeceğim önünü iliklemek bi yana doğru dürüst gelmiyordu bile bugün velilerimde öğrencilerimde bayaği şaşıracak eski kıyafetlerimi giydiğim için zayıfladığim pek belli değildi ama bu takımda bayaği güzel oldu öğretmenler gününde öğretmen gibi giyinip gideceğim inşallah bu mutlulukta katkınınız çok büyük çoooook teşekkürler SEVGİLİ TAKIMIM
öğretmenler gününüz kutlu olsun tekrardanArkadaşlar çok keyifliyim çünkü yaklaşık 10 yıl önce giydiğim çok şık bir takımım vardı bugün giyerim diyodum çok şükür
bugün onu giyeceğim çeketini düğmeleyeceğim önünü iliklemek bi yana doğru dürüst gelmiyordu bile bugün velilerimde öğrencilerimde bayaği şaşıracak eski kıyafetlerimi giydiğim için zayıfladığim pek belli değildi ama bu takımda bayaği güzel oldu öğretmenler gününde öğretmen gibi giyinip gideceğim inşallah bu mutlulukta katkınınız çok büyük çoooook teşekkürler SEVGİLİ TAKIMIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?