Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ve işi kabul ettim kızlar. Maaş düşük önceye göre ama cumartesi pazar tatil evde durmaktan sıkıldım galiba. Umarım hayırlısı olur gelecek ayın ilk günü başlıyorum inşallah. Bu arada zayıflayinca kıyafet kalmadı pek alış veriş lazım bi de şimdi eşim zayıflama hediyesi kumbarayi hediye etmişti olmazsa onu açacağım mecburen

hoş geldin deniz aramıza çok kilon yokmuş zaten çok kolay ve sağlıklı beslenerek bu kilolardan çabucacık kurtulursun inşallah.
Rabbim bebişi olmayan xpreiaZ ve bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda. Yarama dokundunuz yine yasom7272 kuzularinannesi N Naz
keklikçim rabbim hepinize analıkla şereflendirsin çok özür dilerim üzdüysem.

Ben de fatma 30 yaşında mühendis. 9-10 aylık evli hesaplagamadim şimdi çocuk yok eşim arap yabancı öyle işte konya dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

memnun oldum fatma:)

siz kaç yasındasınız? çocuklar kaç yasında? yasemin abla diyeyim ben de:)

öhö öhö fatma işe başlıyor hadi bakalım hayırlı olsun.

memnun oldum fatma:)

siz kaç yasındasınız? çocuklar kaç yasında? yasemin abla diyeyim ben de:)
43 yaşında evli 20 yaşında oğlum var üniversiteye gidiyor memurum bu takımda 8aydır benim kaprislerimi çekiyor biraz kaprisliyimdir haşimato hastasıyım 85 kilodan 65 kiloya düştüm bu süreçte ama mezun olamadım daha.

cok iyi vermissiniz 8 ayda 20 kilo harika bir sonuç. o kadar da kaprisi haketmişssiniz:))

yeni işin hayırlı olsun fatmacığım .

Hayırlı olsun canım

cok iyi vermissiniz 8 ayda 20 kilo harika bir sonuç. o kadar da kaprisi haketmişssiniz:))
aslında buraya 80 kilo ile başladım ilk bir ay 5 kilo verdim ama hepsi ödemdi çok rahat gitti yani toplamda 9ay da oldu diyelim ben zaten yavaş verdim acelem yoktu çünkü 15 senedir obezdim ve sağlığımın elverdiği kadar mücadeleme devam ettim halada devam ediyorum.

bende bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Zeytin

Öğlen
Taze fasülye
yoğurt

Akşam
1 avuç çiğ fındık
2 kutu ayran
Su şimdiye kadar 1 litre oldu 2 litreye tamamlarım sporuda yarın yazarım artık

Kızlar nasılsınız, cumadan beri işim gücüm bitmedi. Şimdi bir proje için Harran'a gitmek gibi bir durum ortaya çıktı. Onun için işleri toparlayayım derken, yeni işler geldi... Böyle ne yapsam bilemiyorum inanın. nerden tutsam nerden başlasam bilemiyorum. Ben dünün menüsünü yazayım size, ciddi bir kabuzlık sorunum var nasıl oalcak inanın bilmiyorum. Size sorum şu kahve ve koyu çay içmenin bunda etkisi olabilir mi?

sabah:
1 yumurta
1/2 dilim beyaz peynir
1/2 dilim kaşar peynir
2 parça saç peyniri
2 dilim ekmek

ara: 1 parça çikolata

öğle:
4 köfte
1 haşlanmış karnabahar
1 haşlanamıi brokoli
1 bardak ayran

ara: 2 ince küçük grisini, 1 parça çikolata

akşam:
1 kaşar peynirli tost

ara:1 çay bardağı kefir

su: 1 litre
spor: yok

ablacım benim iş yerinde 4 arkadaş hamile iki arkadaş yeni doğum yaptı bebek görmelerine yeni gittik malum, yengem hamile zaten. ben günün 3-4 saati gebelik muhabbetlerine katılıyorum zaten canlı canlı zaten işim gereği bebekleri hep görüyorum. kırılmak olsa etrafımdaki herkese kırgın olurdum zaten bu durumda sadece bizimki de işte nefsimizin isteği. hayırlısı desek de insan nefsine hakim olamıyor istiyor yine de... Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin kekliğime de bana da asfara da isteyen herkese inşallah

Arkadaşlar çok keyifliyim çünkü yaklaşık 10 yıl önce giydiğim çok şık bir takımım vardı bugün giyerim diyodum çok şükür
bugün onu giyeceğim çeketini düğmeleyeceğim önünü iliklemek bi yana doğru dürüst gelmiyordu bile bugün velilerimde öğrencilerimde bayaği şaşıracak eski kıyafetlerimi giydiğim için zayıfladığim pek belli değildi ama bu takımda bayaği güzel oldu öğretmenler gününde öğretmen gibi giyinip gideceğim inşallah bu mutlulukta katkınınız çok büyük çoooook teşekkürler SEVGİLİ TAKIMIM

senin adına çok mutlu oldum ablacığım . İNŞALLAH burda mezun olduğun günleride göreceğiz .

öğretmenler gününüz kutlu olsun tekrardan yaa insan eski kıyafetlerini giymekten ancak bu kadar mutlu olur. benim düğmelerini ileriye aldım diye bahsettiğim kabana alıcı gözüyle baktım üstü tiftik tiftik olmuş ama yenisini alsam bu kadar mutlu olamazdım. 5 parmak küçülmüşüm resmen
bu akşam spor yapayım inşallah diyorum.. kendime gelmemde faydası olur belki onca koşturmanın. abartmadan yarım saat hafif tempolu yürüyüş ile koşu bandı açılışını yapayım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…