Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fatmacım çok sevindim senin adına

rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

sizler de kendinizi tanıtabilir misiniz? yavas yavas giricez muhabbete artık:)
40 yaşında 3 de yavrum var . Hayatım diyet modundayım
Genç kızlen 67 kiloydum , 9 yıl önce tıpkı şu an sizin olduğu gibi kk diyet guruplarıyla tanıştım 80 kilo olmuştum çünki 46-48 beden giyiyordum .6. Takımdan 58 kiloyla mezun oldum 6-7 yıl önce .. Hep buralardayım . Bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz sizlere .şu an 69 lu kilolardayu bi 5 kilom var verecek ...

Süperrrrr ...
Daha ne takımlar giyeceksin fatmanurum hatta bide bir kaç beden daha incelince abin için giy bi takımda

Menüm
1.5 dl tam buğday ekmegi .
Peynir . Dom.sal. Bib .2 zeytin .

Öğlen
Et sote . Cacık ...
4 ceviz .10 fındık .

Akşam ( sohbette )
1 büyük dolma ( pirinçli )
Turşu . Yogurt .

Hamur işi ve tatlı yenmedi .en masumu dolmaydı ...

30 dk jillian .
2 lt su .

Antepia27 ablam çok sevindim inan...çok güzel hislerdir onlar bilirim.bi de senin her sevincini bizimle paylaşan halini çok beyeniyorum.çok samimi ve çok motive edici....bu arada ben de baya inceldim...ay kendime ne etmişdim öyleeee.68kilo da ne öyle...tüm vücudum pislik gibiydi.çok şükür arınıyorum yavaş yavaş...
asfarovski kuzum gözün aydın.dilerim sende işinde en az benim kadar mutlu olursun...ben işimi ve çalışan kadın olmayı çok sevdim...darısı başlna inşallah
C CallanPinckney kuzum evet kaptanlığımı tam yapamadığımdan devr ettim gönül rahatlığıyla...sana da kolay gelsin kızın diş çıkarıyormuş...

Kızlar çok kötü bi gün geçirdim.Totom iğnelerden delik deşik oldu 2 ağrı kesici bi mide bulantısı iğnesi yedim.Pöf akşam üstü bi an ölüyorum sandım.

HOŞ GELDİN CANIM İNŞALLAH İSTEDİĞİMİZ KİLOLARA GELİRİZ HERBİRLİKTE

CANIM HAYIRLI OLSUN YENİ İŞİN

senin adına çok mutlu oldum ablacığım . İNŞALLAH burda mezun olduğun günleride göreceğiz .

ÇOOOOK TEŞEKKÜRLER CANIM KAHRAMANIMIZ

KUTLAMAN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM AYNEN YENİ KIYAAFET ALIP GİYSEM BU KADAR MUTLU OLAMAZDIM

fatmacım çok sevindim senin adına

Süperrrrr ...
Daha ne takımlar giyeceksin fatmanurum hatta bide bir kaç beden daha incelince abin için giy bi takımda

CANIM ABİM 4 5 AYDA BİR GELİYOR MEMLEKETE DİĞER GELDİĞİNDE YAŞAYACAK İNŞALLAH BÜYÜK ŞOKU
ONUN İÇİN ARTIK ÖZEL BİR KIYAFET ALIRIM

CANIM MENİM İNAN BU KONUDAKİ EN ÇOK SİZİNLE PAYLAŞIYORUM SEVİNÇİMİ ÇÜNKÜ ÖYLE GÜZEL PAYLAŞIYORSUNUZKİ SEVİNCİMİ MENİMLE
CANIM SENİNDE İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM VEEEE BURALARA TAKILMANA

Kızlar çok kötü bi gün geçirdim.Totom iğnelerden delik deşik oldu 2 ağrı kesici bi mide bulantısı iğnesi yedim.Pöf akşam üstü bi an ölüyorum sandım.

CANIM GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE

Merhabalar, sevgili takım arkadaşlarım iki gündür gelemedim nasılsınız?

MERHABA CANIM İYİYİZ HAMDOLSUN SEN NASILSIN NEDEN GELEMEDİN HAYIRDIR

çok teşekkür ederim :))

asfarovski fatmacım memnun oldum ben de deniz :)) yeni işini tebrik ederim canımcım. bol kazançla, bereketle, mutlu ve sağlıklı bir biçimde çalışmanı dilerim :))

bugün neler yedim bakalım :))

sabah: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 150 ml süt, 1/2 trabzon hurması
öğle: 200 ml yarım yağlı ayran, 2 incedilim ekmek arasında 60 gr etli ve domatesli dürüm
ara: 1 fincan 2'si bir arada nescafe, 1 adet kuru kayısı
akşam : 8 yemek kaşığı pırasa yemeği, 1 dilim ekmek , 3 yemek kaşığı yoğurt, 5 adet zeytin
ara: 1 kare çikolata

spor : jillian michaels level 1
su : 2 lt :))

benceeeee süper başlangıç. sizce?

Son düzenleme:

merhaba aeben'cim :))umarım veririm kilolarımı. çok sıkıldım bu fazlalıklardan. 13 kiloyu ne kadar sürede verebilirim ki acaba?

bugün yediklerimi de hemen yazdım. bundan sonra da günlük ne yedim içtim ne yaptım hepsini yazıcam :)) ayyayyaya çok heyecanlı bir o kadar da çok eğlenceli:) iyi ki varsınız kızlar :))

güzel ve yorucu bir günün ardından nihayet dinlenmeye başladım bugün çok güzel tepkiler aldım tahmin ettiğim gibi boş dersimde akrabalarımızın toplantısı vardı ora takıldım resmen toplantının gündemini oluşurdum maşallah diyenler ne yaptın diyenler çaktırmadan kıskananlar ama çok güzeldi inşalah şımarmam ve devamıda gelir aslında bir kaç hafta öncede görmüştü bazısı herhalde biraz sıkılsştım ve kıyafetin etkisiyle özgüvenim tavan yaptı

ve bugün hazırladığim tonbalıklı salatamı evde unuttum okul velilerin ikramları ile doluydu bizim veliler öğretmenimiz diyette diye hazırlık yapmamışlar eşimin sınıfınn davetlisiydim ama ne masaydı yemeğimide unutmuşum şöyle bi baktım 1 cevizli köfte 1 kaç marul aldım misafirliktede ikramlar çok güzeldi tadına bile bakmadım çok şükür o açlıkla bu kadar lezzetli yiyeceklere hayır dedirten RABBİME şükürlr olsun ne çok konuştum canlarımkusura bakmayın

Harikasın fatmamurum işte budur 99 zun ayak sesleri bravo ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…