fatmacım çok sevindim senin adınaArkadaşlar çok keyifliyim çünkü yaklaşık 10 yıl önce giydiğim çok şık bir takımım vardı bugün giyerim diyodum çok şükür
bugün onu giyeceğim çeketini düğmeleyeceğim önünü iliklemek bi yana doğru dürüst gelmiyordu bile bugün velilerimde öğrencilerimde bayaği şaşıracak eski kıyafetlerimi giydiğim için zayıfladığim pek belli değildi ama bu takımda bayaği güzel oldu öğretmenler gününde öğretmen gibi giyinip gideceğim inşallah bu mutlulukta katkınınız çok büyük çoooook teşekkürler SEVGİLİ TAKIMIM
rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.ablacım benim iş yerinde 4 arkadaş hamile iki arkadaş yeni doğum yaptı bebek görmelerine yeni gittik malum, yengem hamile zaten. ben günün 3-4 saati gebelik muhabbetlerine katılıyorum zaten canlı canlızaten işim gereği bebekleri hep görüyorum. kırılmak olsa etrafımdaki herkese kırgın olurdum zaten bu durumda sadece bizimki de işte nefsimizin isteği. hayırlısı desek de insan nefsine hakim olamıyor istiyor yine de... Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin kekliğime de bana da asfara da isteyen herkese inşallah
çok teşekkür ederim :)) bende öyle umut ediyorum :))hoşgeldin aramıza İNŞALLAH en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını
teşekkür ederim:))Hoşgeldin canım. Tabii ki aramıza takılabilirsin diye düşünüyorum.
40 yaşında 3 de yavrum var . Hayatım diyet modundayımsizler de kendinizi tanıtabilir misiniz? yavas yavas giricez muhabbete artık:)
Süperrrrr ...Arkadaşlar çok keyifliyim çünkü yaklaşık 10 yıl önce giydiğim çok şık bir takımım vardı bugün giyerim diyodum çok şükür
bugün onu giyeceğim çeketini düğmeleyeceğim önünü iliklemek bi yana doğru dürüst gelmiyordu bile bugün velilerimde öğrencilerimde bayaği şaşıracak eski kıyafetlerimi giydiğim için zayıfladığim pek belli değildi ama bu takımda bayaği güzel oldu öğretmenler gününde öğretmen gibi giyinip gideceğim inşallah bu mutlulukta katkınınız çok büyük çoooook teşekkürler SEVGİLİ TAKIMIM
Neyin var nanacım ? Hayır olur inşallahMerhabalar, sevgili takım arkadaşlarım iki gündür gelemedimnasılsınız?
merhaba kızlar :) yeni üye olarak grubunuza katılmak istiyorum.
ADIM: deniz
YAŞIM: 27
BOYUM:171
KİLOM:75
HEDEF KİLOM:61
KİLO ALMA NEDENİM: duygularımı kontrol edemiyorum ve haddinden fazla yemek yiyorum. zayıflayamayacağımı düşünüp daha çok yiyorum. sürekli kilo almalarım ve vermelerim oluyor.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİM: kilo verip kendimi daha enerji dolu hissetmek, fit bir vücuda kavuşmak ve istediğimi rahatça giymek istiyorum. vücudumdaki yağ oranı çok yüksek onu azaltmak istiyorum.
BEN: kilolarını takıntı haline getiren ve bu nedenle hayatını da her yönden olumsuz etkileyen, aşık olmayı bile erteleyen birisiyim. kendimi beğenmiyorum.
ben de size katılabilir miyim :)
Ve işi kabul ettim kızlar. Maaş düşük önceye göre ama cumartesi pazar tatil evde durmaktan sıkıldım galiba. Umarım hayırlısı olur gelecek ayın ilk günü başlıyorum inşallah. Bu arada zayıflayinca kıyafet kalmadı pek alış veriş lazım bi de şimdieşim zayıflama hediyesi kumbarayi hediye etmişti olmazsa onu açacağım mecburen
senin adına çok mutlu oldum ablacığım . İNŞALLAH burda mezun olduğun günleride göreceğiz .
öğretmenler gününüz kutlu olsun tekrardanyaa insan eski kıyafetlerini giymekten ancak bu kadar mutlu olur. benim düğmelerini ileriye aldım diye bahsettiğim kabana alıcı gözüyle baktım üstü tiftik tiftik olmuş ama yenisini alsam bu kadar mutlu olamazdım. 5 parmak küçülmüşüm resmen
bu akşam spor yapayım inşallah diyorum.. kendime gelmemde faydası olur belki onca koşturmanın. abartmadan yarım saat hafif tempolu yürüyüş ile koşu bandı açılışını yapayım tekrar
fatmacım çok sevindim senin adına
Süperrrrr ...
Daha ne takımlar giyeceksin fatmanurum hatta bide bir kaç beden daha incelince abin için giy bi takımda
Antepia27 ablam çok sevindim inan...çok güzel hislerdir onlar bilirim.bi de senin her sevincini bizimle paylaşan halini çok beyeniyorum.çok samimi ve çok motive edici....bu arada ben de baya inceldim...ay kendime ne etmişdim öyleeee.68kilo da ne öyle...tüm vücudum pislik gibiydi.çok şükür arınıyorum yavaş yavaş...
asfarovski kuzum gözün aydın.dilerim sende işinde en az benim kadar mutlu olursun...ben işimi ve çalışan kadın olmayı çok sevdim...darısı başlna inşallah
C CallanPinckney kuzum evet kaptanlığımı tam yapamadığımdan devr ettim gönül rahatlığıyla...sana da kolay gelsin kızın diş çıkarıyormuş...
Kızlar çok kötü bi gün geçirdim.Totom iğnelerden delik deşik oldu2 ağrı kesici bi mide bulantısı iğnesi yedim.Pöf akşam üstü bi an ölüyorum sandım.
Merhabalar, sevgili takım arkadaşlarım iki gündür gelemedimnasılsınız?
Geçmiş olsun hadem hepsi birden agır olmuşKızlar çok kötü bi gün geçirdim.Totom iğnelerden delik deşik oldu2 ağrı kesici bi mide bulantısı iğnesi yedim.Pöf akşam üstü bi an ölüyorum sandım.
çok teşekkür ederim :))HERBİRLİKT
Deniz hoşgeldin ..çok teşekkür ederim :))
Deniz hoşgeldin ..
Canım yaşın genç kolaylıkla ve sağlıkla verirsin inşallah kiloları
Takımımızın kuralları günlük paylaşım . Akşam menü ,su ,spor bildirimi .
Cuma 12 ye kadarda kilo bildirimi
Harikasın fatmamurum işte budur 99 zun ayak seslerigüzel ve yorucu bir günün ardından nihayet dinlenmeye başladım bugün çok güzel tepkiler aldım tahmin ettiğim gibi boş dersimde akrabalarımızın toplantısı vardı ora takıldım resmen toplantının gündemini oluşurdum maşallah diyenler ne yaptın diyenler çaktırmadan kıskananlar ama çok güzeldi inşalah şımarmam ve devamıda gelir aslında bir kaç hafta öncede görmüştü bazısı herhalde biraz sıkılsştım ve kıyafetin etkisiyle özgüvenim tavan yaptı
ve bugün hazırladığim tonbalıklı salatamı evde unuttum okul velilerin ikramları ile doluydu bizim veliler öğretmenimiz diyette diye hazırlık yapmamışlar eşimin sınıfınn davetlisiydim ama ne masaydı yemeğimide unutmuşum şöyle bi baktım 1 cevizli köfte 1 kaç marul aldım misafirliktede ikramlar çok güzeldi tadına bile bakmadım çok şükür o açlıkla bu kadar lezzetli yiyeceklere hayır dedirten RABBİME şükürlr olsun ne çok konuştum canlarımkusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?