Denizcim 13 kiloyu ne sürede verirsin bilemeyiz . Yaşın kilonun yeni alınmış olması bünyen yaptıgın diyet . Okadar çok şey varki bu sorunun cevabını vermek içinmerhaba aeben'cim :))umarım veririm kilolarımı. çok sıkıldım bu fazlalıklardan. 13 kiloyu ne kadar sürede verebilirim ki acaba?
bugün yediklerimi de hemen yazdım. bundan sonra da günlük ne yedim içtim ne yaptım hepsini yazıcam :)) ayyayyaya çok heyecanlı bir o kadar da çok eğlenceli:) iyi ki varsınız kızlar :))
Neyin var nanacım ? Hayır olur inşallah
Ablalarim kasıklarım felaket ağrıyor, hâlâ da geçemediMERHABA CANIM İYİYİZ HAMDOLSUN SEN NASILSIN NEDEN GELEMEDİN HAYIRDIR
Harikasın fatmamurum işte budur 99 zun ayak sesleribravo ....
Ablalarim kasıklarım felaket ağrıyor, hâlâ da geçemedi
çok geçmiş olsun canım migreninmi tuttu ne oldu?Kızlar çok kötü bi gün geçirdim.Totom iğnelerden delik deşik oldu2 ağrı kesici bi mide bulantısı iğnesi yedim.Pöf akşam üstü bi an ölüyorum sandım.
nana nerdesin bir aksi durum yok demi kuzum?Merhabalar, sevgili takım arkadaşlarım iki gündür gelemedimnasılsınız?
fatmacım dün bayağı bir araştırma yaptım şu d vitaminini mutlaka kullan çünkü bu saç dökülmeleri sırt kemik ağrıları ve kilo vermenin yavaşlamasına çok etkisi varmış ihmal etme olurmu.güzel ve yorucu bir günün ardından nihayet dinlenmeye başladım bugün çok güzel tepkiler aldım tahmin ettiğim gibi boş dersimde akrabalarımızın toplantısı vardı ora takıldım resmen toplantının gündemini oluşurdum maşallah diyenler ne yaptın diyenler çaktırmadan kıskananlar ama çok güzeldi inşalah şımarmam ve devamıda gelir aslında bir kaç hafta öncede görmüştü bazısı herhalde biraz sıkılsştım ve kıyafetin etkisiyle özgüvenim tavan yaptı
ve bugün hazırladığim tonbalıklı salatamı evde unuttum okul velilerin ikramları ile doluydu bizim veliler öğretmenimiz diyette diye hazırlık yapmamışlar eşimin sınıfınn davetlisiydim ama ne masaydı yemeğimide unutmuşum şöyle bi baktım 1 cevizli köfte 1 kaç marul aldım misafirliktede ikramlar çok güzeldi tadına bile bakmadım çok şükür o açlıkla bu kadar lezzetli yiyeceklere hayır dedirten RABBİME şükürlr olsun ne çok konuştum canlarımkusura bakmayın
fatmacım dün bayağı bir araştırma yaptım şu d vitaminini mutlaka kullan çünkü bu saç dökülmeleri sırt kemik ağrıları ve kilo vermenin yavaşlamasına çok etkisi varmış ihmal etme olurmu.
Deniz'cim hoşgeldin. Bende Selin 24 yaşında ve bekarımmerhaba kızlar :) yeni üye olarak grubunuza katılmak istiyorum.
ADIM: deniz
YAŞIM: 27
BOYUM:171
KİLOM:75
HEDEF KİLOM:61
KİLO ALMA NEDENİM: duygularımı kontrol edemiyorum ve haddinden fazla yemek yiyorum. zayıflayamayacağımı düşünüp daha çok yiyorum. sürekli kilo almalarım ve vermelerim oluyor.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİM: kilo verip kendimi daha enerji dolu hissetmek, fit bir vücuda kavuşmak ve istediğimi rahatça giymek istiyorum. vücudumdaki yağ oranı çok yüksek onu azaltmak istiyorum.
BEN: kilolarını takıntı haline getiren ve bu nedenle hayatını da her yönden olumsuz etkileyen, aşık olmayı bile erteleyen birisiyim. kendimi beğenmiyorum.
ben de size katılabilir miyim :)
Kuzum geçmiş olsun, doktora gittin mi ağrın için, sebebi ne ki?Merhabalar, sevgili takım arkadaşlarım iki gündür gelemedimnasılsınız?
Ablacım seni böyle görünce nasıl seviniyorum anlatamam gelip böyle sarılıp öpesim geldi. İnşallah devamnı da gelecek bence de 99 gümbür gümbür geliyorgüzel ve yorucu bir günün ardından nihayet dinlenmeye başladım bugün çok güzel tepkiler aldım tahmin ettiğim gibi boş dersimde akrabalarımızın toplantısı vardı ora takıldım resmen toplantının gündemini oluşurdum maşallah diyenler ne yaptın diyenler çaktırmadan kıskananlar ama çok güzeldi inşalah şımarmam ve devamıda gelir aslında bir kaç hafta öncede görmüştü bazısı herhalde biraz sıkılsştım ve kıyafetin etkisiyle özgüvenim tavan yaptı
ve bugün hazırladığim tonbalıklı salatamı evde unuttum okul velilerin ikramları ile doluydu bizim veliler öğretmenimiz diyette diye hazırlık yapmamışlar eşimin sınıfınn davetlisiydim ama ne masaydı yemeğimide unutmuşum şöyle bi baktım 1 cevizli köfte 1 kaç marul aldım misafirliktede ikramlar çok güzeldi tadına bile bakmadım çok şükür o açlıkla bu kadar lezzetli yiyeceklere hayır dedirten RABBİME şükürlr olsun ne çok konuştum canlarımkusura bakmayın
Ablam kasıklarım ağrıyor. Dün hastaneye gittim kötü birşey yok dediler ama hâlâ geçmedinana nerdesin bir aksi durum yok demi kuzum?
Deniz'cim hoşgeldin. Bende Selin 24 yaşında ve bekarımBende de aşamadığım kilo takıntım ile buralarda dolanıyorum ama birlikte hem kiloların hemde takıntıların üzerinden geleceğiz. Boyun uzun kilon çok belli değildir ama yağ oranını azaltmak için düzenli spor şart. Çalışıyor musun?
merhaba selincim , evet çalışıyorum. masa basındayım. bu kilo takıntısı inanılmaz kötü etkiliyr hayatımı. haklısın boyum uzun ama giydiğim kıyafetler bol olunca çok iri duruyorum :/ yağ oranım gerçekten çok yüksek onu mutlaka azaltmam gerek. hadi bakalım dedim. bir gayret yeniden başlayalım :)
merhaba selincim , evet çalışıyorum. masa basındayım. bu kilo takıntısı inanılmaz kötü etkiliyr hayatımı. haklısın boyum uzun ama giydiğim kıyafetler bol olunca çok iri duruyorum :/ yağ oranım gerçekten çok yüksek onu mutlaka azaltmam gerek. hadi bakalım dedim. bir gayret yeniden başlayalım :)
canım benim geçmiş olsun çok üzüldüm dün merak ettim.inşallah çarçabuk geçer kuzum ayağını sıcak tut.Ablam kasıklarım ağrıyor. Dün hastaneye gittim kötü birşey yok dediler ama hâlâ geçmedi
fatmacım bana şöyle önerdiler 7 kutu aldım ben haftanın aynı günü bir kutuyu içiyorsun damlayla unutursun bence hepsini iç haftaya bitane daha aynı gün iç .sendende allah razı olsun benim saçlarım birden çok döküldü bende troidtten diye düşünmüştüm ama d vitaminine bağlıymış .ayy canım iyiki hatırlattın D vitamini damla olarak aldım unuttum kullanmadım daha hemen bugün başlıyorum ALLAH razı olsun canım hatırlattığın için
Teşekkür ederim. Gittim de kötü birşey yokmuş, kist mi diye yüreğim agzima geldi. Daha geçmedi ama evdeyim.Kuzum geçmiş olsun, doktora gittin mi ağrın için, sebebi ne ki?
Çok sağol ablam, inşallah bunu da atlatirim çarçabuk.canım benim geçmiş olsun çok üzüldüm dün merak ettim.inşallah çarçabuk geçer kuzum ayağını sıcak tut.
Kadınlarında bu çektiği nedir yaTeşekkür ederim. Gittim de kötü birşey yokmuş, kist mi diye yüreğim agzima geldi. Daha geçmedi ama evdeyim..
Dünkü menüm
Sabah; 2 dlm beyaz peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği ve 1 fincan yeşil çay.
Öğlen; yoğurt
Akşam; salata, 1 kepce ezogelin.
Su; 1 litre ancak
Bugün;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 kaşık lor peyniri, 2 ceviz, domates, salatalık, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay
Ara; 2 kaşık yoğurt ve mandalina
Öğlen; domates, salatalık ve 1 dlm tb ekmeği
Ara; yeşil çay
Akşam; 1 kase mercimek çorbası, 1 dlm ekmek, salata.
2 lt yakın su.
Menülerim olmadı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?