Sorma, lavoboya gitmek tam bir işkenceKadınlarında bu çektiği nedir yaOnun dışında nasılsın canım, diyet nasıl gidiyor, bugün menü verdin mi ben mi görmedim
idrara giderken yanmanmı var nanacım?Sorma, lavoboya gitmek tam bir işkence2 gündür tam yapamiyorum ama bozacak birşey de yapmadım.
Evet ablam, dayanamayacak kadar değil ama abla sorun orda otururken çok fena, sanki cimdikleniyor gibi, ama bunu bir türlü doktora anlatamadim.idrara giderken yanmanmı var nanacım?
Geçmiş olsun canımKızlar çok kötü bi gün geçirdim.Totom iğnelerden delik deşik oldu2 ağrı kesici bi mide bulantısı iğnesi yedim.Pöf akşam üstü bi an ölüyorum sandım.
ilaç vermedimi nanacım çok soru sordum amaEvet ablam, dayanamayacak kadar değil ama abla orda otururken çok fena, sanki cimdikleniyor gibi, ama bunu bir türlü doktora anlatamadim.
Adet dönemin mi canım. Eğer adet dönemi ise pko olabilir bu ağrılar değilse bağırsak ya da apandist olabilir??? Dahiliye ye gittin mi canımAblam kasıklarım ağrıyor. Dün hastaneye gittim kötü birşey yok dediler ama hâlâ geçmedi
Deniz'cim hoşgeldin. Bende Selin 24 yaşında ve bekarımBende de aşamadığım kilo takıntım ile buralarda dolanıyorum ama birlikte hem kiloların hemde takıntıların üzerinden geleceğiz. Boyun uzun kilon çok belli değildir ama yağ oranını azaltmak için düzenli spor şart. Çalışıyor musun?
Kuzum geçmiş olsun, doktora gittin mi ağrın için, sebebi ne ki?
canımsınız yaaa çok teşekkür ederim
ablam ağrıkesici tamam iç ama o enfeksiyonun geçmesi için bol su içmen lazım 1lt işle olmaz biliyorum wcye gitmek ızdırap verir ama bol su iç ve bir demet maydonozu kaynat iç.yasom7272 ablam şimdilik ağrı kesici aldım sadece.
canım şöyle genelde bakınca güzel gözüküyor menün ama çok fazla meyve yemişsin farkındamısınbugunku menum
sabah 9.15
1 kase müsli
yarım muz
yarım bardak mandalina suyu
öğlen 15.00
1 kase müsli
1 muz
aksam 17.30
yarım porsiyon bulgur pilavı
2 kaşık pirinc pilavı (ufaklıgın tabagındaki artanıydı:) )
bi parca hindi eti
4-5 tane köy biberi
ayran-salatalık
3 mandalina
1 muz
şimdi de kahve içtim şekersiz sütsüz
suyu yatana kadar 2.5 lt yaparım inş
55 dakika yuruyus, 20 dakika pilates
Saf proSeni motive edecekse niye olmasın
Sebzeli pro dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?