Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

alıntılar yapmıstım ama bilgisayarın sarjı bitip kapanınca silinmiş hepsi.. geri de dönüp okuyamam ki şimdi tekrar.. neyse artık...

bugun kendimi tebrik ettim , iki kızımın da okulunda öğretmenler gunu için guzel yiyecekler pasta vs. vardı. önceden giderdim hep, ben de birseyler yapar gotururdum, yerdik filann.. bugun ikisinden de uzak durdum ve tam o saatte ben dısarıda yuruyus yapıyordum:) aferin bana, canım istemedi değil, cok severim ben pasta böreği. neyse atlattım yani.

denizcim hoşgeldin bu arada, ben de yeniyim, adım tuba, 28 yasındayım, senle aynı kilodayız.

bu arada arkadaslar istanbuldan olanınız var mı?

birazdan menumu de paylasırım

nana cok gecmiş olsun ya, bir an önce ssaglıgına kavusursun insallah. zor bu işler yaa

N Nana ilaç başlamadıysa yada başladıysa bile mutlaka su içmen lazım nanacım ilaçlarını iç ama en az3lt de su ve maydonoz kaynat onun suyunuda iç ayağını sıcak tut üşütmüşsün galiba .

Merhaba kızlar

Ben de menü vereyim hemen. Vermediğim günler dovun beni

Geç uyandım geç yedim

Öğlen
Peynir zeytin domates
2 dilim tam buğday ekmeği
1 azicik yağda yumurta

Akşam
6-7 tavuk nugget
Yoğurt

Su az bugün

Tüm gün dışarida idim spor yapamadim

Yazilacak menü olmadı ama başlamak için yazdım resmen

bugunku menum

sabah 9.15
1 kase müsli
yarım muz

yarım bardak mandalina suyu

öğlen 15.00
1 kase müsli
1 muz

aksam 17.30
yarım porsiyon bulgur pilavı
2 kaşık pirinc pilavı (ufaklıgın tabagındaki artanıydı:) )
bi parca hindi eti
4-5 tane köy biberi
ayran-salatalık

3 mandalina
1 muz

şimdi de kahve içtim şekersiz sütsüz
suyu yatana kadar 2.5 lt yaparım inş

55 dakika yuruyus, 20 dakika pilates

canım şöyle genelde bakınca güzel gözüküyor menün ama çok fazla meyve yemişsin farkındamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…