mavera87 CANIM hoşgeldin kilo vermek için doğru yerdesin yolun açık olsun
canım şöyle genelde bakınca güzel gözüküyor menün ama çok fazla meyve yemişsin farkındamısın
bugunku menum
sabah 9.15
1 kase müsli
yarım muz
yarım bardak mandalina suyu
öğlen 15.00
1 kase müsli
1 muz
aksam 17.30
yarım porsiyon bulgur pilavı
2 kaşık pirinc pilavı (ufaklıgın tabagındaki artanıydı:) )
bi parca hindi eti
4-5 tane köy biberi
ayran-salatalık
3 mandalina
1 muz
şimdi de kahve içtim şekersiz sütsüz
suyu yatana kadar 2.5 lt yaparım inş
55 dakika yuruyus, 20 dakika pilates
Abovvvvv .Saf pro
Geçmiş olsun kuzum .yasom7272 ablam şimdilik ağrı kesici aldım sadece.
sonra annem gelecek, saf karbonhidrat olur heraldeAbovvvvv .
Peki sonrası ???
Ooyyy canım benimmmmİşteyiteyimyedi yirmi dört işteyim ama yaa... vallahi yatağımı özlediimm
Çook geçmiş olsun canım benimKızlar çok kötü bi gün geçirdim.Totom iğnelerden delik deşik oldu2 ağrı kesici bi mide bulantısı iğnesi yedim.Pöf akşam üstü bi an ölüyorum sandım.
Hayır olsun canım nerelerdesin ? geçmişi çok fazla okuyamadım.Merhabalar, sevgili takım arkadaşlarım iki gündür gelemedimnasılsınız?
Bence başlangıç süper olmuş canımçok teşekkür ederim :))
asfarovski fatmacım memnun oldum ben de deniz :)) yeni işini tebrik ederim canımcım. bol kazançla, bereketle, mutlu ve sağlıklı bir biçimde çalışmanı dilerim :))
bugün neler yedim bakalım :))
sabah: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 150 ml süt, 1/2 trabzon hurması
öğle: 200 ml yarım yağlı ayran, 2 incedilim ekmek arasında 60 gr etli ve domatesli dürüm
ara: 1 fincan 2'si bir arada nescafe, 1 adet kuru kayısı
akşam : 8 yemek kaşığı pırasa yemeği, 1 dilim ekmek , 3 yemek kaşığı yoğurt, 5 adet zeytin
ara: 1 kare çikolata
spor : jillian michaels level 1
su : 2 lt :))
benceeeee süper başlangıç. sizce?
Paylaşmaaam mıı hiiiçççç :)Perim nerelerdesin ??
Sen menü veriyormusun? Göremedimde
Bende istanbulda yaşıyorumalıntılar yapmıstım ama bilgisayarın sarjı bitip kapanınca silinmiş hepsi.. geri de dönüp okuyamam ki şimdi tekrar.. neyse artık...
bugun kendimi tebrik ettim , iki kızımın da okulunda öğretmenler gunu için guzel yiyecekler pasta vs. vardı. önceden giderdim hep, ben de birseyler yapar gotururdum, yerdik filann.. bugun ikisinden de uzak durdum ve tam o saatte ben dısarıda yuruyus yapıyordum:) aferin bana, canım istemedi değil, cok severim ben pasta böreği. neyse atlattım yani.
denizcim hoşgeldin bu arada, ben de yeniyim, adım tuba, 28 yasındayım, senle aynı kilodayız.
bu arada arkadaslar istanbuldan olanınız var mı?
birazdan menumu de paylasırım
Ben seve seve dövebilirim hatta abartıp sayfana tükürürm bile biliyosunMerhaba kızlar
Ben de menü vereyim hemen. Vermediğim günler dovun beni
Geç uyandım geç yedim
Öğlen
Peynir zeytin domates
2 dilim tam buğday ekmeği
1 azicik yağda yumurta
Akşam
6-7 tavuk nugget
Yoğurt
Su az bugün
Tüm gün dışarida idim spor yapamadim
Yazilacak menü olmadı ama başlamak için yazdım resmen
bugunku menum
sabah 9.15
1 kase müsli
yarım muz
yarım bardak mandalina suyu
öğlen 15.00
1 kase müsli
1 muz
aksam 17.30
yarım porsiyon bulgur pilavı
2 kaşık pirinc pilavı (ufaklıgın tabagındaki artanıydı:) )
bi parca hindi eti
4-5 tane köy biberi
ayran-salatalık
3 mandalina
1 muz
şimdi de kahve içtim şekersiz sütsüz
suyu yatana kadar 2.5 lt yaparım inş
55 dakika yuruyus, 20 dakika pilates
Evet ablam, dayanamayacak kadar değil ama abla sorun orda otururken çok fena, sanki cimdikleniyor gibi, ama bunu bir türlü doktora anlatamadim.
yasom7272 ablam şimdilik ağrı kesici aldım sadece.
Ay ahuuum Allah iyiliyini vere...o tavukları da sayıyon yaSelam kızlar
Ya bu ders çalışmak ne fena hele hesap kitap sa
Maliyet muhasebesi çalışıyorum sürekli hesap kitap ama derse başlayınca bi kazınıyo midem anlatamam neyse şu sınavı atlatayımda sonra geri dönerim inşallah
asfarovski canım yeni işin hayırlı olsun Antepia27 ablam senin adına çok sevindim darısı başıma şuan 2 kilo aldım ama sanki dünyaları aldım bi kilo verince de zayıfladım sanıyodum basıl bi psikolojiyse mavera87
Ben de yeni gelenler için jendimi tanıtayım adım Ahunur 31 yaşında 9,7 ve 3,5 yaşında 2 kızım bi oğlum var Ünv 3 te severek evlendim mezuniyet törenimde kucağımda 23 günlük bebeğim vardı Ünv de hamile okuyup bebeğini mezuniyet törenine götüren nadir insanlardanım çocuklarda peş peşe gelince çalışamadım SMMM stajına hazırlandım 1 sene kazandım 3 senedir staj yapıyom 1 senedir yeterlilik sınavlarıyla uğraşıyom pazar tek derse girecem ayrıyetten 3 çocuk 3 katlı ev 2 tavuk ve çocukları getir götürle uğraşıyorum ayrıyetten geç gelen bu ara çok yoğun olan ve sinirini benden çıkaran ve şu an yanımda sen ne yazıyon bakıyım diyen kocayla uğraşıyom kaçııııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?