Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence de meyve biraz fazla olmuş ki hele muz var 2.5 adet, sabah öğlen müsli tamam ama akşam bulgur pilavı da var, sebze ile destekleseydin daha iyi olurdu bence. Afiyet olsun

İşteyiteyim yedi yirmi dört işteyim ama yaa... vallahi yatağımı özlediimm
Ooyyy canım benimmmm dikkat et kendine bu yoğunlukta bizide ihmal etme bak cuma geliyor
Kızlar çok kötü bi gün geçirdim.Totom iğnelerden delik deşik oldu 2 ağrı kesici bi mide bulantısı iğnesi yedim.Pöf akşam üstü bi an ölüyorum sandım.
Çook geçmiş olsun canım benim
Merhabalar, sevgili takım arkadaşlarım iki gündür gelemedim nasılsınız?
Hayır olsun canım nerelerdesin ? geçmişi çok fazla okuyamadım.
Bence başlangıç süper olmuş canım Bu arada ilk geldiğinde konuştuk mu hatırlayamadım ama ben öğretmenim bugün öğretmenler günüydü ve etkinliğimiz vs oldu gelemedim bir türlü Hoşgeldin canım aramıza o ilk sayfadaki formu bana da özel mesajla atabilir misin

Perim nerelerdesin ??

Sen menü veriyormusun? Göremedimde
Paylaşmaaam mıı hiiiçççç :)

Dün akşam yazmıştım hatta bugün öğretmenler günü etkinliğimiz vardı o yüzden hiç gelemedim çooook eğlendim ama yaa :) sadece bugün menü vermesem süper olur diye düşünüorum :)) ama söz yarın düzelticem
Bende istanbulda yaşıyorum
Ben seve seve dövebilirim hatta abartıp sayfana tükürürm bile biliyosun

Bu aradaaa yeni gelen arkadaşlara bende kendimi tanıtayım toplucaaa :)

İsmim Gizem, 27 yaşındayım (26 ama 27ye de bişi kalmadı), Bilgisayar öğretmeniyim, İstanbulda yaşıyorum. Senelerdiirr bu takımın kaptanı _AYNURA_ dır aslında ancak kendisi işe başladığı ve yoğun bir döneme girdiği için buraya zaman ayıramayacağını düşündüğünden ötürü bana devretti bu takımı ancaaak bir gün gelirse zamanı olursa burası her daim ona aittir O gelene kadar diyelim yeni kaptan benim

Ben geldim herkes kaçmışşşş :)) vee uyku vaktiii, yarın görüşürüüzz, iyi geceleeeerr

menülerin hepsini alıntılayamadım ama genel olarak herkes bugün cıs yapmayı beklemiş hazır bende gelemiyorum

ben geldim kızlaarr... Cidden geldim, eve yeni girdim... birde grip olmuşum ki görseniz halime ağlar mısınız güler misiniz bilemem... aynada bir kendime baktım, valla nasıl boş bakıyorum beli değil. Uyku saatimde gelmiş, bende hemen menümü yazıyorum ve yatıyorum. Öptüm sizi....
sabah:
2 dilim ekmek
1/2 dilim beyaz peynir
1/2 dilim kaşar peynir
2 parça saç peyniri
1 yumurta

ara: 10 badem

öğle:
1 kase sebze çorbası
2 fırında tavuk but
1 dilim ekmek

ara: 2 parça çikolata

akşam: (utanarak söylüyorum, ofiste yedik yemeği dışarıdan söylediler sağ olsunlar pizza yediler bende menüdekki en masum şeyi seçtim)

2 tane tost

su: 2.5 litre
spor: yok

Bugün kü menüm aeben
Kahvaltı: 1 lokma lavaj ekmek, peynir, çay
(yine yapmadan çıktım iş yerinde Kahvaltı yapan arkadaştan otlandım )

Öğle: 2 yumurta 2-3 kavurmalı, 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli tost, domates

Akşam: 1 dilim kepek ekmek, tost makinesinde pişirilmiş patlıcandan kıymalı musakka, bir kase yoğurt

Ara: bir avuçtan az çekirdek, az şekerli kahve

Su: 1.5 lt
Spor yok arkadaşa gittim akşam eşim de evde olmayınca tek kalmak istemedim spor da kaldı mecbur
Menüm de cıslar var ama inanın geçen günlere göre harika bir menü oldu inşallah daha da iyi olur

Selam kızlar
Ya bu ders çalışmak ne fena hele hesap kitap sa
Maliyet muhasebesi çalışıyorum sürekli hesap kitap ama derse başlayınca bi kazınıyo midem anlatamam neyse şu sınavı atlatayımda sonra geri dönerim inşallah
asfarovski canım yeni işin hayırlı olsun Antepia27 ablam senin adına çok sevindim darısı başıma şuan 2 kilo aldım ama sanki dünyaları aldım bi kilo verince de zayıfladım sanıyodum basıl bi psikolojiyse mavera87
Ben de yeni gelenler için jendimi tanıtayım adım Ahunur 31 yaşında 9,7 ve 3,5 yaşında 2 kızım bi oğlum var Ünv 3 te severek evlendim mezuniyet törenimde kucağımda 23 günlük bebeğim vardı Ünv de hamile okuyup bebeğini mezuniyet törenine götüren nadir insanlardanım çocuklarda peş peşe gelince çalışamadım SMMM stajına hazırlandım 1 sene kazandım 3 senedir staj yapıyom 1 senedir yeterlilik sınavlarıyla uğraşıyom pazar tek derse girecem ayrıyetten 3 çocuk 3 katlı ev 2 tavuk ve çocukları getir götürle uğraşıyorum ayrıyetten geç gelen bu ara çok yoğun olan ve sinirini benden çıkaran ve şu an yanımda sen ne yazıyon bakıyım diyen kocayla uğraşıyom kaçııııınnn

Ay ahuuum Allah iyiliyini vere...o tavukları da sayıyon ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…