- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
alıntılar yapmıstım ama bilgisayarın sarjı bitip kapanınca silinmiş hepsi.. geri de dönüp okuyamam ki şimdi tekrar.. neyse artık...
bugun kendimi tebrik ettim , iki kızımın da okulunda öğretmenler gunu için guzel yiyecekler pasta vs. vardı. önceden giderdim hep, ben de birseyler yapar gotururdum, yerdik filann.. bugun ikisinden de uzak durdum ve tam o saatte ben dısarıda yuruyus yapıyordum:) aferin bana, canım istemedi değil, cok severim ben pasta böreği. neyse atlattım yani.
denizcim hoşgeldin bu arada, ben de yeniyim, adım tuba, 28 yasındayım, senle aynı kilodayız.
bu arada arkadaslar istanbuldan olanınız var mı?
birazdan menumu de paylasırım
Ne diyim kendi düşen ağlamaz heralsonra annem gelecek, saf karbonhidrat olur heralde
şaka şaka vucudu bir şaşırtayım dedim,zaten ne yapsam 60 kiloda kaldım
iyi geceler aebenim
Sen öyle diyosan harika olsun xperimBugün kü menümaeben
Kahvaltı: 1 lokma lavaj ekmek, peynir, çay
(yine yapmadan çıktım iş yerinde Kahvaltı yapan arkadaştan otlandım)
Öğle: 2 yumurta 2-3 kavurmalı, 2 dilim kepek ekmekten peynirli domatesli tost, domates
Akşam: 1 dilim kepek ekmek, tost makinesinde pişirilmiş patlıcandan kıymalı musakka, bir kase yoğurt
Ara: bir avuçtan az çekirdek, az şekerli kahve
Su: 1.5 lt
Spor yok arkadaşa gittim akşam eşim de evde olmayınca tek kalmak istemedim spor da kaldı mecbur
Menüm de cıslar var ama inanın geçen günlere göre harika bir menü oldu inşallah daha da iyi olur
Kontenjan açık açık olmasına da aday aday adayı bilem yok :)))))) hani olsa düşünücem olabilir mi olmayabilir mi diyeGestapom kız yardımcı kontenjanın açık
Teklifde ısrarda senin elinde , tek tabanca zor olur sen olmadıgında biri el atmalı listelereKontenjan açık açık olmasına da aday aday adayı bilem yok :)))))) hani olsa düşünücem olabilir mi olmayabilir mi diye
AynenGünaydın 7.takımın fıstıkları
Pericikperigunlugu benim yardımcı adaylarım keklik yada xperiaz ,listeden birisi yardımcı olmalı...taşın altına el koyma vakti
hiç öyle derler miii onu anca ben derimDenemedeki adaylarımız menü veriyormu perim ben takip edemedim..
Uyarıyorum ama beni tınlıyan yok galiba bu karıda ne diyo diyolar sanırım
Delüüüü , öp tepene koy beni diycemde taşıyaman şindi 69 kiloluk karıyıhiç öyle derler miii onu anca ben derim
aeben her gittiğim yerde söylüyorum yine şekerli yapıyorlar. arkadaşa gitmiştim biliyor da içmediğimi ama getirdi bir yudum aldım şekerli sonra da tekrar yap diyemedim ee içmesem ayıp olacak. arkadaşta azıcık attım zaten şeker dedi mecbur içtim. mecburi oldu.Sen öyle diyosan harika olsun xperim
Şekerli gafe nerden çıktı kız
Biraz salata sebze ye kuru oluyo memün
Delüüüü , öp tepene koy beni diycemde taşıyaman şindi 69 kiloluk karıyı
Hoşgeldin aramızaMrb ben geldim napicat şimdi bugün 1 simit yedim :))
Sulu yemek ve çorba bol salataaeben her gittiğim yerde söylüyorum yine şekerli yapıyorlar. arkadaşa gitmiştim biliyor da içmediğimi ama getirdi bir yudum aldım şekerli sonra da tekrar yap diyemedim ee içmesem ayıp olacak. arkadaşta azıcık attım zaten şeker dedi mecbur içtim. mecburi oldu.
menümde patlıcan var üstünün kıymasını domatesli,biberli, soğanlı yaptım, öğlen de domates var. nasıl kuru ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?