Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende istanbuldayım

günaydınlar herkese hepimiz için hayırlı bir gün olsun

dün spora gidemedim çünkü yetişemedim trafikten . artık istanbulun trafiğinden nefret ediyorum arabayla 15 dk da gidilecek yolu dün tam 2 saatte gittim .

Günaydın .
Ay uykum var ayol , 6 da kaltım derse oturdum 1-2 haftaya sınavvvar ama adam gibi çalışamadım acemilik işte bi dahaki dönem planlı çalışcam ama ..

sonra annem gelecek, saf karbonhidrat olur heralde
şaka şaka vucudu bir şaşırtayım dedim,zaten ne yapsam 60 kiloda kaldım
iyi geceler aebenim
Ne diyim kendi düşen ağlamaz heral
Şaka bi yana takılmak sinir bozucu pro dışında başka şok denesen olmamıydı callanım ?

Sen öyle diyosan harika olsun xperim
Şekerli gafe nerden çıktı kız
Biraz salata sebze ye kuru oluyo memün

Kontenjan açık açık olmasına da aday aday adayı bilem yok :)))))) hani olsa düşünücem olabilir mi olmayabilir mi diye
Teklifde ısrarda senin elinde , tek tabanca zor olur sen olmadıgında biri el atmalı listelere
Benim çiddi boyutda zaman sıkıntım var inanın takım canlı kalsın diye ödün veriyorum . Yasemininde misafiri gelecek 1 ay kadar çok gelemeye bilir ..

Diger fıstuklar iş sizede düşüyor takımı ızsız bırakmayın ,
Bir önemli ayrıntıda menü yorumları lütfen birbirinizin menülerine yorum yapın !!!!

Günaydın 7.takımın fıstıkları

Pericik perigunlugu benim yardımcı adaylarım keklik yada xperiaz ,listeden birisi yardımcı olmalı...taşın altına el koyma vakti
Aynen , hatta nazlım çok ypgun değilsen sende olabilirsin . Hafta sonu giremiyorsun biliyorum ama hafta içi yardımcı olursun ...
Hatta 3 yardımcıda olabilir

Egerki gönlünde yardımcılık olan biri varsa bir adım öne çıksın lütfen

Denemedeki adaylarımız menü veriyormu perim ben takip edemedim ..
Uyarıyorum ama beni tınlıyan yok galiba bu karıda ne diyo diyolar sanırım

Sen öyle diyosan harika olsun xperim
Şekerli gafe nerden çıktı kız
Biraz salata sebze ye kuru oluyo memün
aeben her gittiğim yerde söylüyorum yine şekerli yapıyorlar. arkadaşa gitmiştim biliyor da içmediğimi ama getirdi bir yudum aldım şekerli sonra da tekrar yap diyemedim ee içmesem ayıp olacak. arkadaşta azıcık attım zaten şeker dedi mecbur içtim. mecburi oldu.
menümde patlıcan var üstünün kıymasını domatesli,biberli, soğanlı yaptım, öğlen de domates var. nasıl kuru ki?

Mrb ben geldim napicat şimdi bugün 1 simit yedim :))
Hoşgeldin aramıza kötü bir başlangıç olmuş ama olsun bundan sonrasını sıkı tutarsın

İlk sayfada kurallarımız var onları oku istersen ve yine orda formumuz var, o formu hem buraya hemde özel mesaj ile bana doldurup gönderirsen artık deneme sürecin başlamış demektir

Her akşam muhakkak menü+su+spor paylaşımı yapıyoruz veee gün içerisinde boool boooll muhabbet ediyoruz

Sulu yemek ve çorba bol salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…