Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın herkese
Nasılsınız hanımlar özledim hepinizi
Ve kötü haberlerle geldim
3 kilo aldım maalesef
Kullandığım ilaç kilo aldırıyor bıraktım ama bu seferde iyileşmiyor
Başka Dr a gidecem
Haftaya salona başlıyorum tekrar böyle olmayacak
Burdan kopmak üstüne rahatsızlığım toplayamıyorum kendimi
Haftaya hergün buradayım
Yeter bu kadar tembellik benim için
Öpüyorum hepinizi Canlar sağlıcakla kalın

Günaydınlar,
Aranıza yeni geldim, Geçtiğimiz çarşambadan beri yediklerime dikkat ediyorum. 84,4 ten 81,1 e düştüm.
Bugün yediklerim;
50 gram kadar beyaz peynir, bir küçük domates, 6 adet yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği. Yine yazarım yedikçe :)

hanımlar size günaydın diyoruuum ve hemen toplantıya geçiyorum :) Bu sabah kendime bir ziyafet çektiğimi de arada itiraf edeyim hemen... Ama masum bir ziyafet sayılır. Kendime bol peynirli 2 yumurtalı azıcık yağlı bir yumurta yaptım. Sabah yediğim 4 zeytini yemedim, hani kendimce zeytinlerin yağını yumurtadaki yağ ile dengeledim :) :) bence dengelenmiştir ya olmuştur bence

Günaydın hoşgeldin aramıza ilk sayfada kurallarımız var onları bir oku istersen ve formumuz var onu doldurup hem buraya hem bana mesaj atabilirsen deneme süren başlamış demektir
Ve menü+su+sporlarımızı akşam paylaşırsan daha iyi olur sabah öğle akşam diyerek (tabii ara varsa onlarıda)

Hoşgeldin, sanırım sende benim gibi bi nebze de olsa boydan kazananlardansın. Kış gitmeden senin kilolar gider

Hoşgeldin, biraz azimle istediğin kadar yağlarını yakarsin.
Ah o lanet yağlar vücudu şekilsiz yapıyor
Mrb ben geldim napicat şimdi bugün 1 simit yedim :))
Merhaba, hoşgeldin. ilk sayfadaki formu doldurursan seni daha iyi taniyabiliriz
Hoşgeldin, sende ilk sayfadaki formu doldurmamışsın
Bi de menüleri alt alta yazarsanız daha iyi olur

Bende kendimi tanitayim, Naile, 24 yaşında ve 168 boyundayim. 98 kilo ile başlamıştım, şimdiyse 88 lere doğru suzuluyorum

Ne diyim kendi düşen ağlamaz heral
Şaka bi yana takılmak sinir bozucu pro dışında başka şok denesen olmamıydı callanım ?
pro dışındakiler bende işe yaramıyor aebenim,ya da çok acıkıp bozuyorum
protein miktarı abartmazsam bende cok işe yarıyor
dünden bu yana 700gram verdim ama hala geçen cumaki kilomdan 300gram fazlayım
hiç sevmiyorum bu 60ları
kurtulsam da hamilelik dışında 60a çıkmasam ne iyi olur
ya bunu gerçekleştireceğim ya da ömür boyu bunu hayal edeceğim
ortaokulda bile 55 kilo olma hayali kurardım,hala kuruyorum,hiç değişmiyor
artık güçlü durmalı ve hedeflerime ulaşmalıyım

sağol aynuram
nasıl memnunmusun işinden
kaç kilo oldun

Anamm iş neden bu kadar yoğun ya

Bu arada aklıma ne geldi, sayfa canlı dursun diyoruz ya mesela şöyle bir şey yapabiliriz. "Bugün Ne Yaptın ?" köşesi. Kendimiz için ya da bir başkası için güzel, mutlu ve iyi hissettirmek için neler yaptığımızı paylaşabiliriz. Hayatın karmaşısından, işlerimizin yoğunluğundan ne kendimize ne de başkasına faydamızın dokunmadığı an imdat frenini çekmemiz lazım. Bu herşeyi bırakıp gidip bir kahve içip, gözlerimizi kapatmak da olur, sevdiğimize güzel sözler söylemekte, hiç tanımadığımız birisine gülümsemekte. Çünkü artık unutuyoruz pek çok şeyi, önemsemiyoruz. Halbuki ayrıntılarda ne çok gizli. Senin yaptığın bir güzelliği ben farkedemiyor olabilirim, böylece birbirimize farklı pencereler açmış olabiliriz.

Evet ben başlayayım o zaman. Sabah uyanamadım ve annem işe giderken geldi, öptü, sevdi, aynı bebekliğinde ki gibi uyanıyorsun hala da tekrar öptü (ki annemle sarılmalı, öpmeli bir ilişkimiz var ) ben mutlu uyandım ve işe giderken ona, onu kocaman sevdiğimi söyleyen bir mesaj attım. Evet zaten hep söylüyorum ama hiç beklemediği bir zamanda gelen mesaj eminim onu çok mutlu etmiştir ve telefonu sevmiştir. Böyle bir rahatladım, huzur doldum. Sevdiğimizi söylemek mühim mesele..

Mucuks .....

Habinim başka dr git . Birde kilo verdirenler varsa ondan iste
Dön bacım özledik senide ahunuruda

Afiyet olsun pembe

Aaa sana hoşgeldin diyen olmamış cadılar sizi

Hoşgeldin mutlu ..
Kahvaltın güzel afiyet olsun .
Gün sonunda tüm menünü sporunu ve suyunu bekliyoruz

Ben kaçtı öpüldünüz

Hasta olan fıstıklar bugun iyisiniz inşallah
Aebenim sınavlar aralıkta demi?allah kolaylık versin.
Mrb ben geldim napicat şimdi bugün 1 simit yedim :))
Hosgeldin Seray aramiza
Habinar hoşgeldin o kullandığın ilaçları pat diye bırakamaysin kuzum ne yaptın?çabuk dön ozledik
Hosgeldin aramıza mutlu

canım geçmiş olsun şimdi kilo alıncada daha bi strese girmişssndir seni özledik canım sağlık sorunlarını halet hemen aramıza dön inşallah

hoşgeldin canım hemen 3 kilo gitmiş bile maşallah metobolizman iyi çalışıyor ozaman

canım fikrin çok güzel destekliyorum neden olmasın ki
menimde oğlanlarımla ilişkim öyledir koca delikanlı oldular bir onu öperim bir onu hatrıma ses çıkarmıyorlar anne yaa demekle yetiniyorlar ne yapayım ister sevsinler ister sevmesiler istediğim gibi severim derim ama ALLAH razı olsun çok razıyım evlatlarım dan inşallah böyle giderler
gelecek yıl kısmetse ünv var düşünüyorum ALLAH yollarını açık etsin tüm evlatlarımızın

Yoğunlukta şappadanak atlamışım :)
Formumu doldurdum. Menülerimi de dediğiniz gibi akşam vakitlerinde paylaşacağım bundan sonra

ADINIZ: mutlu91

YAŞINIZ: 25

BOYUNUZ: 168

KİLONUZ: 81,1

HEDEF KİLONUZ: 58

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlıklı beslenmemek

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha sağlıklı ve güzel görmek

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Mühendisim, yoğun bir şekilde çalışıyorum. Bundan 2 yıl önce Dukan ile 80 den 64 kiloya düşmüş ben, Dukanı yarım bırakarak 84,2 geri döndüm Fakat kararlıyım bu kez diyet gibi değil de sağlıklı beslenerek zayıflama hedefindeyim. Akşam yemeklerini meyve ve yoğurt ile atlatma niyetindeyim. 20 ağustosta düğünüm var ve ben o zamana kadar azimle zayıflamak niyetindeyim. İşte böyle güzeller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…