Günaydın hoşgeldin aramızaGünaydınlar,
Aranıza yeni geldim, Geçtiğimiz çarşambadan beri yediklerime dikkat ediyorum. 84,4 ten 81,1 e düştüm.
Bugün yediklerim;
50 gram kadar beyaz peynir, bir küçük domates, 6 adet yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği. Yine yazarım yedikçe :)
hanımlar size günaydın diyoruuum ve hemen toplantıya geçiyorum :) Bu sabah kendime bir ziyafet çektiğimi de arada itiraf edeyim hemen... Ama masum bir ziyafet sayılır. Kendime bol peynirli 2 yumurtalı azıcık yağlı bir yumurta yaptım. Sabah yediğim 4 zeytini yemedim, hani kendimce zeytinlerin yağını yumurtadaki yağ ile dengeledim :) :) bence dengelenmiştir ya olmuştur bence
Hoşgeldin, sanırım sende benim gibi bi nebze de olsa boydan kazananlardansın. Kış gitmeden senin kilolar giderADINIZ: tuba
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 169 cm
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: önce 65, sonra 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sınavlarım ve haşimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflık bana yakışıyor:)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: suan kpssye hazırlanan, kütüphaneye, cocukların okuluna, oraya buraya koşturup duran biriyim, cocuklarımın servis şoförlüğünü yapıyorum, bazen eşime de bu alanda hizmet veriyorum:) 3 ay önce 63'lü kilolardayken suan 75'i görmüş durumdayım.. biraz daha ilerlersem eşimi sollayacagım
merhaba kızlar :) yeni üye olarak grubunuza katılmak istiyorum.
ADIM: deniz
YAŞIM: 27
BOYUM:171
KİLOM:75
HEDEF KİLOM:61
KİLO ALMA NEDENİM: duygularımı kontrol edemiyorum ve haddinden fazla yemek yiyorum. zayıflayamayacağımı düşünüp daha çok yiyorum. sürekli kilo almalarım ve vermelerim oluyor.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİM: kilo verip kendimi daha enerji dolu hissetmek, fit bir vücuda kavuşmak ve istediğimi rahatça giymek istiyorum. vücudumdaki yağ oranı çok yüksek onu azaltmak istiyorum.
BEN: kilolarını takıntı haline getiren ve bu nedenle hayatını da her yönden olumsuz etkileyen, aşık olmayı bile erteleyen birisiyim. kendimi beğenmiyorum.
ben de size katılabilir miyim :)
Merhaba, hoşgeldin. ilk sayfadaki formu doldurursan seni daha iyi taniyabilirizMrb ben geldim napicat şimdi bugün 1 simit yedim :))
Hoşgeldin, sende ilk sayfadaki formu doldurmamışsınGünaydınlar,
Aranıza yeni geldim, Geçtiğimiz çarşambadan beri yediklerime dikkat ediyorum. 84,4 ten 81,1 e düştüm.
Bugün yediklerim;
50 gram kadar beyaz peynir, bir küçük domates, 6 adet yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği. Yine yazarım yedikçe :)
pro dışındakiler bende işe yaramıyor aebenim,ya da çok acıkıp bozuyorumNe diyim kendi düşen ağlamaz heral
Şaka bi yana takılmak sinir bozucupro dışında başka şok denesen olmamıydı callanım ?
sağol aynuramAntepia27 ablam çok sevindim inan...çok güzel hislerdir onlar bilirim.bi de senin her sevincini bizimle paylaşan halini çok beyeniyorum.çok samimi ve çok motive edici....bu arada ben de baya inceldim...ay kendime ne etmişdim öyleeee.68kilo da ne öyle...tüm vücudum pislik gibiydi.çok şükür arınıyorum yavaş yavaş...
@asfarovski kuzum gözün aydın.dilerim sende işinde en az benim kadar mutlu olursun...ben işimi ve çalışan kadın olmayı çok sevdim...darısı başlna inşallah
C CallanPinckney kuzum evet kaptanlığımı tam yapamadığımdan devr ettim gönül rahatlığıyla...sana da kolay gelsin kızın diş çıkarıyormuş...
Mucuks .....Anamm iş neden bu kadar yoğun ya
Bu arada aklıma ne geldi, sayfa canlı dursun diyoruz ya mesela şöyle bir şey yapabiliriz. "Bugün Ne Yaptın ?" köşesi. Kendimiz için ya da bir başkası için güzel, mutlu ve iyi hissettirmek için neler yaptığımızı paylaşabiliriz. Hayatın karmaşısından, işlerimizin yoğunluğundan ne kendimize ne de başkasına faydamızın dokunmadığı an imdat frenini çekmemiz lazım. Bu herşeyi bırakıp gidip bir kahve içip, gözlerimizi kapatmak da olur, sevdiğimize güzel sözler söylemekte, hiç tanımadığımız birisine gülümsemekte. Çünkü artık unutuyoruz pek çok şeyi, önemsemiyoruz. Halbuki ayrıntılarda ne çok gizli. Senin yaptığın bir güzelliği ben farkedemiyor olabilirim, böylece birbirimize farklı pencereler açmış olabiliriz.
Evet ben başlayayım o zaman. Sabah uyanamadım ve annem işe giderken geldi, öptü, sevdi, aynı bebekliğinde ki gibi uyanıyorsun hala da tekrar öptü (ki annemle sarılmalı, öpmeli bir ilişkimiz var) ben mutlu uyandım ve işe giderken ona, onu kocaman sevdiğimi söyleyen bir mesaj attım. Evet zaten hep söylüyorum ama hiç beklemediği bir zamanda gelen mesaj eminim onu çok mutlu etmiştir ve telefonu sevmiştir. Böyle bir rahatladım, huzur doldum. Sevdiğimizi söylemek mühim mesele..
Devam o zaman callanım ...pericim 58 kilo olursam lütfen beni listeye al,çok ihtiyacım var
58 ile izne ayrılmıştım
gerçi hala 60,1im :)))
Habinim başka dr git . Birde kilo verdirenler varsa ondan isteGünaydın herkese
Nasılsınız hanımlar özledim hepinizi
Ve kötü haberlerle geldim
3 kilo aldım maalesef
Kullandığım ilaç kilo aldırıyor bıraktım ama bu seferde iyileşmiyor
Başka Dr a gidecem
Haftaya salona başlıyorum tekrar böyle olmayacak
Burdan kopmak üstüne rahatsızlığım toplayamıyorum kendimi
Haftaya hergün buradayım
Yeter bu kadar tembellik benim için
Öpüyorum hepinizi Canlar sağlıcakla kalın
Afiyet olsun pembehanımlar size günaydın diyoruuum ve hemen toplantıya geçiyorum :) Bu sabah kendime bir ziyafet çektiğimi de arada itiraf edeyim hemen... Ama masum bir ziyafet sayılır. Kendime bol peynirli 2 yumurtalı azıcık yağlı bir yumurta yaptım. Sabah yediğim 4 zeytini yemedim, hani kendimce zeytinlerin yağını yumurtadaki yağ ile dengeledim :) :) bence dengelenmiştir ya olmuştur bence
Aaa sana hoşgeldin diyen olmamış cadılar siziGünaydınlar,
Bugün yediklerim;
Aebenim sınavlar aralıkta demi?allah kolaylık versin.Ben kaçtı öpüldünüz
Hasta olan fıstıklar bugun iyisiniz inşallah
Hosgeldin Seray aramizaMrb ben geldim napicat şimdi bugün 1 simit yedim :))
Habinar hoşgeldin o kullandığın ilaçları pat diye bırakamaysin kuzum ne yaptın?çabuk dön ozledikGünaydın herkese
3 kilo aldım maalesef
Başka Dr a gidecem
Haftaya hergün buradayım
Hosgeldin aramıza mutluGünaydınlar,
Bugün yediklerim;
Günaydın herkese
3 kilo aldım maalesef
Başka Dr a gidecem
Haftaya hergün buradayım
Günaydınlar,
Bugün yediklerim;
Anamm iş neden bu kadar yoğun ya
Bu arada aklıma ne geldi, sayfa canlı dursun diyoruz ya mesela şöyle bir şey yapabiliriz. "Bugün Ne Yaptın ?" köşesi. Kendimiz için ya da bir başkası için güzel, mutlu ve iyi hissettirmek için neler yaptığımızı paylaşabiliriz. Hayatın karmaşısından, işlerimizin yoğunluğundan ne kendimize ne de başkasına faydamızın dokunmadığı an imdat frenini çekmemiz lazım. Bu herşeyi bırakıp gidip bir kahve içip, gözlerimizi kapatmak da olur, sevdiğimize güzel sözler söylemekte, hiç tanımadığımız birisine gülümsemekte. Çünkü artık unutuyoruz pek çok şeyi, önemsemiyoruz. Halbuki ayrıntılarda ne çok gizli. Senin yaptığın bir güzelliği ben farkedemiyor olabilirim, böylece birbirimize farklı pencereler açmış olabiliriz.
Evet ben başlayayım o zaman. Sabah uyanamadım ve annem işe giderken geldi, öptü, sevdi, aynı bebekliğinde ki gibi uyanıyorsun hala da tekrar öptü (ki annemle sarılmalı, öpmeli bir ilişkimiz var) ben mutlu uyandım ve işe giderken ona, onu kocaman sevdiğimi söyleyen bir mesaj attım. Evet zaten hep söylüyorum ama hiç beklemediği bir zamanda gelen mesaj eminim onu çok mutlu etmiştir ve telefonu sevmiştir. Böyle bir rahatladım, huzur doldum. Sevdiğimizi söylemek mühim mesele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?