Ben öpmenin ve sarılmanın gücüne inanlardanım. Hele ki anne baba ilişkisinde çocuga ne verirseniz verin bir sarılmanın sıcaklıgını,öpmenin hissini veremiyor. Hele de artık parayla mutluluk verebileceğini sanan birçok insan varken, hala sarılmak için vaktimiz varken bunu hep yapmalıyız. Yavrunun da yolu açık olsun ablam inşallah hayırlı bir üniversiteyide kazanır.canım fikrin çok güzel destekliyorum neden olmasın ki
menimde oğlanlarımla ilişkim öyledir koca delikanlı oldular bir onu öperim bir onu hatrıma ses çıkarmıyorlar anne yaa demekle yetiniyorlar ne yapayım ister sevsinler ister sevmesiler istediğim gibi severim derim ama ALLAH razı olsun çok razıyım evlatlarım dan inşallah böyle giderler
gelecek yıl kısmetse ünv var düşünüyorum ALLAH yollarını açık etsin tüm evlatlarımızın
Hımm aklıma aşklı meşkli konular geldi ama yarını bekleyelim bakalımAy birileride bana güzel ve mutlu hissetmenin formülünü söylesin yaa .Bugünlerde başım çok kalabalık bi telaşım var yarın herşey olup bitince ne olduğunu sizede söylerim hemen
Mutlu hoşgeldin. Güzel kilo vermeler diliyorum, en güzeli sağlıklı beslenerek zayıflamak. Emin ol doğru adrestesinYoğunlukta şappadanak atlamışım :)
Formumu doldurdum. Menülerimi de dediğiniz gibi akşam vakitlerinde paylaşacağım bundan sonra
ADINIZ: mutlu91
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 81,1
HEDEF KİLONUZ: 58
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlıklı beslenmemek
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha sağlıklı ve güzel görmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Mühendisim, yoğun bir şekilde çalışıyorum. Bundan 2 yıl önce Dukan ile 80 den 64 kiloya düşmüş ben, Dukanı yarım bırakarak 84,2 geri döndümFakat kararlıyım bu kez diyet gibi değil de sağlıklı beslenerek zayıflama hedefindeyim. Akşam yemeklerini meyve ve yoğurt ile atlatma niyetindeyim. 20 ağustosta düğünüm var ve ben o zamana kadar azimle zayıflamak niyetindeyim. İşte böyle güzeller...
Yok ablam psikiyatri ilacı değilAebenim sınavlar aralıkta demi?allah kolaylık versin.
Hosgeldin Seray aramiza
Habinar hoşgeldin o kullandığın ilaçları pat diye bırakamaysin kuzum ne yaptın?çabuk dön ozledik
Hosgeldin aramıza mutlu
Almaz olur muyuum hiiiiççç ? sen yeniden başlaaa bişeycik yokmuş zaten verirsin bence hemenpericim 58 kilo olursam lütfen beni listeye al,çok ihtiyacım var
58 ile izne ayrılmıştım
gerçi hala 60,1im :)))
Aaaa nasıl hoşgeldin diyen olmadı yaaa aşk olsun sana bol bol aşk olsunAaa sana hoşgeldin diyen olmamış cadılar sizi
Hoşgeldin mutlu ..
Kahvaltın güzel afiyet olsun .
Gün sonunda tüm menünü sporunu ve suyunu bekliyoruz
Hakkında hayırlısı olsun o zaman canımAy birileride bana güzel ve mutlu hissetmenin formülünü söylesin yaa .Bugünlerde başım çok kalabalık bi telaşım var yarın herşey olup bitince ne olduğunu sizede söylerim hemen
Tekrardan hoşgeldinYoğunlukta şappadanak atlamışım :)
Formumu doldurdum. Menülerimi de dediğiniz gibi akşam vakitlerinde paylaşacağım bundan sonra
ADINIZ: mutlu91
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 81,1
HEDEF KİLONUZ: 58
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlıklı beslenmemek
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha sağlıklı ve güzel görmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Mühendisim, yoğun bir şekilde çalışıyorum. Bundan 2 yıl önce Dukan ile 80 den 64 kiloya düşmüş ben, Dukanı yarım bırakarak 84,2 geri döndümFakat kararlıyım bu kez diyet gibi değil de sağlıklı beslenerek zayıflama hedefindeyim. Akşam yemeklerini meyve ve yoğurt ile atlatma niyetindeyim. 20 ağustosta düğünüm var ve ben o zamana kadar azimle zayıflamak niyetindeyim. İşte böyle güzeller...
Aaa pardon şimdi gördüm sabah yazmışsınız hatta aeben ablanın sonraki yazdıklarını bile görmemişim iyiki söyledinperigunlugu sana bi öneride bulunmuştum..görmedin sanırım..
Günaydın 7.takımın fıstıkları
Pericikperigunlugu benim yardımcı adaylarım keklik yada xperiaz ,listeden birisi yardımcı olmalı...taşın altına el koyma vakti
Teklifde ısrarda senin elinde , tek tabanca zor olur sen olmadıgında biri el atmalı listelere
Benim çiddi boyutda zaman sıkıntım var inanın takım canlı kalsın diye ödün veriyorum . Yasemininde misafiri gelecek 1 ay kadar çok gelemeye bilir ..
Diger fıstuklar iş sizede düşüyor takımı ızsız bırakmayın ,
Bir önemli ayrıntıda menü yorumları lütfen birbirinizin menülerine yorum yapın !!!!
Aynen, hatta nazlım çok ypgun değilsen sende olabilirsin . Hafta sonu giremiyorsun biliyorum ama hafta içi yardımcı olursun ...
Hatta 3 yardımcıda olabilir
Egerki gönlünde yardımcılık olan biri varsa bir adım öne çıksın lütfen
Kuaföre gitAy birileride bana güzel ve mutlu hissetmenin formülünü söylesin yaa .Bugünlerde başım çok kalabalık bi telaşım var yarın herşey olup bitince ne olduğunu sizede söylerim hemen
Güzel menüaRKADAŞLAR ACAYİP YOĞUNDUM ANCAK FIRSAT BULUYORUM MENÜ YAZMAYA,
Salı günü menüm
sabah
beyaz peynir,
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak çay
öğlen
yoğurt
mercimek çorbası
akşam
ızgara (1 şiş et,bir parça tavuk)
salata
ekmek yok
1 bardak ayran
40dk yürüyüş
2 lt su
Canım vallahi öğle yemeği yerken annem aradı akşama ızgara yapsam gelir misiniz diye,hemen atladım tabi o yüzden de öğlen sadece yoğurt çorba yedim, Kebap memleketi olunca gece canımız istese uyanır yaparız.Güzel menücanım ızgara çekti bende akşama biberli tavuklu yapayım.
İşte, sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi sayan insan, her zaman böyle tedbirli olup yanında böyle şeyler bulundurmak şartHastane işlerim vardı hala sonuç bekliyorum yanımda devasa bir mandalina getirmiştim onu yiteyim bari
Güzeel menüüaRKADAŞLAR ACAYİP YOĞUNDUM ANCAK FIRSAT BULUYORUM MENÜ YAZMAYA,
Salı günü menüm
sabah
beyaz peynir,
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak çay
öğlen
yoğurt
mercimek çorbası
akşam
ızgara (1 şiş et,bir parça tavuk)
salata
ekmek yok
1 bardak ayran
40dk yürüyüş
2 lt su
Kuaföre gitbakım yaptır kendine bi de iç çamaşırı al bekar olduğunu biliyorum canim kendin için giy
Ben yağsız pişen etlerin (ve fazla ısıya maruz kalmamış) sağlıklı olduğunu dusunmuyorum. Bende çok seviyorum. Bu yüzden sık sık fırında fanı açıp pişiririmCanım vallahi öğle yemeği yerken annem aradı akşama ızgara yapsam gelir misiniz diye,hemen atladım tabi o yüzden de öğlen sadece yoğurt çorba yedim, Kebap memleketi olunca gece canımız istese uyanır yaparız.
Valla ben yağlı yağsız her eti yerimBen yağsız pişen etlerin (ve fazla ısıya maruz kalmamış) sağlıklı olduğunu dusunmuyorum. Bende çok seviyorum. Bu yüzden sık sık fırında fanı açıp pişiririm
Yok canım ya ben de yeni öğrenmeye çalışıyor um. Salı başlayacağım inşallah darısı başına inşallah tez vakitteİşte, sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi sayan insan, her zaman böyle tedbirli olup yanında böyle şeyler bulundurmak şart
Bu arada sanırım işe baslamışsın hayırlı olsun, darısı başıma
Artık sende erken kalkanlar kervanına katılıyorsun demek, hemde bu tembellikleYok canım ya ben de yeni öğrenmeye çalışıyor um. Salı başlayacağım inşallah darısı başına inşallah tez vakitte
Öpüldunuzden sonrasını okumadımVeee sevgili bayanlaar,
Burada uzun yıllardır var olan arkadaşlarımızda var yeni gelen arkadaşlarımızda, hatta bu yazıyı özellikle yeni gelen arkadaşlarımız için yazıyorum
D denizkizi_88 , M mutlu91 ,mavera87 , @seray45 , @mustafabusra yeni geldik kimseyi tanımıyoruz muhabbet edemeyiz diye sakın düşünmeyin geldiğinizde konuya tabiri caizse direk dalın hepimizin burada birbirimizden öğreneceğimiz çooook şeyler var. Denemede olupta ismini yazmadığım yoktur inşallah şuan cidden ilk aklıma gelenleri yazdım ne olur kusuruma bakmayın Ve lütfen katılımınızı sıkı tutun, şuan deneme haftasındasınız, sizi buralarda daha daha çok görmek istiyoruz
@seray45 ve @mustafabusra ilk sayfadaki formu doldurup bana özel mesajla gönderebilir misiniz
@fatmanurkaya
N Naz
xpreiaZ
asfarovski
N Nana
keklik_58
shadelima
T tozpembefil
Listedeki sevgili arkadaşlar biliyorsunuz bu aralar sessizlik evresinde geçiyoruz ama tabiiki hiç birimizde takımı bırakıp gitmiyoruz muhakkak ki her gün uğramaya gayret gösteriyorsunuz biliyorumBunun için ayrıca teşekkür ederim Ancaaak bizim hedefimiz her daim birincilik biliyorsunuz Hem yeni gelen arkadaşların hemde diğer arkadaşların menülerine muhakkak ki yorum yapalım bildiğimiz duyduğumuz kadarıyla Birbirimizden neler öğrendiğimizi çok iyi biliyorsunuz aile gibi olduk resmen burda. Benim 1. yılım doldu buraya geleli
Diğer daimi kadim üyelerimize zaten laf yok onlar maşallah sabah dükkanı açıp akşam kapatıyolar
Ayrıca ben gördükçe denk geldikçe yeni üyeleri çağırmaya gayret ediyorum, olurda ben denk gelemem lütfen sizde gördüğünüzde davet edin(2-3 kilo vermek isteyenleri değil tabiiki öncelikli olarak listeye alabileceğimiz üye ihtiyacımız var )
Birbirimizden bilgilerimizi mahrum etmeyelimAyrıca malumunuz Aynura kaptanlığı bıraktığı için yeni kaptan ben oldum ancak bir (yada daha fazla olsa daha da süper olur elbette ) yardımcıya ihtiyacım var :) Bu konudaki fikir, görüş ve önerilerinizi de yada yardımcı olmak isteyen varsa bana özel mesajdan gönderebilirseniz çook sevinirim :)
Ayrıca yine bu konularla ilgili yorumlarınızı bekliyorum, beni etiketlemeyi de unutmayın emiiiii
Aklıma başka da bişi gelmiyor, öpüldünüz
He ya gizem açma yaramı allahtan 5 gün sırf o yüzden kabul ettim vallaArtık sende erken kalkanlar kervanına katılıyorsun demek, hemde bu tembellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?