- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
oooohhh ohhhhhh sabah kaçta kalkıyorsun bakiimmm çalışma saatleri nasıl ?He ya gizem açma yaramı allahtan 5 gün sırf o yüzden kabul ettim valla
8-18:15 servisi bilmiyorum henüz ama 7 kalksam yeter en kötü ihtimal. Burada trafik yok da canım övünmek gibi olmasınoooohhh ohhhhhh sabah kaçta kalkıyorsun bakiimmm çalışma saatleri nasıl ?
8-18:15 servisi bilmiyorum henüz ama 7 kalksam yeter en kötü ihtimal. Burada trafik yok da canım övünmek gibi olmasınben neden istanbuldan kaçtım zannediyorsun
Amaaaan hemende hava yaaaap8-18:15 servisi bilmiyorum henüz ama 7 kalksam yeter en kötü ihtimal. Burada trafik yok da canım övünmek gibi olmasınben neden istanbuldan kaçtım zannediyorsun
Menün süper olmuuşbugünkü menümü yazayım bende
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
öğlen
tavuk sote
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
su şimdiye kadar 2 litre oldu büyük bir ihtimalle 3 litreye tamamlarım .
Ben de çok ama çok seviyorum canım hatta bu aralar deli gibi özledim ama çok yoruyoren iyisini yapmışsın kaçmakla . İSTANBULU çok seviyorum ama artık trafiğinden fenalık geliyor .
Tabi yapacağım hatta arabam ile gidersem 7.20 de kalkar bir de kahvaltı yaparım çıkmadanAmaaaan hemende hava yaaaap
Menün süper olmuuş
spor yarısması sürüyorDevam o zaman callanım ...
Senin spor linki ne oldu ?
Almaz olur muyuum hiiiiççç ? sen yeniden başlaaa bişeycik yokmuş zaten verirsin bence hemen
Aaaa nasıl hoşgeldin diyen olmadı yaaa aşk olsun sana bol bol aşk olsun
Hakkında hayırlısı olsun o zaman canım
Tekrardan hoşgeldinFikirlerin gerçekten güzel, kesinlikle sağlıklı beslenmek en önemlisi zaten ayrıca bu formunu bana özel mesajla da atabilir misin ?
spor yarısması sürüyor
daydream de cok iddialı maşallah
gerçekten çok iyi spor yapanlar var maşallah
onların sporlarını görünce ben mutlu oluyorum
Tabi yapacağım hatta arabam ile gidersem 7.20 de kalkar bir de kahvaltı yaparım çıkmadan
Akşam omleti yemekten saymiyorumbugünkü menümü yazayım bende
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
öğlen
tavuk sote
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
su şimdiye kadar 2 litre oldu büyük bir ihtimalle 3 litreye tamamlarım .
Hoşgeldin, sanırım sende benim gibi bi nebze de olsa boydan kazananlardansın. Kış gitmeden senin kilolar gider
Hoşgeldin, biraz azimle istediğin kadar yağlarını yakarsin.
Ah o lanet yağlar vücudu şekilsiz yapıyor
Merhaba, hoşgeldin. ilk sayfadaki formu doldurursan seni daha iyi taniyabiliriz
Hoşgeldin, sende ilk sayfadaki formu doldurmamışsın
Bi de menüleri alt alta yazarsanız daha iyi olur
Bende kendimi tanitayim, Naile, 24 yaşında ve 168 boyundayim. 98 kilo ile başlamıştım, şimdiyse 88 lere doğru suzuluyorum
Bilmem mi kuzum ben ıstanbul da okudum ve trafik yüzünden kactim resmen şimdiki isim eve 12 km mesai yoğunluğunda 15 dakikada gidiyorumo süper biz sabahları tarafiğe kalmayalım diye 06:45 te evden çıkıyoruz .
Valla bi yelek almıştım onun kopcelerini yeniden dikiyorum gizem bi taraftan sovuyom kendime ne işin var senin böyle işlerle diye annemi istiyorum ben yaaaa annem yapardı ne güzel her zamanHuu huuuu bayanlaaaarr neredesiniiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?