Oh afiyet olsun. Herhangi bir diyet uygulamiyorsan ara öğün yapabilirsin. Listen öyle daha iyi olur diye düşünüyorum. Mesela ceviz, badem , fındık gibi.Ben de günlük menümü paylaşayım son haliyle o zamansa;
Sabah
50 gram kadar beyaz peynir,
bir küçük domates,
6 adet yeşil zeytin,
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Bir kase tarhana çorbası,
Salata,
2 adet mandalina
Akşam
Izgara tavuk
Yoğurt
Suyla aram zaten hep iyiydi yaklaşık 3 litre su içiyorum bir günde. Sabah 45 dakika kadar da yürümüştüm.
Bu günlük bu kadar.
Bacım 2 haşlanmış yumurta yı goturmussun afiyetler olsunMeenüüüümmmm :)
Sabah:
2 dilim tb ekmeğine tost
Zeytin
2 haşlanmış yumurta
Öğlen:
Ton balığı
Akşam:
Köfteli patates yemeği (misafir vardı seçme şansı olmadı)
Cacık
Salata
2lt su içtim 30dkdan fazla yürüdüm :)
Ahh tatlım bir de gobekte olan yağları görehahaha naile harikasın :)) walla yağlar konusunda haklısın :) bacakları kocaman gösteriyolar ://
kilo verme konusunda süpersin :) eminim çok çok daha iyi olacak:)
Akşamdı yemekti anca. Gerçi bulasiklar hala makineyi bekliyor ya neyseHuu huuuu bayanlaaaarr neredesiniiizzz
İlk olarak tebrik ederim leblebi çok güzel bir ara öğündür; bunu bir sağlık makalesinde okumuştum (tabi beyaz leblebi müthiş.) AMA hatun ikinci arayi biraz abartmissin sanki. İkinci arayi meyve ile değiştir bencebende yine leblebiden vazgeçemedim yawww: )) bağımlısı oldum çıktım
aç karın : 1 çay kaşığı zencefilli bal
sabah: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 150 ml yarım yağlı süt,,1 /2 trabzon hurması
ara: 1 avuç leblebi
öğle: 2 dilim ekmek, 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak sulu köfte (4-5 adet köftesi vardı)
ara: 2 avuç leblebi
akşam : 8 yemek kaşığı pırasa, 3 yemek kaşığı naneli yoğurt
ara : 2 avuç leblebi
toplam : 55 dakika spor yaptım. 40 dk tk 500 vol2 ( çok ter attırıyor ve güzel zayıflatıyor, tavsiye ederim) yaptım ve 15 dakika tempolu yürüdüm.
2 lt su içtim :))
bugünlük bu kadar :)
Afiyet olsun, bence öğlen 2 dilim ekmek çok olmuş, mercimek çorbası zaten karbonhidrat 1 dlm ekmek ideal olabilirdi. Bu arada ekmek cinsi nedir, beyaz ekmek mi?bende yine leblebiden vazgeçemedim yawww: )) bağımlısı oldum çıktım
sabah: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 150 ml yarım yağlı süt,,1 /2 trabzon hurması
öğle: 2 dilim ekmek, 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak sulu köfte (4-5 adet köftesi vardı)
toplam : 55 dakika spor yaptım. 40 dk tk 500 vol2 ( çok ter attırıyor ve güzel zayıflatıyor, tavsiye ederim) yaptım ve 15 dakika tempolu yürüdüm.
Afiyet olsun ablam gayet güzel bir menü ama orda bozayı sevmedim çünkü yarım su bardağı nerdeyse 200 cl den fazla ama en azından yürüyüşün güzel olmuş bugünMenü
Sabah erkenden ( ise başlama alistirmasi diyelim )
1yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet
1 dilim kavun
Öğlen 1yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet
Ara
1 mandalina
Akşam
Tavuk ızgara marul domates
Ara küçük fincan boza
Su bilmiyorum hiç dikkat etmemisim ama icmisimdir diye tahmin ediyorum
Spor
Gururla bildiriyorum 2.5 saat yürüyüş. Araba olmayınca baya yürüdüm ne yapsam satsam mi arabayı
ben geldim, nasılsın canım geçti mi ağrın ?Herkescikler yok olmuş burada tek miyim ? Huu ses verin canlarımmm??
Öğlen ile sabah aynı sanırım, bugün çoğumuz tavuk yemisizMenü
1 dilim kavun
Ara
1 mandalina
Akşam
Ara küçük fincan boza
Spor
Gururla bildiriyorum 2.5 saat yürüyüş. Araba olmayınca baya yürüdüm ne yapsam satsam mi arabayı
Hoşgeldin, bugün biraz daha iyim ama ağrım tam geçmese de öncekilerine nazaran daha da iyi. Sen nasılsın?ben geldim, nasılsın canım geçti mi ağrın ?
Hoşbuldum, bende iyiyim işin çok yogun olması dışında, ama tabiki şikayet etmiyorum çok şükür çalışıyorumHoşgeldin, bugün biraz daha iyim ama ağrım tam geçmese de öncekilerine nazaran daha da iyi. Sen nasılsın?
Bugünkü menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (1 çay kaşığı keten tohumu ile)
Sabah; 2 dlm tb ekmeği, 2 yk lor, domates, salatalık, 2 ceviz ve tarçınlı yeşil çay.
Ara; 1 çay bardağı süt ve 1 yeşil elma.
Öğlen; közlenmis patlıcan, 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; ½ nar ve 2 yk yoğurt
Akşam; 1 kepçe domates çorbası, tavuk, salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 çay bardağı süt ve ½ nar.
Su; 2.5 lt
İşte benim harika tavuklarım
Ayy keşke bende çalışabisemHoşbuldum, bende iyiyim işin çok yogun olması dışında, ama tabiki şikayet etmiyorum çok şükür çalışıyorum
Kuzu günlük rutinini anlatsana napıyorsun birde sen nerde yaşıyordun
Ayy keşke bende çalışabisem
Sabah 6 da hemen ayaklaniyorum, hemen odami toplayıp sabah haberlerini izleyip saatin 7 bucuklara gelmesini bekliyorum -iki gün öncesine kadar saat 8 olmadan yuruyuse çıkardım- sonra annem kalkıyor 8:30-9 gibi kahvaltı yapıyoruz. Evleri topluyorum. Annem ilaçlarını içiyor 11 gibi annem ile dışarda 1 saat yavaş yuruyoruz. Öğlen döndükten sonrada tv falan izliyoruz. Öğleden sonrada hep kitap okurum yada film izler öyle zaman geciririm. Zaten akşam yemek yaparken de geçiyor öyle.
Ben uykuyu sevmiyorum sanırım. Geç yattigim zamanlarda en fazla 5-6 saat uyurdum.Ahh ne güzel bende öyle erkenden kalkabilsem ya, annenin rahatsızlığı mı var, inşallah sende kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun
Bende ilk başta bi yelek yapıyorum diye okudum vaayy beee dicektim ne hamaratsın ama değilmişsinValla bi yelek almıştım onun kopcelerini yeniden dikiyorum gizem bi taraftan sovuyom kendime ne işin var senin böyle işlerle diye annemi istiyorum ben yaaaa annem yapardı ne güzel her zaman
Yok canım tembellikten salata falan yapmadım vallaBacım 2 haşlanmış yumurta yı goturmussun afiyetler olsunyalnız oglenin salatası yok sanırım? Yada ton balıklı salata mı yedin? Bana öğlen az geldi.
Leblebi günü gibi olmuşbende yine leblebiden vazgeçemedim yawww: )) bağımlısı oldum çıktım
Ohooooo ne kadar su içtin belli değil belkide içmedin hııııMenü
1 dilim kavun
Ara
1 mandalina
Akşam
Ara küçük fincan boza
Spor
Tavuklarında menünde süpeeeeerrBugünkü menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (1 çay kaşığı keten tohumu ile)
Sabah; 2 dlm tb ekmeği, 2 yk lor, domates, salatalık, 2 ceviz ve tarçınlı yeşil çay.
Ara; 1 çay bardağı süt ve 1 yeşil elma.
Öğlen; közlenmis patlıcan, 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; ½ nar ve 2 yk yoğurt
Akşam; 1 kepçe domates çorbası, tavuk, salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 çay bardağı süt ve ½ nar.
Su; 2.5 lt
İşte benim harika tavuklarım
Ben uykuyu sevmiyorum sanırım. Geç yattigim zamanlarda en fazla 5-6 saat uyurdum.
Sağ tarafı felc. İnşallah, yazın bende çalışmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?