Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olsun, bu yinede salatanın eksik olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Tavuklarında menünde süpeeeeerr

Anam beni ahçı doğurmuş, ehh ben ne yapayım

Çoook geçmiş olsun canım

Çok teşekkürler, geçti gitti..

Hadi ya selinim ciddi mi ben bilmiyorum dediğim gibi ilk defa denedim hatta nete yazdım bu sıcak mi soğuk mu yenir diye gl ne ki acaba ??? aeben abla bi el at hele

İyi akşamlar..

Menüm ;
1,5 dl ekmek
Peynir .
Dom-sal-bib.
Maydonoz .
3 ceviz .

Öğlen ;
14:00
Sebzeli köfte ,(1patlıcan.1 kabak ,5 köfte ) yogurt .

Akşam aç değildim

Peynir .5-6 üzüm ,1 mandalina ,5 çilek (bu mevsimde yenmez ama küçük cadı çok istedi ) dadına nefisti

30 dk kadar yürüdüm .
2 lt su .

Denizcim leplebi güZeli
Canım benim leblebi iyide çok olmuş düşün 1 avuç lepleple ustune 1 bardakta su iç 1 tb. Nohut yemegi olur yani menüne ek 5 tb . Nohut yemegide yemişsin say ,afiyet olaaaaa

Akşam sadece sebzen tok tutmamiş .
Öğlende hem mercimek hem ekmek çok olmuş . Ya ekmek ya mercimek

Menün güzel mutlucum
Kuğu gelin senmi olacaktın bakimm

Dert etme perim salata ve cacıgın gl endeksleri baya düşüktür patatın gl düşürmüş dengelemiştir
Menün iyi ,öğlenin az olmuş sma

Her zamanki gibi süper

Olsun, bu yinede salatanın eksik olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Anam beni ahçı doğurmuş, ehh ben ne yapayım

Çok teşekkürler, geçti gitti..
Gel sen yap o zaman salatamı
Yeni üyeler nerdesiniz? Ben yeniyken sadece mesaj okur, katilmazdim; benimi feyz aliyonuz
Amaaan seni örnek almasınlar susmasınlar diye özel olarak mesaj yazdım valla

Sen öyle san bi kere cadı gestapo benim el işlerim meşhurdur iğne oyasi örgü dantel oya kanavice ne ararsan var bende

Hem sen suya değil spora bak

Oh afiyet olsun. Herhangi bir diyet uygulamiyorsan ara öğün yapabilirsin. Listen öyle daha iyi olur diye düşünüyorum. Mesela ceviz, badem , fındık gibi.
Şahsi bi fikirdir
Haklısın canım, seni dinledim ve çiğ badem, fındık, kuru üzüm, ceviz karışımı aldım. Ara öğünü de denemiş olayım

Sen öyle san bi kere cadı gestapo benim el işlerim meşhurdur iğne oyasi örgü dantel oya kanavice ne ararsan var bende

Hem sen suya değil spora bak

Amaan havanı sevsinler bana da çeyiz yapsana bari belki çeyizimi gören bir yakışıklı " aa bu kızın ne güzel çeyizleri var dur evleneyim bununla" der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…