Yok canım tembellikten salata falan yapmadım vallakursta bi buzdolabı var maşallah ne atsan içine donduruyo resmen, bişi alıp stoklayamıyorum marul kıvırcık vb. şeyleri. bi tane alsam hepsinide yiyemeyeceğime göre kafamı yormuyorum hiç
Tavuklarında menünde süpeeeeerr
Çoook geçmiş olsun canım
Afiyet olsun, bence öğlen 2 dilim ekmek çok olmuş, mercimek çorbası zaten karbonhidrat 1 dlm ekmek ideal olabilirdi. Bu arada ekmek cinsi nedir, beyaz ekmek mi?
Afiyet olsun ablam gayet güzel bir menü ama orda bozayı sevmedim çünkü yarım su bardağı nerdeyse 200 cl den fazla ama en azından yürüyüşün güzel olmuş bugün
Evet aynı canım çok seviyorum bu omletiÖğlen ile sabah aynı sanırım, bugün çoğumuz tavuk yemisiz
Glisemiks Endesk ; yiyeceklerin kan şekeri üzerindeki etkisiHadi ya selinim ciddi mi ben bilmiyorum dediğim gibi ilk defa denedim hatta nete yazdım bu sıcak mi soğuk mu yenir diyegl ne ki acaba ??? aeben abla bi el at hele
Dom-sal-bib-mayMenüm ;
1,5 dl ekmek
Peynir .
Dom-sal-bib.
Maydonoz .
3 ceviz .
Denizcim leplebi güZelibende yine leblebiden vazgeçemedim yawww: )) bağımlısı oldum çıktım
aç karın : 1 çay kaşığı zencefilli bal
sabah: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 150 ml yarım yağlı süt,,1 /2 trabzon hurması
ara: 1 avuç leblebi
öğle: 2 dilim ekmek, 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak sulu köfte (4-5 adet köftesi vardı)
ara: 2 avuç leblebi
akşam : 8 yemek kaşığı pırasa, 3 yemek kaşığı naneli yoğurt
ara : 2 avuç leblebi
toplam : 55 dakika spor yaptım. 40 dk tk 500 vol2 ( çok ter attırıyor ve güzel zayıflatıyor, tavsiye ederim) yaptım ve 15 dakika tempolu yürüdüm.
2 lt su içtim :))
bugünlük bu kadar :)
Aynen şimdi hepsini yazsam menü uuupp uzun oluyo halbuki yediklerim bir kaç tana bende o yüzden kestim yediğim kadar kısa olsun diyeDom-sal-bib-may
Menün güzel mutlucumBen de günlük menümü paylaşayım son haliyle o zamansa;
Sabah
50 gram kadar beyaz peynir,
bir küçük domates,
6 adet yeşil zeytin,
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Bir kase tarhana çorbası,
Salata,
2 adet mandalina
Akşam
Izgara tavuk
Yoğurt
Suyla aram zaten hep iyiydi yaklaşık 3 litre su içiyorum bir günde. Sabah 45 dakika kadar da yürümüştüm.
Bu günlük bu kadar.
Dert etme perim salata ve cacıgın gl endeksleri baya düşüktür patatın gl düşürmüş dengelemiştirMeenüüüümmmm :)
Sabah:
2 dilim tb ekmeğine tost
Zeytin
2 haşlanmış yumurta
Öğlen:
Ton balığı
Akşam:
Köfteli patates yemeği (misafir vardı seçme şansı olmadı)
Cacık
Salata
2lt su içtim 30dkdan fazla yürüdüm :)
Her zamanki gibi süperbugünkü menümü yazayım bende
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
öğlen
tavuk sote
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
su şimdiye kadar 2 litre oldu büyük bir ihtimalle 3 litreye tamamlarım .
Gel sen yap o zaman salatamıOlsun, bu yinede salatanın eksik olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Anam beni ahçı doğurmuş, ehh ben ne yapayım
Çok teşekkürler, geçti gitti..
Amaaan seni örnek almasınlar susmasınlar diye özel olarak mesaj yazdım vallaYeni üyeler nerdesiniz? Ben yeniyken sadece mesaj okur, katilmazdim; benimi feyz aliyonuz
Bende ilk başta bi yelek yapıyorum diye okudum vaayy beee dicektim ne hamaratsın ama değilmişsin
Yok canım tembellikten salata falan yapmadım vallakursta bi buzdolabı var maşallah ne atsan içine donduruyo resmen, bişi alıp stoklayamıyorum marul kıvırcık vb. şeyleri. bi tane alsam hepsinide yiyemeyeceğime göre kafamı yormuyorum hiç
Leblebi günü gibi olmuşGüzeeel bir gün geçirmişsin
Ohooooo ne kadar su içtin belli değil belkide içmedin hıııı
Tavuklarında menünde süpeeeeerr
Çoook geçmiş olsun canım
Bozayi sordum daGlisemiks Endesk ; yiyeceklerin kan şekeri üzerindeki etkisi
Bunumu sordun bozanın gl endeksinimi ?
canım gel pazartesi başlaben kaçırmışım spor yarışmasını , tekrar başlarsa bende katılmak isterim
Haklısın canım, seni dinledim ve çiğ badem, fındık, kuru üzüm, ceviz karışımı aldım. Ara öğünü de denemiş olayımOh afiyet olsun. Herhangi bir diyet uygulamiyorsan ara öğün yapabilirsin. Listen öyle daha iyi olur diye düşünüyorum. Mesela ceviz, badem , fındık gibi.
Şahsi bi fikirdir
Sen öyle san bi kere cadı gestapo benim el işlerim meşhurdur iğne oyasi örgü dantel oya kanavice ne ararsan var bende
Hem sen suya değil spora bak
İyi ki aranıza katılmışım, ilk kez bi forumu güncel olarak takip ediyorum, çok tatlısınız :)Menün güzel mutlucum
Kuğu gelin senmi olacaktın bakimm
Çoook iyi yapmışsın canımİyi ki aranıza katılmışım, ilk kez bi forumu güncel olarak takip ediyorum, çok tatlısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?