Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım gel pazartesi başla
hergün bildirim yapıyoruz
haftadan 3gün 30dakikadan az spor yapan eleniyor
hergün yaptığın sporun süresini listeye ekliyorsun
Topluca spor yapma fikri gerçekten çok akıllıca, tebrik ederim
Bende gelirdimde sadece 30 dakika yuruyus yapıyorum

Haklısın canım, seni dinledim ve çiğ badem, fındık, kuru üzüm, ceviz karışımı aldım. Ara öğünü de denemiş olayım
Ara ogunle metabolizman daha iyi çalışacaktır. Ama ara öğünlerde porsiyon olarak tuket. Mesela 2 ceviz =8 badem=8 fındık gibi. Yanında süt ve yoğurt yiyebilirsin değme keyfine

canım sat sat sen arabayı eşimde bana araştırıyor otomotik vites bir araba sat şu adaşınada sen yürü fit ol

iyi akşamlar sevgili takımım yoğun bir günden sonra menümü yazayım güya evdeydim yemekte misafirlerim vardı güzel oldu ama bayaği yoruldum komşum olan bir akrabamımızın eşi rahmetli oldu evdeyken orayada yemek yapunca bayaği yoruldum
SABAH
2dlm ekmek
2 hş yumurta
peynir
5 6 civarı y zeytin
domates
ARA
1 elma
ÖĞLE VE AKŞAM
sebze yemeği
salata
ayran
2odk yürüyüş 1.5 2 lt civarı yürüyüş hayırlı akşamlar sevgili takımım

Ben uykuyu sevmiyorum sanırım. Geç yattigim zamanlarda en fazla 5-6 saat uyurdum.
Sağ tarafı felc. İnşallah, yazın bende çalışmak istiyorum.

Ah ya bende sevmesem ya aşk yaşayabilirim resmen

Hadi ya selinim ciddi mi ben bilmiyorum dediğim gibi ilk defa denedim hatta nete yazdım bu sıcak mi soğuk mu yenir diye gl ne ki acaba ??? @aeben abla bi el at hele
ablam muhtemeln gl side yüksektir içinde buydağ ya da un vb. şeker falan varmış. Ben sevmem o yüzden hiç bakmamıştım ama zaten kıvamı falan çok yoğun ya ben durdayım diyor

kızlar öldüm bittim, temizlik yapmaktan.. normalde cocuklar yokken vaktimi temizlikle yemekle harcamayayım da ders calısayım diye hiç derinlere inmiyorum. bugun kızım evde olunca birlikte yapalım dedim. gerçi o pek bişey yapmadı ama ben bittim. ama kıyı köşe tertemiz oldu:) bugunku beslenmem karısık oldu biraz, ne yedim ne zaman yedim pek bilemiyorum.

aksam uzeri ust katta komsumuz dogumgunune davet etti, salata yedim , borek filan yemedim, tabagıma alıp kızıma yedirdim. pastayı da kızıma yedirdim, 2-3 catal bıraktı, onu yedim. aslında hiç yemesem daha iyiydi ama..

spor yapamadım bugun ama dediğim gibi hep ayaktaydım, iş yaptım:)

hiç ders de calısamadım, yarın bakayım insallah calısabilirim..

bu arada bozadan konu açılmış, ayy ben bayılırım bozayaa. ama kalorisi cok cok fazlaymış.
benim eşim kucukken uyumadıgında annesi ona "seni bozacıya veririm" dermiş. eskiden mahalllelerde "bozacıııı" diye bagırarak gecerlermiş satanlar. eşim de o zamandan kalma bir şeyle hiç denememiş daha önce. benle evlendikten sonra adam 30undan sonra ilk kez denemişti:)

Amaan havanı sevsinler bana da çeyiz yapsana bari belki çeyizimi gören bir yakışıklı " aa bu kızın ne güzel çeyizleri var dur evleneyim bununla" der
Canım sağolsun perim sen birini bul ben benimkini verir bir o kadar da yaparım ne de olsa zamanım olacak sende bu performans varken

canım sat sat sen arabayı eşimde bana araştırıyor otomotik vites bir araba sat şu adaşınada sen yürü fit ol
Olur ama benim araba senin evlat sayısına uymaz küçücük kutu gibi dört kişilik canım ben otomatik değil manuel seviyorum otomatik çok rahat ama şoför kızı olunca kesmedi beni galiba hep manuel kullandım ve sevdim eşim satmadan once otomatikti ama sevmezdim. Cok daha güzelleri senin olsun ablam

Tatlı eksi olunca tarcinla sevdim ama türk kahvesi fincanı kadar zor yedim zaten kuzum .Almam bir daha zaten

Ellerine sağlık canım güle güle kirlet ama geç kirlensin

Benim adam hali sahadan geldi 4 yumurtalı menemen istedi öldürecek bu herif beni. Ben de bastım acı biberi içine o bayıla bayıla yedi ben de dokun(a)mamış oldum yoğurt aldım ben de

Bende agzima sürmedim. Çok değil 15 yıl önce sokakta bende duyduğumu hatırlıyorum

ben de otomatige alısmıstım, istanbul trafiinde manuel kullanamam diyordum, ama simdi vızır vızır kullanıyorum manueli. eglenceli bile geliyor:) bir de bizim cevrede cok yokuslar var, bir de yokusta dur kalk dur kalk yapmak durumunda kalıyorum, ruyamda gorsem gerilirdim yokusta manuel vitesle dur kalk yapma işini, ama neyseki artık alıstım, cok zorlanmıyorum:)

Ellerine sağlık canım güle güle kirlet ama geç kirlensin

sagol canım, keske hiç kirlenmese

Hayırlı geceler afferim bugün ne güzel sohbet etmişsiniz öyle sevindim ben nöbette siz yataklarunizda mışıl mışıl uyuyun ama haksızlık bu
Bu arada leblebi yiyen arkadaşım kimdi telefondan takip edemedim aeben açıklamasını yapmış gerCide çok olmuş ara öğünde bir küçük su bardağı yiyebilirsiniz aklınızda olsun.
Sizleri özleyecem dönüşüm muhteşem olacak ya kilo alacam yada verecem kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…