- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Gel sen yap o zaman salatamı
Birşey demiyorum anladın sen beniAmaaan seni örnek almasınlar susmasınlar diye özel olarak mesaj yazdım valla
Topluca spor yapma fikri gerçekten çok akıllıca, tebrik ederimcanım gel pazartesi başla
hergün bildirim yapıyoruz
haftadan 3gün 30dakikadan az spor yapan eleniyor
hergün yaptığın sporun süresini listeye ekliyorsun
Ara ogunle metabolizman daha iyi çalışacaktır. Ama ara öğünlerde porsiyon olarak tuket. Mesela 2 ceviz =8 badem=8 fındık gibi. Yanında süt ve yoğurt yiyebilirsin değme keyfineHaklısın canım, seni dinledim ve çiğ badem, fındık, kuru üzüm, ceviz karışımı aldım. Ara öğünü de denemiş olayım
Menü
Sabah erkenden ( ise başlama alistirmasi diyelim )
1yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet
1 dilim kavun
Öğlen 1yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet
Ara
1 mandalina
Akşam
Tavuk ızgara marul domates
Ara küçük fincan boza
Su bilmiyorum hiç dikkat etmemisim ama icmisimdir diye tahmin ediyorum
Spor
Gururla bildiriyorum 2.5 saat yürüyüş. Araba olmayınca baya yürüdüm ne yapsam satsam mi arabayı
Gülmekten yüz kaslarım ağrıdıAmaan havanı sevsinlerbana da çeyiz yapsana bari belki çeyizimi gören bir yakışıklı " aa bu kızın ne güzel çeyizleri var dur evleneyim bununla" der
Ben uykuyu sevmiyorum sanırım. Geç yattigim zamanlarda en fazla 5-6 saat uyurdum.
Sağ tarafı felc. İnşallah, yazın bende çalışmak istiyorum.
ablam muhtemeln gl side yüksektir içinde buydağ ya da un vb. şeker falan varmış. Ben sevmem o yüzden hiç bakmamıştım ama zaten kıvamı falan çok yoğun ya ben durdayım diyorHadi ya selinim ciddi mi ben bilmiyorum dediğim gibi ilk defa denedim hatta nete yazdım bu sıcak mi soğuk mu yenir diyegl ne ki acaba ??? @aeben abla bi el at hele
Canım sağolsun perim sen birini bul ben benimkini verir bir o kadar da yaparımAmaan havanı sevsinlerbana da çeyiz yapsana bari belki çeyizimi gören bir yakışıklı " aa bu kızın ne güzel çeyizleri var dur evleneyim bununla" der
Olur ama benim araba senin evlat sayısına uymaz küçücük kutu gibi dört kişilik canımcanım sat sat sen arabayı eşimde bana araştırıyor otomotik vites bir araba sat şu adaşınada sen yürü fit ol
Tatlı eksi olunca tarcinla sevdim ama türk kahvesi fincanı kadar zor yedim zaten kuzum .Almam bir daha zatenAh ya bende sevmesem yaaşk yaşayabilirim resmen
ablam muhtemeln gl side yüksektir içinde buydağ ya da un vb. şeker falan varmış. Ben sevmem o yüzden hiç bakmamıştım ama zaten kıvamı falan çok yoğun ya ben durdayım diyor
kızlar öldüm bittim, temizlik yapmaktan.. normalde cocuklar yokken vaktimi temizlikle yemekle harcamayayım da ders calısayım diye hiç derinlere inmiyorum. bugun kızım evde olunca birlikte yapalım dedim. gerçi o pek bişey yapmadı ama ben bittim. ama kıyı köşe tertemiz oldu:) bugunku beslenmem karısık oldu biraz, ne yedim ne zaman yedim pek bilemiyorum.
aksam uzeri ust katta komsumuz dogumgunune davet etti, salata yedim , borek filan yemedim, tabagıma alıp kızıma yedirdim. pastayı da kızıma yedirdim, 2-3 catal bıraktı, onu yedim. aslında hiç yemesem daha iyiydi ama..
spor yapamadım bugun ama dediğim gibi hep ayaktaydım, iş yaptım:)
hiç ders de calısamadım, yarın bakayım insallah calısabilirim..
Bende agzima sürmedim. Çok değil 15 yıl önce sokakta bende duyduğumu hatırlıyorumbu arada bozadan konu açılmış, ayy ben bayılırım bozayaa. ama kalorisi cok cok fazlaymış.
benim eşim kucukken uyumadıgında annesi ona "seni bozacıya veririm" dermiş. eskiden mahalllelerde "bozacıııı" diye bagırarak gecerlermiş satanlar. eşim de o zamandan kalma bir şeyle hiç denememiş daha önce. benle evlendikten sonra adam 30undan sonra ilk kez denemişti:)
Olur ama benim araba senin evlat sayısına uymaz küçücük kutu gibi dört kişilik canımben otomatik değil manuel seviyorum otomatik çok rahat ama şoför kızı olunca kesmedi beni galiba hep manuel kullandım ve sevdim eşim satmadan once otomatikti ama sevmezdim. Cok daha güzelleri senin olsun ablam
Ellerine sağlık canım güle güle kirlet ama geç kirlensin
Dur o zaman sana recetedini vereyim hemenAh ya bende sevmesem yaaşk yaşayabilirim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?