Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi nöbetler ablam allah kolaylık versin

Aslında salatasızda olmuş sanki menü

Birşey demiyorum anladın sen beni
Hahahahhaha hemen nasılda döndün sen yap deyince ahahah
Süpeeer olmuş
Canım sağolsun perim sen birini bul ben benimkini verir bir o kadar da yaparım ne de olsa zamanım olacak sende bu performans varken
Yaaaaa lafa baaaaaaakkk Selinanya görüyo musun benden yana hiç ümidi yok hahhha

Günaydıııınnnnnn :) sabahın 5'inda kalkmış yollarda uyumuş ineceği durağı kaçırmaktan son dakika kurtulmuş birisi olarak gereğinden fazla aksiyonlu bir sabah yaşadım bence ya ofise geldim bir beyaz peynirli sandwich yedim demek isterdim ama çok küçüktü 2 tane yedim o yüzdenn ama düşündüm taşındım makul ölçülerde ben bu sandwich ekmeklerini evde yaparım. içinede istediğim lazemeyi koyarım kahvaltıda yerim. akşamları zaten ömrüm yumurta yemekle geçyo... evde yemek yiyen kimse olmayınca insan yemekde yapamıyor, boşuna bozulup çöpe gidiyo. bence bu yöntem işe yarayacak. Bir diğer çılgın projemde minik kavanozlara probiyotik yoğurt yapmak ki onuda bu ara yaparım bence, bence potansiyelim var. şimdi size dünün muhteşem menüsünü yazıyorum hazır mıyız?

sabah:
2 yumurtayla peynirli omlet
2 dilim ekmek

ara: 1 türk kahvesi

öğle:
1 kase çorba
1 tabak taze fasülye

ara:2 Türk kahvesi , 2 parça çikolata

akşam: 2 yumurtayla omlet,1 dilim ekmek, 1 dilim kaşar peynir
su:2 litre
spor:8950 adım
uyku: 10.30-05.30

GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR CANLAR GÜZEL BİR PERŞEMBEDEN SONRA BAŞARILI BİR CUMA DİLERİM NEDE OLSA YARIŞTAYIZ
DAHA TARTILMADIM AMA 3 HAFTADIR BEKLEDİĞİM 109 BİŞEYİ GÖREBİLİRİM GİBİ GELİYOR BANA
MENDEKİDE NE TAKINTI 110.1 ÇOK KÖTÜ OLUYORUM 109.9 ÇOK SEVİNECEĞİM YANİİ 200 GR neden bukadar önemsedim menim için level atlamaktır ondan bukadar önemsiyorum herhalde en son tartıda 109 başlayan rakamları nezaman gördüm hatırlamıyorum heyecanımda biraz ondan güzel bir gün diliyorum

beklediğindende güzel bir rakam görürsün fatmacım inşallah .

Pembe senin yazılarını bizim ahunur var ona benzetiyorum . sınavları bitince gelir oda

Menün iyi canım afiyet olsun akşam kahvaltı yerine yemek tercih etmeye çalış
He bide günlük attıgın adımlar pek yürüyüş sayılmıyor yani spor biliyorum sürekli koşturuyorsun ama vucud onu normalı sayıyor , ilerleyen zamanlarda aktif spor zaman bulsan daha iyi olur

evet boza ve salebin gl endeksleri yüksek . Boza arpadan yapılan değilmiydi baya mayalanıp içkiye dönüşüyor sanıyorum o yüzdende uzak durun

Dur o zaman sana recetedini vereyim hemen 1 yıl gece 4 de 5 de yat bir dahada uyku muyku sevmezsin
Öyle uyuduğum zamanlarda vardı ama bu defa sabah uyanamıyorum sıkıntı orda

Yaaaaa lafa baaaaaaakkk Selinanya görüyo musun benden yana hiç ümidi yok hahhha

Ahaha valla kızlar Gizem bana arkadaşını yapacak, kafaya koydu. Kısa zamanda nikah masasında görebilirsiniz beni

Ankarada kapalı , hiç sevmiyorum kapalı havayı içimde kararıyor güneş ve aydınlık olsa hep
Bende ya direk modum düşüyor kapalı havalarda. Böyle günlük, güneşlik olsun miss

evet boza ve salebin gl endeksleri yüksek . Boza arpadan yapılan değilmiydi baya mayalanıp içkiye dönüşüyor sanıyorum o yüzdende uzak durun
Bozayı sevmem ama salepin kalorisini gördükten sonra içmiyorum, zaten genel olarak güzel şeyler hep kalorili. Tamam kolarisi az olan şeylerde güzel ama bir salep değil

Selinnnn sen niye periye yardımcı olmuyorsun ?
ablam yardımcı olurum ama gündüz gelemiyorum artık, iş acayip yoğun. Akşamları da yemekti, spordu derken ilgilenebildiğim kadar geliyorum. Zaten ben geliyorum takımda kimse kalmıyor tam dizi saati ondan mıdır nedir

Ne sabah 5 mi daha ezan okunmuyor kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…