- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Hayırlı geceler afferim bugün ne güzel sohbet etmişsiniz öyle sevindim ben nöbette siz yataklarunizda mışıl mışıl uyuyun ama haksızlık bu
Bu arada leblebi yiyen arkadaşım kimdi telefondan takip edemedim aeben açıklamasını yapmış gerCide çok olmuş ara öğünde bir küçük su bardağı yiyebilirsiniz aklınızda olsun.
Sizleri özleyecem dönüşüm muhteşem olacak ya kilo alacam yada verecem kendinize iyi bakin
sağol cnmTopluca spor yapma fikri gerçekten çok akıllıca, tebrik ederim
Bende gelirdimde sadece 30 dakika yuruyus yapıyorum
İyiyim callanım çok şükür.kilom 65.2 oldu.ben nasıl bu killya geldim hiç bilmiyorum...sağol aynuram
nasıl memnunmusun işinden
kaç kilo oldun
Hahahahhaha hemen nasılda döndün sen yap deyince ahahahAslında salatasızda olmuş sanki menü
Birşey demiyorum anladın sen beni
Süpeeer olmuşiyi akşamlar sevgili takımım yoğun bir günden sonra menümü yazayım güya evdeydim yemekte misafirlerim vardı güzel oldu ama bayaği yoruldum komşum olan bir akrabamımızın eşi rahmetli oldu evdeyken orayada yemek yapunca bayaği yoruldum
SABAH
2dlm ekmek
2 hş yumurta
peynir
5 6 civarı y zeytin
domates
ARA
1 elma
ÖĞLE VE AKŞAM
sebze yemeği
salata
ayran
2odk yürüyüş 1.5 2 lt civarı yürüyüş hayırlı akşamlar sevgili takımım
Yaaaaa lafa baaaaaaakkkCanım sağolsun perim sen birini bul ben benimkini verir bir o kadar da yaparımne de olsa zamanım olacak sende bu performans varken
Ankarada kapalı , hiç sevmiyorum kapalı havayı içimde kararıyorKızlar inanılmaz yağmur var Antalyada ,akşam haberlerde izlersiniz muhtemelen..
beklediğindende güzel bir rakam görürsün fatmacım inşallah .GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR CANLAR GÜZEL BİR PERŞEMBEDEN SONRA BAŞARILI BİR CUMA DİLERİM NEDE OLSA YARIŞTAYIZ
DAHA TARTILMADIM AMA 3 HAFTADIR BEKLEDİĞİM 109 BİŞEYİ GÖREBİLİRİM GİBİ GELİYOR BANA
MENDEKİDE NE TAKINTI 110.1 ÇOK KÖTÜ OLUYORUM 109.9 ÇOK SEVİNECEĞİM YANİİ 200 GR neden bukadar önemsedim menim için level atlamaktır ondan bukadar önemsiyorum herhalde en son tartıda 109 başlayan rakamları nezaman gördüm hatırlamıyorum heyecanımda biraz ondan güzel bir gün diliyorum
Günaydıııınnnnnn :) sabahın 5'inda kalkmış yollarda uyumuş ineceği durağı kaçırmaktan son dakika kurtulmuş birisi olarak gereğinden fazla aksiyonlu bir sabah yaşadım bence yaofise geldim bir beyaz peynirli sandwich yedim demek isterdim ama çok küçüktü 2 tane yedim o yüzdenn ama düşündüm taşındım makul ölçülerde ben bu sandwich ekmeklerini evde yaparım. içinede istediğim lazemeyi koyarım kahvaltıda yerim. akşamları zaten ömrüm yumurta yemekle geçyo... evde yemek yiyen kimse olmayınca insan yemekde yapamıyor, boşuna bozulup çöpe gidiyo. bence bu yöntem işe yarayacak. Bir diğer çılgın projemde minik kavanozlara probiyotik yoğurt yapmak ki onuda bu ara yaparım bence, bence potansiyelim var. şimdi size dünün muhteşem menüsünü yazıyorum hazır mıyız?
sabah:
2 yumurtayla peynirli omlet
2 dilim ekmek
ara: 1 türk kahvesi
öğle:
1 kase çorba
1 tabak taze fasülye
ara:2 Türk kahvesi , 2 parça çikolata
akşam: 2 yumurtayla omlet,1 dilim ekmek, 1 dilim kaşar peynir
su:2 litre
spor:8950 adım
uyku: 10.30-05.30
evet boza ve salebin gl endeksleri yüksek . Boza arpadan yapılan değilmiydi baya mayalanıp içkiye dönüşüyor sanıyorum o yüzdende uzak durunAh ya bende sevmesem yaaşk yaşayabilirim resmen
ablam muhtemeln gl side yüksektir içinde buydağ ya da un vb. şeker falan varmış. Ben sevmem o yüzden hiç bakmamıştım ama zaten kıvamı falan çok yoğun ya ben durdayım diyor
Rabbım afetlerden korusun ...Kızlar inanılmaz yağmur var Antalyada ,akşam haberlerde izlersiniz muhtemelen..
Öyle uyuduğum zamanlarda vardı ama bu defa sabah uyanamıyorum sıkıntı ordaDur o zaman sana recetedini vereyim hemen1 yıl gece 4 de 5 de yat bir dahada uyku muyku sevmezsin
Yaaaaa lafa baaaaaaakkkSelinanya görüyo musun benden yana hiç ümidi yok hahhha
Bende ya direk modum düşüyor kapalı havalarda. Böyle günlük, güneşlik olsun missAnkarada kapalı , hiç sevmiyorum kapalı havayı içimde kararıyorgüneş ve aydınlık olsa hep
Bozayı sevmem ama salepin kalorisini gördükten sonra içmiyorum, zaten genel olarak güzel şeyler hep kalorili. Tamam kolarisi az olan şeylerde güzel ama bir salep değilevet boza ve salebin gl endeksleri yüksek . Boza arpadan yapılan değilmiydi baya mayalanıp içkiye dönüşüyor sanıyorum o yüzdende uzak durun
ablam yardımcı olurum ama gündüz gelemiyorum artık, iş acayip yoğun. Akşamları da yemekti, spordu derken ilgilenebildiğim kadar geliyorum. Zaten ben geliyorum takımda kimse kalmıyor tam dizi saati ondan mıdır nedirSelinnnn sen niye periye yardımcı olmuyorsun ?
Kaptan da kiloyu takmis kafayaİyiyim callanım çok şükür.kilom 65.2 oldu.ben nasıl bu killya geldim hiç bilmiyorum...
Senin kendinden var miHahahahhaha hemen nasılda döndün sen yap deyince ahahah
Süpeeer olmuş
Yaaaaa lafa baaaaaaakkkSelinanya görüyo musun benden yana hiç ümidi yok hahhha
Günaydıııınnnnnn :) sabahın 5'inda kalkmış yollarda uyumuş ineceği durağı kaçırmaktan son dakika kurtulmuş birisi olarak gereğinden fazla aksiyonlu bir sabah yaşadım bence yaofise geldim bir beyaz peynirli sandwich yedim demek isterdim ama çok küçüktü 2 tane yedim o yüzdenn ama düşündüm taşındım makul ölçülerde ben bu sandwich ekmeklerini evde yaparım. içinede istediğim lazemeyi koyarım kahvaltıda yerim. akşamları zaten ömrüm yumurta yemekle geçyo... evde yemek yiyen kimse olmayınca insan yemekde yapamıyor, boşuna bozulup çöpe gidiyo. bence bu yöntem işe yarayacak. Bir diğer çılgın projemde minik kavanozlara probiyotik yoğurt yapmak ki onuda bu ara yaparım bence, bence potansiyelim var. şimdi size dünün muhteşem menüsünü yazıyorum hazır mıyız?
sabah:
2 yumurtayla peynirli omlet
2 dilim ekmek
ara: 1 türk kahvesi
öğle:
1 kase çorba
1 tabak taze fasülye
ara:2 Türk kahvesi , 2 parça çikolata
akşam: 2 yumurtayla omlet,1 dilim ekmek, 1 dilim kaşar peynir
su:2 litre
spor:8950 adım
uyku: 10.30-05.30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?