- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Geçmiş olsun ablam ya inşallah kimseye birşey olmazKızlar inanılmaz yağmur var Antalyada ,akşam haberlerde izlersiniz muhtemelen..
O malt değil mi ablam ben bunu leblebiden yapılan diye biliyorum. Ay yine polemik olacak bir yiyecek buldum aferin banaevet boza ve salebin gl endeksleri yüksek . Boza arpadan yapılan değilmiydi baya mayalanıp içkiye dönüşüyor sanıyorum o yüzdende uzak durun
Bence de neden olmuyorsun selinSelinnnn sen niye periye yardımcı olmuyorsun ?
Evet ya srn dönem dönem takıyorsun bi ara ayran bi ara şalgaç şindide bozayamı taltın leyynnO malt değil mi ablam ben bunu leblebiden yapılan diye biliyorum. Ay yine polemik olacak bir yiyecek buldum aferin banabir ara da şalgam suyuna takmıştım kafayı
Şu günlerde en aktif sensin , bide eskilerdensin takımı iyi tAniyorsunablam yardımcı olurum ama gündüz gelemiyorum artık, iş acayip yoğun. Akşamları da yemekti, spordu derken ilgilenebildiğim kadar geliyorum. Zaten ben geliyorum takımda kimse kalmıyor tam dizi saati ondan mıdır nedir
Ay desene elifim heryerde kapalı havaKaranlık izmirden Günaydın herkese
Güzeel menüü
erkekler genelde etcil olur ama biz bayanların da erkeklerden kalır yanımız yok haniValla ben yağlı yağsız her eti yerim
Tam benim havam şuan, sevmiyorum ben güneşi. Sabah ilk işim güneşlikleri kapatmaktırAy desene elifim heryerde kapalı havaben güneş istiyorum içimi isitan gönlüme aydınlık içime huzur dolduran
Evet ya direk kiloya takmış napsın akşama kadar işi oKaptan da kiloyu takmis kafayaişin nasıl ev nasıl damla nasıl sen nasılsın canım
aaaa ellerine sağlık,çok güzel görünüyor,ya şişlerine ayrıca bayıldım,nereden bulabilirim ben de bu şişlerden almak istiyorum,benim var ama kürdanın kalın olanlarınadnBugünkü menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (1 çay kaşığı keten tohumu ile)
Sabah; 2 dlm tb ekmeği, 2 yk lor, domates, salatalık, 2 ceviz ve tarçınlı yeşil çay.
Ara; 1 çay bardağı süt ve 1 yeşil elma.
Öğlen; közlenmis patlıcan, 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; ½ nar ve 2 yk yoğurt
Akşam; 1 kepçe domates çorbası, tavuk, salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 çay bardağı süt ve ½ nar.
Su; 2.5 lt
İşte benim harika tavuklarım
ay ben üniv.bir kere denemiştim ama hiççç sevmedim, iyiki de sevmemişim boş yere kalori almış olurdum :)bu arada bozadan konu açılmış, ayy ben bayılırım bozayaa. ama kalorisi cok cok fazlaymış.
benim eşim kucukken uyumadıgında annesi ona "seni bozacıya veririm" dermiş. eskiden mahalllelerde "bozacıııı" diye bagırarak gecerlermiş satanlar. eşim de o zamandan kalma bir şeyle hiç denememiş daha önce. benle evlendikten sonra adam 30undan sonra ilk kez denemişti:)
Ben karanlık ve basık havaları sevmem,öyle havalarda ne iş yapasım gelir ne de başka bir şey,yataktan çıkmak istemem. Ama bir huydur ki yatak odasında aydınlıktan nefret ederim.bir damla ışık olsa uyuyamam,bir ara göz bandı takıyordum ama burun ameliyatımdan sonra takamadım hiç,evlendikten sonraki ilk baharda saat 5 gibi hava aydınlanınca uyuyamıyordum,ağladım artık bir ara gittim aldım yastığı örtüyü gittim banyoda yerde uyudum,o kadar vahimdi durumum,sonra alıştım ama mesela bugün telefon alarmı çaldıktan sonra öyle uyumuşum ki uyandığımda işe geç kaldığım gerçeği bütün uykumu kaçırdıTam benim havam şuan, sevmiyorum ben güneşi. Sabah ilk işim güneşlikleri kapatmaktır
Akşam omleti yemekten saymiyorumçorba yiyin, sebze yemeği yiyin, baklagiller yiyin , et yiyin yahuu
Yok boza ya takmadim ablam sevemedim pek. Hatta şişeyi verecek birini bulmam lazım bozulmadan önceEvet ya srn dönem dönem takıyorsun bi ara ayran bi ara şalgaç şindide bozayamı taltın leyynn
Günaydın canım, valla burası da karanlık kalkmadı sis iki gündürKaranlık izmirden Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?