Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet boza ve salebin gl endeksleri yüksek . Boza arpadan yapılan değilmiydi baya mayalanıp içkiye dönüşüyor sanıyorum o yüzdende uzak durun
O malt değil mi ablam ben bunu leblebiden yapılan diye biliyorum. Ay yine polemik olacak bir yiyecek buldum aferin bana bir ara da şalgam suyuna takmıştım kafayı

Şu günlerde en aktif sensin , bide eskilerdensin takımı iyi tAniyorsun
Bence kabul et peride gelsin konuşun
Takım için hepimiz yatdımcı olmalıyız
Hatta fatmam işe bi girde yogunluk durumuna göre sanada teklif edelim yardımcılığı

aaaa ellerine sağlık,çok güzel görünüyor,ya şişlerine ayrıca bayıldım,nereden bulabilirim ben de bu şişlerden almak istiyorum,benim var ama kürdanın kalın olanlarınadn

ay ben üniv.bir kere denemiştim ama hiççç sevmedim, iyiki de sevmemişim boş yere kalori almış olurdum :)

Tam benim havam şuan, sevmiyorum ben güneşi. Sabah ilk işim güneşlikleri kapatmaktır
Ben karanlık ve basık havaları sevmem,öyle havalarda ne iş yapasım gelir ne de başka bir şey,yataktan çıkmak istemem. Ama bir huydur ki yatak odasında aydınlıktan nefret ederim.bir damla ışık olsa uyuyamam,bir ara göz bandı takıyordum ama burun ameliyatımdan sonra takamadım hiç,evlendikten sonraki ilk baharda saat 5 gibi hava aydınlanınca uyuyamıyordum,ağladım artık bir ara gittim aldım yastığı örtüyü gittim banyoda yerde uyudum,o kadar vahimdi durumum,sonra alıştım ama mesela bugün telefon alarmı çaldıktan sonra öyle uyumuşum ki uyandığımda işe geç kaldığım gerçeği bütün uykumu kaçırdı

Çarşamba günü menüm
sabah
peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
domates
öğlen
3 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasülye
1 bardak ayran
çeyrek ayva (limonlanmış)
akşam
2 dilim tost
1 bardak ayran
45dk yürüyüş
4 lt su

Akşam omleti yemekten saymiyorum çorba yiyin, sebze yemeği yiyin, baklagiller yiyin , et yiyin yahuu

kusura bakma valla o dediklerinden çoğunlukla yiyemiyorum akşamları . iş çıkışı direk spor salonuna gidiyorum zaten öğlen yemeklerimi çoğunlukla evden getiriyorum akşam içinde yanımda yemek taşıma şansım yok . benim için en ideali akşam olet veya ayran,fındık,süt salata yumurta tok tuttuğu için çoğunlukla terciğim ondan yana oluyor .

dün yumurta kontrolü için dr gittim,dr idrara sıkışık gel demişti,öğlene kadar 2 lt ye yakın su içtim,öğlen sıkışık halde yürüdüm gittim ki dr öğle arasında sonra iş yerine döndüm ihtiyacımı giderdim,saat 13,40 a sıra almıştım sırf idrara sıkışık gel dedi diye dayandım gene suya gittim sıkışınca tekrar git idrarını yap gel alttan bakalım demez mi, hem bana spor oldu hem de su içmeme vesile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…