- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Ablam işin yoğunluğunu bilmiyorum o var da. Ben yapamam ki anlamam menülerden çokça bilirsin bir de ben yasemin abladan daha atarli olabiliyorum allahtan yasemin abla sürekli beni absorbe ediyor sağolsunŞu günlerde en aktif sensin , bide eskilerdensin takımı iyi tAniyorsun
Bence kabul et peride gelsin konuşun
Takım için hepimiz yatdımcı olmalıyız
Hatta fatmam işe bi girde yogunluk durumuna göre sanada teklif edelim yardımcılığı
maden suyunu oldum olası sevemedim,kolanın asitine bayılırdım ama nedense maden suyu bana göre değil. şalgama ben de bayılırım hele ki acı ve içinde havuç olanına.Yok boza ya takmadim ablam sevemedim pek. Hatta şişeyi verecek birini bulmam lazım bozulmadan önceama şalgam ve ayran hala her daim bir numara. Bi de beypazarı maden suyum
Valla abla isinmayi geçtim güneşi gorsem yeter bana. Dün hiç kalkmadı sis ve ben sürekli dışarıda idim. Eve nasıl depresif geldiysem artık herif korktu birşey mi oldu diyeAy desene elifim heryerde kapalı havaben güneş istiyorum içimi isitan gönlüme aydınlık içime huzur dolduran
De gettt ızmir güneşi yakıyor da ondan. Sen gel elifim biraz içeri içeri anadolu ya yaklaş bakemTam benim havam şuan, sevmiyorum ben güneşi. Sabah ilk işim güneşlikleri kapatmaktır
Evet ya direk kiloya takmış napsın akşama kadar işi o. @_AYNURA_
dün yumurta kontrolü için dr gittim,dr idrara sıkışık gel demişti,öğlene kadar 2 lt ye yakın su içtim,öğlen sıkışık halde yürüdüm gittim ki dr öğle arasındasonra iş yerine döndüm ihtiyacımı giderdim,saat 13,40 a sıra almıştım sırf idrara sıkışık gel dedi diye dayandım gene suya gittim sıkışınca tekrar git idrarını yap gel alttan bakalım demez mi, hem bana spor oldu hem de su içmeme vesile
Kışın bile evim 23Cninaltına inmez kolay kolay. Apartmanda her katta 4 daire var en çok güneş alan cephe bizimki. Kombi kapalı olmasına rağmen komşular kapıyı çalınca bile 'çalışıyor mu kombi , sanki içerde soba yanıyor gibi yalın vuruyor kapıyı açınca' diyorlar :) tişörtleri kaldıramıyorum ben kazak mümkün değil giymek :))De gettt ızmir güneşi yakıyor da ondan. Sen gel elifim biraz içeri içeri anadolu ya yaklaş bakem
Pembe senin yazılarını bizim ahunur var ona benzetiyorum .sınavları bitince gelir oda
Menün iyi canım afiyet olsun akşam kahvaltı yerine yemek tercih etmeye çalış
He bide günlük attıgın adımlar pek yürüyüş sayılmıyor yani sporbiliyorum sürekli koşturuyorsun ama vucud onu normalı sayıyor , ilerleyen zamanlarda aktif spor zaman bulsan daha iyi olur
Ben de sevmezdim şimdi koli koli içiyorum canım den de dene. Ben önce içine limon ve tuzla başladım churchill diyorlar ya ondan şimdi muptelamaden suyunu oldum olası sevemedim,kolanın asitine bayılırdım ama nedense maden suyu bana göre değil. şalgama ben de bayılırım hele ki acı ve içinde havuç olanına.
Ne sabah 5 mi daha ezan okunmuyor kuzu
Izmir orası güzelim gel konya 'nin kuru ayazina da goreyim seni nasıl kazaklar giyuyorsun. Ben evi özellikle kuzey cephe tuttum. Kışın biraz daha fazla yakıyoruz ama yazın serindi çok şükürKışın bile evim 23Cninaltına inmez kolay kolay. Apartmanda her katta 4 daire var en çok güneş alan cephe bizimki. Kombi kapalı olmasına rağmen komşular kapıyı çalınca bile 'çalışıyor mu kombi , sanki içerde soba yanıyor gibi yalın vuruyor kapıyı açınca' diyorlar :) tişörtleri kaldıramıyorum ben kazak mümkün değil giymek :))
Sen de ıstanbuldasin galiba canım. Çok sevmeme rağmen ayrılma sebebim trafik maalesef güzelim şehirden. Eşim ıstanbulu gündem maddesi olarak bile kabul etmiyor. Gezme planlarına bile almıyor maalesefeveettt ben kalkıyorum giyiniyorum çayı demliyorum, makyaj yaparken hoca ezanı okuyo vala açlık değilde uykusuzluk çok zoorr
Alkış alkış alkış. Bravo ablam canı gönülden kutluyorum seni. Java kapalı smile kullanamıyorum kocaman öptüm
Sen de ıstanbuldasin galiba canım. Çok sevmeme rağmen ayrılma sebebim trafik maalesef güzelim şehirden. Eşim ıstanbulu gündem maddesi olarak bile kabul etmiyor. Gezme planlarına bile almıyor maalesef
Alkış alkış alkış. Bravo ablam canı gönülden kutluyorum seni. Java kapalı smile kullanamıyorum kocaman öptüm
Yazın kaçaklarda denemiştim ama İzmir'e gittim geldim falan derken ilgilenememiştim. Ama elimden gelen desteği veririm ablamŞu günlerde en aktif sensin , bide eskilerdensin takımı iyi tAniyorsun
Bence kabul et peride gelsin konuşun
Takım için hepimiz yatdımcı olmalıyız
Hatta fatmam işe bi girde yogunluk durumuna göre sanada teklif edelim yardımcılığı
Çarşamba günü menüm
sabah
peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
domates
öğlen
3 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasülye
1 bardak ayran
çeyrek ayva (limonlanmış)
akşam
2 dilim tost
1 bardak ayran
45dk yürüyüş
4 lt su
Yaa abla şalgamın hastasıyım bende uzun zamandır, böyle su gibi dikerdim kafaya. Bakıldığı zaman cl az ama tuzlu ya ödem yapar o gerçi çokda su içiriyor sonrasında. Ayyy bilemedimYok boza ya takmadim ablam sevemedim pek. Hatta şişeyi verecek birini bulmam lazım bozulmadan önceama şalgam ve ayran hala her daim bir numara. Bi de beypazarı maden suyum
Maşallah ya, akşam kaçda çıkıyorsun işten, birde kendine eşine oğluna nasıl zaman ayırıyorsun. Bana akşamları yetmiyor resmengünaydınlar herkese
dün spor olarak 50 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat step yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?