Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam işin yoğunluğunu bilmiyorum o var da. Ben yapamam ki anlamam menülerden çokça bilirsin bir de ben yasemin abladan daha atarli olabiliyorum allahtan yasemin abla sürekli beni absorbe ediyor sağolsun ama temizlik çay gibi görevlere hazırım takımım için yoklama alırım ne isterseniz yaparım abla

Yok boza ya takmadim ablam sevemedim pek. Hatta şişeyi verecek birini bulmam lazım bozulmadan önce ama şalgam ve ayran hala her daim bir numara. Bi de beypazarı maden suyum
maden suyunu oldum olası sevemedim,kolanın asitine bayılırdım ama nedense maden suyu bana göre değil. şalgama ben de bayılırım hele ki acı ve içinde havuç olanına.

Ay desene elifim heryerde kapalı hava ben güneş istiyorum içimi isitan gönlüme aydınlık içime huzur dolduran
Valla abla isinmayi geçtim güneşi gorsem yeter bana. Dün hiç kalkmadı sis ve ben sürekli dışarıda idim. Eve nasıl depresif geldiysem artık herif korktu birşey mi oldu diye

Vesileler güzel kuzum da o çatal ömrümü yiyor. Resmen çatal yüzünden vaz geçeceğim çocuktan deli oluyorum ya. Allahtan doktorum aşırı kibar nazik tatlı biri değilse kafamı duvara duvara vuracagim. Benim de çok şirin olgun bir yumurtam vardı dün gittiğimde .Umarım bu ay başka şeyler olur ona

De gettt ızmir güneşi yakıyor da ondan. Sen gel elifim biraz içeri içeri anadolu ya yaklaş bakem
Kışın bile evim 23Cninaltına inmez kolay kolay. Apartmanda her katta 4 daire var en çok güneş alan cephe bizimki. Kombi kapalı olmasına rağmen komşular kapıyı çalınca bile 'çalışıyor mu kombi , sanki içerde soba yanıyor gibi yalın vuruyor kapıyı açınca' diyorlar :) tişörtleri kaldıramıyorum ben kazak mümkün değil giymek :))

evde yemek yiyeyen yok ki yapıyorum sonra 1 tencere yemeği ben yiyiyorum, içim şişiyo aynı şeyi yemekten... en azından diyorum yumurta protein bari... spor normalde yapıyorum... haftada 3 gün spor salonundayımda bu tempoda bu aralar mümkün değil. onun için çıkıp yürüyorum gün içinde 20 dakika yarım saat... yoksa zaten tüm gün bilgisayar başındayım ben günlük o kadarda adımım yok

maden suyunu oldum olası sevemedim,kolanın asitine bayılırdım ama nedense maden suyu bana göre değil. şalgama ben de bayılırım hele ki acı ve içinde havuç olanına.
Ben de sevmezdim şimdi koli koli içiyorum canım den de dene. Ben önce içine limon ve tuzla başladım churchill diyorlar ya ondan şimdi muptela kola hic sevmedim hiç alinmazdi evimize şükür eşimi de ikna ettim o da içmiyor artık. Ama acı ile aram yok tatlı olacak benim yediğim mümkünse şekerli de olabilir elvan abla duymasın oyacak beni

Izmir orası güzelim gel konya 'nin kuru ayazina da goreyim seni nasıl kazaklar giyuyorsun. Ben evi özellikle kuzey cephe tuttum. Kışın biraz daha fazla yakıyoruz ama yazın serindi çok şükür

eveettt ben kalkıyorum giyiniyorum çayı demliyorum, makyaj yaparken hoca ezanı okuyo vala açlık değilde uykusuzluk çok zoorr
Sen de ıstanbuldasin galiba canım. Çok sevmeme rağmen ayrılma sebebim trafik maalesef güzelim şehirden. Eşim ıstanbulu gündem maddesi olarak bile kabul etmiyor. Gezme planlarına bile almıyor maalesef

Ay yasemin ablama vekalet edeyim derken iyice kendi kendimle konuşmaya başladım ben gideyim sevgili kayınvalidecegimle vakit gecireyim çok şükür benimle kahvaltı etmeye başladı. Akşam yemek istedim ona da tamam dedi normal hayata dönüyor galiba yavaş yavaş

Sen de ıstanbuldasin galiba canım. Çok sevmeme rağmen ayrılma sebebim trafik maalesef güzelim şehirden. Eşim ıstanbulu gündem maddesi olarak bile kabul etmiyor. Gezme planlarına bile almıyor maalesef

ya ne güzeeelll benimda hayalım o erkek arkdaşım bir niyet etti başka şehre gidelim diye hatta yeri falanda belirledik ama işi gereği vazgeçmek zorunda kaldık. Valla istanbulda yaşamak çok yorucu.. bende bri kaçsam gelmiycem bir daha geriyeee

Yazın kaçaklarda denemiştim ama İzmir'e gittim geldim falan derken ilgilenememiştim. Ama elimden gelen desteği veririm ablam

Gününü karbonhidrat ile doldurmuşsun, öğlen bence pilav yerine 1 tabak kuru fasulye yeseydin daha güzel olurdu. Ya da en iyisi evden yemek götürmek en azından akşam için biraz daha sıvı beslenmelisin diye düşünüyorum

Yok boza ya takmadim ablam sevemedim pek. Hatta şişeyi verecek birini bulmam lazım bozulmadan önce ama şalgam ve ayran hala her daim bir numara. Bi de beypazarı maden suyum
Yaa abla şalgamın hastasıyım bende uzun zamandır, böyle su gibi dikerdim kafaya. Bakıldığı zaman cl az ama tuzlu ya ödem yapar o gerçi çokda su içiriyor sonrasında. Ayyy bilemedim

günaydınlar herkese

dün spor olarak 50 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat step yapıldı
Maşallah ya, akşam kaçda çıkıyorsun işten, birde kendine eşine oğluna nasıl zaman ayırıyorsun. Bana akşamları yetmiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…