AblammmmVEEE ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİDE GÖRDÜM
AYYY ÇOK SEVİNÇLİYİM YUPİİİ
EVDE BİR OLAN OĞLUMLA ÖYLE SARILDIKKİ KEMİKLERİMİZ SIKIŞTI
ABİLERİ GELİNCE AKŞAMA KUTLAYACAĞİZ İNŞALLAH
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
ya ne güzeeelll benimda hayalım oerkek arkdaşım bir niyet etti başka şehre gidelim diye hatta yeri falanda belirledik ama işi gereği vazgeçmek zorunda kaldık. Valla istanbulda yaşamak çok yorucu.. bende bri kaçsam gelmiycem bir daha geriyeee
Yazın kaçaklarda denemiştim ama İzmir'e gittim geldim falan derken ilgilenememiştim. Ama elimden gelen desteği veririm ablam
Gününü karbonhidrat ile doldurmuşsun, öğlen bence pilav yerine 1 tabak kuru fasulye yeseydin daha güzel olurdu. Ya da en iyisi evden yemek götürmek en azından akşam için biraz daha sıvı beslenmelisin diye düşünüyorum
Yaa abla şalgamın hastasıyım bende uzun zamandır, böyle su gibi dikerdim kafaya. Bakıldığı zaman cl az ama tuzlu ya ödem yapar o gerçi çokda su içiriyor sonrasında. Ayyy bilemedim
Maşallah ya, akşam kaçda çıkıyorsun işten, birde kendine eşine oğluna nasıl zaman ayırıyorsun. Bana akşamları yetmiyor resmen
bence eşinden dolayı aynuramİyiyim callanım çok şükür.kilom 65.2 oldu.ben nasıl bu killya geldim hiç bilmiyorum...
Neden kuzum?? Bak ben ayrıldım ama hiç yaramadı. Gitme kuzum bizimle topla kendiniselam herkeseperigunlugu canım ben izne ayrılmak istiyorum bu cuma. toparlayınca kendimi dönerim inşallah tekrar...
canım çokk tşk ederim... ama pek iyi değilim konu çocuk konusu.. adet düzensizliği de tekrar başladı... polikistik over , insulin direnci için elimden geleni yaptım ama olmuyor...Neden kuzum?? Bak ben ayrıldım ama hiç yaramadı. Gitme kuzum bizimle topla kendini
Gizem nickleri hatırlayamadim nerede bu kızlar bi kontrol etsene kuzum
Habinar
Serpil
Besive
Psikohayris
Vampir güzeli
Asli
Meryem hollanda da olan
Üzüm özelikle onu çok merak ettim
Max zanbak
Aklıma gelenler bunlar bu kızların peşine düşelim bi kuzum ya olur mu uygun mu kaptanım gestapom
Sagolasin nazlım bi el atalım su kızlara canım yanickleri hatırladığım kadarıyla etiketleyeyimmirjam , besive , Habinar zanbak 55 @Benim adim uzum @psikohayris
Süperrr gözün aydın fatmam
Vampirellayıda unutmayınSagolasin nazlım bi el atalım su kızlara canım ya
Xperim ayrılmandan yana değilim kuzum inan ayrılankarın çogu pişman oluyorselam herkeseperigunlugu canım ben izne ayrılmak istiyorum bu cuma. toparlayınca kendimi dönerim inşallah tekrar...
canım çokk tşk ederim... ama pek iyi değilim konu çocuk konusu.. adet düzensizliği de tekrar başladı... polikistik over , insulin direnci için elimden geleni yaptım ama olmuyor...
çok aşırı stresli ve gerginim.. 2.5 yıla geliyor bebek konusu hala bişey yok ortada.. hiçbir ilerleme katedemediğimiz gibi gerileme yaşıyoruz devamlı bişeyler çıkıyor. prolaktin yüksekliği, kan pıhtılaşması, polikistik over, insulin direnci, dermoid kist, varikosel, spermiyogramın bozulması.... eee yaşımız da 18 değil ocakta 28 olucam...
adam akıllı tedaviye başlamak istiyorum artık aşılama ise aşılama tüpse tüp... bekle bekle 2.5 sene geçti...
yasom7272 abla senin trabzonda tüp bebek merkezleri ile ilgili bilgin var mı acaba? laboratuvar olarak hangisi daha güvenilirdir acaba? bir yerden araştırmaya başlayayım 1 hafta sonra izne ayrılacağım o zaman gidip görüşmek istiyorum artık...
Gözün aydın ablammmm. Tabi gelecekler yaşımiz ne olursa olsun biz evlat değil miyiz tabi gelip sevecekler biziTuyandın kızlar babamlar geldi çok yorulmuşlar uyudular canlarım ya kaç saat yol geldiler benim için.
Kızlar bozanın ana maddesi bulgur pirinç ve seferdir o yüzdende gi degeri yüksektir.
Xperim trabzonda imperial hastanesinde benim doktorum var dilek aydın Erdoğan güvenilir iyi bir doktor dur benim adımı verebilirsin onunla görüşmenin iyi olacağını düşünüyorum seni yönlendirir.
Aaa oda olur bak yoklamayı tarihleri kim menü verdi onları kayır altına alabilirsin ve gereken mercilere verirsinAblam işin yoğunluğunu bilmiyorum o var da. Ben yapamam ki anlamam menülerden çokça bilirsin bir de ben yasemin abladan daha atarli olabiliyorum allahtan yasemin abla sürekli beni absorbe ediyor sağolsunama temizlik çay gibi görevlere hazırım takımım için yoklama alırım ne isterseniz yaparım abla
Bence bir de kaptanı bulup getirecek yardımcı lazım bize ablaAaa oda olur bak yoklamayı tarihleri kim menü verdi onları kayır altına alabilirsin ve gereken mercilere verirsintamm buda oldu sen yoklama yardımcısısın kız peri sana 2-3 yardımcı buldunda sen halaaaa orttada yoksun kız
Hahahahhaha hemen nasılda döndün sen yap deyince ahahah
Akşam yatmaz, sabah kalkmaz sözü sende anlam buluyor yanıÖyle uyuduğum zamanlarda vardı ama bu defa sabah uyanamıyorum sıkıntı orda
Kurdan bende kullaniyordum. Şaypadan aldım. Piknik malzemeleri satan yerden alırsın canım.aaaa ellerine sağlık,çok güzel görünüyor,ya şişlerine ayrıca bayıldım,nereden bulabilirim ben de bu şişlerden almak istiyorum,benim var ama kürdanın kalın olanlarınadn
kusura bakma valla o dediklerinden çoğunlukla yiyemiyorum akşamları . iş çıkışı direk spor salonuna gidiyorum zaten öğlen yemeklerimi çoğunlukla evden getiriyorum akşam içinde yanımda yemek taşıma şansım yok . benim için en ideali akşam olet veya ayran,fındık,süt salata yumurta tok tuttuğu için çoğunlukla terciğim ondan yana oluyor .
30 dakikanın üzerine cikmiyorumsağol cnm
pazartesi gel sen de başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?