Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öyle olmuyor kuzum ya kacana kadar canın çıkıyor sonra da aklın hep orada kalıyor. Ben yeni yeni bıraktım sayiklamayi bir ara sokakları bile sayar olmuştum ama içinde yaşamak gerçekten çok zor arkadaşlarım hep ağlıyor resmen

akşam 17:30 da işyerinden çıkıyorum . spordan sonra hemen eve gidip duşumu alıp hemen oğlumla zaman geçiriyorum . haftanın 3 günü kv bende olduğu için sağolsun yemekleri o yapıyor . cuma günleride spoara gitmeyip temizliğimi yapıyorum haftasonuda full eşim ve oğlumla zaman geçiriyorum .

İyiyim callanım çok şükür.kilom 65.2 oldu.ben nasıl bu killya geldim hiç bilmiyorum...
bence eşinden dolayı aynuram
o seni böyle beğeniyor
mesela benim eşim beni zayıf istiyor,eğer böyle iyisin dese ona inanırdım,rejim yapmazdım

Gizem nickleri hatırlayamadim nerede bu kızlar bi kontrol etsene kuzum

Habinar
Serpil
Besive
Psikohayris
Vampir güzeli
Asli
Meryem hollanda da olan
Üzüm özelikle onu çok merak ettim
Max zanbak

Aklıma gelenler bunlar bu kızların peşine düşelim bi kuzum ya olur mu uygun mu kaptanım gestapom

Neden kuzum?? Bak ben ayrıldım ama hiç yaramadı. Gitme kuzum bizimle topla kendini
canım çokk tşk ederim... ama pek iyi değilim konu çocuk konusu.. adet düzensizliği de tekrar başladı... polikistik over , insulin direnci için elimden geleni yaptım ama olmuyor...
çok aşırı stresli ve gerginim.. 2.5 yıla geliyor bebek konusu hala bişey yok ortada.. hiçbir ilerleme katedemediğimiz gibi gerileme yaşıyoruz devamlı bişeyler çıkıyor. prolaktin yüksekliği, kan pıhtılaşması, polikistik over, insulin direnci, dermoid kist, varikosel, spermiyogramın bozulması.... eee yaşımız da 18 değil ocakta 28 olucam...
adam akıllı tedaviye başlamak istiyorum artık aşılama ise aşılama tüpse tüp... bekle bekle 2.5 sene geçti...
yasom7272 abla senin trabzonda tüp bebek merkezleri ile ilgili bilgin var mı acaba? laboratuvar olarak hangisi daha güvenilirdir acaba? bir yerden araştırmaya başlayayım 1 hafta sonra izne ayrılacağım o zaman gidip görüşmek istiyorum artık...

Sagolasin nazlım bi el atalım su kızlara canım ya
Vampirellayıda unutmayın
Pardon yazmışsınız zaten

Habin , ahu gelecekler inşallah

Serpil yok ya hele üzüm

Nazlım digerbi kaptan yardımcısıda sen olsana kuzum dün yaazdı. Görmüşmüydün . Ben tüm mesajları okuyamıyorumda

Tuyandın kızlar babamlar geldi çok yorulmuşlar uyudular canlarım ya kaç saat yol geldiler benim için.
Kızlar bozanın ana maddesi bulgur pirinç ve seferdir o yüzdende gi degeri yüksektir.
Xperim trabzonda imperial hastanesinde benim doktorum var dilek aydın Erdoğan güvenilir iyi bir doktor dur benim adımı verebilirsin onunla görüşmenin iyi olacağını düşünüyorum seni yönlendirir.

Kuzum bana doktor 5 yıl önce dedi senin çocuk sahibi olman zorlu olacak diye. Emin ol burada seni en iyi anlayanlardan biri de benim. En azından normal yolla hamile kaldın daha önce. Bence düşünme başka şeyler bul kendine çocuklu ortamlara girme. Benimle birlikte 3 kuzenim evlendi aynı ay ve hepsi benden 5-10 yaş küçük şimdi ikisi doğurdu biri hamile. Zor oluyor ama uzak durmaya çalışıyorum kedi ev is kocam onları düşünüyorum. Kedimi kucağıma alıp seviyorum senin de prenses var ona sarıl

Gözün aydın ablammmm. Tabi gelecekler yaşımiz ne olursa olsun biz evlat değil miyiz tabi gelip sevecekler bizi ay ben buyumeyecegim hiç galiba

Aaa oda olur bak yoklamayı tarihleri kim menü verdi onları kayır altına alabilirsin ve gereken mercilere verirsin tamm buda oldu sen yoklama yardımcısısın kız peri sana 2-3 yardımcı buldunda sen halaaaa orttada yoksun kız

Bence bir de kaptanı bulup getirecek yardımcı lazım bize abla o da sen ol bence periye özel yardımcı

Hahahahhaha hemen nasılda döndün sen yap deyince ahahah

Öyle uyuduğum zamanlarda vardı ama bu defa sabah uyanamıyorum sıkıntı orda
Akşam yatmaz, sabah kalkmaz sözü sende anlam buluyor yanı

aaaa ellerine sağlık,çok güzel görünüyor,ya şişlerine ayrıca bayıldım,nereden bulabilirim ben de bu şişlerden almak istiyorum,benim var ama kürdanın kalın olanlarınadn
Kurdan bende kullaniyordum. Şaypadan aldım. Piknik malzemeleri satan yerden alırsın canım.

Sadece kendi fikrimi söylemiştim. Herkes kendini bilerek yapıyor herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…