Gözün aydın ablam
Sagolasin nazlım bi el atalım su kızlara canım ya
Tuyandın kızlar babamlar geldi çok yorulmuşlar uyudular canlarım ya kaç saat yol geldiler benim için.
Kızlar bozanın ana maddesi bulgur pirinç ve seferdir o yüzdende gi degeri yüksektir.
Xperim trabzonda imperial hastanesinde benim doktorum var dilek aydın Erdoğan güvenilir iyi bir doktor dur benim adımı verebilirsin onunla görüşmenin iyi olacağını düşünüyorum seni yönlendirir.
arkadaşlar dayımın eşi ve benim anne yarım olan yengemi bugün kaybettim birkaç gün burada olmayacağım,sivasa gideceğiz,telefon çekmez köyde.
Vampirellayıda unutmayın
Pardon yazmışsınız zaten
Habin , ahu gelecekler inşallah
Serpil yok ya hele üzüm
Nazlım digerbi kaptan yardımcısıda sen olsana kuzum dün yaazdı. Görmüşmüydün . Ben tüm mesajları okuyamıyorumda
Evet aeben her zaman hayırlısını istiyorum zaten ama gümüşhanede böyle elimiz kolumuz bağlı oturup beklemekten yoruldum artık. Adam akıllı donanımlı bir yerde tedavi olmak istiyorum.. Bulunduğumuz ilçede kadın doğumcu bile yok 36 gündür adet olmuyorum nedeni belli değil işten izin almam sıkıntılı oluyor zaten herkes gibi Ha deyince yarın doktora gidicem deyip çıkamıyorum. Geçen hafta iznim yanacak diye Son anda izin kullandım müdür onaylamam dedi Son Dakika izin mi olur 10 gün öncesinde vereceksiniz dilekçeyi falan dedi az daha geri dönüyordum. Son anda kabul etti bir daha olmasın diye. Ben şimdi iznimi versem zaten 10 gün sonra 46 gün etmiş olacak.Xperim ayrılmandan yana değilim kuzum inan ayrılankarın çogu pişman oluyor
Bebek konusundada vardır bundada bi hikmet hakkınızda hayırlısı ..
Kuzum bana doktor 5 yıl önce dedi senin çocuk sahibi olman zorlu olacak diye. Emin ol burada seni en iyi anlayanlardan biri de benim. En azından normal yolla hamile kaldın daha önce. Bence düşünme başka şeyler bul kendine çocuklu ortamlara girme. Benimle birlikte 3 kuzenim evlendi aynı ay ve hepsi benden 5-10 yaş küçük şimdi ikisi doğurdu biri hamile. Zor oluyor ama uzak durmaya çalışıyorum kedi ev is kocam onları düşünüyorum. Kedimi kucağıma alıp seviyorum senin de prenses var ona sarıl
sağol canım,kanserdi zaten,1-2 aydır kötüydü durumu,allah affetsin ama insan bazen ölümü de istiyor.Görme engelli bir kuzenim var ona çok üzülüyorum,dün akşam diyor ki ben annemi hiç üzmedim rabbim beni neden annemle cezalandırıyor diyebaşınız sağolsun keklikçiğim ALLAH rahmet eylesin .
Başınız sağolsun kekliğim... Allah sabır versin tüm sevenlerinearkadaşlar dayımın eşi ve benim anne yarım olan yengemi bugün kaybettim birkaç gün burada olmayacağım,sivasa gideceğiz,telefon çekmez köyde.
amin canımBaşınız sağolsun kekliğim... Allah sabır versin tüm sevenlerine
selam herkese @perigunlugu canım ben izne ayrılmak istiyorum bu cuma. toparlayınca kendimi dönerim inşallah tekrar...
sağol canım,kanserdi zaten,1-2 aydır kötüydü durumu,allah affetsin ama insan bazen ölümü de istiyor.Görme engelli bir kuzenim var ona çok üzülüyorum,dün akşam diyor ki ben annemi hiç üzmedim rabbim beni neden annemle cezalandırıyor diye
Başınız sağolsun canımarkadaşlar dayımın eşi ve benim anne yarım olan yengemi bugün kaybettim birkaç gün burada olmayacağım,sivasa gideceğiz,telefon çekmez köyde.
Canım vampir yanlis gibi geldi bana serpil @ksysas gibi birşey ama ben bilgisayar da değilim bulamadım şimdiay serpilin nickini tam hatırlayamadığım için etiketleyemedim . bideMorvampiv vampirellaydı galiba
Ohh maşallah, bende ne çocuk ne eş var, akşamları yetmiyorakşam 17:30 da işyerinden çıkıyorum . spordan sonra hemen eve gidip duşumu alıp hemen oğlumla zaman geçiriyorum . haftanın 3 günü kv bende olduğu için sağolsun yemekleri o yapıyor . cuma günleride spoara gitmeyip temizliğimi yapıyorum haftasonuda full eşim ve oğlumla zaman geçiriyorum .
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.arkadaşlar dayımın eşi ve benim anne yarım olan yengemi bugün kaybettim birkaç gün burada olmayacağım,sivasa gideceğiz,telefon çekmez köyde.
arkadaşlar dayımın eşi ve benim anne yarım olan yengemi bugün kaybettim birkaç gün burada olmayacağım,sivasa gideceğiz,telefon çekmez köyde.
Evet aeben her zaman hayırlısını istiyorum zaten ama gümüşhanede böyle elimiz kolumuz bağlı oturup beklemekten yoruldum artık. Adam akıllı donanımlı bir yerde tedavi olmak istiyorum.. Bulunduğumuz ilçede kadın doğumcu bile yok 36 gündür adet olmuyorum nedeni belli değil işten izin almam sıkıntılı oluyor zaten herkes gibi Ha deyince yarın doktora gidicem deyip çıkamıyorum. Geçen hafta iznim yanacak diye Son anda izin kullandım müdür onaylamam dedi Son Dakika izin mi olur 10 gün öncesinde vereceksiniz dilekçeyi falan dedi az daha geri dönüyordum. Son anda kabul etti bir daha olmasın diye. Ben şimdi iznimi versem zaten 10 gün sonra 46 gün etmiş olacak.
İşte belirli bir tedaviye başlasak gününü vs bilir ona göre ayarlarız herşeyi.
Olmazsa yine olmaz Allahın takdiri ama beni yoran burda çaresizce oturup beklemek
Ya asfarcığım iş yerinden bahsettim ya zaten 8 kadınız çalışan 3 ü hamile 2 si yeni doğum yaptı. Bebeği olmayan 2 kişiyizmemlekete gittiğimde zaten abimin eşi hamile gözüme soka soka kıskanıyor musun beni diyen yengem malum. Yani konu kapanmıyor ben uzak duramıyorum.
Allah herkesin çocuğunu kendisine bağışlasın kıskanmak değil elbette ama kendime üzülüyorum gördükçe...
Bu şehri tercih edişimiz ta en başından çocuk olursa memlekete yakın, sık sık gider gelirler düşüncesi idi. Şu anda evet çok kafama takıyorum, beynimi inanılmaz meşgul ediyor ama bu bir aydır böyleyim inan. Öncesinde gerçekten çok relaxtım..olacağına inanıyorum vakti gelmedi diyordum... Hep Allah sabır versin olacağı zamana kadar diyordum ama artık çok zorlanıyorum.
Prensesim iyiki var o da olmasa kafayı yerdim heralde ne zaman hüzünlensem sıpayı kucağıma alıp azıcık oyun oynuyor neşeleniyorum.
Eşim de öyle uzun uzun hoş sohbetler yaptığımız söylenemez akşam olunca sessizlik çöküyor eve resmen. Hele bu hafta eşim de yanımda değildi ne kadar da yalnızım diye düşünüp durdum, her akşam arkadaşların yanına çıkmaya çalıştım yine de...
Bilmiyorum evlenmeden önce ne evlilik ne çocuk hayali kuran biri değildim. Hatta 2-3 sene korunacağım çocuk istemiyorum diyerek evlendim eşimle. Ne zaman bu hale geldim bilmiyorum ama biyolojik saat meselesi mi yoksa küçücük ilçede yapacak hiçbişey bulamamaktan mı bu kadar takıldım bilmiyorum...
Kuzum ya kiyamam ceza değil ki imtihan ama ateş düştüğü yeri yakıyor. İnna lillahi ve inna ikeyhi raciunsağol canım,kanserdi zaten,1-2 aydır kötüydü durumu,allah affetsin ama insan bazen ölümü de istiyor.Görme engelli bir kuzenim var ona çok üzülüyorum,dün akşam diyor ki ben annemi hiç üzmedim rabbim beni neden annemle cezalandırıyor diye
çok sağol nanacım ama diyet de zayıflama da şu an gündemimden düştü.. diğer konulardan dolayı sıkkınım oldukça.. yoksa bikaç kaçamak yaptım ayrılayım gibi bir durum değil... en kısa sürede dönerim aranıza ama inşhiç yakıştıramadım bu cumadan sonra hep beraber toplarız canim , bende pek spor yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?