- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
çok doğru söylüyorsun canım Allaha şükür inancı olan insanlarız... nasip kısmet... kaderimizde yazan belli zaten. ama hiç değilse ben elimden gelen herşeyi yaptım diyebilmek istiyorum böyle oturup beklemektense...Mekanla alakası yok kuzum benim ınan. Ben konyadayim ne değişiyor? biyolojik saat bence de. Ben hamile birine dokunamam sarilamam aynı yerde yemek bile yiyemem ama 7 haftalık bir kan pihtisinin acısı da içime oturdu dusun. Seni çok iyi anlıyorum keşke eşinden gelseydi seninle. Yalnız kalma böyle anlarda hem prenses var yanında. Rabbimin hikmeti ben ne zaman üzgün olsam benim oğlan gelir oturur kucağıma yüzümü gözümü yalar sakinleştiriyor işteama bir söz var çok hoşuma gider. Herkesin bir planı var bir de allahın bir planı var diye. Yalan dünyada olmasa da ebedi dünyada kazanalım inşallah. Valla ben açık açık dertleşiyorum allah la. Bana burada bunu bunu vermedin bak ben de sabrediyor um ama karşılığını fazlası ile istiyorum diyorum
çok doğru söylüyorsun canım Allaha şükür inancı olan insanlarız... nasip kısmet... kaderimizde yazan belli zaten. ama hiç değilse ben elimden gelen herşeyi yaptım diyebilmek istiyorum böyle oturup beklemektense...
her düşükten sonra 1 yıl bekle deniyor olmadı demek için. eşim ameliyat oldu onun için 1 sene bekle deniyor. ama ben de 18 lik çıtır değilim kiii.... çocuğumla nene torun gibi olucam diye korkmaya başladım
şaka bir yana hayırlısı olsun diyorum her zaman... hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim isteyen hepimize... elimden geleni yapayım bir olmuyorsa da kısmet...
Serpil ksrays diye hatırlıyorum..Canım vampir yanlis gibi geldi bana serpil @ksysas gibi birşey ama ben bilgisayar da değilim bulamadım şimdi
Burada daha motive olursun, kilo vermesende sorun değil, öyle bir durum olurki kilo bile alabilirsin, bu yüzden morale ihtiyacın olacak, ve sana dur diyen birilerine. Burada böyle bir şansın varken duygusallıkla yitirme şansını lütfençok sağol nanacım ama diyet de zayıflama da şu an gündemimden düştü.. diğer konulardan dolayı sıkkınım oldukça.. yoksa bikaç kaçamak yaptım ayrılayım gibi bir durum değil... en kısa sürede dönerim aranıza ama inş
Evet bayanlar çatal kaşıkları bırakmaya az kaldı son 1 saat
İnşallah bende bendeben yiyeli 15 dk kadar oluyor selinim . İNŞALLAH yarın güzel sonuçlar alırım
Menüm:
Kahvaltı: menemen gibimsi (1 yumurtalı+1kk peynir)
Öğlen: 2 ymk kaşığı ezogelin çorba+1 tabak taze fasulye yemeği+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata
Ara: 1 elma+1 küp şeker kadar çikolata
Akşam: 2 yumurtalı marul salatası
Su: 2 lt oldu, 3ü bulurum
Spor: cardio olur sanırım daha işteyim
Evet yemek işini bitirdim aferim bana
Ohhh miss tam perşembe menüsübugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
öğlen
tavuk sote
ayran
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
2 kutu ayran
su şimdiye kadar 1,5 litre oldu 2,5 litreye tamamlarım büyük bir ihtimalle sporuda yarın yazarım .
Akşamın biraz zayıf olmuş sanki.Menüm:
Kahvaltı: menemen gibimsi (1 yumurtalı+1kk peynir)
Öğlen: 2 ymk kaşığı ezogelin çorba+1 tabak taze fasulye yemeği+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata
Ara: 1 elma+1 küp şeker kadar çikolata
Akşam: 2 yumurtalı marul salatası
Su: 2 lt oldu, 3ü bulurum
Spor: cardio olur sanırım daha işteyim
Evet yemek işini bitirdim aferim bana
Bilerek akşamı hafif tuttum kuzu yarın tartı günüAkşamın biraz zayıf olmuş sanki.
Çikolata yerken kendinizi suçlu hissetmeyin, en azından senin gibi kilosu olmayan veya biraz kilolu olanlar. Biz ne kadar cıss mıss desekte bi yerde bu da gerekli. Zaten minimum düzeyde tüketmişsin. Yani 5-10 kilo fazlası olanların için sakıncası olmamalı ve 1 - 2 kare tüketile bilir.
Diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?