Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya bu rüzgar kafayı yedirecek bana. Zaten korkumdan dışarı çıkmıyorum. Mutfakta su doğalgaz kaçağı için pencereyi delip taktıkları zinbirtidan var ev soğuk olsa da güvenlik için kabul ettim ama bu ses ruh sağlığımı bozacak neredeyse başka bir çözüm onerisi olan allah rızası için akıl versin ev teksas filmleri gibi efekt veriyor

çok doğru söylüyorsun canım Allaha şükür inancı olan insanlarız... nasip kısmet... kaderimizde yazan belli zaten. ama hiç değilse ben elimden gelen herşeyi yaptım diyebilmek istiyorum böyle oturup beklemektense...
her düşükten sonra 1 yıl bekle deniyor olmadı demek için. eşim ameliyat oldu onun için 1 sene bekle deniyor. ama ben de 18 lik çıtır değilim kiii.... çocuğumla nene torun gibi olucam diye korkmaya başladım

şaka bir yana hayırlısı olsun diyorum her zaman... hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim isteyen hepimize... elimden geleni yapayım bir olmuyorsa da kısmet...

Sus kız ne nene torun boşuna mi veriyoruz o kadar kiloyu çıtır anne olmak için değil miydi o yolarim bak seni kızdırma beni ben 30 kocam 36 yaşında bir de bir düzine çocuk istiyor benden futbol takımı kadar olacakmış o olmazsa voleybol en kötü basket takımına fit olurmuş .Dedim herif önce yaşına bak bana gülüyor kul kurar kader güler manasında

Burada daha motive olursun, kilo vermesende sorun değil, öyle bir durum olurki kilo bile alabilirsin, bu yüzden morale ihtiyacın olacak, ve sana dur diyen birilerine. Burada böyle bir şansın varken duygusallıkla yitirme şansını lütfen

bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin

öğlen
tavuk sote
ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
2 kutu ayran

su şimdiye kadar 1,5 litre oldu 2,5 litreye tamamlarım büyük bir ihtimalle sporuda yarın yazarım .

Menüm:

Kahvaltı: menemen gibimsi (1 yumurtalı+1kk peynir)

Öğlen: 2 ymk kaşığı ezogelin çorba+1 tabak taze fasulye yemeği+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata

Ara: 1 elma+1 küp şeker kadar çikolata

Akşam: 2 yumurtalı marul salatası

Su: 2 lt oldu, 3ü bulurum
Spor: cardio olur sanırım daha işteyim

Evet yemek işini bitirdim aferim bana

afiyet olsun menün oldukça güzel sadece çikolata gözüme çarptı okadarcıktanda bişey olmaz .

Ohhh miss tam perşembe menüsü

Reactions: Naz
Akşamın biraz zayıf olmuş sanki.
Çikolata yerken kendinizi suçlu hissetmeyin, en azından senin gibi kilosu olmayan veya biraz kilolu olanlar. Biz ne kadar cıss mıss desekte bi yerde bu da gerekli. Zaten minimum düzeyde tüketmişsin. Yani 5-10 kilo fazlası olanların için sakıncası olmamalı ve 1 - 2 kare tüketile bilir.
Diye düşünüyorum

Bilerek akşamı hafif tuttum kuzu yarın tartı günü ama bir anda plan değişti arkadasa geldim ciss olmasa da birşeyler yeriz kesin :-(

Hanımlar neredesiniz hu hu yeme olayı bitti di mi? Arkadaşımda tartı yok sabah tartilamiycam ya :-\ akşam da çok gelemeyebilirim fırsat buldukça yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…