- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Sandviçler olmamış ciddenGünaydıııınnnnnn :) sabahın 5'inda kalkmış yollarda uyumuş ineceği durağı kaçırmaktan son dakika kurtulmuş birisi olarak gereğinden fazla aksiyonlu bir sabah yaşadım bence yaofise geldim bir beyaz peynirli sandwich yedim demek isterdim ama çok küçüktü 2 tane yedim o yüzdenn ama düşündüm taşındım makul ölçülerde ben bu sandwich ekmeklerini evde yaparım. içinede istediğim lazemeyi koyarım kahvaltıda yerim. akşamları zaten ömrüm yumurta yemekle geçyo... evde yemek yiyen kimse olmayınca insan yemekde yapamıyor, boşuna bozulup çöpe gidiyo. bence bu yöntem işe yarayacak. Bir diğer çılgın projemde minik kavanozlara probiyotik yoğurt yapmak ki onuda bu ara yaparım bence, bence potansiyelim var. şimdi size dünün muhteşem menüsünü yazıyorum hazır mıyız?
sabah:
2 yumurtayla peynirli omlet
2 dilim ekmek
ara: 1 türk kahvesi
öğle:
1 kase çorba
1 tabak taze fasülye
ara:2 Türk kahvesi , 2 parça çikolata
akşam: 2 yumurtayla omlet,1 dilim ekmek, 1 dilim kaşar peynir
su:2 litre
spor:8950 adım
uyku: 10.30-05.30
Senin kendinden var mi
hmm o kötü o zaman canım numaraları da yokkiasfarovski fatma gelmeyen kızlara baktımda çoğunluğu en son bizim takıma yazmış . sanırım kk ya pek girmiyorlar
Fatmam bide Hayriye vardı ameliyat olmuştu apandistten @psikohayris
evet ablam yazmıştım onu da ilk mesajda ama nicki aklıma gelmemişti.Fatmam bide Hayriye vardı ameliyat olmuştu apandistten @psikohayris
Bunlar izne gidip gelmeyenler biraz kilo versinler istiyorum ama asıl önemlisi merak ediyorum yaşıyorlar mi diyeasfarovski eski üyeleri neden arıyorsunuz Fatma?
Dur aklıma gelenleri yazayımBunlar izne gidip gelmeyenler biraz kilo versinler istiyorum ama asıl önemlisi merak ediyorum yaşıyorlar mi diye
Ooo pilaav mıııı ? Ayy 4 lt suyu nasıl içtinÇarşamba günü menüm
sabah
peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
domates
öğlen
3 kaşık pilav
2 kaşık kuru fasülye
1 bardak ayran
çeyrek ayva (limonlanmış)
akşam
2 dilim tost
1 bardak ayran
45dk yürüyüş
4 lt su
Haarikaassıınnnn :)
Canım karar senin kararın elbette birşey diyemem ama bak en basit örnek benim 67 ile izne ayrıldım hala listeye giremiyorumselam herkeseperigunlugu canım ben izne ayrılmak istiyorum bu cuma. toparlayınca kendimi dönerim inşallah tekrar...
Aay bugün çoook yoğun geçti ondan gelemedim bi türlü okudum okudum yazamadım :)))) bide gökgürültüsünden tırstııımmmm :)))))) yardımcı buluyosunda ortada üye yok ahahahahaAaa oda olur bak yoklamayı tarihleri kim menü verdi onları kayır altına alabilirsin ve gereken mercilere verirsintamm buda oldu sen yoklama yardımcısısın kız peri sana 2-3 yardımcı buldunda sen halaaaa orttada yoksun kız
Süpeeer olmuşbugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
öğlen
tavuk sote
ayran
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
2 kutu ayran
su şimdiye kadar 1,5 litre oldu 2,5 litreye tamamlarım büyük bir ihtimalle sporuda yarın yazarım .
Menemen gibimsi nasıl birşey oluyor kuzu :)))))))Menüm:
Kahvaltı: menemen gibimsi (1 yumurtalı+1kk peynir)
Öğlen: 2 ymk kaşığı ezogelin çorba+1 tabak taze fasulye yemeği+1 küçük kase yogurt+1 küçük tabak salata
Ara: 1 elma+1 küp şeker kadar çikolata
Akşam: 2 yumurtalı marul salatası
Su: 2 lt oldu, 3ü bulurum
Spor: cardio olur sanırım daha işteyim
Evet yemek işini bitirdim aferim bana
Menü
Kahvaltı
1 yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi ile omlet
Azıcık acı sos 1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir domates
Ara
1 portakal
Öğle
Kavurma et
Ara
10 fındık 1 bardak ayran
Akşam
Yarım kase mercimekli un aşı biz cakildakli un aşı deriz
1 tabak tavuklu ot yemeği muluhiya
Yarimsar kaşık pirinç ve ferik pilavı. Valla pilavlari kv yi mutlu etmek için yedim
Yoğurt
Bol bitki çayı normal çay 1 sade kahve
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş ama sıkı yürüdüm
Bendeki durum yüzümü kara çıkarmayacak gibi görünüyor@fatmanurkaya
N Naz
xpreiaZ
asfarovski
N Nana
keklik_58
shadelima
T tozpembefil
Eveeet yarın cumaaa :) Fatma abladan harika sonuçlar geldi bugün bile zaten
Bayaaanlaarrr nasıl sizde durumlar çoook merak ediyorum yarını
Yalnız değilsinIyi akşamlar kızlar
Nasılsıniz neler yapıyorsunuz
Ben hala aynıyim 71 kg da yuvarlaniyorum. 67 olduğum an listeye girerim belki listede olunca kilo daha rahat gider.
Portakal diyeti de ekimde patladı Ayy ne iradesizim. Akşama kadar iyi akşam bozdum. Başlarım diyetine aç aç mi durucam dedim pişman değilim
Bugün ki menüm;
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 dlm tb ekmeği, 3 zeytin, 2 kaşık lor peyniri ve yeşil çay.
Ara: mandalina, 2 yk yoğurt.
Öğlen: Tavuklu salata, 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara: yarım armut ve 1 çay bardağı süt.
Akşam: 6 yk kıymalı kabak, 3 yk yoğurt, salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara: yarım armut ve yeşil çay.
Su 2,5 lt.
Adres alayım hemen kargo yaparım güzelimHani bana kavurma
Bende menümü yazayım yaa :)))
Sabah:
tost (2 dilim tb ekmeği)
2 haşlanmış yumurta
zeytin
öğle:
yemedim kiçok yoğundum fırsat olmadı pek
akşam:
tarhana çorbası
2 lt su içtim. ama akşam biraz cıs yemiş olabilirim bende kalsın30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?