- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Kaşe etek mi giyilir kız bu sıcaktaKızlar ta 13-14 sene önce alıp yıllarca giydiğim bir kaşe eteğim vardı 4-5 senedir totoma sığmayinca kardeşime vermiştim onu giymiş bugün o kadar güzel olmuş ki. Kendime acıdım resmen ne halden ne hale sokmusum kendimi diyebu arada yıllar önce babam deli para vermişti o etege ama taş gibi çıktı resmen hala yepis yeni duruyor
Sen konya yi unuttun galiba kuzum ayaz çıktı sis kalkmıyor yerden. İnce kase çok farklı birsy ince ama sıcak tutanlardan.Kaşe etek mi giyilir kız bu sıcakta
Ayyy yaniyo buralar yaz gibi
Ooo nerdee takımıın lamasıı kaptan
Ohhh maşallah kaptan perşembe akşamı kek yerse takım ne yer
Ooo nerdee takımıın lamasıı kaptanBak yarın artı çıkarsıııın amaan
Aaaa eveeet doğru diyorssuuunnnn yarın herkes 2016 hedefini de yazsııınnnSelamlarYarıın cuma haa Ama ben geçen cumakii kilomu bilmiyorum Bu arada perigunlugu Ablacııım ufak bir önerim var Kilo verirken hedef koymak insanıı çook şevketlendiriyor bence Bir liste yapıp yılbaşı hedeflerimizi mi yazsak 2016'ya dahaa fit girmek içiiin ve 2015'in kilolarımızla uğraştığımız soon yıl olması içiiiin
Ben bu sabah en son 69,4 çıktım vallaOhhh maşallah kaptan perşembe akşamı kek yerse takım ne yerperi kendine gel !!!!!
firuzeew ya sen daha salı tartıldık ayol 69,6 dün ne çabuk 71 oldun .
Elif sen menü bile vermiyon
Vah vahhh benimle yarışa girenler fossss çıktı duyun ey alemmmmm
Siz böyle devam edin bakalım hepinizden önce görücem 65 şi inşallahsiz hala pinekleyin bu kiloda
Güzel fikirSelamlarYarıın cuma haa Ama ben geçen cumakii kilomu bilmiyorum Bu arada perigunlugu Ablacııım ufak bir önerim var Kilo verirken hedef koymak insanıı çook şevketlendiriyor bence Bir liste yapıp yılbaşı hedeflerimizi mi yazsak 2016'ya dahaa fit girmek içiiin ve 2015'in kilolarımızla uğraştığımız soon yıl olması içiiiin
Başınız sağolsun canımmmarkadaşlar dayımın eşi ve benim anne yarım olan yengemi bugün kaybettim birkaç gün burada olmayacağım,sivasa gideceğiz,telefon çekmez köyde.
Ya hadiiii amaa sen kaçlardan 69 a gelmiişşsiin baak 55 mi olamıcaaan al iplerii elineben bi ara ipleri bıraktığımda artıya çıktım çoktan zaten
Aaaa eveeet doğru diyorssuuunnnn yarın herkes 2016 hedefini de yazsııınnn
ipleri alıyorum sonra ipler gevşiyor bir yandan başkasınıda tutması lazımYa hadiiii amaa sen kaçlardan 69 a gelmiişşsiin baak 55 mi olamıcaaan al iplerii elineSonra da ben ipleri salarsam sopanla benii kovalaaa
Gözün aydın bacım bol bol hasret gideresinSlm iyi akşamlar kızlar
keklik_58 basın sağolsun canım @fatmanurkaya canım adına çok sevindim masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?