Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ta 13-14 sene önce alıp yıllarca giydiğim bir kaşe eteğim vardı 4-5 senedir totoma sığmayinca kardeşime vermiştim onu giymiş bugün o kadar güzel olmuş ki. Kendime acıdım resmen ne halden ne hale sokmusum kendimi diye bu arada yıllar önce babam deli para vermişti o etege ama taş gibi çıktı resmen hala yepis yeni duruyor

Kaşe etek mi giyilir kız bu sıcakta
Ayyy yaniyo buralar yaz gibi

Selamlar Yarıın cuma haa Ama ben geçen cumakii kilomu bilmiyorum Bu arada perigunlugu Ablacııım ufak bir önerim var Kilo verirken hedef koymak insanıı çook şevketlendiriyor bence Bir liste yapıp yılbaşı hedeflerimizi mi yazsak 2016'ya dahaa fit girmek içiiin ve 2015'in kilolarımızla uğraştığımız soon yıl olması içiiiin

Ohhh maşallah kaptan perşembe akşamı kek yerse takım ne yer peri kendine gel !!!!!

firuzeew ya sen daha salı tartıldık ayol 69,6 dün ne çabuk 71 oldun .

Elif sen menü bile vermiyon

Vah vahhh benimle yarışa girenler fossss çıktı duyun ey alemmmmm
Siz böyle devam edin bakalım hepinizden önce görücem 65 şi inşallah siz hala pinekleyin bu kiloda

Ooo nerdee takımıın lamasıı kaptan Bak yarın artı çıkarsıııın amaan
ben bi ara ipleri bıraktığımda artıya çıktım çoktan zaten
Aaaa eveeet doğru diyorssuuunnnn yarın herkes 2016 hedefini de yazsııınnn

Ben bu sabah en son 69,4 çıktım valla

Güzel fikir

ben bi ara ipleri bıraktığımda artıya çıktım çoktan zaten

Aaaa eveeet doğru diyorssuuunnnn yarın herkes 2016 hedefini de yazsııınnn
Ya hadiiii amaa sen kaçlardan 69 a gelmiişşsiin baak 55 mi olamıcaaan al iplerii eline Sonra da ben ipleri salarsam sopanla benii kovalaaa

Ya hadiiii amaa sen kaçlardan 69 a gelmiişşsiin baak 55 mi olamıcaaan al iplerii eline Sonra da ben ipleri salarsam sopanla benii kovalaaa
ipleri alıyorum sonra ipler gevşiyor bir yandan başkasınıda tutması lazım eskiden daha beter salardım aslında ipin ucu kaçardı ama aeben ablaya menü bildirdiğim için biraz tutuyorum kendimi

ipleri alıyorum sonra ipler gevşiyor bir yandan başkasınıda tutması lazım eskiden daha beter salardım aslında ipin ucu kaçardı ama aeben ablaya menü bildirdiğim için biraz tutuyorum kendimi
Sen kalın bir ip al eline bağla kaçamasıın Bak aeben ablaam yaklaşıyor 65 e

Eveeeetttt ilk sayfamızdaki bir kuralımızı daha gündeme getirmek zorunda olduğumuzu farkettik hep beraber

Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu

Her hafta bununla ilgili menü,su,spor bildirimleri ve günlük mesaj sayıları sayılıp yine aynuranın yaptığı gibi paylaşılacak

Aynııı zamanda herkesten ricam haftaya 2016 hedeflerimizi yazıyoruz yaniii 2016ya girerken hedeflediğimi kilomuuzz Bakalım kimler bu hedefine ulaşabilecek 1 Ocak tarihinde de hedeflerimize ve o anki kilolarımıza bakacağıızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…