Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen konya yi unuttun galiba kuzum ayaz çıktı sis kalkmıyor yerden. İnce kase çok farklı birsy ince ama sıcak tutanlardan.
Konyam çok özledim ama havası çok kuruydu beee. Burası öyle iyi geldi ki cildime konyada çatır çatır catlardi ellerim kanardi hatta. Ama burda nemlendiriciye bile gerek yok.

Özledim yine de.....

Yaaa aebenim ben de anlamıyorum nasıl oluyo Hayır o kadar diyet o kadar açlık 2 gün vicdan çorbası yaptım arkasından portakal diyeti ama çok aç kaldım yani ikisi de beni doyurmadi ama kilo da veremedim. Yarın bakayım kaç kiloyum ama bu aksam cıs yaptım.

Yasom bi şey engel oluyor kilo vermeye diyo ben de öyle düşünmeye başladım çünkü her gün 45 dakika da spor yapıyorum. Ve yazdan beri kilo 71 70 69 68 olmadı hiç.

Menüm:
Sabah (07.45)
1 bardak süt
1 yumurtayla omlet
Domates,salatalık,peynir

Öğle: (12.30)
4 kaşık çorba
1 tane piliç tavuk(içinde çok az pirinç var)
Kayısı suyu (Yasemin ablama söz vermiştim içmiycektim ama bunu da içmezsem doymuyodum yanii yoksa gidip tatlı yicektim ben de içtim )

Akşam: (17.30)
10 tane lahana sarmasıı ( Yaa memleketten lahana gelmiş annem gitmiş sarma yapmış Bu aralar yapacağı tuttu annemin anne yine mii sarma diyorum artık )
1 büyük bardak ayran

Ara:
1 minik nar
1 muz

Su: 2.5
Spor: Henüz yapmadım. Ama ip atamayı ve biraz abs çalışmayı düşünüyorum

Bence artık hergün yaptıgın spora bünyen alıştı rutin kabul ediyor . Firüze adı olmasın beslenmenin ve aç kalma
Enson ne zaman tahlil yaptırdın ?

Bence artık hergün yaptıgın spora bünyen alıştı rutin kabul ediyor . Firüze adı olmasın beslenmenin ve aç kalma
Enson ne zaman tahlil yaptırdın ?
An son Mayıs sonu yaptırdım sanırım.
Kansızlık çıkmıştı ilaç verdi ama kullanmadım bi daha da uğramadim salı günü randevum var.
Dediğin gibi bünyem alıştı spora bırakırsam da kilo olarak dönecek bana ama. Napsam ki

Sporun hergün yapılması taraftarı değilim . En fazla hafta 5 gün
Kansızlık kilo vermeye engel tedavini yaptır bence . Ve kendini sınırlamayacagın bir beslenme uygula .

Son düzenleme:
Sporun hergün yapılması taraftarı değilim . En fazla hafta 5 gün
Kansızlıknkilo vermeye engel tedavini yaptır . Ve krndini sınırlamayacagın bir beslenme uygula .
Haftada 5 e sonra 4 e indireyim en iyisi.
Beslenme için napıcagimi bilmiyorum sınır koymak bana göre değil ama bunu biliyorum.

Emine sana diyet konuşmayı yasaklıyorum kilo diyet yok ama burdan gitmekte yok düşünme yeter.
Burda diyet konuşuluyor ama
Ben ne konuşayım
Dün gece önüme ne börekler ne kabak tatlıları kondu 1 lokma yemedim sabah bir heves tartildim 71.0 kg şok oldum tüm moralim sıfiŕlandi..

Konyam çok özledim ama havası çok kuruydu beee. Burası öyle iyi geldi ki cildime konyada çatır çatır catlardi ellerim kanardi hatta. Ama burda nemlendiriciye bile gerek yok.

Özledim yine de.....
Parmaksız eldivenler ordum kendime iste giymek için sen dusun güzelim ama orada da nem olunca soğuk içine işliyor burada en azından giyinince sicaksin ama bu sene gerçekten soğuk olacak konya bakalım ne yapacağız

Parmaksız eldivenler ordum kendime iste giymek için sen dusun güzelim ama orada da nem olunca soğuk içine işliyor burada en azından giyinince sicaksin ama bu sene gerçekten soğuk olacak konya bakalım ne yapacağız
Allah kolaylik versin. Burda hala bi kış emaresi yok hele iki haftadır günlük güneşlik hayırlısı.

süpersin abla . yarına biraz daha düşecektir bundan hiç şüphem yok .

ayy inşallah canım gerçekten bu son süreç 20 günü aştı ama çok şükür bugün kırıldı yarın mende senden çok ümitliyim verdiğim 200 gr ama etkisi 10 kilo gibi yarın biraz daha düşerim gibi geliyor inşallah

çokkkk teşekkürler canım

Süperrr gözün aydın fatmam
Çok sevindim ... Monti seni seviyor bacım

aynen artık montimi yarıyor takımım sizlermi yarıyorsunuz bilemem sevgilr canım

Gözün aydın ablam

çokk teşekkürler canım yarın için sende çok güzel bir bildirim yapacağina inaıyorum inşallah

arkadaşlar dayımın eşi ve benim anne yarım olan yengemi bugün kaybettim birkaç gün burada olmayacağım,sivasa gideceğiz,telefon çekmez köyde.

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun canım

aeben bacım bu gençler senin fatmanurun hızına yetişemiyor fos hepsi adı genç bunların

değilmi canım ihtiyar heyeti gençleri geçeçek gibi menim yaptığim hatayı yapmayıp gençliklerini zayıf geçirseler ne güzel olur

bayaği yoğun bir günün ardından günün yorgunluğunu çıkarıyorum inşallah takımımla. sabah hocamlara gittim annemle çarşıya gittik eve geldik annemi götürdük orada biraz oturdum gelincede pc başına geçtim

iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm t buğ ekmeği
2 hş yumurta
peynir
dom maydanoz
ÖĞLE
2 3 tane cevizliköfte
AKŞAM
tavuk şiş ayran salata
ARA
biraz fındık tam sayamadım
yürüyüş malasef yapamadım 2 2.5 lt civarı su herkese hayırlı akşamlar

Tatlıımmmmm 2 günlük mü yedin

Bana diyene baak yaaa
Miktar önemli periiii lokma mi dilim mi baton mu
Dilimmmmmm tabiikisi deeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…