- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Hatırlatmaaa yaaaaaaaaa
Konyam çok özledim ama havası çok kuruydu beee. Burası öyle iyi geldi ki cildime konyada çatır çatır catlardi ellerim kanardi hatta. Ama burda nemlendiriciye bile gerek yok.Sen konya yi unuttun galiba kuzum ayaz çıktı sis kalkmıyor yerden. İnce kase çok farklı birsy ince ama sıcak tutanlardan.
Ohhh maşallah kaptan perşembe akşamı kek yerse takım ne yerperi kendine gel !!!!!
firuzeew ya sen daha salı tartıldık ayol 69,6 dün ne çabuk 71 oldun .
Elif sen menü bile vermiyon
Vah vahhh benimle yarışa girenler fossss çıktı duyun ey alemmmmm
Siz böyle devam edin bakalım hepinizden önce görücem 65 şi inşallahsiz hala pinekleyin bu kiloda
Yaaa aebenim ben de anlamıyorum nasıl oluyo Hayır o kadar diyet o kadar açlık 2 gün vicdan çorbası yaptım arkasından portakal diyeti ama çok aç kaldım yani ikisi de beni doyurmadi ama kilo da veremedim. Yarın bakayım kaç kiloyum ama bu aksam cıs yaptım.Ohhh maşallah kaptan perşembe akşamı kek yerse takım ne yerperi kendine gel !!!!!
firuzeew ya sen daha salı tartıldık ayol 69,6 dün ne çabuk 71 oldun .
Elif sen menü bile vermiyon
Vah vahhh benimle yarışa girenler fossss çıktı duyun ey alemmmmm
Siz böyle devam edin bakalım hepinizden önce görücem 65 şi inşallahsiz hala pinekleyin bu kiloda
Bence artık hergün yaptıgın spora bünyen alıştı rutin kabul ediyor . Firüze adı olmasın beslenmenin ve aç kalmaYaaa aebenim ben de anlamıyorum nasıl oluyo Hayır o kadar diyet o kadar açlık 2 gün vicdan çorbası yaptım arkasından portakal diyeti ama çok aç kaldım yani ikisi de beni doyurmadi ama kilo da veremedim. Yarın bakayım kaç kiloyum ama bu aksam cıs yaptım.
Yasom bi şey engel oluyor kilo vermeye diyo ben de öyle düşünmeye başladım çünkü her gün 45 dakika da spor yapıyorum. Ve yazdan beri kilo 71 70 69 68 olmadı hiç.
An son Mayıs sonu yaptırdım sanırım.Bence artık hergün yaptıgın spora bünyen alıştı rutin kabul ediyor . Firüze adı olmasın beslenmenin ve aç kalma
Enson ne zaman tahlil yaptırdın ?
Sporun hergün yapılması taraftarı değilim . En fazla hafta 5 günAn son Mayıs sonu yaptırdım sanırım.
Kansızlık çıkmıştı ilaç verdi ama kullanmadım bi daha da uğramadim salı günü randevum var.
Dediğin gibi bünyem alıştı spora bırakırsam da kilo olarak dönecek bana ama. Napsam ki
Haftada 5 e sonra 4 e indireyim en iyisi.Sporun hergün yapılması taraftarı değilim . En fazla hafta 5 gün
Kansızlıknkilo vermeye engel tedavini yaptır . Ve krndini sınırlamayacagın bir beslenme uygula .
Emine sana diyet konuşmayı yasaklıyorum kilo diyet yok ama burdan gitmekte yok düşünme yeter.Haftada 5 e sonra 4 e indireyim en iyisi.
Beslenme için napıcagimi bilmiyorum sınır koymak bana göre değil ama bunu biliyorum.
Burda diyet konuşuluyor amaEmine sana diyet konuşmayı yasaklıyorum kilo diyet yok ama burdan gitmekte yok düşünme yeter.
Parmaksız eldivenler ordum kendime iste giymek için sen dusun güzelim ama orada da nem olunca soğuk içine işliyor burada en azından giyinince sicaksin ama bu sene gerçekten soğuk olacak konya bakalım ne yapacağızKonyam çok özledim ama havası çok kuruydu beee. Burası öyle iyi geldi ki cildime konyada çatır çatır catlardi ellerim kanardi hatta. Ama burda nemlendiriciye bile gerek yok.
Özledim yine de.....
Allah kolaylik versin. Burda hala bi kış emaresi yok hele iki haftadır günlük güneşlik hayırlısı.Parmaksız eldivenler ordum kendime iste giymek için sen dusun güzelim ama orada da nem olunca soğuk içine işliyor burada en azından giyinince sicaksin ama bu sene gerçekten soğuk olacak konya bakalım ne yapacağız
süpersin abla . yarına biraz daha düşecektir bundan hiç şüphem yok .
Ablammmm
Süperrr gözün aydın fatmam
Çok sevindim ... Monti seni seviyor bacım
Gözün aydın ablam
arkadaşlar dayımın eşi ve benim anne yarım olan yengemi bugün kaybettim birkaç gün burada olmayacağım,sivasa gideceğiz,telefon çekmez köyde.
Antepia27 Ablaam çook sevindiim inşallah 69.9 u da görüceksiin
inşallah canım ilk geldiğimde 130 lardan ayrıldığimda arkadaşlar 119 109 99 göreceğiz demişti çok inanamımıştım ama çok şükür sevgiler güzel liseli
@keklik_58 Başınız sağ olsun ablacıım...
Tatlıımmmmm 2 günlük mü yedinMenüm:
Sabah (07.45)
1 bardak süt
1 yumurtayla omlet
Domates,salatalık,peynir
Öğle: (12.30)
4 kaşık çorba
1 tane piliç tavuk(içinde çok az pirinç var)
Kayısı suyu(Yasemin ablama söz vermiştim içmiycektim ama bunu da içmezsem doymuyodum yanii yoksa gidip tatlı yicektim ben de içtim )
Akşam: (17.30)
10 tane lahana sarmasıı ( Yaa memleketten lahana gelmiş annem gitmiş sarma yapmışBu aralar yapacağı tuttu annemin anne yine mii sarma diyorum artık )
1 büyük bardak ayran
Ara:
1 minik nar
1 muz
Su: 2.5
Spor: Henüz yapmadım. Ama ip atamayı ve biraz abs çalışmayı düşünüyorum
Bana diyene baak yaaaMenüm:
Sabah (07.45)
1 bardak süt
1 yumurtayla omlet
Domates,salatalık,peynir
Öğle: (12.30)
4 kaşık çorba
1 tane piliç tavuk(içinde çok az pirinç var)
Kayısı suyu(Yasemin ablama söz vermiştim içmiycektim ama bunu da içmezsem doymuyodum yanii yoksa gidip tatlı yicektim ben de içtim )
Akşam: (17.30)
10 tane lahana sarmasıı ( Yaa memleketten lahana gelmiş annem gitmiş sarma yapmışBu aralar yapacağı tuttu annemin anne yine mii sarma diyorum artık )
1 büyük bardak ayran
Ara:
1 minik nar
1 muz
Su: 2.5
Spor: Henüz yapmadım. Ama ip atamayı ve biraz abs çalışmayı düşünüyorum
Dilimmmmmm tabiikisi deeeeeMiktar önemli periiii lokma mi dilim mi baton mu
iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm t buğ ekmeği
2 hş yumurta
peynir
dom maydanoz
ÖĞLE
2 3 tane cevizliköfte
AKŞAM
tavuk şiş ayran salata
ARA
biraz fındık tam sayamadım
yürüyüş malasef yapamadım 2 2.5 lt civarı su herkese hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?