Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

küçük narın yarısı 1 porsiyon, e malum muzunda yarısı 1 porsiyon; etti mi sana 4 porsiyon meyve , o lahana dolmasının içindende 1 porsiyon pilav çıkmıştır
Sarmalarr konusunda haklısın canım amaaa ben henüz 16 yaşındayım 3-5 porsiyon meyve ergenlik döneminde önerilen zaten Meyvesiiz yapamam

Sarmalarr konusunda haklısın canım amaaa ben henüz 16 yaşındayım 3-5 porsiyon meyve ergenlik döneminde önerilen zaten Meyvesiiz yapamam
Kuzumm şakasına takıldım zaten eminim sarma boyutları küçüktür ve meyve konusunda haklısın ama canım sende hepsini aynı anda götürmüşsün

Selam güzeller,
Bugün katılamadım aranıza ama çok yoğun bi iş günü, üzerine de üniveriste arkadaşlarıyla buluşunca anca eve döndüm.
Bugünlük menüm;
Sabah canım pek bişey yemek istemedi, tam buğday ekmeğine bi light üçgen peynir sürdüm ondan da bi iki ısırık bıraktım. En önemli öğün biliyorum ama bugünlük böyle oldu.
Ara öğün; yarım avuç kadar çiğ badem, ceviz, fındık ve kuru üzüm bir de yeşil çay
Öğle; ezogelin çorba, salata ve bi tane zeytinyağlı dolma yedim içim hiç rahat değil, inş kilo aldırmaz :S
Ara öğün gibi yine bi ceviz, üç badem, iki tane fındık yedim.
Akşam kızlarla buluştuk o kadar ısrar ettiler bugünlük ye bişey olmaz diye ama yarın ilk tartım günüm olduğu için ve altıdan sonra olduğu için uymadım onlara :) Sadece kahve, bi çay ve sade soda içtim döndüm. İşe giderken de yarım saat kadar yürüdüm. Dolma konusunda kötü mü yaptım yarın sabah görücem artık....

Bu arada ben bugün tel kırma öğrenmeye başladım bakalım yapabilecek miyim :)))) yaptığım ilk eseriminde fotoğrafını çekip atıcam buraya
Canım annem de gidiyodu geçen sene, benim çeyizime salon takımı yaptı çok hoş oldu, ben de bi iki kez denedim yapabilirsin ama el alışkanlığı gerektiren bi iş bence zamanla alışırsın

Oyy oyyy zor bir gün olmuş gerçekten yarın 12ye dek bildirimini bekliyoruum
Canım annem de gidiyodu geçen sene, benim çeyizime salon takımı yaptı çok hoş oldu, ben de bi iki kez denedim yapabilirsin ama el alışkanlığı gerektiren bi iş bence zamanla alışırsın
İlk bir kaç denemede karıştırdım ama öğrendim baya baya bi günde :)
Kız Gizem elimde kalacaksın o kek ne ya nerde merdane yeme kuzum azcik tut ellerini kapa ağzını.
Heheheheh tamam tamam yemiyorummmm :))))))

benim de bu sabah aldığım kabanım geldi netten. 40 beden almıştım nolur nolmaz diye sanki bol oldu yaa öğle arası eve gidince tekrardan bakayım da baya da pahalı idi içime sinmezse haftası dolmadan iade etmem gerekiyor çünkü.
bedenim oturmadan kış gelince böyle oldu

Hayırlı cumalar hanımlar ...

Kursa gitmeden bildirimimi yapayım
Geçen hafta 68.9
Bu hafta 68 .7
200 gr ...

Az görülebilir ama artım vardı onlar gitti . Bi güzel haberde 1-2 cm incelmiş olmam mutluyum yane
Hemde dün sohbet günüydü yani of günü ona rağmen yene

Perim yıl başı hedefim 65 ve sizden önce olucam inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…