Kıız sarmalar dışında çook fazla olan ne varTatlıımmmmm 2 günlük mü yedin
küçük narın yarısı 1 porsiyon, e malum muzunda yarısı 1 porsiyon; etti mi sana 4 porsiyon meyveKıız sarmalar dışında çook fazla olan ne var
Sarmalarr konusunda haklısın canım amaaa ben henüz 16 yaşındayımküçük narın yarısı 1 porsiyon, e malum muzunda yarısı 1 porsiyon; etti mi sana 4 porsiyon meyve, o lahana dolmasının içindende 1 porsiyon pilav çıkmıştır
Ne olduğunu bilmiyoduum amaa baktım hemen googledanBu arada ben bugün tel kırma öğrenmeye başladım bakalım yapabilecek miyim :)))) yaptığım ilk eseriminde fotoğrafını çekip atıcam buraya
Kuzumm şakasına takıldım zatenSarmalarr konusunda haklısın canım amaaa ben henüz 16 yaşındayım3-5 porsiyon meyve ergenlik döneminde önerilen zaten Meyvesiiz yapamam
Çeyiz işini ciddi ciddi yapıp çeyizle erkek tavlıcan yaniBu arada ben bugün tel kırma öğrenmeye başladım bakalım yapabilecek miyim :)))) yaptığım ilk eseriminde fotoğrafını çekip atıcam buraya
bakalım deniyorumÇeyiz işini ciddi ciddi yapıp çeyizle erkek tavlıcan yani
Firuzecim vücudun su tutuyo olabilir, bi irdele derim.Burda diyet konuşuluyor ama
Ben ne konuşayım
Dün gece önüme ne börekler ne kabak tatlıları kondu 1 lokma yemedim sabah bir heves tartildim 71.0 kg şok oldum tüm moralim sıfiŕlandi..
Canım annem de gidiyodu geçen sene, benim çeyizime salon takımı yaptı çok hoş oldu, ben de bi iki kez denedim yapabilirsin ama el alışkanlığı gerektiren bi iş bence zamanla alışırsınBu arada ben bugün tel kırma öğrenmeye başladım bakalım yapabilecek miyim :)))) yaptığım ilk eseriminde fotoğrafını çekip atıcam buraya
Oyy oyyy zor bir gün olmuş gerçektenSelam güzeller,
Bugün katılamadım aranıza ama çok yoğun bi iş günü, üzerine de üniveriste arkadaşlarıyla buluşunca anca eve döndüm.
Bugünlük menüm;
Sabah canım pek bişey yemek istemedi, tam buğday ekmeğine bi light üçgen peynir sürdüm ondan da bi iki ısırık bıraktım. En önemli öğün biliyorum ama bugünlük böyle oldu.
Ara öğün; yarım avuç kadar çiğ badem, ceviz, fındık ve kuru üzüm bir de yeşil çay
Öğle; ezogelin çorba, salata ve bi tane zeytinyağlı dolma yedimiçim hiç rahat değil, inş kilo aldırmaz :S
Ara öğün gibi yine bi ceviz, üç badem, iki tane fındık yedim.
Akşam kızlarla buluştuk o kadar ısrar ettiler bugünlük ye bişey olmaz diye ama yarın ilk tartım günüm olduğu için ve altıdan sonra olduğu için uymadım onlara :) Sadece kahve, bi çay ve sade soda içtim döndüm. İşe giderken de yarım saat kadar yürüdüm. Dolma konusunda kötü mü yaptım yarın sabah görücem artık....
İlk bir kaç denemede karıştırdım ama öğrendim baya baya bi günde :)Canım annem de gidiyodu geçen sene, benim çeyizime salon takımı yaptı çok hoş oldu, ben de bi iki kez denedim yapabilirsin ama el alışkanlığı gerektiren bi iş bence zamanla alışırsın
Heheheheh tamam tamam yemiyorummmm :))))))Kız Gizem elimde kalacaksın o kek ne ya nerde merdaneyeme kuzum azcik tut ellerini kapa ağzını.
anlastik o zaman ;-) :-*Heheheheh tamam tamam yemiyorummmm :))))))
benim de bu sabah aldığım kabanım geldi netten. 40 beden almıştım nolur nolmaz diye sanki bol oldu yaaKızlar ta 13-14 sene önce alıp yıllarca giydiğim bir kaşe eteğim vardı 4-5 senedir totoma sığmayinca kardeşime vermiştim onu giymiş bugün o kadar güzel olmuş ki. Kendime acıdım resmen ne halden ne hale sokmusum kendimi diyebu arada yıllar önce babam deli para vermişti o etege ama taş gibi çıktı resmen hala yepis yeni duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?