Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hic oyle düşünmemistim walla:)) ben atıştır bisi olmaz diyordum kendimce :))

bakalım deniyorum
Peri akıllı ol erkek milletinin ne işi olur çeyizle dantelle taki o danteller başka şeyler için olmadıkça. Sen yöntem değiştir annem ne bileyim arkadaş ortamı olur ev gezen teyzeler olur hatta esra erol bile olur ama çeyiz bu konuda bi ise yaramaz

Aynen canım ya. Ben de pazar gün alış veriş e çıkacağım kaban ve bot almam lazım parası iki aydır hazır ama çalışmadığim için gidip alasim gelmedi. Ben kapalıyim bilmiyorum kaç beden olacak

Günaydıınnn :)
T tozpembefil canım bugünki menünü göremedim

@shadelima dünden beri yoksun sende canım nerelerdesin bak yarın cuma bildirim yapmayı unutma katılımın çok az

Günaydııın :) Ben akşamları eve çok geç gittiğim için genelde bayılıyorum. o yüzden menüleri yazmak ertesi güne kalıyor :) Hemen dünün menüsünü veriyorum.

Sabah:
2 beyaz peynirli dandwich

ara: 1 bardak Türk kahvesi

Öğle: 2 yemek kaşığı etli şehriye pilavı

ara: 1 Türk kahvesi

Akşam: 3 kaşık menemen, 1 dilim beyaz peynir
Su: 2 litre
spor: 18.000
Uyku: 05.00-01.00

Dün arkadaşımda kalınca bugün tartılamadım

Geçen Hafta: 57.3
Dün: 57.2 idim.
Fark: -100 gr idi.

Evet benim 100,200 gr vermeli haftalarım başladı.

2016 Yılbaşına kadar hedefim 55 olmak 1 ay var olur muyum ki

Bu arada dün arkadaşımı da aldım çıktık en az 40 dk tempolu yürüyüş yaptık

Karbonhidrat depolu bir gün olmuş. Öğlen başla birşey yok muydu? Akşam da beyaz ekmek ofsayta düştü. Ben artık işde ki yemek menüsüne bakıp uymuyorsa, evden götürüyorum. Bence sende öyle şeyler yapmalısın.

Canım aç kalmissin

Valla neden olmasın 1 ay 2 kilo yüzde de haftalık 1 gibi birşey ama bence sen daha verme yeter çok güzelsin böyle iyice iskelet olursan yakışmaz

kızlarrr mrb ayy beni hatırlamışsınız bi duygulandımmm
ben izne ayrıldım ve gelmedim evet çok haklısınız. araya yaz girdi tatildi falan derken kısmet olmadı. şimdi de hamileyim 3,5 aylık . mayıs annesi olucam inşallah. 62 kiloyla hamile kaldım. sonra 60 a düştüm şimdi yine 62 kiloyum. amacım maksimum 12 kilo ile bu yolculuğu tamamlamak. bize dua edin olur mu kızımda bende bu yolculuğu sağlıklı bir şekilde tamamlayalımm. doğumdan sonra burdayım allahın izniyle kızım elayla bu yarışa kaldığım yerden devam edicem

hayırlı olsun canım . İNŞALLAH sağlıklı sıhattli bir şekilde kucağına alırsın kızını .

Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…