- 10 Ekim 2014
- 129
- 222
- 33
- 37
Denizcim leplebi güZeli
Canım benim leblebi iyide çok olmuş düşün 1 avuç lepleple ustune 1 bardakta su iç 1 tb. Nohut yemegi oluryani menüne ek 5 tb . Nohut yemegide yemişsin say ,afiyet olaaaaa
Akşam sadece sebzen tok tutmamiş .
Öğlende hem mercimek hem ekmek çok olmuş . Ya ekmek ya mercimek
Peri akıllı ol erkek milletinin ne işi olur çeyizle dantelle taki o danteller başka şeyler için olmadıkça. Sen yöntem değiştir annem ne bileyim arkadaş ortamı olur ev gezen teyzeler olur hatta esra erol bile olur ama çeyiz bu konuda bi ise yaramazbakalım deniyorum
Aynen canım ya. Ben de pazar gün alış veriş e çıkacağım kaban ve bot almam lazım parası iki aydır hazır ama çalışmadığim için gidip alasim gelmedi. Ben kapalıyim bilmiyorum kaç beden olacakbenim de bu sabah aldığım kabanım geldi netten. 40 beden almıştım nolur nolmaz diye sanki bol oldu yaaöğle arası eve gidince tekrardan bakayım da baya da pahalı idi içime sinmezse haftası dolmadan iade etmem gerekiyor çünkü.
bedenim oturmadan kış gelince böyle oldu
Günaydın hanımlar, ablam ben iyiyim sen nasılsınGünaydın arkadaşlar nasılsınız
T tozpembefil canım bugünki menünü göremedim
@shadelima dünden beri yoksun sende canım nerelerdesin bak yarın cuma bildirim yapmayı unutmakatılımın çok az
Geçmişten yavaş yavaş geliyorum bekleyin
Sandviçler olmamış cidden
Yoook
Günaydıınnn :)
Günaydııın :) Ben akşamları eve çok geç gittiğim için genelde bayılıyorum. o yüzden menüleri yazmak ertesi güne kalıyor :) Hemen dünün menüsünü veriyorum.
Sabah:
2 beyaz peynirli dandwich
ara: 1 bardak Türk kahvesi
Öğle: 2 yemek kaşığı etli şehriye pilavı
ara: 1 Türk kahvesi
Akşam: 3 kaşık menemen, 1 dilim beyaz peynir
Su: 2 litre
spor: 18.000
Uyku: 05.00-01.00
@fatmanurkaya
N Naz
@xpreiaZ
asfarovski
@nananais
@keklik_58
@shadelima
T tozpembefil
Eveeet yarın cumaaa :) Fatma abladan harika sonuçlar geldi bugün bile zaten
Bayaaanlaarrr nasıl sizde durumlar çoook merak ediyorum yarını
Çok şükürs elinim herşey yolundaGünaydın hanımlar, ablam ben iyiyim sen nasılsın
Günaydıınnn :)
Günaydııın :) Ben akşamları eve çok geç gittiğim için genelde bayılıyorum. o yüzden menüleri yazmak ertesi güne kalıyor :) Hemen dünün menüsünü veriyorum.
Sabah:
2 beyaz peynirli dandwich
ara: 1 bardak Türk kahvesi
Öğle: 2 yemek kaşığı etli şehriye pilavı
ara: 1 Türk kahvesi
Akşam: 3 kaşık menemen, 1 dilim beyaz peynir
Su: 2 litre
spor: 18.000
Uyku: 05.00-01.00
Valla neden olmasın 1 ay 2 kilo yüzde de haftalık 1 gibi birşey ama bence sen daha verme yeter çok güzelsin böyle iyice iskelet olursan yakışmazDün arkadaşımda kalınca bugün tartılamadım
Geçen Hafta: 57.3
Dün: 57.2 idim.
Fark: -100 gr idi.
Evet benim 100,200 gr vermeli haftalarım başladı.
2016 Yılbaşına kadar hedefim 55 olmak1 ay var olur muyum ki
Bu arada dün arkadaşımı da aldım çıktık en az 40 dk tempolu yürüyüş yaptık
kızlarrr mrb ayy beni hatırlamışsınız bi duygulandımmm
ben izne ayrıldım ve gelmedim evet çok haklısınız. araya yaz girdi tatildi falan derken kısmet olmadı. şimdi de hamileyim 3,5 aylık. mayıs annesi olucam inşallah. 62 kiloyla hamile kaldım. sonra 60 a düştüm şimdi yine 62 kiloyum. amacım maksimum 12 kilo ile bu yolculuğu tamamlamak. bize dua edin olur mu kızımda bende bu yolculuğu sağlıklı bir şekilde tamamlayalımm. doğumdan sonra burdayım allahın izniyle kızım elayla bu yarışa kaldığım yerden devam edicem
amiiinn amiin aminnn çok teşekkür ederim inşallahhayırlı olsun canım . İNŞALLAH sağlıklı sıhattli bir şekilde kucağına alırsın kızını .
ben izne ayrıldım ve gelmedim evet çok haklısınız. araya yaz girdi tatildi falan derken kısmet olmadı. şimdi de hamileyim 3,5 aylık. mayıs annesi olucam inşallah. 62 kiloyla hamile kaldım. sonra 60 a düştüm şimdi yine 62 kiloyum. amacım maksimum 12 kilo ile bu yolculuğu tamamlamak. bize dua edin olur mu kızımda bende bu yolculuğu sağlıklı bir şekilde tamamlayalımm. doğumdan sonra burdayım allahın izniyle kızım elayla bu yarışa kaldığım yerden devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?